Door Redactie Tweakers

De Tweakers Vakantiespecial

De leukste gadgets en tech onder 150 euro

Spellen, apps en boeken

Getipt door: _Mystikal_Kobo Clara HD
Kobo Clara HDvanaf Onbekend

Moe van iedere vakantie die halve bibliotheek aan boeken meeslepen in je koffer of tas? Met een e-reader kun je een hele bibliotheek meeslepen in één apparaat. Deze versie van Kobo kun je voor net geen 130 euro kopen en met de prima leeskwaliteit lees je voordat je het weet die bestseller van Stephen King in één keer uit.

Score: 3(5 reviews)
Getipt door: ValentijnGame of Thrones boxset

Ben je helemaal klaar met Game of Thrones vanwege het polariserende einde van de serie? Of wil je juist door de serie de boeken lezen? Met deze boekenset heb je alle vijf de delen binnen. Ook kun je nog een e-bookversie kopen voor op je nieuwe Kobo Clara. En als je je echt aan het bronmateriaal wil wijden, is er ook nog een Engelstalige versie te koop.

Getipt door: Kevin33Orphan X
Orphan Xvanaf € 5

Orphan X gaat over een mytische figuur waarvan de naam alleen maar gefluisterd wordt. De iNowhere Man zal er, zolang je om zijn hulp vraagt, alles aan doen om je te beschermen. Evan Smoak is al van kinds af aan opgeleid om sluipmoordenaar te worden, maar op een dag verdween hij.

Getipt door: Kevin33De Uitvinders
De Uitvindersvanaf € 12,99

Dit boek gaat over de pioniers, hackers, ondernemers en genieën van onze tijd: zij die voor de digitale revolutie hebben gezorgd. Het boek gaat over wat deze mensen zo bijzonder maakte en waarom hun vermogen om samen te werken zo belangrijk is.

Getipt door: canterwoodcoreOn/Off
On/offvanaf € 23,50

Ben je op zoek naar meer balans in dit digitale tijdperk? Bang dat onze cultuur, creativiteit en vaardigheden naar de knoppen gaan? In On/off bespreekt mediawetenschapper Sidney Vollmer hoe hij omgaat met de digitale verleiding. Van msn tot nepnieuws beschrijft Vollmer de digitale wereld en zijn voorgangers. Ook beschrijft hij welke stappen wij kunnen nemen om onze afhankelijkheid te lijf te gaan.

Getipt door: Brammos85Nerds!
Nerds!vanaf € 20

Wanneer ben je een nerd en hoe kom je daarachter? Dat zijn twee van de vragen die Emilio Guzman en Thijs van Domburg in hun boek Nerds! beantwoorden. Ook geven ze antwoorden op vragen als: 'DC of Marvel?' en: 'In welke volgorde moet Star Wars bekeken worden?' Geschreven door nerds voor nerds. Ook voor ‘normale’ mensen die de nerd beter willen leren kennen, is dit boek een aanrader.

Getipt door: cerietkeLifeboat
Lifeboatvanaf € 28,50

Wat doe je als je boot is gezonken en je samen met zowel je grote liefde als je geheime vijand moet overleven. De gevaren op zee mag je dan wel overwinnen, maar overleven jullie elkaar ook? Test het in dit bordspel vol verraad.

Getipt door: cerietkeBang!
Bang!vanaf € 23,95

Red Dead Redemption, maar dan als bordspel? Dobbelspel Bang! speelt zich af in het Wilde Westen. Dobbel met de stenen en bepaal zelf wie je aanvalt, maar pas op om zelf geen schade op te lopen. Wie als laatste overblijft, is de nieuwe held in het Wilde Westen

Getipt door: ValentijnDe Weerwolven van Wakkerdam

Ga je met een grote groep met vakantie of organiseer je een wekelijkse spelletjesavond. Met weerwolven kan het niet misgaan. Iedere speler krijgt een rol aangewezen en zal uitzonderlijk moeten acteren om niet door de mand te vallen. Anderzijds moet de speler de wolven ontdekken en uitschakelen.

Getipt door: FR1908MAXWieBetaaltWat
vanaf gratis

Ga je met je vrienden met vakantie en wil je gemakkelijk de kosten verrekenen, dan is WieBetaaltWat de uitkomst. Met deze app zet je gemakkelijk alle uitgaven in een formulier. Na een bepaalde tijd kunnen alle bedragen verrekend worden en krijg je vanzelf je geld terug. Of je moet juist geld betalen.

Reacties (122)

122
119
65
7
0
35
Wijzig sortering
Weer een mooi overzicht. Toch mis ik de easter egg voor de thuisblijver (of voor onderweg).... ik heb vorige week een Opblaasbare T-Rex costume gekocht. Prijs in Nederland rond de 90 euro, bij Ali heb je ze voor een euro of 37. :9~

Wie wilt nou niet als een 2.20m grote Trex rondlopen in de vakantie of bij de barbecue? Reken maar dat de kids ervan genieten _/-\o_
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1KiDHwxWYBuNjy1zkq6xGGpXaf.jpg

Mijn tipje nog even op de valreep.
Dat is een hele goed tip!!
JA! Zo een heb ik ook laatst ook gekocht voor het maken van een thema-filmpje. Zeer grappig, alleen was de hond er niet zo van gediend..
Bij de barbecue?! Dat ding vliegt bij een klein vonkje in de fik man :D
Een vlammende T-Rex, nog genialer }>
LOL LOL LOL.. dat filmpje was te grappig.
Dat is inderdaad een hele goede!
Houdt er bij een regendouche wel rekening mee dat deze voor behoorlijk wat meer waterverbruik zorgen en dat met name oude huizen met dunne leidingen niet altijd geschikt zijn voor plaatsing.
Ik vind het zelf geen gadget, tech of hieraan gerelateerd als ik eerlijk ben.

[Reactie gewijzigd door Bor op 20 mei 2019 09:10]

En de ketel capaciteit (CW-label) om warm water aan te maken.
Water is 65 cent per kuub. Dat loopt wel los.

edit: typo

[Reactie gewijzigd door hooibergje op 20 mei 2019 12:54]

Het gaat niet alleen om het geld natuurlijk maar ook om duurzaamheid.
En daardoor is het genoemde massage effect (juist) ook nihil...
Waarom raden jullie de oude Mi Box aan (alleen nog maar bij Amazon.de te krijgen) en niet de nieuwere Mi Box S die ook nog goedkoper is?
pricewatch: Xiaomi Mi Box S 8GB

Of is het misschien gewoon een verkeerde link bij het artikel?

[Reactie gewijzigd door GekkePrutser op 20 mei 2019 12:41]

Yes deze versie werkt echt top (hoewel ik met die ander ook nooit problemen heb). 4K niet kunnen testen ivm ontbreken van de juiste TV :)
Mocht iemand zo’n digitale vleesthermometer zoeken, bij ikea hebben ze er een voor €10
Degene die tweakers linkt, is via bluetooth benaderbaar, waardoor je hem op afstand kunt uitlezen. Best lui kan ik je vertellen.
Ik heb de igrill thuis liggen. Leuk spul, maar het bereik valt enorm tegen. Voor het zelfde geld zijn er betere alternativen te koop
Ik mis eigenlijk nog een goede bluetooth speaker in de lijst. Wel een beetje voor de hand liggende gadget, maar erg handig voor in de tuin/zwembad/camping/whatever.
Het zou best eens kunnen zijn dat de buren (of de buren op de camping) het waarderen dat je een deftige koptelefoon koopt, in plaats van de bluetooth-speaker.

O-)
Ik was al bang voor dit soort opmerkingen, maar er zit ook een heel verschil tussen een subtiel achtergrondmuziekje of volgas hardcore terror draaien. Dit vinden de buren bij het zwembad vast ook prettiger. ;)

P.S. Ik heb er zelf een van JBL, een Charge 3, en ik gebruik hem vaker dan vooraf gedacht. Vandaar mijn suggestie :)
Sowieso snap ik dat gezeur nooit zo. Gebruik zelf eentje in de tuin. En als je die niet heel ver van je af zet, zal niemand daar verder last van hebben.

Het geluid (vooral buiten) is op een paar meter al nauwelijks hoorbaar meer als je het als achtergrondmuziekje op hebt (dus niet standje 10). De buren in de tuin horen het niet eens als die aan staat. Want die zitten 13 meter verderop + schutting ertussen.

Onze overburen zetten hun binnen-speakers op hoog volume om het buiten hoorbaar te krijgen. En dat hoort dus de hele straat.... Dan heb ik liever dat ze een JBL-speakertje vlak naast hun neerzetten :Y)

Mooie van JBL: Heb je meerdere plekken in de tuin waar je verblijft? dan koppel je de speakers. Dan hoef je dus niet 1 speaker keihard te zetten om het overal te horen... maar heb je meerdere speakers die zacht kunnen.

Zie het zo: Ik kan prima in een restaurant een gesprek voeren, zonder dat de mensen 5 meter verderop mij kunnen verstaan.
Of ik ga binnen zitten, en mijn partner op het terras. Om vervolgens alles naar haar te schreeuwen.

Ik weet wel wat mensen liever hebben :Y)

[Reactie gewijzigd door Waah op 20 mei 2019 10:58]

het "gezeur" komt ook voornamelijk door mafkezen die 'm WEL op standje 10 zetten, dus dat jij het gezeur niet snapt, snap ik niet. Ik heb nog nooit iemand horen klagen over dat "die vervelende buren een achtergrondmuziekje op hebben staan dat ik niet kan horen".

In de wereld van tegenwoordig zijn er ook meer (asociale) mensen die 'm wel op standje 10 zetten dan mensen die 'm op 2-3 zetten. Dat is het grootste probleem met bluetooth speakers buiten.
Nee ook daar zit niemand op te wachten
evenmin als ook jouw comment (en de mijne waarschijnlijk) - maar ik probeer maar te laten zien dat tweakers.net zoveel leuker zou zijn als dit soort reacties achterwege blijven... er zijn mensen die overal wat op te zaniken hebben dat is waar maar ergens moet het eens ophouden...
Ach, het leven zou ook zoveel leuker zijn als Bluetooth speakers nooit uitgevonden waren. Vooral als mensen ook nog gaan bepalen dat het wel prima is als het maar een leuk achtergrond muziekje is. De hardcore terror liefhebbers zijn immers daar vast niet van gediend.
Ja want vroeger had je geen boomboxen :+ :Y)
https://i.pinimg.com/orig...f108157ee8eb68305b432.jpg

[Reactie gewijzigd door Waah op 20 mei 2019 10:54]

In the mid to late 1980s, CD players started appearing on boomboxes. At first, the cost of the new boomboxes were astronomical. However, the price eventually went down. I bought a Sony boombox in 1989 with a double cassette and CD player for $300 — a decent price at the time. Bron

Ziedaar het verschil...
Tegenwoordig lijkt het wel of _iedere_ tiener met zo'n speaker in de rugzak loopt.
Weet je, op het starnd of de camping is het helemaal niet erg dat je muziek op zet, doe ik ook (zolang er maar rekening met elkaar gehouden wordt 'Doe es Lief' ). Maar als ik in de serene rust van de bergen pop-trash uit de rugzak van mede "wandelaars" hoor komen op onsubtiel volume gaat het wel wat ver.
Nee ook daar zit niemand op te wachten
Praat voor jezelf oke? niet iedereen heeft jouw muzieksmaak ;)
Toch is het aannemelijk dat (bijna) niemand erop zit te wachten om het (achtergrond)muziekje van jou te horen.
Iedereen heeft zijn eigen smaak.
Juist daarom zijn koptelefoons zo handig, en juist daarom zijn speakers zo ongewenst (imho) in openbare ruimtes en tuinen.
Toch is het aannemelijk dat (bijna) niemand erop zit te wachten om het (achtergrond)muziekje van jou te horen.
Iedereen heeft zijn eigen smaak.
Juist daarom zijn koptelefoons zo handig, en juist daarom zijn speakers zo ongewenst (imho) in openbare ruimtes en tuinen.
Maar er is wettelijk geen onderscheid tussen harde terror muziek en harde gewone muziek, geluidsoverlast is geluidsoverlast.

Lijkt mij niet dat iemand de muziek zachter moet zetten omdat de buren niet van de soort muziekstyle houden.

Terror is ook niet mijn smaak hoor maar van alle keren dat ik op feesten ben geweest waar een terror zaal is zijn er toch echt flink wat mensen die er van houden.
Maar er is wettelijk geen onderscheid tussen harde terror muziek en harde gewone muziek, geluidsoverlast is geluidsoverlast.

Lijkt mij niet dus wel dat iemand de muziek zachter moet zetten omdat de buren niet van de soort muziekstyle geluidsoverlast houden.

FTFY :>

Dus nogmaals: Juist daarom zijn koptelefoons zo handig.

[Reactie gewijzigd door GZFan op 20 mei 2019 11:44]

Maar er is wettelijk geen onderscheid tussen harde terror muziek en harde gewone muziek, geluidsoverlast is geluidsoverlast.

Lijkt mij niet dus wel dat iemand de muziek zachter moet zetten omdat de buren niet van de soort muziekstyle geluidsoverlast houden.

FTFY :>

Dus nogmaals: Juist daarom zijn koptelefoons zo handig.
haha ja dat koptelefoons handig zijn ben ik het volledig mee eens.

Maar pakt de politie een zaak net zo serieus op als iemand belt omdat die klaagt dat die de muziek niet aan staat en er daarom last van heeft?

Als je echt een hekel hebt aan bepaalde muziek en je er dus mateloos aan gaat irriteren dan valt dat ook onder geluidsoverlast, maar wettelijk is niet vastgelegd dat je geen muziek mag luisteren die de buren niet leuk vinden 8)7
ik zou het erg waarderen als mijn buren terror of hardcore draaien. ipv de gewone radiozender meuk wat altijd het zelfde is.

omdat veel mensen gewone radio luisteren word dat als normale muziek beschreven. en terror vinden ze abnormaal. maar ik denk het tegenover gestelde. ik moet rekening met mensen houden. maar overal hoor je wel die q-music troep.

sorry wou ik even kwijt 😁
de gadgets zijn onder de 150 euro staat erbij.
dus een deftige koptelefoon zit er dan niet in voor die prijs. 😜

en een speaker is veel fijner dan zo’n zweet ding op je hoofd 😃
en sommige koptelefoons mogen niet in direct zonlicht.
Fijner voor jou vast wel, niet fijner voor je buren (op de camping of bij het zwembad).
SR80 Grado. Als dat geen deftige koptelefoon is... Gaat je ook meer geluk opleveren dan een bluetooth speaker.

[Reactie gewijzigd door BlaDeKke op 20 mei 2019 11:27]

zal em eens opzoeken 👍🏻
Voor kleine kinderen is een koptelefoon onhandig of zelfs gevaarlijk. Harde muziek is ook niet leuk voor ze. Hou het gewoon gezellig. Zet de muziek niet te hard, en hou rekening met de andere campinggasten. Hardcore muziek op een familiecamping vind ik not done, en zou ik zeker iets van zeggen.

[Reactie gewijzigd door Jerie op 21 mei 2019 10:45]

Wellicht is dit uit de lijst gelaten omdat er vrij recent een uitgebreid artikel over Bluetooth speakers hier op tweakers heeft gestaan.

reviews: Bluetoothspeakers tot 200 euro: acht populaire speakers op een rij
Tot 200 EUR, lol. Voor 25 EUR heb je een prima Xiaomi boxje.
Mijn tip: product: JBL Go 2

Is te klein voor een geweldig geluid (maar welke portable BT speaker is eigenlijk echt goed qua geluid?), maar klinkt echt bijzonder goed. De twee grootste voordelen van deze? Ten eerste past hij in je broekzak, wat echt ideaal is voor het werken in de tuin of aan het huis. Ten tweede is hij waterdicht, dus ook lekker in de tuin met waterpret, of aan het water / zwembad, of in de douche!

En verkrijgbaar in meer kleuren dan je ooit nodig zult hebben.
ik vind geluidskwaliteit ook belangrijk. maar als een speaker supergoed klinkt en de accu gaat maar 7 uur mee dan lever ik liever iets in op geluidskwaliteit en een accu die 20 uur mee gaat op een lading. ik heb een jbl charge 4. ik had ook een charge 3 maar die accu is dood. (staat bol)
Ik heb de Bose SoundLink Revolve+, 2 jaar terug gekocht in de US of A (wisselkoers destijds verzachtte de prijs met ±70 piek). Voor een Bluetooth speaker erg prijzig en valt ook buiten de 'pricerange' van het artikel, maar qua geluidskwaliteit m.i. stukken beter dan de JBL Flip 4 die wij op kantoor hebben. Ook wel 3 keer zo duur, maar in alle opzichten steekt hij er ver bovenuit.

De bass is erg goed. Hij geeft erg helder geluid wat ervoor zorgt dat discussies zoals hierboven (klagende buren) voorkomen kunnen worden. Bij laag volume prima dekking door de hele tuin, maar gebruik hem ook erg veel binnenshuis. Daardoor nog geen behoefte gehad om ook maar om te kijken naar multiroom speakers e.d.

Nogmaals, erg over te spreken!

Bose Soundlink Revolve+
Je kunt natuurlijk eentje van JBL halen, altijd goed en prima geluid.

Ik heb er twee jaar terug één bij de Action gekocht voor 15eu. Had verwacht dat ie de vakantie toch niet zou overleven, maar hij doet het nog steeds en wordt regelmatig gebruikt in badkamer, tuin, klussen etc.
Accuduur en geluid is voor dat geld echt dikke prima (geen JBL, maar ook geen JBL prijs)
Inderdaad, ik raad overigens de JBL Go!2 aan. Kost geloof ik 35,- ofzo maar prima geluid voor zo’n klein ding en mag in het water vallen :-)
Als je hem nog ergens kan vinden: Psyc Monic, ongeëvenaarde geluidskwaliteit voor de prijs.
Ik zie dat bol.com er nog een aantal heeft.
https://www.bol.com/nl/p/...speaker/9200000057799230/
Mooi dat jij dat vind, maar ik vind radio/muziek op de camping/tuin echt not done. Mensen gaan voor hun rust in de tuin zitten of op vakantie. Bij een zwembad, moet je 'm wel hard zetten anders hoor je 't niet en dus hebben de mensen om je heen er last van.

Waarom moet je überhaupt andere mensen met jouw muziek opzadelen? Als je muziek wil luisteren doe je dat binnen of met een koptelefoon op... Omdat jij een hoofdtelefoon niet prettig vind, moet een ander meeluisteren met jouw muziek? En zachtjes op de 'achtergrond' is nog steeds best irritant.

Volgens mij hebben we al genoeg herrie in Nederland :Y)
Voor de echte thuisblijvers, koop een goede Lego set voor 150 euro, gegarandeerd veel plezier! (Lego tips in de commments hahaha) :)
Er is vorige week een Strange Things set aangekondigd, iets boven budget maar zeker eentje die hier wellicht wat fans heeft!

Lego heeft er ook een heerlijk nostalgische video voor gemaakt:
https://www.youtube.com/watch?v=hBuDfQjfGAw
We hebben vorig jaar de lego technic emmerwielgraafmachine (?) gekocht en gebouwd; met tien man was het binnen vier uur klaar. Zal wel wat meer werk in zitten met meer mensen :D. Toendertijd was het een goeie deal, meer dan 4000 onderdelen voor minder dan 200 euro. Nog steeds prijzig en ver boven kinderspeelgoed, maar je krijgt de meeste onderdelen voor het minste geld. Ik zie nu andere Lego Technic sets voor meer dan 600 euro, ik zie niet waarom die dingen zo duur zijn :/.
Heel leuk om als volwassene nog eens met Lego te spelen inderdaad!

Je hoeft niet per sé thuis te blijven zelfs. Ik had voor m'n verjaardag de Lego Porsche gekregen en op vakantie in elkaar gestoken op de camping.
Terug mee naar huis nemen was een beetje zoeken in de auto maar met een kartonnen doos met wat handdoeken ter ondersteuning en bescherming in kom je een heel eind. :)

Dit jaar koop ik me zelf wel de Chiron en steek ik 'm opnieuw ineen op vakantie. :)

[Reactie gewijzigd door Ian Fox op 20 mei 2019 10:13]

Ik heb begin dit jaar samen met mijn vrouw een grote hijskraan gemaakt. De gedachte was: zij houdt van puzzelen, ik van techniek. Het was niet bepaald moeilijk, maar we hebben wel zo'n 10 uur (x2 personen) plezier gehad, en daarna nog zeker een paar uur hijskraan plezier gehad met de kleine (3 jaar).

https://www.bol.com/nl/p/...en-42082/9200000091824253

Destijds gekocht voor €170. Iets meer dan 150 euro, maar voor deze prijs hebben we ruim voldoende plezier met het maken gehad. Enige nadeel: Het lego project wat we daarna hebben gedaan voelde eigenlijk veel te makkelijk :)

https://www.bol.com/nl/p/...er-42095/9200000098526665
Een VPN heeft ontelbaar veel mogelijkheden, van kijken naar het Amerikaanse Netflix tot je favoriete voetbalwedstrijden streamen in het buitenland.
Met het gelinkte Private Internet Access kan je veilig browsen, en inderdaad via veel servers in veel landen, maar helaas niét Netflix van een andere regio kijken. Ik heb zelf al jaren een PIA abonnement, en dit is de enige reden dat ik nu overweeg om weer eens te gaan kijken naar een andere VPN provider.
Cyberghost is een aanrader!

Met Cyberghost kijk je US, Duitsland En Frankrijk zonder problemen.

[Reactie gewijzigd door Christoxz op 20 mei 2019 08:03]

Netflix blokkeert sind 2016 actief proxy- en vpn-providers. Als je puur daarvoor een vpn neemt is het handig om hier rekening mee te houden.
Quick tip: huur een VPS en zet er zelf een VPN server op. Google is your friend. Dat werkt met Netflix prima, want ze kunnen alleen blokkeren wat ze kennen als bekende VPN ip ranges. Een VPS IP is dat (vaak) niet. Ik zeg '(vaak)' omdat het theoretisch natuurlijk zo kan zijn dat er op dat IP een VPN is gehost en in een bekende range zat die Netflix blokkeert.
Probleem is dan weer, dat heel veel VPS providers een data-cap hanteren. als jij slechts 1tb per maand mag verstoken, en je daarbij realiseerd dat je voor een vpn-proxy elke bit 2x moet tellen: van netflix naar je server, én van je server naar je thuisnetwerk. dan zie je al snel tegen welke problemen je loopt.

Bovendien: moet jouw vps ook nog over een ip in het juiste blok beschikken anders heb je kans dat men 'weet' dat zo'n blok in handen is van een webhost / datacenter en dus niet in handen van een comcast of verizon of tmobile dan maakt het niet eens uit of men weet dat het een vpn is. men weet immers dat het geen consumenten-ip is en dat zou voldoende moeten zijn.

In europa zal dat wellicht minder spelen, maar dan moet je desondanks over één of meerdere geografische ips beschikken anders gaat dat nog steeds niet helpen. bovendien. Data van en naar vpsjes zou binnen de eu wel eens gelogd kunnen worden dus torrenten kun je dan hoe dan ook wel vergeten zo'n vps is immers aan een persoon / klant gekoppeld. tenzij je hem aanschaft met een gestolen creditcard :P
Sorry maar 1TB lijkt me meer dan genoeg voor een maand netflix?
500gb aan Netflix kijken in de maand kun je volgens mij alleen als je werkeloos bent en geen andere hobby's hebt :+

En volgens mij was het topic vakantiegadgets. Dus tenzij je hele vakantie bestaat uit netflix loeren, haal je de 500gb per maand vast niet :Y)
Of een Raspberry pi in de meterkast met openvpn erop, als je hem gewoon forward heb je helemaal geen gezeur.
Dat werkt niet, want jouw WAN adres is dan nog steeds in Nederland. Een VPN nemen voor Netflix betekent dat je je verkeer in een ander land uit wil laten komen.
Windscribe heeft speciale "Windflix" servers in de UK en US, die werken nog altijd prima!
Maar ook sommige VPN providers lukt het om het aan te bieden, en zal best zijn dat het een keer niet werkt en later weer wel via een nieuwe ip range.

Cyberghost investeert ook alleen maar om US, FR en DE werkend te houden.
https://support.cyberghos...833-How-to-Stream-Netflix
Het lukt mij wel om met PIA de Amerikaanse versie van Netflix te bekijken.
Ik gebruik zelf NordVPN en ik merk dat het afhankelijk is van welke server je gebruikt maakt. De servers aan de oostkust werken vaak niet, maar met de Dallas server heb ik tot noch toe 100% succes.
"Een VPN heeft ontelbaar veel mogelijkheden, van [tv-kijken] tot [tv-kijken]". I see...

Leuke lijst verder :)
Er zitten toch redelijk wat leuke gadgets bij die ik op mijn lijstje zal zetten!

Zo kocht ik een eindje geleden zo'n kleine drone voor € 12,00 vanuit China met een vorige vakantiespecial!
Erg opvallend dat er geen drone bij zit terwijl je in die prijsklasse tegenwoordig een prima drone met een goede camera kan hebben.
Op veel plaatsen mag je met zo'n ding gewoon niet vliegen. Tevens houden veel mensen van hun privacy, al die drones die in je achtertuin komen spioneren zijn echt niet leuk meer op een gegeven moment.
Jammer dat veel producten geen prijzen hebben of zelfs ruim boven de €150 uit komen (Bose QuietComfort 25).

[Reactie gewijzigd door Polydeukes op 20 mei 2019 07:11]

De Bose is dan wel weer een supergoed apparaat; ik heb hem zelf vorig jaar voor tijdens het werk gekocht, bevalt me prima. Ook voor buiten als het wat rumoeriger is, en in het vliegtuig. Zie het als een investering.
Goed verhaal, maar de titel zegt "onder de 150 euro".
Ik heb de skullcandy venue met anc. Heel erg goed voor de prijs. Aanrader
Voor mij een onmisbare is de Roidmi FM transmitter voor de auto. Na een lange zoektocht is dit de enige die erg goed werkt en ook nog eens compact en strak is.

Edit: typo

[Reactie gewijzigd door DamirB op 20 mei 2019 09:14]

In Nederland zijn die legaal, maar in veel andere landen niet. Wel iets om rekening mee te houden op vakantie.

Gelukkig hebben bijna alle recente (jonger dan 10) auto's een aux ingang, usb aansluiting of Bluetooth.
Inderdaad en als je auto dan zo oud is dat dat er niet op zit kan je denk ik beter een radio vervanger kopen met die optie. Deze lijkt me alleen iets voor als je echt een mooie oude klassieker hebt waar je ook graag de radio origineel wil houden. Maar anders zijn deze apparaatjes niet meer echt van deze tijd.
Daar gaat het verhuurbedrijf in een raar land blij mee zijn ;) . Niet alle huurauto's zijn hiervan voorzien en zeker in bepaalde landen buiten de westerse wereld kun je soms vanalles tegen komen. FM radio's hebben die auto's doorgaans wel, dan is een roidmi een uitstekende oplossing.
Wij hebben een auto uit 2011 en die heeft geen van alle, ondanks de duurdere geluidsinstallatie.
Dat is wel raar. Welke auto is het als ik vragen mag?
Citroen C crosser
Ik heb er ook eentje. In de sigarettenaansteker, USB stick erin, radio intunen en spelen maar.
Dat is ook nog die unit met 2x USB met een 'prima' oplaadsnelheid?
Yes klopt, 2.4A beide, ook bij gelijktijdig gebruik

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee