Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door Paul Hulsebosch

Redacteur audio en games

Shadow of the Tomb Raider Preview

Lara wordt volwassen

Voorlopige conclusie

Het uitgangspunt van Eidos Montreal lijkt duidelijk. In Shadow of the Tomb Raider is Lara Croft bijna de volwassen grafroofster die we kennen uit de oude games. Dat wil zeggen dat ze beter is voorbereid en zich beter kan weren, wat ruimte laat voor meer uitdagingen. Shadow of the Tomb Raider is daardoor grootser en duisterder. De tombes in de game bevatten het nodige puzzelwerk, maar die puzzels zijn minder onschuldig dan voorheen. Ze zijn gemaakt om te doden. Ondertussen kan Lara werken aan haar wapenarsenaal, maar is het vooral de jungle waar ze gebruik van zal moeten maken. Ongezien blijven tijdens gevechten lijkt belangrijker dan ooit.

In het verhaal dreigt de wereld weer eens ten onder te gaan, dat is niet nieuw. Wel nieuw is dat Lara er een minder onschuldige rol in speelt, die opnieuw duidelijk maakt dat de avontuurlijke tiener volwassen wordt. Eidos Montreal heeft dit laatste deel van de trilogie bovendien aangegrepen om eens flink uit te pakken. Als wat we tot nu toe hebben gezien maatgevend is, wordt dit een heerlijk spectaculaire game.

Titel Shadow of the Tomb Raider
Platform PC, Xbox One, Playstation 4
Ontwikkelaar Eidos Montreal
Uitgever Square Enix
Releasedatum 14 september 2018

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (132)

Wijzig sortering
Ziet er weer prima uit - kan niet wachten tot hij uitkomt :)
Heb ik iets gemist? Ik zie alleen wat artwork, opgepoetste screens en cgi beelden. Het zal best weer op orde zijn, maar daar is hier nog niets van te zien. ( waarom geen gameplay? :? word niets over vermeld in het artikel ) Zelf hoop ik dat stereoscopisch 3D weer aanwezig is, want dat zat met de vorige 2 games meer dan goed. Dat alleen was al een reden tot aanschaf.

Edit: Typo

[Reactie gewijzigd door micla op 29 april 2018 09:58]

Die screens zullen wel in game zijn en lijken ook gewoon op de twee prachtige voorgaande games, alleen dan net weer iets mooier
https://en.wikipedia.org/...video_game_terms#bullshot

Het is heel gemakkelijk om een screenshot er beter te doen uitzien dan het werkelijk is. Je zit bijvoorbeeld al niet met die lastige framerate! Het kan dus goed zijn dat het er zo uit ziet... op een beestige pc aan 5fps. Het kan ook goed zijn dat dit er zo uit ziet op een beestige pc aan 60fps, we weten het nog niet.
Er zijn genoeg games die zo'n mooie screenshots releasen maar wanneer puntje bij paaltje komt vallen ze door de mand. Afgaan op enkel screenshots (of zelfs trailers, of "gameplay" footage) blijft een gok.
Ik denk dat het meer met de ervaring met de vorige games te maken heeft. Tomb Raider en Rise of the Tomb Raider zagen er namelijk ook top uit. Het zou me dan dus ook niet verbazen als de beelden in de trailer en de uiteindelijke game graphics redelijk op elkaar lijken.
ik was met de vorige game al dik tevreden met de beelden vooral in het begin als lara op een berg staat waardoor het heel erg afhangt wat voor een videokaart je hebt.Bij aniversary was dat.
Plus punt in deze game aldus het feit is dat de tombs weer terug zijn of athans in grotere getale aanwezig zijn als de vorige game.Als deze game veel tombs heeft voor te puzelen wil ik hem best kopen.
Anniversary was ook niet slecht maar het ontbrak aan puzzel werk en het achterwegen laten van grotten.
Waar lara croft in de eerste delen beroemd is door geworden.
Ik hoop dat deze wat dat betrefd beter is geworden.Al met al ziet het er best goed uit.

[Reactie gewijzigd door rjmno1 op 30 april 2018 13:33]

@micla Bij dit soort gelegenheden mag je zelden zelf screenshots maken, dus we moeten het doen met het materiaal dat beschikbaar gesteld wordt. Beter iets dan niets, toch? Maar ik kan je verzekeren dat ik alle screenshots die we hier geplaatst hebben ook letterlijk zo in de game voorbij heb zien komen (ze zijn allemaal afkomstig uit het deel dat we mochten spelen. Alleen van screenshots 5 en 8 kan ik me het moment niet direct herinneren, maar de van de rest is het beeld letterlijk zo voorbij gekomen in het deel dat ik heb kunnen spelen. Het beeld is ook niet uit cutscenes of zo.

En wat mis je aan gameplay? Wat had je daarvan willen horen?
Hoi Paul, bedankt voor je reactie. Ik heb veel vertrouwen in de game hoor, maar reflecteerde even op Calsonic zijn reactie dat de game er weer goed uitzag. Ik reageerde dat dat nog wat vroeg was om te concluderen op basis van het getoonde materiaal. Dat er geen gameplay beelden opgenomen mocht worden snap ik wel, maar had misschien even in het artikel erbij gezet kunnen worden.
En wat mis je aan gameplay? Wat had je daarvan willen horen?
Wat ik wou horen is waarom er geen gameplay beelden bij de preview zaten, dat heb je inmiddels uitgelegd. Verder trouwens een prima preview hoor, vind ze altijd chill te lezen.

Tof dat je hem al hebt kunnen spelen. Ben erg benieuwd naar de game. Heb je toevallig stereoscopische instellingen gezien? :)
Nice. Nu nog remakes van van Tomb Raider 1 t/m 4. De rest zien er nog wel redelijk uit.
Tomb Raider 1 heeft al een remake gekregen in de vorm van Tomb Raider Anniversary.
Ze gaan natuurlijk na deze Origins trilogie (een soort prequel) ook gewoon verder met de main story line dus er zullen ongetwijfeld reboots komen ook van 1 t/m 4. Geen remakes, ik denk dat ze behoorlijk wat artistieke vrijheid zullen nemen om het verhaal aan te passen / verbeteren e.d.
Ik begrijp uit het artikel dat het een prequel moet zijn van voorgaande games. Dat is dus niet zo? Hoewel ik toch wel een aantal games heb gespeeld uit de serie heb ik liever dat de serie na de trilogie gewoon verder gaat. Die games waren best leuk en zo, maar ik heb nu een mentaal plaatje van weer een nieuwe continuïteit, en het staat me tegen om dat mentale plaatje weer te moeten aanpassen.
De drie nieuwe Tombraiders zijn de prequals van de eerste games. Dit deel is dus wel een vervolg van de laatste 2.
Dat bedoelde ik, ik zei het niet helemaal goed. Bedoelde dat de huidige 3 prequels zijn. Persoonlijk heb ik liever een nieuwe continuity die gewoon doorgaat.
Zou dan wel het liefst remakes zien van 1 tot 4 in de stijl van de Legend tot Underworld.

Tot nu toe alleen 2013 gespeeld wel een leuk spel daar niet van maar Lara komt wat tegenstrijdig over helaas. En de echte Puzzel levels zijn een paar optionele side quests.

Rise moet ik nog spelen maar eerst betere hardware :(

En verwacht dat deze laatste games verder gaan met het format van 2013.
Ik vond de Lara van de eerste reboot game paar jaar geleden toch een stuk leuker om op te kijken tijdens het spelen dan de originele. Voor de geilaards zijn er plekken genoeg op het internet waar je beter aan je trekken komt.

(haar gejank over mensen doden maar het toch volop doen stoorde mij veel harder)

[Reactie gewijzigd door Nha op 29 april 2018 09:03]

(haar gejank over mensen doden maar het toch volop doen stoorde mij veel harder)
True, al stoorde ik me uiteindelijk meer aan bv. Shanty Town = saai. Overigens, eiland vol scheepswrakken of niet, ik vraag me af waar al die honderden goons überhaupt vandaan kwamen. :P
Dat wordt wel uitgelegd in het spel, volgens mij. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik het niet echt meer weet.
Maar de meeste overlevenden worden sowieso omgebracht door Father Matthias omdat ze niet tot de Solarii willen toetreden. Op het moment dat de oni je te pakken krijgen moet je ook nog eens door tientallen (honderden?) bloederige kadavers waden. Minstens vier vijfde van alle overlevenden wordt massaal afgeslacht zonder enige hulp van Lara.

In tegenstelling tot de relatief onschuldige Trinity-soldaatjes uit Rise hebben enkel de recentste Solarii-recruten minder dan pakweg een dozijn slachtoffers op hun naam, al was het maar puur op basis van gedeelde schuld omdat ze in groepsverband alle vrouwen opofferen.
There are over a hundred of us now. We’ve started work clearing out the old palace and soon construction will begin on a city around the base of the mountain. The Japanese built a cargo hauling system here years ago that we’ve gotten up and running again.

[…]

Mathias has us look for physically strong men for the brotherhood… but none too smart. They must be willing to take orders and work. Any who question or resist are immediately killed. And the women… Mathias decide their fate. Most are sacrificed to the dark walkers, but some are chosen for the ritual.
Maar goed, de meesten zullen wel in een keer in '94 zijn gestrand. Russische marine of mafia o.i.d.? Hoe dan ook, de echt grote schepen deden me allemaal heel erg WOII aan.
24 October 1994 My patience has been rewarded. At long last, I have my lieutenants, my enforcers of the way. The storms brought me exactly the men I need to begin building the Solarii Brotherhood. Strong of body, weak of will. They were broken in the storms, weakened and vulnerable. And I raised them up again. Now they serve me, and through me… her. The Sun Queen. She is showing me the way. She has always shown me the way. I cannot defy what I have seen. And soon, neither will they. She is everywhere on this island.
Heeft niks met geilaards te maken. T was een babe met ballen. Nu is t een buurmeisje met ballen.
Wat doet haar borstgrootte er dan aan toe? Of haar korte broek? Heeft 100% met geilheid te maken want het nieuwe model is nog altijd mooi. Niet doen alsof omdat je betrapt bent ;)

Edit: dat ze van een badass naar een janker veranderd werd heeft niks met korte broek of grote borsten te maken en is een probleem dat daar dan ook volledig los van staat.

[Reactie gewijzigd door Nha op 29 april 2018 11:55]

Ze was een tiener in de eerste twee delen dus moord was wat minder normaal dan voor de lara in de latere games. Heeft blijkbaar met opbouw te maken ;)
Er zo over wenen maar dan wel honderden afmaken heeft weinig met opbouw te maken maar met een disconnect tussen wat er gezegd wordt en wat er gedaan wordt. Het botst.
Wat zou jij doen als je vast zat op een eiland en honderden schieten direct op je als ze je zien?
Het is toch logisch dat je het niet wil maar doordat je wel moet. Ik zou precies hetzelfde hebben gedaan. Natuurlijk wel met veel schijt in me broek. In deel 1 is die transitie best goed gedaan hoor uiteindelijk is ze van bang naar bikkelhard geworden. Logisch dat ze in Shadow een keiharde killer is met wraak gevoelens.
Lara was en is gewoon lekker om te zien en het korte broekje met de big boobs was gewoon slim in elkaar gezet en eerlijk is eerlijk, iedereen wilt tegen wat leuks kijken. Het zit in onze natuur en er zijn zoveel mensen die tegen de natuur vechten.... zucht
Jij zegt het netjes. Ik zat te broeden hoe ik er iets op zou zeggen. Games zijn een fantasieomgeving en dus mogen karakters er fantastisch uitzien (M/V/G). Jammer dat dat hele social justice warrior fenomeen ook dat de das om doet. (kuch Bioware kuch)
Heeft niet veel met "tegen de natuur vechten" te maken. Niemand beweert hier dat mannen niet graag naar grote tieten kijken. We beweren dat dat niet hetgeen is wat Tomb Raider zo goed maakte. Als dat wel zo zou zijn zou dat een beetje zielig zijn, denk je ook niet?

Verder zou ik het eerder een beetje creepy vinden om in de origin story naar een tiener Lara Croft te kijken die enorm geseksualiseerd wordt. Dan liever dit. Dit is ook nog eens veel realistischer, wat beter bij de tijd past. En laten we nou eerlijk zeggen - het is niet alsof de Lara Croft in deze trailer er slecht uit ziet.

[Reactie gewijzigd door unilythe op 30 april 2018 10:48]

Heeft niet veel met "tegen de natuur vechten" te maken. Niemand beweert hier dat mannen niet graag naar grote tieten kijken. We beweren dat dat niet hetgeen is wat Tomb Raider zo goed maakte. Als dat wel zo zou zijn zou dat een beetje zielig zijn, denk je ook niet?
Wat ik bedoel met tegen de natuur vechten zijn feministen en moraalridders zoals het cda die instinctieve bezigheden of verlangens maar proberen te onderdrukken. Kijk bijvoorbeeld hoe er gereageerd wordt als er een poster hangt met een vrouw in lingerie. Dan zien we zogenaamd vrouwen als lustobjecten. Het heeft niks met lustobjecten te maken, zo is de natuur gewoon. De vrouw heeft zijn schoonheid en mag gezien worden, geshowd worden of wat dan ook en een man geniet ervan, kijkt ernaar en gaat op ''jacht''. Ik snap nooit zo goed waarom daar moeilijk over gedaan wordt. Ik vind het in ieder geval beter dan hoe er met vrouwen om gegaan wordt in het oosten, he, ik bedoel, wie is dat respectvoller ;)

Zielig vind ik het zeer zeker niet. Ik vind een game niet goed om zijn perfectie in vrouwen graphics maar het draagt zekers wel mee hoe het er allemaal uit ziet, helemaal met de graphics van nu.

Voor de rest zie ik Lara niet als tiener dus ik weet niet zo goed waar mensen dat op baseren?
De vrouw heeft zijn schoonheid en mag gezien worden, geshowd worden of wat dan ook en een man geniet ervan, kijkt ernaar en gaat op ''jacht''.
Ik denk dat het "gaat op jacht" gedeelte niet echt goed overkomt. Ik weet niet of het gewoon ontactisch van je verwoord is, maar dat klinkt wel een beetje creepy. Als je het zo verwoordt kan ik me juist wel voorstellen dat mensen er een probleem mee hebben, en dat terwijl ik ook een hekel aan dat soort moraalridders heb.
Voor de rest zie ik Lara niet als tiener dus ik weet niet zo goed waar mensen dat op baseren?
Ik heb het net even opgezocht, blijkbaar is ze in de 2013 versie van Tomb Raider 21, dus inderdaad niet een tiener.

Maar, zoals ik zei, laten we even eerlijk zijn - het is niet alsof de nieuwe Lara Croft lelijk is. Ik persoonlijk vind de nieuwe versie er velen malen beter uitzien dan de (naar mijn mening) onrealistische proporties van vroegere spellen, maar dat is uiteindelijk puur subjectief.
Zielig vind ik het zeer zeker niet. Ik vind een game niet goed om zijn perfectie in vrouwen graphics maar het draagt zekers wel mee hoe het er allemaal uit ziet, helemaal met de graphics van nu.
Maar dat zei ik toch ook niet? Ik zei dit: "Niemand beweert hier dat mannen niet graag naar grote tieten kijken. We beweren dat dat niet hetgeen is wat Tomb Raider zo goed maakte. Als dat wel zo zou zijn zou dat een beetje zielig zijn, denk je ook niet?"

Ik bedoel dus niets meer te zeggen dan: de proporties van Lara Croft zijn verreweg niet het belangrijkste aan de Tomb Raider spellen.

Ik ben er van overtuigd dat de enige reden dat mensen hier zo veel ophef over maken is omdat ze bang zijn dat ook dit weer is veroorzaakt door de extreem-linkse cultuur die alles politiek correct wil maken. Ik denk dat als niemand dat gevoel had, niemand er net zo veel problemen mee zou hebben. En ik begrijp dat gevoel ook zeker wel, want er zijn genoeg voorbeelden waar de moraalridders wel invloed hebben gehad op spellen. Ik denk echter dat dit in dit geval niet per sé het geval is geweest.
Yupz :D laat maar komen!
je bent denk ik een van de weinige, zoveel downmods op mn onschuldige meldinkje...

maar er bestaan er al ettelijks hoor! de originele tomb raider had het al, naakt in al haar 6 pixels! en toch vond je dat als broekkie spannend!
Ik zie het inderdaad. Downmods zijn met dit soort dingen echt irritant ;( ik weet nog inderdaad dat je de nude mod had vroeger :D echt super leuk. Nou, met de graphics van 2018 wordt dat alleen maar beter. Als we dat nou als broekie hadden
Waar staat dat ze een tiener is eigenlijk? Dat haal ik nergens uit?
Niet zo op je teentjes getrapt zijn. Borstgrootte heeft niets met het badass zijn te maken. Zelfs met een lange broek en kleine borsten kon ze nog een badass zijn. Maar jij focuste op de borsten en de broek. Want daar zaten jouw gedachten ook bij. Het spel zou niet beter (of slechter) zijn als ze nu grote borsten had.
Waar je het nu plots over hebt staat daar dus los van maar daar had je het dus niet over.
2018, het jaar waarin een man niet meer mag geilen zonder commentaar te krijgen. Nee, een vrouw met vormen mag niet meer mooi gevonden worden, dat moeten we beschamen. Weg met onze hormonen en instincten!
Letterlijk het enige verschil tussen de twee dingen die je net zei is het deel waarom hij het over "geilaards" had. "babe". Hoor je jezelf wel?

Ik vind je kritiek niet per sé incorrect, want het is wel zo dat Lara Croft een bepaalde look/imago had, maar feitelijk komt dit toch neer op "ik wil een babe met grote tieten", in plaats van het onschuldige meisje wat we nu hebben. Verder denk ik dat haar karakter en "badassery" velen malen belangrijker waren dan hoe ze eruit zag. Ook is het niet helemaal meer van de tijd - we zijn nu in een tijd waar de meeste games vooral zo realistisch mogelijk willen overkomen, en de nieuwe Lara Croft ziet er veel atletischer en realistischer uit. En laten we nou eerlijk zeggen - het is niet alsof de Lara Croft in deze trailer er slecht uit ziet.

Bovendien wordt in dit artikel precies uitgelegd waarom ze een onschuldig meisje was in de eerste twee spellen. Het is een origin story. Ze is nou eenmaal nog niet de badass die ze later wordt.

[Reactie gewijzigd door unilythe op 30 april 2018 10:49]

Geef mij maar een deze "Natural beauty" ipv een babe met dikke tieten. Opblaas tieten is een beetje geweest heb ik het idee..

Verder is het een kwestie van smaak denk ik.. Ik val overigens op the natural one...

[Reactie gewijzigd door Audione0 op 30 april 2018 11:35]

Zeker een kwestie van smaak, en dat is waarom ik zei dat zijn kritiek niet per sé incorrect is, maar gewoon een beetje kortzichtig.

Mijn smaak komt ook meer overeen met die van jou.

[Reactie gewijzigd door unilythe op 30 april 2018 12:43]

Dat is hetgene waar je over valt? Ik zie niet in waarom dat nu zoveel moet uitmaken. Eerder is haar huidige ontwerp realistischer. De gekke stunts die ze uithaalt worden een stuk lastiger als je nog een paar kilo vet aan je borstkas meezeult. En je moet ook behoorlijk moeite doen (of operaties uitvoeren) om een dergelijke borstgrootte op peil te houden als je zo actief bent.

Als ik over de huidige versie van Lara moet klagen, dan is dit niet het eerste punt dat mij te binnen schiet.
Ik heb nog geen zevenkampster of free-climber gezien met Kardashian proporties, jij wel?
Is dat nodig voor een SPEL?
Ik heb iets gelezen over een season pass. Ik ga dus lekker wachten op een GOTY/complete/ultimate editie. Moest bij de voorgaande delen ook al een jaar wachten dankzij MS dus dat kan ik nu nog wel een keertje. De uitvoeringen die ik nu op internet voorbij zie komen zijn toch niet in boekvorm zoals bij TR en RotTR voor de PS4. Dus daar hoef ik dan ook niet snel voor te bestellen/kopen.

[Reactie gewijzigd door chimnino op 29 april 2018 07:21]

Ik heb bij de vorige 2 delen ook gewacht op de speciale edities en dan heb je alle extra's in 1 keer. Vaak zijn die aanbiedingen ook nog goedkoper :) . Het blijft een geweldig spel en ik start het regelmatig opnieuw op om op zoek te gaan naar missende items of gewoon om te verkennen. Het strand met scheepswrakken blijft een geweldig zicht.
Ik vind het uiterst vermakelijke games, maar eerlijk gezegd wel erg simpel. De puzzels liggen allemaal erg voor de hand en er verschijnen ontzettend veel gameplay cues in beeld.

Ik meen mij te herinneren dat ik in de originele games toch wel vaker moest nadenken en meer trial en error had. Of kwam dat door het belachelijke camerawerk van toen?
Camerawerk was een probleem ja, maar het is al jaren een algemene trend dat games dommer gemaakt worden (of zelfs genres zo goed als verdwijnen) om een groter publiek van casual spelers te trekken.
Vroeger kon je echt serieus vastzitten, nu is het hoogstens een keer goed rondkijken en dan weet je wel wat je moet doen. Ik mis die tijd wel dat er nog echte puzzlegames bestonden in 3d action game stijl zeg maar (nu heb je alleen nog van die pure puzzle games, platform enzo).
Jammer van de trend dat ieder vervolg telkens extrremer moet. SChokeffect lijkt te scoren. De laatste trailer van Last of Us 2 bijvoorbeeld ook, verheerlijking van gruwel naar het voorbeeld van the walking dead waarin de grens ook iedere keer verlegd moet worden omdat ze bang zijn kijkers te gaan missen. Terwijl de grote charme van LAst of us 1 in het verhaal zat, gruwel was daar ondergeschikt aan, nu moet het de boventoon gaan voeren.
De oude tomb raiders hadden dat heerlijke avontuurlijke over zich, nu moet het allemaal beklemmend, extreem geweldadig zijn. Prima om wat minder romantiek en wat minder zoetsappig gedoe, meer realisme, maar dit slaat dan weer helemaal de andere kant op vind ik. Ondertussen een hoop geneuzel over de fysiek van Lara, dat mag vooral niet meer te seksistisch zijn. Beetje meten met 2 maten!
Nee, dat alles zo soft moet zijn zodat het politiek correct is. Daar erger ik mij pas aan.
Hoezo "nee"? In principe gebeurd het allebei.

De eerste Tomb Raider uit deze trilogie zou in een vroege versie aan het begin van het verhaal impliceren dat Lara wordt verkracht, wanneer ze net op het eiland is. Dit hebben ze eruit geknipt omdat een aantal extremisten veel te hard begonnen te schreeuwen hoe "triggering" dat wel niet was.

Maar aan de andere kant probeert wel elk spel steeds meer spektakel te bevatten, in sommige spellen tot het punt dat her verhaal gewoon lachwekkend wordt. Het moet altijd erger en extremer.

Verder zijn in beide gevallen het wel maar een klein aantal spellen die op deze manier beïnvloed worden, naar mijn idee.
Geef mij legend lara maar die had veel meer trucs dan alleen haar boobies. deze lara kan niet eens een handstand of om een paal heen zwaaien. maar ach we mogen voor het eerst zwemmen in dit laatste deel van de trilogie.
In vorige delen kan je ook al zwemmen hoor. Misschien eerst spelen voordat je gaat lopen klagen?
Gek dat je nog steeds niet volwassen bent geworden na al die massa slachtingen die je verricht hebt.
In de trailer gaat ze ook al full psycho haha.
Tja het blijft een game en zou beter zijn als ze zichzelf niet te serieus neemt. Drake heeft daar nog meer last van. Tenenkrommende drama cut scenes nadat ie net weer een slachting heeft aangericht.

Mag wel een wat vrolijker sfeertje komen. Maar ziet ernaar uit dat dit weer een domper sfeer krijgt.
In het tweede spel is ze al veel minder onschuldig, en in dit spel is blijkbaar vrijwel alle onschuld weg. Ik vind het een redelijke goede snelheid voor karakter ontwikkeling, persoonlijk.
Ja, precies. In eerste deel heb je al een kill list waar Rambo jaloers op zou zijn.

Is dan ook enige minpunt aan dat spel. Hadden ze meer stealth gebruikt rondom die samurai was dat beter in karakter geweest.
Deze game wordt weer supervet, net als de vorige twee delen! Heb er zin in :9.
Dit wordt een Must Buy voor mij :)
Die staat op m'n wenslijst.
Ik speel Tomb Raider al vanaf het eerste deel (1996).
Ik had toen een grafische kaart met een Rendition Verite chipset, met een eigen api; Redline, waardoor het spel er geweldig uitzag.
Die chip heb ik lang niet gehoord. Vroeger had ik een diamond stealth 2 s220 waar ook zo'n chip op zat.

Open GL met 1 mb RAM en dan quake 3 spelen 😂.

OT:
Veel zin in deze game. De vorige 2 hebben mij toch een boel uren gameplay gegeven.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True