![]() |
Achtergrond - Populaire games en bakken met geld - Welke games redden het als e-sport? In een serie van vijf artikelen geeft Tweakers je alle ins en outs van e-sport mee. In dit tweede deel bekijken we welke games er gespeeld worden, en vooral ook waarom. |
![]() |
Achtergrond - Nederlandse Hero in Overwatch - Hoe Siebren de Kuiper in een shooter belandde Sigma is over een paar weken speelbaar als Hero 31 in Overwatch. De nieuwe Hero werd in Den Haag geboren, als Siebren de Kuiper. Hoe kwam deze Nederlandse astrofysicus in de game terecht? We vroegen het de makers. |
![]() |
Achtergrond - Over Moira, patches en de League - Overwatch-schrijver Michael Chu Tijdens de BlizzCon 2017 spraken we met Michael Chu, schrijver in het team van Overwatch. We stelden hem vragen die we eerder van jullie kregen aangereikt in GoT . |
![]() |
Achtergrond - Mid Laners, slayers en begeleiders - Hoe ziet een e-sportteam eruit? In een serie van vijf artikelen probeert Tweakers je alle ins en outs van e-sport mee te geven. In dit vierde deel bespreken we de bekendste spelers en teams in e-sport. |
![]() |
Achtergrond - IEM, Pro Leagues en The International - Wat voor e-sportstoernooien zijn er? In een serie van vijf artikelen geeft Tweakers je alle ins en outs van e-sports mee. In dit derde deel kijken we naar wat voor toernooien er zijn en hoe ze werken. |
![]() |
Achtergrond - 'Ik zal altijd blijven gamen' - Interview met Blizzard-directeur Mike Morhaime Tijdens de afgelopen BlizzCon spraken we met Mike Morhaime, oprichter en directeur van de studio achter Starcraft, Warcraft, Diablo, WoW, Hearthstone, Heroes en Overwatch. |