Prijs |
Specificaties | WiFi-ac • 4-poorts switch (max 1Gbps) - Bekijk alle specificaties |
Dankzij de Puma6 chipset is dit absoluut een waardeloos apparaat.
Het feit dat dit modem nog steeds door Ziggo wordt uitgeleverd is een schande. Ziggo wijst met de vinger naar de gebruiker maar zou natuurlijk moeten wijzen naar Intel, Compal en dit ding gewoon helemaal niet meer moeten leveren.
Prijs | Score: 1 |
Beheerbaarheid | Score: 1 |
Ondersteuning | Score: 1 |
Featureset | Score: 1 |
WLAN-bereik | Score: 3 |
Ronduit het slechtste modem wat ik heb mogen ontvangen van Ziggo, nu zo'n 20 jaar klant. Het begon allemaal met een beveiligingslek in de Ubee modems. Er kwamen geen updates meer uit voor de Ubee, dus dan maar een nieuw modem.
Beheerbaarheid | Score: 1 |
Ondersteuning | Score: 2 |
Featureset | Score: 5 |
WLAN-bereik | Score: 3 |
Ik begrijp niet dat Ziggo zo'n slecht apparaat durft uit te geven. (maar zie ook de review-update)
Beheerbaarheid | Score: 2 |
Betrouwbaarheid | Score: 2 |
Featureset | Score: 2 |
Prestaties | Score: 2 |
WLAN-bereik | Score: 2 |
Ziet er prima uit en is geen kerstboom zoals de Ubee modem die wij eerst hadden. Bereik wifi is goed. Voor de rest is het een instabiel rotapparaat.
Beheerbaarheid | Score: 3 |
Betrouwbaarheid | Score: 2 |
Featureset | Score: 3 |
Prestaties | Score: 4 |
WLAN-bereik | Score: 5 |
Bestaande TC7200 omgewisseld voor de Connectbox (Arris model). Het was even rommelen maar blijkt een sneller modem te zijn dat klaar is voor toekomstige snelheidsverhogingen.
Beheerbaarheid | Score: 3 |
Ondersteuning | Score: 4 |
Featureset | Score: 3 |
Prestaties | Score: 5 |
Waardeloze router. Apparaat crashed om de havenklap als je een intensieve gebruiker bent. De Cisco modem welke ik hiervoor 11 jaar lang had werkte altijd, de keren dat ik geen internet heb gehad kan ik in die lange periode op 1 hand tellen en dat was tijdens werkzaamheden.
Featureset | Score: 2 |
Prestaties | Score: 1 |
Waardeloos apparaat en waardeloze klantenservice. Veel wifi problemen sinds deze (dis)connect box is geïnstalleerd. Opstarten duurt dik 5 minuten. Ziggo klantenservice heeft geen idee, maar willen ook geen monteur sturen. Ook al zo'n ellende met de Mediabox XL. Heeft Ziggo soms alleen maar troep?
Leen modem Compal CH7465LG-ZG van Ziggo Zakelijk geeft problemen wanneer deze onder belasting staat bij veel kleine packages verkeer zoals bij gaming, teams en discord gebruik. Problemen zoals bandwidth throttling, reboots, locks doen zich dan voor. Staat in bridge mode achter een Cisco zakelijke router.
Deze modem drijft ons tot waanzin. Bij levering van de mediabox kreeg ik deze ongevraagd. Sindsdien ellende bij het downloaden van 1 of meer torrents. Browsen, Teams etc. wordt dan onmogelijk. Draait in bridgemodus (Edgerouter 4 en Cisco switches). Monteur heeft modem vervangen (geen effect). Ziggo weigert een alternatieve oplossing/modem
Sinds kort klant geworden van Ziggo, gezien ze een monopolie hebben op de coax hier. Dit is het slechtste modem dat ik ooit gebruikt heb. Wat een drama. Extreem gelimiteerd, en je moet Ziggo bellen om het modem in bridge modus te zetten. Web GUI is buggy.
Zeer trage webinterface en één keer in de zoveel weken crashed de router, waardoor een hard reset nodig is..
Ziggo connect box (compal) vandaag ontvangen ter vervanging van de vorige die frequent spontaan herstarten Deze connect box is compleet onbruikbaar in een bestaand netwerk
Een stuk waardeloos kinderspeelgoed. Totaal ongeschikt voor de veeleisende consument, absoluut onbruikbaar voor een zakelijke klant. De enige manier om hier een NAS aan te hangen is om hem in bridge mode te laten zetten en er een router tussen te plaatsen, maar dat is een belachelijke oplossing.
nieuwe connect box ontvangen omdat de oude de nieuwe snelheden niet kon halen, wat een drama ding.
Standaard modem met wifi, maar echt maar alleen gebruiken in bridge modus. Wifi is erg slecht en het is veel beter om een aparte router te kopen (dit geldt ook voor de meeste modems met wifi). Geen ondersteuning voor giganet waardoor je een nieuwe modem krijgt.
Dit product is zeer slecht, wifi blijft wegvallen. Er een router achter zetten is de enige echte oplossing om het te gebruiken. Wonend in een studio van 8 bij 5 krijg ik alsnog de melding ga dichter bij het modem staan. wifi-naam niet aanpassen zou moeten helpen?
Wat een prutserige interface, traag geen 'geavanceerde' opties. Er is een poging gedaan om 'm 'idiotproof' te maken wat resulteert in een nogal buggy ervaring. Voeg a.u.b. standaard bridge functie toe dan kun je tenminste makkelijk een fatsoenlijke router gebruiken.
192.168.100.1 in brigded modus ken niet eens in de modem meer komen ( ERR_CONNECTION_TIMED_OUT ) beetje jammer dat ziggo op deze modem is overgegaan dit ding werkt helaas niet zoals het hoort. ( teminste dit is mijn ervaring ) cisco epc3925 nooit problemen mee gehad
Goed wifi bereik voor <2 verdiepingen. Valt weinig aan te configureren. Makkelijk te installeren voor de leek. Ook lag spikes zijn van de partij (tot +/- 1000ms). Al met al niks voor de tweaker..
Echt een prut product. WiFi valt erg vaak weg. Moet vaak gereset worden en snelheid terwijl je naast het ding zit is soms rond de 1 Mbit. 2 apparaten die tegelijk streamen vindt ie erg lastig! Ook geen Wifi 6 en MU-MIMO. Met een grote bocht omheen lopen indien mogelijk.
In het begin toen wij hem kregen leek alles prima, maar eenmaal aan het gamen was het DRAMA... Alleen de downloadsnelheid is wel goed, maar voor de rest kun je er niks mee. Verbinding valt ook steeds weg.
Helaas niet de stabiliteit die je zou verwachten van een router.
Hele mooie modem. heel wat jaartjes ervaring mee gehad. diverse monturen over de vloer. en uit eindelijk 6 modems versleten ben nu met de 7 de bezig, weg vallende verbinding. veel lag en problemen. Ziggo moet stoppen met deze modems een los router lost alles problemen op. omzeilt de pumachipset
Dit is een absoluut stuk vuilnis dat ze hebben, ik heb nou al 4 keer gebeld naar Ziggo omdat de 5 GHz niet werkt, maar ze doen er niks aan.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,