Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
39 reviews

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Prijs
Specificaties Geschikt voor smartphones - Bekijk alle specificaties
prijs volgen

Review door de redactie

Review - Waar groeit vr naartoe? - Drie totaal verschillende vr-games uit Keulen

Op de Gamescom waren verschillende nieuwe vr-games te bekijken en vooral ook te spelen. We stellen er drie voor, die ieder een volledig eigen benadering hebben.

87 29 aug '17

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
8
Score: 4
28
Score: 3
3
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
jjagtenberg 24 augustus 2017 Product gekocht

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Je in een andere wereld waden was nog nooit zo eenvoudig. De GEAR VR 2017 verbaasd me enorm met het feit dat een smartphone zulke prestaties kan leveren, prachtig beeld, zeer snelle response tijden. Kortom, de GEAR VR 2017 is levert voor een goede prijs top-nodge entertainment.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Verassend goede beeldkwaliteit
  • Zeer responsief
  • Remote control is zeer accuraat en snel

Minpunten

  • Veel updates nodig voor je 'm kan gebruiken
  • Zuigt energie

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3

+2
ASF86 2 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Samsung heeft met de Gear VR een mooie introductie van VR voor een breder publiek gemaakt: betaalbaar en toch leuk om te doen. De grootste meerwaarde zit hem in combinatie met de Gear 360 camera, hierdoor kun je eerder gemaakte beeldmateriaal in 360 graden herbeleven.

Pluspunten

  • Draagcomfort
  • Ook geschikt voor brildragers
  • Relatief scherp beeld icm S7 Edge
  • In combinatie met de Gear 360 je herinneringen herbeleven

Minpunten

  • Beschikbare content in de store
  • Alleen geschikt voor een beperkt aantal smartphones
  • Tijdens gebruik verklaren omstanders je voor gek?

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Design & bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 3

+1
LilieM 3 augustus 2017 Product gekregen

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Levensechte belevingen - Samsung VR bril

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Levensechte beleving
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • koppelt niet met alle telefoons

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
Reno37 11 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Mooi concept wat uitwerking behoeft. Getest met S6

Pluspunten

  • Leuke VR ervaring
  • Intiutief te gebruiken en aan te sluiten
  • Bijgeleverde controller

Minpunten

  • Wazige randen
  • Resolutie en beeldkwalitiet icm S6
  • Duizeligheid en zweten bij gebruik

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3

+1
Sparkviv 11 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Leuke bril die je meeneemt in de VR wereld. Er zijn nog wel wat verbeterpunten voor Samsung maar ze zijn op de goede weg. Je kan er in ieder geval even mee uit de werkelijkheid ontsnappen!

Pluspunten

  • Stevig
  • Robuust
  • Goed aan te passen aan hoofd
  • Geweldige ervaring

Minpunten

  • Geen beschermkap binnenkant lens
  • Afstandsbediening kalibreert niet goed

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
ARJAY_KAY 10 augustus 2017
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Leuke Gadget!! Geinig om te hebben. Je mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Kwaliteit van het scherm mag iets beter, maar dat heeft te maken met je telefoon. Misschien zouden ze een interne accu kunnen plaatsen, zodat je telefoon opgeladen blijft tijdens het gebruik.

Pluspunten

  • Robuust
  • Strak design
  • niet te zwaar
  • Speciaal voor Samsung S7 en S8
  • Netflix
  • Bioscoop
  • Games!!

Minpunten

  • Alleen voor Samsung S7 en S8
  • Telefoon word snel te heet
  • Beeld is niet scherp genoeg
  • Lastig focussen
  • Snel vlekken op de lens

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 2

+1
Crazysweet 9 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

De Samsung Gear VR zorgt ervoor dat je in een paar tellen in een andere wereld kan stappen, een hele bijzondere ervaring! Spelletjes spelen, films kijken, dingen leren, angsten overwinnen, noem het maar op, het kan allemaal met de gear vr, en de mogelijkheden worden steeds meer en beter.

Pluspunten

  • Zit comfortabel
  • Goede kwaliteit
  • Controller werkt prettig

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

+1
Mammie2016 29 juli 2017 Product gekocht

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Lekker in de achtbaan, leuk voor jong en oud

Pluspunten

  • ZIt als gegoten
  • goed voor brildragers

Minpunten

  • Conterler heeft gewone batterijen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4

+1
Treeclimber2 26 juli 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

De Gear VR en de Gear VR-controller zijn een must-have voor elke VR-fan! De mogelijkheden zijn eindeloos en het gebruiksgemak is ongelooflijk. Niet twijfelen, deze is echt heel goed.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Handige controller
  • Zit comfortabel op je hoofd
  • 2 connectors: micro-b en usb-C
  • Mooi design
  • Locatie van het 'startpunt' is virtueel aan te passen (ifv je zithouding)
  • Verschillende gsm-types passen erin

Minpunten

  • Trekt batterij snel leeg, gelukkig is er wel een USB-C poort
  • Bij het opstarten verliest de controller soms verbinding met de VR-set

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Design & bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5

0
1966frank 10 augustus 2017 Product gekocht

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Snel makkelijk, goed

Pluspunten

  • past goed
  • snel in gebruik
  • Met Afstandsbediening

Minpunten

  • Slecht in te stellen voor brildragers

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4

0
TSR-1993Newbie 7 augustus 2017 Product gekregen

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Leuk product en comfortabel product. Het idee van VR is erg gaaf, alleen jammer dat de beeldkwaliteit er nog niet echt super is.

Pluspunten

  • Comfortabel
  • Licht gewicht

Minpunten

  • Beeldkwaliteit

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3

0
basschoren 1 augustus 2017
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Leuk om games op te spelen of 's avonds nog een filmpje op te kijken.

Pluspunten

  • Scherp beeld (s8+)
  • Leuke games
  • Films kijken
  • Zit prettig
  • Opladen via de vr bril

Minpunten

  • Telefoon wordt warm

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 5

0
InvincibleFoxNewbie 1 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Leuke ervaring, vooral bij video's en foto's, weinig game-aanbod. Het design is mooi en de controller is een leuke verbetering t.o.v. de vorige VR versie

Pluspunten

  • Leuk
  • handig bij 360
  • mooi design

Minpunten

  • telefoon wordt heet
  • matige kwaliteit
  • verveelt gauw

Eindoordeel

Score: 4

0
RuudMCNewbie 28 juli 2017 Product gekocht

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Haarscherp beeld met een fantastische app. Oculus is niet alleen bijzonder duidelijk in gebruik, het ziet er ook nog eens gelikt uit. De controller is naar mijn mening de meest waardevolle toevoeging. De bril heeft verstelbare hoofdbanden. Ze zijn makkelijk te bevestigen en te verstellen. Goed over nagedacht

Pluspunten

  • Goede bediening
  • Goed beeld
  • Goede hoofdbanden
  • Scherpte van het beeld aan te passen

Minpunten

  • Controler werkt niet op eigen accu
  • Specifiek voor samsung

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Design & bouwkwaliteit Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4

hondapower 18 oktober 2017 Product gekocht

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Heb de SM-R325 i.c.m. de S8+. Werkt boven verwachting goed. VR effect is heel smooth en exact zonder hapering. Scherptediepte is ok, aan de randen minder goed. Maar als je er eenmaal inzit, dan valt dit niet meer op. Horrorspellen zijn snel 'scary', 'chillen' kan echter ook met b.v. GrooVR.

Pluspunten

  • Als je al een Galaxy S hebt, dan is de instap naar VR niet duur (paar tientjes op marktplaats)
  • Meegeleverde controller
  • 'Immersive experience' boven verwachting, zeker met goede hoofdtelefoon op.
  • Heel nauwkeurig zonder haperingen
  • Redelijke collectie aan spellen
  • Compatible met best wat toestellen door micro USB en USB C koppelstukjes

Minpunten

  • Ondanks hoge resolutie van de S8+ zie je toch de pixels vrij duidelijk
  • Vind m toch vrij zwaar dragen als je m lang op hebt

Eindoordeel

Score: 5
haxquiz 22 augustus 2017 Product gekocht

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Mooi toestel, stuk beter dan die chinese dingen. Werkt onwijs moois samen met mijn Galaxy 6 edge plus, echte plug and play! Zonder lag, super smooth! Zeker icm de remote goed te bedienen.

Pluspunten

  • Draag gemak
  • lagfree
  • smooth
  • wel doordacht gebouwd
  • super mooi icm galaxy 6 edge plus

Minpunten

  • kan de telefoon niet tegelijkertijd opladen

Eindoordeel

Score: 5
Rebubbled 18 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Het is heel bizar om vanaf je eigen bank in compleet andere werelden te zijn. De beeldkwaliteit heeft mij positief verrast. De controller maakt de gameplay een stuk realistischer. Je moet de controller nog wel geregeld kalibreren, zodat de cursor rechtuit blijft. Maar met een firmware-update is dit zo opgelost.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Goede hoofdband
  • In te stellen op eventuele oogafwijking
  • Realistisch

Minpunten

  • Controller wijkt geregeld af

Eindoordeel

Score: 4
Chellebell6Newbie 15 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

De Samsung New Gear VR + Gear VR Controller zijn moderne producten met een zeer hoge kwaliteit. Het is erg leuk om je eigen gemaakte filmpjes die je in 360 graden kan maken met de Samsung gear 360 terug te zien in de Samsung New Gear VR.

Pluspunten

  • comfortabel
  • goede kwaliteit
  • leuk in combinatie met samsung gear 360
  • mooi design

Minpunten

  • Batterij gaat snel leeg
  • vlekken op de lens
  • voor nu is het assortiment voor apps nog beperkt

Eindoordeel

Score: 5
Serendipity88Newbie 15 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Het is een leuke gadget, filmpjes kijken wordt zo wel erg leuk. Het voelt alsof je midden in alle actie zit. De bril zit fijn op je hooft. Het beeld is niet altijd even scherp.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Beeldkwaliteit

Eindoordeel

Score: 4
Prit84Newbie 15 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

De grootste plus punt is dat je er nu een controller bij geleverd krijgt. Qua scherpte zet ik nog we mijn vraagtekens en merk je toch wel dat dit nog vrij nieuw is. zonder de 360 camera is het leuke speelgoed niet meer en niet minder.

Pluspunten

  • Design
  • Controller bij geleverd
  • Beeld kwaliteit

Minpunten

  • kwaliteit van het klittenband
  • Grotere meer waarde met de Samsung 360

Eindoordeel

Score: 4
SvenBergmanNewbie 13 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

De Gear VR voor het eerst zelf mogen testen. Meteen ook positief verrast over de kwaliteit en zitcomfort van de bril. Redelijk eenvoudig om alles te installeren. Beeldkwaliteit kan beter al ligt dit aan de telefoon zelf. Zorgt voor uren vermaak dankzij uitgebreide content (games, Netflix etc.) dat beschikbaar is.

Pluspunten

  • VR Controller
  • Comfortabel
  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijk te installeren
  • Beleving VR
  • Verwisselbare USB-adapter
  • Opladen tijdens gebruik

Minpunten

  • Telefoon wordt snel warm
  • Beeldkwaliteit
  • Lenzen snel vies

Eindoordeel

Score: 4
martijn.de.jongNewbie 13 augustus 2017 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

De Galaxy VR met afstandbediening biedt dezelfde functies als zijn voorganger, is eenvoudig in gebruik. De telefoon, in mijn geval een Samsung Galaxy S7 Edge, had het best wel lastig met het renderen van sommige content waardoor de batterij snel leeg was en de telefoon behoorlijk warm werd.

Pluspunten

  • Gemak
  • Ervaring

Minpunten

  • Beschikbaarheid content
  • Prestaties telefoon

Eindoordeel

Score: 3
anketje84Newbie 12 augustus 2017 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

GearVR mogen testen,mijn eerste vrbril ervaring.bril is makkelijk verstelbaar met de band.wennen aan vrwereld,apps geïnstalleerd en leuke filmpjes gekeken.nadeel; alleen Samsung telefoon.Leuke gratis apps maar helaas betaalapps. Uitgetest met 360 camera, mooie filmpjes gemaakt die je erna terug kan kijken op de vr bril. Een aanrader!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Degelijkheid

Minpunten

  • Alleen Samsung
  • Betalen apps

Eindoordeel

Score: 4
ebaikema 12 augustus 2017 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

Leuke gadget om 3D kijken te ervaren, zonder dat het teveel geld kost. Leuk om mee te spelen. Ook voor de kinderen.

Pluspunten

  • prijs
  • 3D ervaring
  • gebruikersgemak

Minpunten

  • design

Eindoordeel

Score: 4
lagunaloire 11 augustus 2017
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

Samsung New Gear VR + Gear VR Controller

De kleine controller is een nieuwe accessoire bij de headset. Al met al is het een leuk begin om kennis te maken met VR wereld. Wanneer je echt gebruik wilt gaan maken van de VR wereld dan moet je toch denken aan een duurdere high end bril.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Onscherp

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung New Gear VR + Gear VR Controller?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True