Gebruikers

Score: 4
10 reviews

Winamp

Prijs
Niet beschikbaar
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
6
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
TimehunterNewbie 25 januari 2023 Product gekregen

Winamp

Ben sinds het uitkomen van winamp deze audiospeler aan het gebruiken. Winamp 5.9.1 is met het invoeren van grote hoeveelheden bestanden erg traag. (150.000) Het gaat ook nog regelmatig fout. Mediamonkey 5 is wat dat betreft veel beter. Toch vind ik winamp een betere audiospeler.

Pluspunten

  • Winamp classic

Minpunten

  • Veel bestanden
  • Crasht regelmatig

Eindoordeel

Score: 3
D33F 17 juli 2014

Winamp

Ik gebruik Winamp al sinds de jaren '90 en doe dit nog steeds tot op de dag van vandaag. Het blijft voor mij persoonlijk een van de beste audiospelers, en wat betreft ingebouwde visualisaties blijft Milkdrop in mijn ogen onverslagen.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden, uitstekende visualisaties (Milkdrop), veel ondersteunende formaten wat betreft audio, veel plug-ins.

Minpunten

  • Mindere support voor videoformaten.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 5
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 5
Bliksem B 8 juni 2013

Winamp

Prijs Score: 3
Ondersteuning Score: 3
Stabiliteit Score: 3
Functionaliteit Score: 3
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
larsiano 24 oktober 2011

Winamp

Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Prestaties Score: 5
Systeemeisen Score: 5
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
EcoR 5 oktober 2011

Winamp

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 5
Installatiegemak Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
kevinr1 25 mei 2011

Winamp

Prijs Score: 4
Stabiliteit Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Systeemeisen Score: 3
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
apokalypse 4 mei 2011

Winamp

Ondersteuning Score: 2
Stabiliteit Score: 2
Functionaliteit Score: 4
Prestaties Score: 3
Systeemeisen Score: 3
Gebruiksvriendelijkheid Score: 3
Installatiegemak Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
madmaxnl 17 maart 2011

Winamp

Prijs Score: 2
Ondersteuning Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 3
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 2
Installatiegemak Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Tyrian 22 juli 2010

Winamp

Ondersteuning Score: 2
Stabiliteit Score: 3
Functionaliteit Score: 5
Prestaties Score: 5
Systeemeisen Score: 5
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
StM 14 juli 2010

Winamp

Prijs Score: 5
Ondersteuning Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Prestaties Score: 4
Systeemeisen Score: 4
Gebruiksvriendelijkheid Score: 4
Installatiegemak Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Winamp?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee