De iPhone 7 Plus is de opvolger van de iPhone 6s Plus. De behuizing is vrijwel identiek en in eerste instantie lijkt hij daarom niet nieuw. Dat is zonde, want voor een 5,5"-telefoon is hij vrij lomp. Wat snelheid, camerakwaliteit en -functionaliteit betreft, is hij beter dan de vorige iPhone. Dat hij waterresistent is en stereoluidsprekers heeft, is nieuw en fijn. Het grootste verschil is echter de dubbele camera, waarmee het mogelijk wordt om optisch te zoomen en om, met een latere update, een kleine scherptediepte te simuleren. De prijs ligt weer een stuk hoger dan vorig jaar, wat ondanks de nieuwe functies naar ons idee te hoog is. Dit alles maakt de iPhone 7 Plus tot een heel goede telefoon als je het geld ervoor overhebt, maar wat prijs-kwaliteitverhouding betreft, verliest hij het van de meeste concurrenten. Lees verder »
Op de iPhone valt niet heel veel aan te merken als je het technisch bekijkt. Telefoon behoort met alles bij de top en laat op weinig punten wat liggen. Zelf vind ik het uiterlijk van de telefoon mooi, alleen hadden die bezels wel een heel stuk minder gemogen. 3,5mm, prijs!!:(
Vergeleken met de 12 PRO, die uiteraard betere camera mogelijkheden heeft, is het voor de doorsnee gebruiker weinig verschil te zien in de vergelijkingen op deze website. Zolang andere merken geen beduidende voorsprong nemen is de overstap nog niet aan de orde.
De overstap gemaakt van een iPhone 6s naar de grotere 7 Plus. Ik dacht dat ik er niet aan zou gaan wennen maar dit bleek anders. Binnen 1 week was ik volledig gewend en nu voelt een kleiner formaat iPhone vreemd in de hand haha.
De telefoon zelf is geweldig vooral met zoveel opslag. De prijs iets minder maar, bij Apple betaal je eigenlijk gewoon voor het merk. De telefoon heeft goeie plus punten maar ook iets mindere punten. Maar globaal gezien is het een prima telefoon voor een iets te hoge prijs.
(Naar mijn mening), de beste smartphone van de afgelopen 2 jaar. Optimalisatie van software over de hardware is fenomenaal! Dat maakt dit "appeltje" een erg snel toestel. Het grote scherm went snel! Na twee weken lijken "normal sized" smartphones stomweg té klein. Al met al, een topper van Apple!
Pluspunten
Optimalisatie van Software over de harware...
...daardoor de de snelheid
Design, in 'looks' én 'feels'
Samenwerking met andere Apple producten, iCloud
Taptic Engine (Je moet er van houden)
Geen glazen achterkant...
Minpunten
Sommige "features" niet beschikbaar in Nederland. Denk aan 'ApplePay' en de 'Nieuws app'
Goede, snelle en mooi afgewerkte smartphone/phablet. Werkt prachtig i.c.m. de Apple environment. Werkt zakelijk ook goed voor mailverkeer en applicaties als Skype for Business en Cisco Spark. Mis helaas wel innovatie t.o.v. de voorganger(s).
Na 2 jaar gebruik te hebben gemaakt van een IPhone 6 ben ik overgestapt op de IPhone 7 plus. Ik ben enorm tevreden met de plus versie. Het is in het begin even wennen. Maar de voordelen van een groter scherm zijn voor mij zeer welkom.
Ultieme iPhone, prachtige dubbele camera met portretmodus is leuk speelgoed! Jammer dat de iPhone na 2 jaar nog het zelfde design heeft behouden, bezels mochten inmiddels toch wel ietsje kleiner. Black is supermooi na 2 jaar spacegrey.
In plaats van de Note 7 gekocht omdat die voorlopig niet leverbaar gaat zijn ik had verwacht dat ik heel tevreden zou zijn..
Helaas heb ik 'm weer terug gebracht. Kort samengevat is het een ouderwets toestel met een moderne camera en moderne processor.