×

Help Tweakers weer winnen!

Tweakers is dit jaar weer genomineerd voor beste nieuwssite, beste prijsvergelijker en beste community! Laten we ervoor zorgen dat heel Nederland weet dat Tweakers de beste website is. Stem op Tweakers en maak kans op mooie prijzen!

Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Review - Pokémon Go - Brak en onvolledig, maar mateloos populair

Pokémon Go is een regelrechte hype die hele volksstammen de open lucht instuurt. Toch valt er best veel op de app aan te merken. Zo mist hij een paar voor de hand liggende opties.

260    16 jul '16

Review - Zomergames Round-up - Zes games voor tijdens de vakantie

Het is in Nederland en België niet alle dagen mooi weer, dus er zijn genoeg momenten om achter je pc, laptop of console te kruipen. Wij zetten wat zomerse hits op een rij.

150    7 jul '16

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
4
Score: 4
4
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
spocy 16 juli 2016

Pokémon Go, Android, iOS

Een leuk en licht verslavend spelletje met genoeg potentieel om uit te groeien tot iets moois. Als de ontwikkeling vlot verloopt verwacht ik dat de huidige hype, ondanks alle problemen, nog wel even aanhoudt. Ik ben dan ook benieuwd hoe deze game zich verder gaat ontwikkelen.

Pluspunten

  • Leuke plaatjes met AR
  • Goede basis
  • Genoeg mogelijkheden voor toekomst

Minpunten

  • Serverproblemen
  • Beperkte functionaliteit
  • Mogelijke overlast

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 5
Geluid Score: 3
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 5

+1
MrDummy 17 juli 2016

Pokémon Go, Android, iOS

Leuk programma, eenvoudig te spelen. Kan zorgen voor gezonde beweging. Wel moet je voor externe accupack zorgen, want verbruik kan erg hoog zijn bij grote smartphones. De spaarmode werkt niet goed. In standby wel opletten want programma blijft nog draaien. Dat is niet goed.

Pluspunten

  • Simpel spel
  • Pokemon weer
  • Gezond bewegen
  • Al meer publiek op straten te zien

Minpunten

  • Programma is nog niet stabiel
  • Zwart mode werkt niet (altijd)
  • Energie mode niet instelbaar
  • Beperkt instelbaar
  • Blijft zuipen in standby mode
  • Externe accupack wel nodig

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Stabiliteit Score: 2
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 2
Besturing Score: 3
Geluid Score: 3
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Mitchell-CWD 13 juni 2017

Pokémon Go, Android, iOS (Product gekocht)

Een game waarvoor je echt op pad moet, blijft voor mij iets unieks! Met de updates die er deze zomer aankomen lijkt het spel weer een goede boost te krijgen .

Pluspunten

  • Veel Pokemons te verzamelen
  • Buiten lopen om te gamen!

Minpunten

  • Gyms

Eindoordeel

Score: 5
Hedgy 15 juli 2016

Pokémon Go, Android, iOS

Nooit gedacht dat dit spel zo populair zou worden! Leuk spel die je aanmoedigt om naar buiten te gaan. Wel oppassen in het verkeer! Goed om je heen blijven kijken en niet continu op je mobieltje kijken. (Met de tril functie hoeft dit ook niet).

Pluspunten

  • Brengt men weer naar buiten
  • Niet te veel pokemon, 150 is mooi om mee te beginnen. Al zal het leuk zijn als je later andere generaties kan "unlocken" wanneer je er veel hebt.
  • Wordt veel gespeeld in nederland, waardoor gyms overnemen een leuke uitdaging is
  • Samen wandelen gyms overnemen is extra leuk
  • Meestal kom je tegelijkertijd een pokemon tegen als je samen speelt

Minpunten

  • Ik zie veel mensen spelen op fiets/brommer. Dit is een wandel spel!!
  • Soms server problemen,
  • In het bos kom je minder pokemon tegen dan in de stad. Op veel paden helemaal niks.
  • kan niet pokemon ruilen of vechten met vrienden. (Pokemons met elkaar ruilen zou nog wel komen)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Besturing Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 5
Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
dirklalleman 14 juli 2016

Pokémon Go, Android, iOS

Pokémon is een vermakelijk buiten spelletje die je lekker met je vrienden kan doen. Een mooi excuus om lekker door de buurten rond te toeren. En om een gezellige dag te hebben. Naar mijn mening kan er nog veel meer mee gedaan worden het is nu veel swipen.

Pluspunten

  • Buiten vermaak
  • Voor jong en oud
  • 'Sociaal'

Minpunten

  • Niet zoveel te doen
  • Ze hadden er nog veel meer mee kunnen doen

Eindoordeel

Score: 4
Sanderp 14 juli 2016

Pokémon Go, Android, iOS

Stabiliteit word aan gewerkt, net als het batterij slurp probleem. Als dat is gefixt is deze game 5 sterren waard.

Pluspunten

  • Gameplay
  • Nostalgie
  • Graties
  • Kinderen die buiten komen

Minpunten

  • Stabiliteit
  • Kan gevaarlijk zijn als je je hersenen niet gebruikt
  • Batterij slurper

Eindoordeel

Score: 3
LML 14 juli 2016

Pokémon Go, Android, iOS

voor iemand die ermee is opgegroeid is het natuurlijk gewelding om eindelijk een echte pokemon trainer te worden aka rond lopen en pokeballen naar pokemons gooien. battles zijn nu niets meer dan button mashen en hopen dat je pokemon niet dood gaat. Het is ook een leuke sociale/actieve motivator.

Pluspunten

  • casual
  • pokemon sparen is leuk
  • actief motivator
  • social motivator

Minpunten

  • batterij gaat snel op
  • je blijft meer op je mobiel kijken dan rond je heen

Eindoordeel

Score: 4
Netoj 13 juli 2016

Pokémon Go, Android, iOS

Een zeer leuke gratis game. Je wordt er actiever van. Voor je het weet heb je al heel veel kilometers gelopen.

Pluspunten

  • Data verbruik redelijk.
  • Je wordt er actiever van.
  • Sociaal.
  • Pokemons ruilen in de toekomst.

Minpunten

  • Batterij gaat snel leeg. Powerbank meenemen is een aanrader.
  • Loop soms vast maar hij is net uit.

Eindoordeel

Score: 5
steven1191 13 juli 2016

Pokémon Go, Android, iOS

Prima spel, wel wat kleine bugs met batterijen en server connectiviteit. Met de juiste insteek veel leuke uurtjes, en garant voor beweging.

Pluspunten

  • Pokemon Serie 1
  • Beweging wordt aangemoedigd
  • Veel punten waar je naar toe kan

Minpunten

  • servercapaciteit
  • (tijdelijk) geen battles/trading

Eindoordeel

Score: 5
mcerasmus 13 juli 2016

Pokémon Go, Android, iOS

Heel grappig om 's avonds even een rondje te fietsen voor nieuwe pokeballs :P

Pluspunten

  • Het is Pokemon
  • Kost niet veel data
  • Leuk om met vrienden te doen als je niks te doen hebt

Minpunten

  • Server loopt wel eens vast
  • Kost enorm veel batterij
  • Je moet echt grote afstanden afleggen wil je veel verschillende soorten Pokemon verkrijgen.

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Pokémon Go, Android, iOS?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*