Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8

Sony A6300 body - Reviews

Prijs
Specificaties Losse body • 25MP sensor • WiFi - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk

Review door de redactie

Door Jeroen Horlings - Redacteur fotografie 31 maart 2016

Sony A6300: topper in zijn klasse

De Sony A6300 is een prima allround camera die op vrijwel alle vlakken inzetbaar is. De autofocussnelheid werkt zeer vlot, hij kan opnemen in 4k en de beeldkwaliteit is ook toegenomen. De prijs is aan de hoge kant, zeker vergeleken met de A6000 en vooral als je de camera wil gebruiken in combinatie met goed glas, want dat is duur. Andere minpunten zijn rolling shutter en oververhitting in de 4k-videomodus, het onoverzichtelijke menu en het beperkte lenzenaanbod. De A6300 is, mede door zijn prijs, niet voor iedereen interessant. Als je houdt van actiefotografie of filmen, of gewoon een goede allround camera zoekt en het geld ervoor overhebt, dan is hij zeker een overweging waard. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
2
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:
FatumNewbie 23 juli 2018 Product gekocht

Sony A6300 + 16-50mm f/3.5-5.6 Zwart

De Sony a6300 is een zeer goede camera naar mijn ervaring. All-round fotografie met de kit lens is zeker mogelijk, maar deze blinkt op geen enkele manier echt uit. Goed dus voor hobby/beginnende fotografen, maar als je op iets specifiek wilt toespitsen, is een specifieke lens aan te raden imho.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Makkelijk in gebruik
  • Ingebouwde Wifi
  • Snel scherpgesteld

Minpunten

  • Niet goedkoop
  • Aanbod lenzen

Eindoordeel

Score: 4
blacksun1998Newbie 19 juli 2018 Product gekocht

Sony A6300 + 16-50mm f/3.5-5.6 Zwart

Perfect toestel met zeer hoge dynamic range.

Pluspunten

  • Robuust
  • Mogelijkheden
  • Compact

Minpunten

  • Duur

Eindoordeel

Score: 4
Dick5jaarNewbie 13 mei 2018 Product gekocht

Sony A6300 body

lichte systeem kamera, kan alls en spatwater dicht en razendsnel

Pluspunten

  • licht
  • snel
  • spatwaterdicht

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 5
DonMartin2Newbie 23 april 2018 Product gekocht

Sony A6300 + 16-70mm f/4.0 Zwart

Degelijke systeemcamera, snelle scherpstelling en uitstekende video's

Pluspunten

  • Robuust uitgevoerd
  • Lichte magnesium body
  • Uitstekend objectief

Minpunten

  • nog geen minpunt ontdekt

Eindoordeel

Score: 5
wijnrekNewbie 5 januari 2018 Product gekocht

Sony A6300 body

ik vond het goed en gemakkelijk ik ben heel content

Pluspunten

  • gemakkelijk om mee werken

Minpunten

  • wat zwaar

Eindoordeel

Score: 4
cici77Newbie 11 juli 2017 Product gekocht

Sony A6300 body

De sony a6300 is een top camera. De camera voelt stevig en niet goedkoop aan. filmen in 4k is top. Ik had graag de opnameknop wel op een andere plaats gezien. Je komt er namelijk niet heel goed bij. verder heb niet veel negatiefs te zeggen over deze camera

Pluspunten

  • goed + stevig gebouwd
  • 4k is geweldig
  • gewelidige autofocus

Minpunten

  • opnameknop zit op een ongelukkige plek

Eindoordeel

Score: 4
leungtakNewbie 24 mei 2017

Sony A6300 body

Optimale video-opnames, goede fotokwaliteit en snelheid. Batterij duurt niet lang.

Pluspunten

  • uitstekend videokwaliteit
  • autofocus en beeldkwiliteit
  • compact

Minpunten

  • batterij
  • geen touchscreen
  • prijs

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Sony A6300 body?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2018 Hosting door True