Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Tweakers

Tweakers zegt: 8,5

Gebruikers

- Reviews

Review door de redactie

Door Wout Funnekotter - Hoofdredacteur 2 oktober 2015

Met de iPhone 6s borduurt Apple voort op het succes van de iPhone 6. De behuizing is vrijwel identiek en in eerste instantie lijkt hij daarom niet nieuw. Op veel vlakken, zoals snelheid, camerakwaliteit en stevigheid is hij echter wat beter dan de vorige iPhone. Het grootste verschil is 3D Touch, de techniek die het mogelijk maakt om extra hard op het scherm te drukken voor nieuwe functionaliteit. Dat werkt technisch gezien goed en het is een leuke extra, maar vooralsnog niet meer dan dat. Dat het basismodel slechts 16GB geheugen heeft en dat optische beeldstabilisatie ontbreekt, vinden we karig voor een toestel in deze klasse. En dat terwijl de prijs nog eens hoger ligt dan vorig jaar. Dat maakt de iPhone 6s tot een heel goede telefoon voor mensen die het geld ervoor overhebben, maar als het aankomt op prijs-kwaliteitverhouding verliest hij het van veel concurrenten. Lees verder »

Lees de uitgebreide review en reacties

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
22
Score: 4
12
Score: 3
4
Score: 2
4
Score: 1
1
Toon reviews van:
+1
breaky73 27 december 2015

Apple iPhone 6s 16GB Grijs

Hierbij een korte review van mijn eerste iPhone 6S. Er zijn al vele reviews hier maar ik wilde er toch wat over kwijt. Eerst dus de plus en min punten.

Pluspunten

  • Premium build
  • Heel goed scherm voor een LCD
  • Erg snel
  • Prima, allround camera
  • Gegarandeerd iOS updates
  • Handzaam formaat
  • Touch ID

Minpunten

  • 16 GB te weinig voor dit geld
  • Camera minder dan de grote concurenten bij minder daglicht
  • iOS loopt achter als het op mutli-tasking en een instellings menu aankomt i.vm. de concurrentie.
  • Geen SD kaart slot

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 4
Scherm Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 3

+1
Davy Hofman 5 januari 2017

Apple iPhone 6s 16GB Goud

Deze iphone heb ik in dit geval 3 maanden in mijn bezit, en vindt het een hele fijne telefoon. Hij heeft een hele mooie camera, en heeft goed beeldkwaliteit. Alleen zijn sommige updates niet echt heel erg fijn om te krijgen. En het is jammer duur toestel = weinig geheugen.

Pluspunten

  • Mooie camera
  • Mooi ontwerp
  • Lekker snel

Minpunten

  • Weinig geheugen
  • Duur toestel
  • Sommige updates
  • Accuduur

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 3
Accuduur Score: 2
Gebruiksgemak Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 3
Design Score: 4
Scherm Score: 4
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 3
Prijs Score: 2

+1
bdingo 5 november 2016

Apple iPhone 6s 64GB Zilver

De telefoon voldoet niet aan mijn verwachtingen. iOS en zijn updates/patches zijn allesbehalve probleemloos en hebben al meerdere keren tot serieuze problemen geleid (o.a. onbruikbare telefoon). Scherm en service zijn zeer matig gezien de hoge prijs. Let op: als je hem zakelijk aanschaft geeft Apple slechts 1 jaar garantie!!

Pluspunten

  • Consistente response UI
  • Mooie behuizing
  • Beschikbaarheid apps
  • Beschikbaarheid hoesjes en andere specifieke hardware

Minpunten

  • Kwaliteit iOS: updates en software
  • Batterij en gerelateerde uitval problemen
  • Voor de prijsklasse een matig scherm
  • Slechte service; op zakelijke aankopen geeft Apple slechts 1 jaar garantie!!

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 2
Gebruiksgemak Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 2
Featureset Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 2
Prijs Score: 2

+1
DutchTech 15 oktober 2015

Apple iPhone 6s 64GB RosÚ Goud

Alles aan de iPhone 6s is beter dan bij zijn voorganger: het design, het scherm, de processor, de camera en zelfs de vingerafdrukscanner en natuurlijk iOS. Dit alles merk je heel goed wanneer je het toestel gebruikt.

Pluspunten

  • Het extra gewicht
  • 3D Touch heeft heel wat potentie
  • Merkbaar sneller dan de vorige iPhone
  • Verdubbeling van het werkgeheugen
  • Touch ID is ongelofelijk snel
  • Overdag maak je met de nieuwe camera foto's met veel meer detail

Minpunten

  • Bij weinig licht is de camera minder goed
  • 4K-video is niet iets dat ik veel zal gebruiken
  • Accuduur is niet minder, maar ook niet meer

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 4

+1
Edwardbdrecht 28 december 2015

Apple iPhone 6s 64GB Grijs

Veel van hetzelfde, maar dan beter: dat is de iPhone 6S. Het OS draait stabiel en met de nieuwe functies maakt het een fantastisch toestel. De beste feature van het toestel blijft de hoeveelheid apps die beschikbaar zijn. Helaas zijn er nog steeds beperkingen, zoals geavanceerde functies voor de camera.

Pluspunten

  • Erg snel
  • Stabiel OS
  • 3D Touch werkt goed en snel
  • Goede accuduur
  • Prima foto's

Minpunten

  • Low-light foto's
  • Hoge prijs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 4
Scherm Score: 4
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 3

+1
HardcorePCgamer 11 november 2015

Apple iPhone 6s 16GB Grijs

Als echte Apple fan als het op telefoons aankomt mijn oude iPhone 5s vervangen voor de nieuwe iPhone 6s! Na een periode van ongeveer een maand vind ik dat ik er een goede mening over kan geven, en ja, ik ben er zeer content mee.

Pluspunten

  • Snelheid
  • 3D Touch is een meerwaarde
  • Toch ID is heel snel
  • iOS is een heerlijk besturing systeem
  • Camera
  • Microfoon
  • Oplaadtijd

Minpunten

  • (Te) hoge prijs
  • Niet uitbreidbaar geheugen
  • Geen Full-HD scherm

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 4
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 2

+1
mustisen 2 november 2015

Apple iPhone 6s 64GB Zilver

De 6S is een erg grote vooruitgang ten opzicht van mijn vorige telefoon. Als je een degelijke telefoon wilt waar je lang plezier van wilt hebben, is dit een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi design, voelt degelijk aan
  • Super snel
  • 3D touch voegt meerwaarde toe
  • Accu is prima

Minpunten

  • Live photo's is een nutteloze gimmick
  • Touch ID werkt wel Úrg snel
  • Camera presteert slecht bij weinig licht

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 4

+1
InGen10 12 oktober 2015

Apple iPhone 6s 64GB Grijs

Apple heeft met de iPhone 6s een prachtig toestel afgeleverd. Het scherm is ontzettend mooi en dit toestel is dus echt snel. De taptic engine is echt een grote stap vooruit. Nadelen zijn o.a. dat screenprotectors niet mooi op het toestel passen dankzij de aflopende randen van het frontglas.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Taptic engine voelt erg goed
  • scherm, mooi contrast en kleuren
  • snelheid. dit ding is echt snel
  • force touch

Minpunten

  • afgerond frontglas maakt het screenprotectors lastig
  • uitstekende camera
  • geen verwisselbare accu/geen sd kaart
  • force touch
  • tsja.., die prijs he

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 4
Scherm Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 3

+1
P. vd Loo 10 oktober 2015

Apple iPhone 6s 64GB Grijs

Goede bouwkwaliteit zoals gewoonlijk. batterijduur lijkt verbeterd. 3DTouch lijkt vooral gimmick

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Stabiliteit
  • live photo's

Minpunten

  • Duur
  • 3D Touch lijkt gmmick

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 3
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Design Score: 5
Scherm Score: 4
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 1

+1
Choasmarkk 25 september 2015

Apple iPhone 6s 64GB Zilver

Komende vanaf een iPhone 5s is de iPhone 6s een perfecte upgrade. Het 3D touch werkt gemakkelijker dan ik van ter voren had gedacht en ik betrap mijzelf nu al hard op de displays van andere telefoons te drukken wanneer ik die even vasthoudt. Kortom, de 'S-update' is weer prima!

Pluspunten

  • 3D touch
  • Snelheid
  • Degelijkheid
  • Gemak
  • Touch ID is heel veel sneller

Minpunten

  • Verkrijgbaarheid vooralsnog

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 5

0
thieskee 15 december 2015

Apple iPhone 6s 64GB Grijs

Een superfijne telefoon om te hebben. Werkt lekker snel en is de ideale grote voor in je broekzak.

Pluspunten

  • Strak aluminium design
  • Vingerafdrukscanner
  • Snelle telefoon

Minpunten

  • Camera steekt uit
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 3

0
Devilmen 14 december 2015

Apple iPhone 6s 64GB Grijs

Makkelijk te gebruiken toestel welke soepel werkt. Komende van Android en BlackBerry is dit net als iedere wissel even wennen.

Pluspunten

  • Soepele interface
  • Simpel in gebruik
  • Stevige looks & feel

Minpunten

  • Kan geen foto's of bestanden verzenden of ontvangen via Bluetooth
  • Wanneer via kabel aangesloten op Windows PC wordt de telefoon geen externe hardeschijf wat kopieren makkelijk maakt
  • Prijs aan de stevige kant

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gebruiksgemak Score: 5
Accuduur Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 4
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

0
FreakerTweaker 12 oktober 2015

Apple iPhone 6s 64GB Grijs

Dit toestel is zeker beter dan de 6, maar als je de 6 hebt is er niet gelijk een noodzaak om te upgraden gezien het nog steeds een super toestel is.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Touch ID werkt sneller en beter
  • Zwaarder dan 6 en dikker; Ligt beter in de hand
  • Camera verbeterd
  • 64 GB geheugen ipv 16 GB, geen gezeik meer met volle opslag (nadeel: ook duurder)

Minpunten

  • Levensduur batterij afhankelijk van of je SAMSUNG of SPMC chip hebt
  • Scherm is geliger dan iPhone 6s van vriendin
  • Kwaliteit is niet consistent tussen toestellen
  • 3D touch is niet goed genoeg uitgerold, je gebruikt het daarom niet snel
  • Migreren van 6 naar 6S loopt niet vlekkerloos, maar wel makkelijker dan Android toestellen

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 2
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Prijs Score: 2

0
magnat505 5 oktober 2015

Apple iPhone 6s 128GB Grijs

Geweldige nieuwe iphone, net overgestapt van de iphone 4, naar de galaxy s6 edge, terug naar iphone.

Pluspunten

  • Retina HD scherm
  • kleurweergave
  • camera
  • accuduur (3 dagen normal use)
  • snelheid
  • 3D touch
  • vernieuwde touch id

Minpunten

  • Opladen gaat wel erg langzaam

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 5
Design Score: 4
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 4

StelioKontos 19 september 2017

Apple iPhone 6s 16GB Zilver (Product gekocht)

Voelt kwalitatief goed aan maar dit valt in de praktijk tegen. iOS10 is nog steeds snel en heb niet de behoefte een snellere te kopen. 16GB is onwerkbaar in iOS tenzij je een iCloud abbonement neemt.

Pluspunten

  • Snel, ook in 2017
  • Mooi
  • vingerafdrukscanner

Minpunten

  • Scherm krast snel
  • 3D touch werkt slechter dan long press
  • heel grote bezels
  • 16GB,Geen ruimte voor 4k
  • iOS niet intuitief
  • geen optische stabilisatie
  • veel te duur
  • Geen SD kaartslot

Eindoordeel

Score: 2
ChopperGunnerNL 12 juli 2017

Apple iPhone 6s 32GB Grijs (Product gekregen)

Hiervoor had ik een iPhone 4S, de 6S is daarom een flinke overstap voor mij. De accuduur van de telefoon is best kort, binnen en dag al snel leeg, de Touch ID is zeer snel en werkt goed, en 3D Touch is echt een toevoeging.

Pluspunten

  • Design
  • Stabiele OS
  • Snelle Touch ID
  • 3D Touch
  • Veel aanbod aan accessoires
  • Scherm helderheid/DPI
  • Snel
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Accuduur
  • Weinig 3D Touch integratie
  • Prijs
  • Instapmodel slechts 16GB
  • Camera in low light omstandigheden
  • Speaker zeer fragiel voor hard geluid

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Accuduur Score: 2
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Bereik Score: 5
Design Score: 5
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 3
detjowal 11 april 2017

Apple iPhone 6s 64GB Grijs

Heb deze smartphone nu bijna een jaar en ben zeer teleurgesteld. Batterijduur is zeer teleurstellend, toestel valt (bij koud weer) regelmatig uit en bluetooth verbinding is ondermaats.

Pluspunten

  • Camera is top
  • Veel apps verkrijgbaar
  • ruime keus in accessoires

Minpunten

  • accuduur/batterij
  • (te) duur
  • bluetooth verbinding is niet stabiel

Eindoordeel

Score: 2
Nicj56 3 april 2017

Apple iPhone 6s 64GB Grijs

Goed product, alleen jammer van de prijs.

Pluspunten

  • Design
  • Software
  • Camera
  • Integratie met andere apple producten

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
JS95 9 maart 2017

Apple iPhone 6s 64GB Grijs

Ik ben al jaren fan en trouw gebruiker van iPhone. Toch heb ik over de aankoop van deze iPhone goed nagedacht. Dat kwam met name door de prijs van het product, aangezien ik genoeg geheugen wilde hebben en niet teveel wilde betalen. De 64GB is dan een goede keuze.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Goede camera
  • Snel
  • Genoeg geheugen
  • Groot scherm

Minpunten

  • Hoge prijs

Eindoordeel

Score: 5
Zedj 3 maart 2017

Apple iPhone 6s 16GB Grijs

Na de 5S recentelijk overgestapt naar de 6S. De telefoon kan prima mee in 2017. Geheugen is groot genoeg voor een licht besturingssysteem als iOS. 16GB van het basismodel is in 2017 aan de lage kant. Het design (op bezels na) is ook nog steeds modern.

Pluspunten

  • Snel
  • Nog altijd een prima design
  • Goed scherm (als je niet meegaat in de hele resolutie-hype)
  • Als je een Mac hebt, is de ervaring van het Apple ecosysteem geweldig

Minpunten

  • 16GB opslag (te) weinig
  • Dikke bezels
  • Geen uitbreidbaar geheugen (maar dat weet je als je Apple koopt)

Eindoordeel

Score: 4
Retaliator 27 februari 2017

Apple iPhone 6s 64GB Grijs

Ook deze Apple een tijdje gebruikt als secundair toestel (primair toestel blijft de SE). Vrij weinig voordeel t.o.v. de 6, maar reageert iets sneller en vooral de fingerprintscanner werkt erg goed. Beter dan die van de 5s, 6 en SE. Fysieke homebutton. Bij de 7 is dat zo'n akelig ding.

Pluspunten

  • Goede fingerprintscanner
  • Nog steeds goede looks (persoonlijk vind ik deze mooier dan de 7)
  • Goede accu (minstens twee dagen gebruik zonder laden)
  • Eenvoudig in gebruik
  • 3D-touch voegt echt wat toe
  • Geschikt voor je ouders/grootouders
  • Prestaties

Minpunten

  • Toch te groot (als je een SE bent gewend)
  • De prijs (standaard negatief punt van Apple producten)
  • De antenne lijnen blijven lelijk

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Bereik Score: 4
Design Score: 4
Scherm Score: 5
Featureset Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Prijs Score: 2
Guillermow93 23 november 2016

Apple iPhone 6s 32GB Grijs

Ik mocht weer iets nieuws uitzoeken, aangezien mijn abonnement verliep. Nadat ik van een iPhone 6 Plus terugviel op een iPhone 5s, was de keuze vrij snel gemaakt voor een 4,7" toestel. De iPhone 6s voldoet aan mijn verwachtingen en beschikt over een 3,5mm audiojack. Nothing more, nothing less.

Pluspunten

  • Formaat
  • Batterijduur
  • Touch-ID sensor
  • 3,5mm audiojack

Minpunten

  • Abonnements kosten

Eindoordeel

Score: 4
Flappiebob 8 augustus 2016

Apple iPhone 6s 64GB RosÚ Goud

Waar zijn de specs van deze phone. Of schaamt Apple zich er voor? Zou het zelfde gedaan hebben.

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Alles behalve goed

Eindoordeel

Score: 1
The Inquisitor 15 juli 2016

Apple iPhone 6s 64GB Grijs

Mooie smartphone qua uiterlijk met een goed display en geweldige snelheid. Apps reageren direct en webpagina's hoeven niet geladen te worden na hervatten. Jammer dat elke geheugen-upgrade een hoop geld kost bovenop de al hoge prijs. De accu gaat ruim een hele dag mee.

Pluspunten

  • Erg snel
  • Accuduur
  • Mooi display
  • Prima camera
  • Mooi en stevig toestel
  • Supersnelle fingerprint reader
  • Prima frontcam

Minpunten

  • Prijs
  • Basismodel te weinig geheugen
  • Display moeilijk leesbaar in het zonlicht
  • Camera steekt uit
  • Lightning aansluiting en geen Micro USB

Eindoordeel

Score: 5
Ted.van.es 1 juli 2016

Apple iPhone 6s 64GB Grijs

echt wat een super telefoon. ik heb alles gehad samsung s1/s3 lumia 950 iPhone 5s. en na de luim snel weer terug naar iPhone en wat is dat toch een heel stuk beter dan al mijn andere telefoons. ook veel beter dan de 5s

Pluspunten

  • Super camera
  • Erg Snel
  • 64GB meer als genoeg
  • veel goeie apps(standaard voor iOS)
  • accuduur is voor mij 13:00 60% dus goed voor een dag
  • touchID beste op de markt

Minpunten

  • prijs

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Apple iPhone 6s 64GB Zilver?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone X Google Pixel XL 2 LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*