Deze laptop bij de Mediamarkt gekocht met een leuke korting (BTW-dagen).
Zeer goede specs voor deze prijsklasse, i7 4710HQ, GTX850M, 750GB HDD, 8GB RAM en een mat Full-HD 1080p scherm zijn niet verkeerd voor €661.
Met deze specs kan je van alles doen. Van videobewerking tot gamen.
Pluspunten
Zeer goede specs
Mat 1080p scherm
Geen lawaai door de fannen
Verlicht keyboard
Subwoofertje meegeleverd
Goedkoopste in zijn klasse
Minpunten
Toetsen op keyboard hebben dezelfde kleur als "ondergrond" van de laptop
Rechter USB aansluiting voor de muis zit in de weg
Touchpad zit niet helemaal vast
Sommige programma's worden niet in de volledige resolutie weergegeven
De Asus N551JK-CN158H was in 2014 één van de laagst geprijsde i7 laptops + GTX-850M (2GB), IPS scherm, losse accu + 8Gb DDR. Ik heb deze laptop destijds voor €869,- euro bij MyCom gekocht (20-11-2014). Zeer scherp geprijsd dus! Ook in 2021 gebruik ik deze Asus laptop nog dagelijks!
Pluspunten
i7 4710HQ + GTX-850M tussen Multimedia en Gaming laptop te positioneren
Een mat/pearl Full HD scherm met erg goede kleurweergave, helderheid, contrast en kijkhoeken
Goed en redelijk hard geluid door Bang en Olufsen speakers (met losse subwoofer)
Alleen maar problemen. 3.5mm jack werkt niet meer, elke dag BSOD's, trager dan een pc die op een celeron uit 2007 draait. Doe jezelf een gunst een koop iets anders.
Mooie laptop, zwaar om frequent mobiel te zijn. Goede desktop replacement. Standaard slecht ingestelde Win drivers, geluid, bluetooth en wifi werken matig, meer nog niet nodig gehad. In Linux wel prima. Dualboot maken kost even tijd. Prima voor lichte/oude games.
Pluspunten
Mooie zilver brush
Verlicht toetsenbord met nummerpad
Nvidia chip GTX 850M
subwoofertje aan te sluiten
IPS HD scherm
Linux compatible
Snel
Ingebouwde SD kaartlezer
Minpunten
3 usb poorten
Drivers werken slecht op Windows 8.1 (Win 10 nog niet geprobeerd)
relatief zwaar (kan nadeel zijn als je iets mobieler wil zijn)
Accuduur best kort.
Asus software rommel op de standaard windows installatie
met touchpad klikken gaat minder fijn dan op McBook
Deze laptop aangeschaft om naast het draaien van stevige applicaties ook te kunnen gamen op acceptabele settings. En dat doet deze machine perfect! Erg blij met deze aankoop, die zeker de verwachtingen waar maakt.
Pluspunten
Stevige afwerking
Mooi (mat) scherm
Beste prijs kwaliteit verhouding die ik kon vinden (Grafische kaart)
Minpunten
In het begin problemen met drivers, na herinstallatie verholpen
Anoniem: 562716
12 april 2015
Asus N551JK-CN263H-BE
Zeer mooi toestel. Volledig in aluminium afgewerkt. Voelt zeer solide aan.
Super snel door SSD voor programma's + nog een schijf van 1TB voor data.
Prijs is zeer correct!!
Een absolute aanrader, nog geen moment spijt van!!!
Sinds december 2014 ben ik in bezit van deze laptop.
Deze laptop is gekocht bij Mycom voor € 880 .- met 3 jaar garantie en heb de standaard hardeschijf vervangen voor een SSD en de hdd in een caddy gestopt. Prima desktop vervanger voor de casual gamer en it'er(virtual machines).
Pluspunten
Prima scherm 1080p IPS
Toetsenbord verlichting die instelbaar is
Snelle Processor en relatief snelle videokaart die stil en goed gekoeld worden
Externe subwoofer meegeleverd
Accu verwisselbaar
HDMI en Displayport
Goed geluid, microfoon en webcam voor een laptop
Stevig gebouwd met aluminium onderdelen en je kan makkelijk bij het geheugen en hardeschijf komen
Minpunten
Wifi bereik vind ik ondermaats voor een laptop in deze prijsklasse, Vooral slecht bereik en verbindingsproblemen
De videokaart heeft ddr3 geheugen in plaats van GDDR5
Geen extra sata of m2 slot naast de hardeschijf
Maar 3 USB poorten, had er liever 4 gezien
Relatief zwaar
De accuduur vind ik wat tegenvallen +- 4,30 rustig gebruik had liever wat meer capaciteit gehad
De uitknop zit op het toetsenbord. Bij gaming kan je per ongeluk de knop wel eens indrukken
Er zit één aux poort op met stereo geluid en microfoon in een.
Heb nu 4 jaar een Dell XPS laptop gehad. Daarmee vergelijken is dit echt 100 keer beter:) Zeer snel, prachtig scherm! ben er echt super blij mee. Tot zo ver nog geen problemen mee gehad;)
Deze laptop kan dus bovenaan je lijstje!
Pluspunten
Snelheid
Scherm
Cooling Techniek
Minpunten
Redelijk Zwaar
Groot
Anoniem: 651015
17 februari 2015
Asus N551JK-CN157H
De laptop bevalt zeer goed, hij voert elk proces vloeiend uit voor mijn school/games.
Nu ongeveer een maand in bezit en zeer tevreden met prestaties tot nog toe. Nadelen zijn wat mij betreft heel klein. Zelf vrij gauw SSD erin gezet zonder problemen. Reviews over ASUS zijn soms wat gemengd, maar in de Mycom uitgebreid mogen uitproberen naast wat concurrenten waardoor ik om ging.