Tweakers
Tweakers
Samsung heeft voor zijn 850 Evo 3d-geheugen ingezet dat de prijs van de ssd's moet drukken. De ssd is voorzien van een dezelfde MEX-controller die we in de 850 Pro en 840 Evo zagen. De prestaties zijn net als die series dan ook dik in orde. Nu moet alleen de prijs nog wat zakken. Lees verder »
De beste snelheidsboost ooit voor mijn MacBook Pro
Prima SSD voor een goede prijs.
Héél erg tevreden van! Echt wel zijn geld waard!
M'n 5 jaar oude laptop had nog een WD Black 750GB... Ik werd langzaam gek van de swaps die soms aan de gang waren zodat m'n muis niet meer bewoon en lampje 100% bleef branden.
Dus,disk gecloned, bootup en 25seconden later kon ik werken! Daarvoor was het een paar minuten!
Ik zocht een oplossing om snel te kunnen werken met grote video- en audiobestanden. Deze SSD stond op mijn lijstje, omdat ik de 840 EVO ook fantastisch vind. De 850 EVO is nóg beter! Doe mij er nog maar een paar van :)
Gekocht om de HDD in mijn Playstation 4 Pro te vervangen.
Merk echt dat het apparaat veel sneller is met het laden van games en het installeren ervan.
prima product. was op het moment van aanschaf (vorig jaar)nog 399 = wel prijzig.
Een hele goede SSD voor zijn prijs.
Hoort bij de beste onder de SSD's.
Enkel de Samsung 850 Pro doet nog beter. Is wel iets duurder.
Voor normale gebruikers is deze ideaal.
Ik kan deze SSD iedereen aanraden.
Prima prijs kwaliteit verhouding. De SSD is SNEL! Alleen jammer dat er geen bracket en SATA naar USB kabel worden meegeleverd. Er wordt wel een CD met software meegeleverd, er staat handige software op voor het updaten van je firmware en het migreren van data!
Zeer snelle SSD zoals de vele reviews al hebben laten zien. De handige tools geven echt een toegevoegde waarde zodat bepaalde instellingen aan het OS gedaan kunnen worden zonder in het registry te moeten rommelen. Voldoende opslagruimte om voorlopig vooruit te kunnen zonder teveel te moeten twijfelen over wel/niet installeren.