Mooie, strak afgewerkte laptop. Na installatie eigen SSD heerlijk mee te werken. Vier USB poorten en een IPS scherm. Na installatie juiste drivers ook goed werkend met Windows 7.
Pluspunten
Gesoigneerd
Vier USB poorten, IPS scherm
Eenvoudig te openen voor zelf installeren hardware
De laptop had met Windows 8 vanaf het begin al veel blue screens. Na een maand of 3 raakte de laptop ook vaak oververhit bij het spelen van spellen, ondanks dat ik er een laptopstandaard met ventilatoren onder heb gezet.
Een prima laptop voor een schappelijke prijs. Helaas heb ik denk een maandagochtend-model gekocht, want vanaf het begin al problemen met scherm. Daarnaast hoor je de hardeschijf veel ratelen. Verder zijn de specs prima voor deze prijs en is de beeldkwaliteit goed.
Voor de prijs is dit een hele goede laptop. Helaas werkte de fan eerst niet goed, hij bleef altijd op volle snelheid draaien. Gelukkig had Asus op hun site een bios flash utility waardoor het niet te moeilijk was om een nieuwe bios te flashen die het probleem verhielp.
Pluspunten
Goede prijs, Mooi scherm (zeker voor TN), Mooi ontwerp, Krachtige processor, Toetsenbord met backlight, Groot trackpad, Alleen USB 3.0 aansluitingen, Goed geluid voor een laptop, Luik voor RAM, HDD en Wlan kaart, Uitneembare batterij,
Minpunten
Deksel is gevoelig voor vingerafdrukken en krassen, trackpad is niet soepel en de software regeert soms sloom, Maar 6 GB ram i.p.v. 8, Geen SSD, BIOS update nodig om de fan goed te laten werken,
Nu meer dan 3 jaar in gebruik, stevig gebouwd en snelle processor. WIfi adapter is onstabiel en heeft relatief weinig bereik (op te lossen met USB adaptertje). Langzame HDD. Accu is matig, na het kopen van nieuwe Yanec accu wel prima.
Pluspunten
Robuust gebwoud
Snelle processor
Relatief makkelijk te vervoeren
Prima prijs
Veel externe aansluitingen
Minpunten
Wifi adapter is vreselijk
langzame HDD
Matige accu, accu van externe fabrikant wel prima.
Ik heb deze laptop nu 3 jaar en ben er erg tevreden mee. De laptop voelt zeer premium aan met het aluminium behuizing. Het geluid wat er in zit is ONGELOOFLIJK!
Helaas heeft deze laptop een minpunt en dat is de dikte en het gewicht.
Snelle fijne laptop. Een half jaar in mijn bezit. Bijna nog even snel als in het begin! Wordt gebruikt voor studie, film kijken en ander gewoon huis en tuin en keuken gebruik. Aanrader!
Pluspunten
Snel
Stevige behuizing
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding
Stabiel
Minpunten
Netwerkkabel gaat er lastig in en uit. Zit soms flink te prutsen en moet kracht zetten. Lijkt mij niet de bedoeling.
ik heb de laptop nu 2 jaar en het is best een fijne laptop. de laptop is nog nooit vast gelopen en ik teken veel met de laptop (SOLID WORKS) de laptop is in de tijd wel wat trager geworden maar voor de rest doet die het nog prima
De laptop is erg snel, stevig gebouwd en prima geschikt om mee te nemen (in feite mobiele desktop). Games gaan prima (high settings) op de laptop, en bij het overige gebruik doen zich nauwelijks haperingen voor. De laptop blijkt erg stabiel, na 4 maanden geen enkele vastloper gehad. Heeft DVDbrander.
Verschrikkelijk mooi en strak design, voelt ook goed aan. Hele capabele computer, wel aan te raden een SSD erin te doen in plaats van de slome standaard HDD.
Pluspunten
Design
Kwaliteit
Speakers
IPS Scherm
Kracht
Minpunten
Zwarte randen van scherm geven af op metaal van toetsenbord, elke keer wel weg te wegen maar toch vervelend
Na inbouwen van een SSD en een WiFi-ac adapter is dit een erg luxe laptop voor met name thuisgebruik. De laptop is snel en beeld en geluid zijn uitstekend.
Rand om het scherm mocht iets steviger, en touchpad wat beter, al gebruik ik meestal een muis.
Pluspunten
Erg mooi Full HD IPS scherm
Goede geluidskwaliteit
Erg krachtig en snel
Prettig toetsenbord met numeriek deel
Mooie afwerking en bouwkwaliteit
Stil
Minpunten
SSD en WiFi-ac adapter moest ik zelf inbouwen
Enige speling op rand rond scherm, rammelt iets aan linkerkant bij verstellen scherm
Touchpad niet heel prettig in gebruik
Accuduur niet heel goed vanwege krachtige hardware
Ben blij met deze laptop maar ga wel kijken voor extra ram!! heb een externe hard drive met 310 GB aan muziek en hij word er traag van.
Het geluid is niet hard maar wel perfect voor een laptop met de externe sub.
Pluspunten
Netjes afgewerkt
Niet te zwaar
Start snel op
Minpunten
Grote net voeding
Sub is niet in gebouwd
Word traag bij gebruik muziek in combi met mail programmas
Een prima laptop met mooie specificaties. Heel mooi beeld, mat, dus weinig reflecties. Prettig toetsenbord. De laptop heeft een mooi geluid van zichzelf.
Kan niet oordelen over accutijd omdat ik de laptop als desktopvervanger gebruik en hij nagenoeg permanent aan de stroom ligt.
5400RPM harddisk toch wel snel door hybrid/ssd
De Asus N56JN-CN094H is snel, robuust, heeft goed geluid en een prachtig beeld met goede kijkhoeken. Hij beschikt over een krachtige videokaart maar de accuduur had beter kunnen zijn.
Pluspunten
Goede bouwkwaliteit
Mooi full hd scherm met goede kijkhoeken
Snel (i7-4710HQ)
8 GB werkgeheugen
Groot touchpad met fijn werkende smart gestures
Goede videokaart (Geforce 840m) en dus ook geschikt voor gaming
Snelle Hybrid HDD (maar ssd was nog beter geweest)
Windows 8.1 (mijn mening)
Minpunten
Accuduur had beter gemogen (is ongeveer 3-4 uur)
Geen SSD
De bouwkwaliteit van de deksel is niet geweldig
redelijk zwaar (2.7 kg)
Als de laptop aangesloten wordt aan een extern audio apparaat is er automatisch te veel bas
Deze Laptop is een prima product voor een aardige prijs. Jammer van de HDD en RAM, maar daar is te upgraden. Helaas kost je dat wel extra veel doekoes. Iet wat prijzige laptop, andere merken meer bang for your buck.
Pluspunten
Mooi Design
Voelt stevig aan
Toetsenbordverlichting
Full-HD
Alle poorten USB 3.0
Goede hitteverspreiding door aluminium behuizing
Redelijk geluid
Minpunten
6 GB RAM i.p.v. 8 GB
Geen SSD
Afstand stopcontact-voeding kort (kleine meter)
Achterkant van scherm vingerafdruk gevoelig
Wat "zwakkere" videochip
Al 2 keer terug moeten sturen (Moederboard helemaal vervangen & Bezel rond scherm vervangen)
Deze laptop is all-round heel goed. Hij is snel en heeft een goede GPU. Gamen kan.
LET OP: De fan-snelheid staat standaard op 100%. Dit probleem kan je heel simpel verhelpen door een BIOS-update te doen. die kan je hier downloaden: http://www.asus.com/nl/supportonly/N56JN/HelpDesk_Download/
Pluspunten
Goede snelheden/Toetsenbord voelt goed aan/Snel/Gaming is mogelijk