Battlefield Hardline is de eerste Battlefield-game van ontwikkelstudio Visceral Games, en dat is vooral goed te merken in de singleplayer. Hierin wordt spelers een interactieve politieserie voorgeschoteld waarin zij zelf de hoofdrol spelen. In de gameplay speelt het inrekenen van criminelen en het uitpluizen van een plot rond geld, drugs en andere agenten een centrale rol. In de multiplayer is het politiethema net iets minder duidelijk aanwezig, maar alsnog weet Hardline zich hier voldoende te differentiëren van Battlefield 4. De geslaagde spelmodi Heist en Blood Money doen daarvoor een belangrijke duit in het zakje. De game kampt wel met wat kleine balansprobleempjes en kent een aantal schoonheidsfoutjes, maar verder is Battlefield Hardline prima in orde. Een geslaagd 'Battlefield-debuut' voor Visceral Games dus. Lees verder »
De Battlefield reeks heeft ontzettend veel potentie om een fantastische reeks te zijn. Het grote slagveld, interessante gamemodes en leuke teamwork elementen blijven even vermakelijk. De game blijft echter met grote problemen kampen.
Pluspunten
Nieuwe gamemodes
Leveling, unlockables
Geluid
Minpunten
Brakke engine netcode en hit registratie nog steeds niet gefixt
Een aantal waardeloze maps
Waardeloze en onrealistisch bewegende voertuigen, een auto is net een slee op een ijsbaan.
Overpowered attributen en wapens (bv K10, veel te hoge bulletrate)
Inleiding:
Nadat ik als Battlefield fan me had aangemeld voor de beta kreeg ik een mailtje binnen. Gefeliciteerd u behoort tot de mensen die de beta mogen testen. Uiteraard direct gedownload en meteen gespeelt. Ik had me al een beetje anders ingesteld aangezien er nu een andere stuido voornamelijk aan werkt. Ik was heel benieuwd naar wat hun kunnen leveren en wat hun kunnen maken van Battlefield.
Anders dan anders:
Zoals bekend is Hardline iets totaal nieuws, in plaats van het gewone leger tegen leger is het dit keer echt de terroristen tegen de politie. En dat voel je ook echt als je speelt. Je ziet de dieven in een soort van dagelijks kleren met een bivakmuts, en je ziet de politie als echte S.W.A.T's. Je voelt je als...
Pluspunten
De beta map is op perfecte grootte
Snelle actie
Leuke gameplay
Hoge herhalingsfactor
Leuk nieuw concept tussen politie en terroristen
Minpunten
De netcode is een ramp
'Levelution' Voel en zie je door de hele map, ook waar de levelution zich niet afspeelt.
Nvidia + verschillende AMD kaarten performance vallen tegen, veel FPS drops.
Game is gewoon niet goed en dat is een echte werkelijkheid ( ! )
Bugs en foutjes kunnen ze gewoon NIET fixen, naast vele problemen en bugs in die game langs episode 8 kom je niet zo makkelijk of helemaal niet er zijn zelfs twee bugs in episode 8 .
Ik ben zeker niet te spreken over dit product. Battlefield heeft nauwelijks spelers online althans voor de pc niet. Maar ook in de single player zitten grafische problemen wat gewoon simpel weg niet kan voor zo'n game.
Ik raad aan om gewoon BF4 te blijven spelen aangezien het spel grafisch zelfs slechter is dan bij BF4 en omdat dit gewoon geen Battlefield is! Dit is gewoon een soort Pay Day maar dan met een matige uitwerking
Het spel is leuk opgebouwd in tegenstelling tot andere Battlefield games. Echter na een tijdje duren de verhalen wel te lang. Zeker als je het spel opnieuw wilt spelen moet je door al die verhalen heen. Deze kan je ook niet wegdrukken! Te lange verhalen, weinig zelf spelen.
Was in het begin een erg leuke game, maar biedt niet genoeg om maanden lang gespeeld te worden zoals BF3 dat wel deed. Met name de voertuigen moeten echt beter en er moet meer verschillende muziek in komen. Wel leuk zijn de gadgets als de zipline en de grappling hook.
Pluspunten
Andere, veel betere en leukere campaign dan die uit eerdere BF-titels
Werkt ook op slechtere videokaarten (Nvidia 630M, Intel HD4600)
Veel attachments beschikbaar om je wapen aan te passen
Leuke gadgets zoals zipline en grappling hook
Verschil tussen medium en ultra settings nauwelijks te zien (veel stillere pc op medium)
Minpunten
Voertuigen rijden vreselijk (Probeer maar eens in de heuvels te rijden)
Vaak het gevoel minder sterk te zijn dan de vijand (Veel hitmarkers en assists)
Weinig vrije servers beschikbaar (Veel zijn helemaal vol of helemaal leeg)
Geen tanks, op één missie in de campaign na
Voertuigen "hobbelen" vaak naar voren en naar achter tijdens het rijden (vooral op WiFi)
Steeds dezelfde muziek in voertuigen
3 van 5 sterren (Voldoende)
Anoniem: 564335
12 april 2015
Battlefield Hardline, Xbox 360
Ik waardeer dat EA een risico durft te nemen met deze spin-off. Jammer echter dat het niks is geworden. Geen gebalanseerde wapens, doe niet eens de moeite om alle geweren uit te proberen, operator met m16/m416 is toch de beste en veel te op!
Pluspunten
Hardcore mode heeft hetzelfde damagemodel
Minpunten
Geen 64 spelers in een map
Pop-in graphics to the max, als ik spawn zijn de eerste 2 seconden nog geen gebouwen geladen en beland ik in een kale map. Ik loop dan vervolgens tegen onzichtbare muren aan.
Ze slaan de plank mooi mis! Dit spel was leuk geweest als dlc op bf4, dan waren de graphics beter geweest en zou het minder buggy zijn. Ik als trouwe bf3 en 4 speler raad hem sterk af.
Pluspunten
andere setting
muziek in voertuigen
je koopt je wapens ipv unlocken
Minpunten
grafisch lijkt het drie jaar oud
Spawns zijn retarded
inslag van kogels heeft vertraging
zwaar chaotisch gameplay
pay tot win
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Anoniem: 665555
31 maart 2015
Battlefield Hardline, PS4
Heb je Battlefield 4? Zo ja 1
Zo nee 2
1: Blijf Battlefield 4 spelen. Beter verhaal en ziet er beter uit en meer actie.
2: NU BATTLEFIELD 4 kopen!!!
Het is een Call of Duty game maar met een ( MOD ) Skin van battlefield 4.
Pluspunten
Iets anders dan oorlog
Muziek in auto's
Snelle gameplay
Minpunten
Nu al 1,5 week uit en nog steeds lag en veel bugs.
Na het spelen van de bèta, heb ik besloten om deze game te kopen. Eens wat anders dan de oorlog(svoertuigen). Leuke game modes in met wat snellere actie. Daarnaast minder onnodige wapens (sparen).
Pluspunten
Snelle en leuke gameplay (wat anders dan oorlogen)
Minder onnodige powers op helikopters en voertuigen
De beta viel wat tegen maar besloot om de game toch te kopen. Helaas is naar mijn mening de game weer een misser. Het heeft het allemaal net weer niet en lijkt teveel op Call of Duty. Het doel van de game modes is weg, iedereen gaat voor de kills.
Pluspunten
Nieuwe setting
Veel game modes
Iedereen kan kills maken
Minpunten
Neppe matige Hollywood graphics
Rare respawn plekken (tussen de enemy)
weinig wapens en voertuigen
Teamplay (reviven) ver te zoeken
Heeft het net weer niet
Voorspelbaar verhaal
Het Battlefield gevoel is er niet
2 van 5 sterren (Slecht)
Anoniem: 650923
19 januari 2015
Battlefield Hardline, Windows
Hey ik heb deze pre order op www.g2a.com gezien voor 35 euro en als je de code KLAAS gebruikt krijg je ook nog korting!