Met Assassin's Creed: Unity keert Ubisoft op een geslaagde manier terug bij de vertrouwde setting van een grote, Europese stad. Unity is in alles groter en beter dan Assassin's Creed ooit geweest is, al gaat dat momenteel nog wel samen met de nodige bugs en slordigheden. Dat mag echter de pret niet drukken. Met een nieuwe manier van een eigen assassin customizen, een coöp-modus, een onderhoudende singleplayer-campagne en een wagonlading aan optionele missies met links en rechts wat leuke verrassingen, biedt Assassin's Creed: Unity meer gameplay dan welke game in de serie dan ook. Tel daar de verbeteringen in de gameplay en de prachtige sfeer bij op, en je hebt een fijne najaars-topper te pakken, die zonder die bugs en slordigheden alleen maar nóg beter zou zijn geweest. Lees verder »
Deze nieuwe Assassin's Creed Game is naar mijn mening zeker 'next-gen' te noemen. De game bevat: veel NPC, goede gamplay, uitgebreide map en een leuk verhaal Ik had geen last van lag, maar ik heb tijdens het spelen van de game enkele bugs gezien, maar verder is er niks mis.
Hoewel het spel nog niet compleet lag free is is het nog steeds geweldig en vind ik dat de lag niet game-breaking is.
Nieuwe patch moet het nog controleren of het echt beter is nu.
*Review herschreven!*
Pluspunten
Graphics
Verhaal
Freerun up and down
Geweldige freerun flow
Audio, geeft je het gevoel dat je in een tijd zit waar het echt echt echt druk is
Customization alles valt zo'n beetje aan te passen
Wat een goed vervolg in een prachtig tijdperk had moeten zijn, blijkt een verschrikking. Ten eerste is dit spel op schermen hoger dan 60Hz niet speelbaar zonder stuttering en screen tearing, hier komen de talloze animatie-bugs nog eens bij. Dit deel is simpelweg niet prettig speelbaar op de PC. (GTX770)
Als liefhebber van AC vind ik het jammer dat de game nog altijd, drie jaar na de release, niet bugvrij is. Desondanks een mooie game, waar ik me zeker mee vermaak.
Pluspunten
Vertouwde AC-elementen, die verbeterd zijn (zoals parkouren)
Aanpassen personage
Setting (Parijs ten tijde van Franse Revolutie)
Co-op
Soort van eind-missies, die op meerdere manieren doorlopen kunnen worden.
Minpunten
Nog altijd niet bugvrij
Voor Co-op is Playstation Plus nodig
Parkouren is weliswaar verbeterd, maar de besturing heeft soms eigen willetje.
Dit is misschien wel mijn favoriete assassin's creed game. Een geweldige terugkomst na de (voor mijn gevoel) afgang was AC 4. Het vechten werkt beter, het verhaal is meeslepender en de missies voelen meer als 'Hitman: Blood money', want alle wegen leiden naar Rome.
Idee is goed, franse revolutie, maar de uitvoering slecht. Vooral de besturing op pc en de nodige bugs maken het heel vervelend.
Pluspunten
Prachtige stad/omgeving
Redelijk goed verhaal
1 op 1 gevechten zijn beter
Skill / customization menu is veel beter
Minpunten
Bugs, in het begin heel veel, maar na de zogenaamde 'fix' zijn ze erg nog steeds. Wel minder, maar toch.
Besturing op PC met toetsenbord is om te huilen, soms doet je assassin dingen die je echt niet verwacht had. Tegen muren opklimmen of op een tafel gaan staan in een gevecht bijvoorbeeld.
Als je tegen meerdere mensen vecht gaan sommige op je schieten van een afstandje. Je kan dan net zo goed meteen opgeven want daar is niks tegen te doen
Prachtige setting in Europa.
De tijd van de revolutie in Parijs. De gameplay en besturing was even wennen. Het is iets anders dan bij de andere 'Assassin's Creed' delen. Maar voor de rest een prima game.
Pluspunten
Prachtige graphics
Mooie setting
Gevechten zijn beter en uitdagender (i.p.v. Circle + square spammen om alleen maar counter attacks te doen)
Minpunten
Hoewel de layout van de game goed is, wordt er erg veel herhaald
Middelmatige replay waarde
TE VEEL NPC's. (straten zijn vol, echt STAMPVOL met NPC's waar je continu de nek over breekt)
Wat een geweldig speel, lang verhaal. Niet zomaar in een paar uur uit gespeeld! Naar mijn ervaring zijn alle bugs eruit!
Pluspunten
Ziet er verbluffend uit
Mooi verhaal
Coöp werkt prima
Minpunten
Helaas (nog) geen vervolg
Anoniem: 511126
20 februari 2015
Assassin's Creed Unity
Mensen mensen mensen al 27 jaar speel ik games en het gaat steeds beter op allerlei fronten aan verbeteringen ..maar deze game is echt ontzettend slecht. Trek je netwerk kabel eruit en je zult zien dat de gameplay verbetert. Als de games alleen online speelbaar gaan worden dan hebbenwijechteen probleem.
Pluspunten
graphics zijn redelijk
rondlopen tijdens de franse revolutie te parijs te gek!
geschiedenis leren op zijn best
Minpunten
Ontzettend slechte gameplay
het spel verbeterd iets als de netwerkkabel eruit gaat
continu contact met de servers van ubisoft zorgt voor problemen
de toekomst voorspelt geen schijfjes meer kopen maar alles digitaal
zolang de servers en het netwerk niet optimaal werken dan krijgen wij als gamers een hele slechte tijd. En krijgen wij continu dit soort problemen. daag spel vreugde..
ubisoft eerst maar eens de juiste gameplay in orde maken voordat ze een nieuwe assassins uitbrengen
uiteraard kan het ook nog aan de oude netwerkadapter van de ps4 liggen dus die ook elke dag een reset geven.. ano 2015 een ps4 met een adapter uit 2007(ps3)
zelfs met netwerk uit,(ps4) rot gameplay en dan zeg ik het hier nog netjes het is totaal waardeloos
Toen ik het spel kocht (op de release) was het een drama.
Ik heb m weggegd en ben er 3 januari mee begonnen. Ik ben nu ongeveer op de helft en ik vind het een prachtig spel waar heel veel in te doen is (wel enkele minpunten).
Pluspunten
Ziet er prachtig uit.
Heel veel NPC's
Heel veel te doen.
Toffe zij missies en hoofverhaallijn.
Parijs is een hele toffe stad om je in te begeven.
Sfeer is goed neergezet.
Minpunten
Launch was een drama.
Schatkisten die je niet kan openen.
Pushen van de companion app. Die gewoon niet leuk is om te doen.
Online gedeelte geintregreerd. Ik ben een singel player gamer en hoef die shit niet. Maak er een apparte modus van.
Zitten nog wel een paar kleine foutjes en bugs in maar niks echt heel erg storends na mijn idee.
Het volgende deel moet wel echt meer vernieuwing gaan brengen. Revolutie i.p.v. evolutie.
Prima spel, ik ben zelf een Assassins Creed fanboy maar desalniettemin heb ik mij hiermee velen malen meer vermaakt dan bijvoorbeeld Assassins Creed 3 of Assassins Creed Revelations.
Pluspunten
Graphics (Spel zit er belachelijk mooi uit)
Verhaal (Ik was erg geïntreseerd in het verhaal)
Animaties (Klimmen en rennen en alles lijkt geweldig)
Side Missions (Ik no-life Sandbox games altijd en meestal heb ik dan te weinig te doen maar in Unity is dat zeker niet het geval)
Coöp in de open wereld met vrienden
Mooie setting
Minpunten
Peformance (ik haal nauwelijks 60 op een GTX 980)
"Stroomlijnen" hierdoor ontbreken een aantal features (Geld stelen, Fluiten, Hidden blade als wapen etc.)
Uplay (Ik blijf dit noemen want Uplay blijft onnodig irritant)
Slechtse game uit de AC reeks. De graphics zien er prachtig uit maar op de PC is het spel plezier ver te zoeken.Te veel bugs, Arno inspiratieloos en dom en daarnaast is het hele verhaal in een woord samentevatten: "Revenge". Het verhaal gaat niet eens over de Franse Revolutie!
Pluspunten
Mooie Graphics
Minpunten
Saaie en totaal niet AC waardige verhaallijn
Bugs bugs en nog meer bugs (Niet alleen de framedrops)
Arno (hoofdpersoon) inspiratieloos persoon
Nadat je al teveel geld hebt uitgeven aan dit spel kun je ingame ook nog eens geld uitgeven om dingen te unlokcen
Saaie stad parijs (er is niks te ontdekken en persoonlijk vind ik alles op elkaar lijken)
Tijdens het freerunnen doet hij vaak dingen waarvan ik denk wtf ben je aan het doen!
Als je gaat vechten met grotere groepen is het niet te doen omdat degenen die niet direct bij je staan op je gaan schieten waardoor je vrij snel zonder levens zit en het vechten zelf is ook niet bepaald optimaal.
De release was zeker niet best maar daarna heeft ubisoft zich herpakt! Hij ziet er grafisch goed uit en co-op is zeker leuk. Jammer dat uplay het weer verpest. Ook de vele npc die er rondlopen geven de stad meer sfeer.
Pluspunten
Grafisch dik in orde
Co-op is leuk
Stedelijke setting
Grote menigte
Minpunten
De game was nog niet af bij de release en nog steeds zijn er een aantal bugs
Uplay werkt niet goed
Je hebt de app en een soort website alleen er wordt niet goed aangegeven wat je er nou precies mee kan
3 van 5 sterren (Voldoende)
Anoniem: 521666
14 november 2014
Assassin's Creed Unity, Windows
Het spel is goed. Verhaal is interessant. Het aanpassen van je character is veel uitgebreider. De side missies zijn leuk. Het spel voelt technische niet klaar. Om hem "decent" te draaien op mijn computer(i5-2400+gtx660ti)heb je kennis nodig van de computer om dingen aan te kunnen passen. Maar het is speelbaar!
Pluspunten
Verhaal & Setting
Grote van map en architectuur
Uitgebreidere character customization
Co-op
Grafiesh ziet het er prachtig uit
Minpunten
Slechte preformance, laage FPS, stotters(Voor sommige wel oplosbaar met wat tweaks).
Sommige game mechanics die nog niet bug vrij zijn.
De graphics zijn mooi, maar het spel is erg slecht geoptimised, AC4 draaide ik op ultra en dit op low met minder dan 30 fps. ik heb een R7 260X overclocked.
Spelen met toetsenbord is niet te doen, spelen met controller voelt minder goed als de vorige AC.
Op een eenjaaroude 760 gtx krijg ik het spel draaiende. Het vraagt door de lagere GPU veel van de processor. De 8350FX op 4,6 GHZ draait het spel op HIGH. De tussenfilmpjes vragen het meeste van de Grafische kaart. Zodra ik sli aanzet Crasht de computer vanuit het menu al.