Gemiddelde gebruikersscore
De RT-AC68u is een uitermate stabiele router. De doorvoer snelheden zijn niet bijzonder hoog, maar wel goed voor de prijsklasse.
Daartegenover stelt ASUS wel een zeer uitgebreide firmware ter beschikking waarmee je volop aan de slag kan.
Ook kan je eenvoudig alternatieve firmware instaleren
Uitstekende router, z'n prijs waard! Heerlijk snel en enorm uitgebreid in zijn mogelijkheden.
De ASUS RT-AC68U is een uitstekende router met een groots bereik en een even grootse doorvoersnelheid. Bovendien is de hoeveelheid opties immens groot.
Nu de prijs gezakt is, kan ik dit model aanbevelen voor een basis netwerk binnen je huis. Let wel dat de cache af en toe vol loopt, en je de router dan opnieuw moet opstarten. En de interface ziet er vrij verouderd uit.
Prima router voor degene die over wil stappen op Wireless-AC.
Bijzonder veel problemen voor een router van deze prijs
Aardige prijs, bouwkwaliteit is erg goed en heeft een mooi design. Helaas dat deze router niet de mogelijkheid heeft om hem op te hangen.
Wat een super product van Asus, snel te installeren en in gebruik te nemen. Een snelle levering door NextDeal.nl 58968. de router is zeker op Wifi en vast super snel.
Ben aangesloten op Caiway 250 MB internet en deze snelheid wordt met gemak gehaald en verdeeld door deze router
Prima wifi prestaties en goede tweakability voor een pittige prijs. Zelfs na 7 jaar blijkt 'ie nog steeds z'n mannetje te staan.
Enorm eenvoudig te installeren, hoge snelheid als je in dezelfde kamer als de router zit. Maar het bereik is voor de hoge prijs echt bedroevend, zelfs na veelvuldig spelen met instellingen, zoals het kiezen van een totaal ongebruikt kanaal en het omhoog schroeven van het vermogen.
Hey allemaal,
Ik heb al enige tijd zitten zoeken naar een goede draadloos router met een goed bereik en een goede stabiliteit.. Ik heb vele merken geprobeerd waaronder TP en zelfs de Engenius 350 maar ik kan zeggen. Deze router laat zelfs die concurrentie achter zich.
Ik heb zelfs het KPN box in een doos liggen. Voor meer info over de instellingen zie "netwerkje.com"
Alles wijst voor zich niet moeilijk en voor de gevorderde geen nood er zitten pro functies op waar je echt goed mee uit de voeten kan. anders zijn de firmware van 'tomatos en ddwrt' te vinden.
tijdje in bezit, stabiele firmware, beta en 3rd party merlinbuilds getest, stabiel maar 5 Ghz niet sterk en we hebben niet eens beton in huis... woon in A'dam met 25-30 zenders in de lucht en veel stoorzenders lijkt... Wordt tijd voor dynamisch wisselende frequenties....
Firmware is wel stukken beter geworden.
De Asus RT-AC68U enkele weken geleden aangeschaft ter vervanging van meer dan 5 jaar oude router. Dit product valt erg tegen. Het bereik is matig, niet veel beter dan oude router en de betrouwbaarheid is slecht. Het komt regelmatig voor (wekelijks) dat bepaalde apparaten niet meer draadloos kunnen aanloggen. Met de oude router had ik dit nog nooit meegemaakt. Onlangs de router in zijn geheel moeten resetten omdat een bepaald apparaat helemaal niet meer kon aanloggen. De betrouwbaarheid van dit product is onvoldoende zeker gezien de hoge aanschafprijs.
Stabiele en nog steeds gesupporte router. Goed functionerend in mijn AImesh netwerk met 2x ASUS RT-AC86 routers.
Super met AiMesh. Ik heb er onlangs van de 1e een 2e bijgekocht . Dat had ik al veel eerder moeten doen ; ik kan nu het huis doorlopen en verlies nagenoeg nooit dekking en signaal.
Een snelle WiFi 5 router die i.c.m. ASUS WRT-Merlin ontzettend veel instel mogelijkheden heeft. Een aanrader voor thuisnetwerken. Met een andere ASUS router in het netwerk kan alles via AI-mesh samenwerken zodat overal in huis goeie WiFi dekking is. De hogere prijs t.o.v. concurrenten wordt door software goedgemaakt.
uitstekende router met veel oempf en uitgebreide mogelijkheden. ik gebruik hem zelf in combinatie met t-mobile 750 mb/s en hun converter in het midden. de vlans ingesteld met succes. verder moet ik nog tv testen op de router. vpn support en netwerk monitoring is een geweldige aanvulling!
Uitstekende router. Veel mogelijkheden, stabiel wifi signaal en snelheid
Al een jaar in gebruik. Nog geen klachten gehad. Uitgebreide webinterface en vele mogelijkheden.
top router, niks minder.
bij geleverde software is helemaal top, vooral de aidisk.
Slechte ervaring. Verbinding via wifi gaat okee, maar via powerline/ethernet gaat heel slecht en valt frequent uit.
Degelijk en stijlvol product. Alleen mist een mogelijkheid tot het bevestigen aan de muur.
Fantastisch snel toestel,
Super eenvoudige configuratie, je bent namelijk na 30 seconden al verbonden!
190mpbs met kabel & wifi, zit hoe dan ook aan de limiet dat Telenet me te bieden heeft.
Zeker aan te raden!!!
Ik had hier voorheen een linksys, en wist niet wat te verwachten. Ik ben nu meer als tevreden, alleen 't uiterlijk is niet om aan te zien.
Inmiddels al meer dan 3 van deze routers geïnstalleerd, en het bliijven topapparaten. De oudste twee draaien nu ruim twee jaar zonder problemen. De prijs is wel wat aan de hoge kant, maar daar krijg je dan ook een prima router voor terug
Heb hem al bijna 3 jaar.
Wifi staat wel uit in de nacht wegens straling verhalen.
Bijna alles wat je kan bedenken is in te stellen.
Robuust, mooi design en doet wat hij moet doen.
De ASUS RT-AC68U als vervanger van de Netgear WNDR4500 gekocht. Router is snel, eenvoudig in te stellen en krachtig. Nu bereik in huis op plaatsen waar ik eerder alleen bedraad kon werken. Zeer tevreden over deze ASUS RT-AC68U
Zeer gebruiksvriendelijke router. Snelheid op 5 Ghz is goed. Bereik iets minder.
Snelle router met goede stabiele firmware.
De software is makkelijk in te stellen en er zijn regelmatig updates.
Uitstekende wifi ontvangst en hoge snelheden.
Mooie behuizing die stabiel staat door goede voet.
Helaas is er geen muurbevestiging mogelijk.
Signaalsterkte valt een beetje tegen, maar de snelheid, UI en stabiliteit zijn prima gebleken. Ik heb in het begin wat problemen gehad met de Web-interface, maar heb dan ook veel zaken uitgeprobeerd zonder al teveel na te denken.
Gewoon een goede router(prijs ligt wel wat hoog), werkt naar behoren. Kent veel opties (soms te veel). Antennes zijn ietwat fragiel.
Hartstikke goed product. Ben er zeer tevreden mee. Makkelijk op te zetten en werkt super! Goede coverage ookal zijn het drie antennes. Strak uiterlijk een voor mij zeker weten een goede upgrade.
Prima router met een hele nette/mooie interface (die door html5 manifests zelfs iets laat zien als de router onbereikbaar is) en meer dan voldoende zendvermogen.
Standaard is het zendvermogen nogal beperkt, met een firmware upgrade kan dit opgeschoeft worden tot 708mW. Handleiding voor meer txpower: https://wol.ph/2015/08/28/increasing-transmit-power-asus-rt-ac68u/
Kwalitatief zeer goed product met bijbehorende prijs. Is binnen een paar minuten ingesteld en beveiligd. Groot aantal clients (20+) is geen probleem, bandbreedte evenmin. Heb er een tweede bijgekocht voor de bovenverdieping, heb nu overal minimaal 700Mbit via WiFi (gemeten).
Ik heb deze Asus AC-68U gekocht als vervanger van mijn twee Netgear WNDR3700's. Daar was ik al tevreden over, maar deze Asus overtreft de Netgear. Sneller, uitgebreider en een stuk beter/groter bereik op zowel 2,4 als 5 GHz. Topper in zijn segment.
Prachtige snelle wifi router. Makkelijk en snel te installeren en in te stellen.
Prijzige router, maar perfect bereik, hoge snelheden en uitgebreide instelmogelijkheden. Op mijn iPhone 6 haal ik nu draadloze downloadsnelheden van 180mbit/sec (maximale snelheid van mijn ziggo abonnement)