Gemiddelde gebruikersscore
Nieuwe kans Na een teleurstellende ervaring met een HP Envy laptop, en een zeer meewerkende leverancier, de Asus N750VJ besteld. Was nog even uitzoeken welk type exact besteld moest worden, want net als bij zijn voorganger de N76, is ook de N750 leverbaar in vele varianten, die allemaal dezelfde basis hebben, maar op details afwijken. Uiteindelijk werd het de 4090H, vanwege het feit dat deze beschikt over 2 harde schijven van Hitachi van 500Gb, op 7200rpm, en niet over 5400rpm schijven. Die keuze werd door mij gemaakt, omdat ik de harde schijven in eerste instantie niet ga vervangen door een SSD, en dus wat snellere schijven wens. Mocht je...
Inleiding Na veel plezier beleefd te hebben aan mijn vorige laptop asus N71JQ-TY002X Wilde ik wat nieuws. Mijn oude laptop deed het nog steeds goed afgezien van de accu. Na de vele revieuws van verschillende haswell laptops gelezen te hebben en met name de vooruitgang in zuinigheid. Ben ik mijzelf gaan oriënteren op een nieuwe laptop. Mijn eisen lijstje was:Redelijk spelletje kunnen spelen (dota, civ V, Mass effect, WOT. COH2), Full hd scherm, stevige behuizing en goed geluid.De laptops die in aanmerking kwamen waren: • – asus-n550jv-cn270h. • –...
De reden voor aanschaf van deze laptop was, dat ik een snelle processor zocht met een NVIDIA kaart voor video montage.
Door diverse modellen te vergelijken, kwam ik op de de :
Asus N750JV-T4195H uit.
Een prima laptop voor school of werk.
Dit wordt een beschrijving van mijn korte ervaring/eerste indruk van het product, geen benchmarks e.d. die kun je genoeg op allerlei andere plekken vinden. Het gaat mij niet om de waardering van deze 'review', ik wil alleen wat plussen en minnen uiteenzetten voor mensen die de aanschaf overwegen.
Eerste Indruk
De eindafwerking is niet perfect; de dvd-lade zit scheef, de reclamestickertjes (Intel, Geforce Energy Star, HDMI) waren scheef opgeplakt (al verwijderd, ik hou niet van die troep). Verder is de vormgeving wel mooi strak.
De behuizing is rondom van aluminium, de bodemplaat bestaat uit één stuk. Geen klepjes voor RAM-, batterij- of harddiskwissel, voor dat soort zaken moet je de gehele bodemplaat losschroeven.
Mooie laptop voor jaren plezier
Zeer teleurstellend product ! Vanaf dag 1 zeer slecht funktionerend !
Voor 1168,- euro ellende gekocht op 08-09-2014. Al 5 x terug geweest met deze laptop, nog steeds absoluut NIET GOED ! ASUS zelf geeft niet thuis via onvriendelijke callcentermedewerkers. Een dikke - voor deze laptop !!!
Zeer fraaie laptop met een prachtig beeldscherm. HDD is wat traag, maar dat is op te lossen door een SSD in de extra HDD bay te plaatsen. Schroefjes daarvoor zijn netjes bijgeleverd.