![]() |
Achtergrond - Zin en onzin van veel megapixels Wanneer heeft meer resolutie echt zin? We stelden het op de proef tijdens een praktijktest waarbij we de Canon 5Ds R, Sony A7R II, Nikon D810 en Canon 5D Mark III tegenover elkaar zetten. |
Gemiddelde gebruikersscore
EOS 5D Mark III Preview Inhoud • Note • Aanpassingen • De nieuwe EOS 5D Mark III of kort geschreven 5D3: • Kenmerken: • Firmware update • De bouw en zijn look and feel: • De Batterij. • Menu: • Auto ISO Settings: • Playback modes: • Nieuw 61 punts AF • Prijs en concurrentie verhouding: • Voorlopige Conclusie: • Canon EOS 1D X Feature Advantages Over the EOS 5D Mark III • Canon EOS 5D Mark III Feature Advantages Over the Canon EOS 1D X Note: Het is een gebruikers Preview ik heb de camera eerst uitgebreid geprobeerd en inmiddels ook gekocht en dus in gebruik genomen Aanpassingen: 30-04-2013: Firmware update...
Prima camera. Eigenlijk de eerste 5d die op alle vlakken met zijn tijd mee kan/kon
Goede sensor, goede AF en betrouwbare body
Na gewerkt te hebben met de 1Ds3 en de 5d2 is het nu tijd voor de 5d3. Het val direct op dat de camera een stuk sneller reageert. Ook de fotos zijn op hoge iso's ies verbeterd. De camera is eigenlijk een mix tussen de robuustheid en snelheid van een 1D(s) en de handzaamheid en beeldskwaliteit van de 5d maar dan met alle nieuwe technische snufjes. Het lastige van deze camera is alleen wel dat de menu een stuk complexer is geworden. Dit is voor mij even wennen. Ik zal binnenkort een uitgereide review schrijven op mijn blog www.totaalfotografie.nl
Onverwoestbare camera die zelfs 10 jaar na release nog foto's aflevert die met de top meekunnen. Dit is tech op zijn best.
Mijn eerste Canon 5D mark III is 6 jaar oud en heeft 300.000 clicks. Ik wilde gewoon weer dezelfde camera , dat zegt denk ik genoeg. Laat je nooit in de steek, ook niet in weer en wind. Super robuust gebouwd en prachtige beelden.
Het is een geweldig product, zowel voor bruidsfotografie als voor portret & productfootgrafie... voor alles! Autofocus is super en ligt fijn in de hand!!
Super kamera voor product foto's . Mooie prijs tov voorheen
Overgestapt van een Canon 70D naar een full frame Canon 5d Mark III. Verschil in kwaliteit is duidelijk te zien, vooral bij avondopnames. Toestel is een beetje zwaarder, maar ligt heel stevig in de hand.
Goede Service en uitleg bij de Kamera Express Store te Antwerpen.
Prima body voor dagelijks gebruik.
fotografie van een hoger niveau, niet te vergelijken met de toestellen die ik tot nu toe hanteerde.
Body kan tegen een stootje en een buitje. Niet de snelste camera maar prima kwaliteit.
De overstap van Sony alpha 77II naar Canon 5D Mark III is duidelijk merkbaar!
Door de degelijke vormgeving ligt de camera stevig in de hand. De camera heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk menu. De 5D levert enorme beeldkwaliteit ook onder moeilijke lichtomstandigheden. Het gebruik van 2 geheugenkaarten is een pre.
Over gestapt van canon EOS 7D naar dit werkpaard. Camera licht zeer prettig in de Hand.
Veel van de body heeft rubber elementen wat de grip verbetert.
Ik houd er altijd wel van als de details op orde zijn. Dit is bij de 5D mark III zeker het geval.