![]() |
Review - The Last of Us: Left Behind De Left Behind-dlc voor The Last of Us brengt nauwelijks vernieuwing in de gameplay, maar voegt wel een fijn nieuw hoofdstuk toe aan een van de beste games van 2013. |
![]() |
Achtergrond - Games en consoles: next gen komt, current gen piekt Met The Last of Us en Grand Theft Auto V kende 2013 enkele topgames. 2013 zal echter vooral de boeken ingaan als het jaar van de nieuwe consoles van Sony en Microsoft. |
![]() |
Review - The Last of Us: kandidaat voor game van het jaar Het gebeurt zelden dat tijdens de E3-week een erg goede game uitkomt, maar onmogelijk is het niet. Dat bewijst Naughty Dog met The Last of Us: nu al een van dé games van 2013. |
![]() |
Videopreview - The Last of Us Part II - Soms gevoelig, soms snoeihard Op de E3 zagen we The Last of Us Part II voor het eerst echt in actie. De game beschikt over sfeervolle, tedere momenten, maar biedt ook over keiharde, gewelddadige confrontaties.Deze video hoort bij een geschreven preview.Bekijk deze video ook op YouTube. |
![]() |
Een game uitbrengen tijdens of vlak voor de E3 kan gevaarlijk zijn. Veel media doen uitgebreid verslag van deze belangrijkste gamesbeurs van het jaar, waardoor de kans bestaat dat je titel ondersneeuwt. Sony durft het echter aan met The Last of Us; een… |
XPNy3J5z Introductie Toen uitgever Naughty Dog zo’n anderhalf jaar geleden aankondigde dat ze een nieuwe action/adventure game uit zou gaan brengen voelde ik zowel vreugde als vrees. Vreugde, omdat ik een enorm groot fan ben van de Uncharted reeks van dezelfde uitgever. ‘Hoe vét moet een nieuwe game dan wel niet zijn?’ Vrees, omdat juist een nieuwe game in hetzelfde genre en van dezelfde makers wel verdomd goed moet zijn om niet tegen te vallen in vergelijking met Uncharted. Met zijn humor en bravoure is Uncharted hoofdrolspeler Nathan Drake een van mijn favoriete game characters en daarom had ik vooraf mijn twijfels of ik het wel leuk zou vinden om een andere rol te spelen in een...
Ik heb werkelijk genoten van dit spel, het is 1 van de weinige spellen die ik meteen 3x achter elkaar heb uitgespeeld. Ik heb zelfs de Guide gekocht om hem nog eens uit te spelen om alle extra’s. Lees hier mijn volledige review.
Opmerking : Ik heb mijn bevindingen zo algemeen mogelijk beschreven en heb mijn best gedaan om zo min mogelijk te verklappen. Toch moet ik vermelden dat er mogelijk spoilers in de tekst staan. Houd hier dus rekening mee. Bedankt !
Nadat ik de reviews van "The Last of Us" had gelezen was in onder de indruk dat het om een horror-game ging. Gelukkig heb ik me daar in vergist. Ik houd van actie-games die erg spannend en uitdagend zijn; deze titel slaagt daar zeker in. Ondanks dat de "infected" er griezelig uitzien door hun misvormde lichaam, is het niet heel erg akelig.
Het spel zit heel erg goed in elkaar. De A.I. is over het algemeen best goed, hoewel er hier en daar wel wat schoonheidsfoutjes inzitten. Zo weten de zogeheten "runners" af en...
Als fan van de Uncharted series, moest ik wel het nieuwe spel van deze makers kopen. Opnieuw een geweldige game met een spannend verhaal!