Gemiddelde gebruikersscore
Ik heb deze POE-injector gekocht via Azerty en dan krijg je versie 3 van de hardware. Dat is een helemaal zwart doosje van glimmend plastic en het bijzondere is dat je dan kan verbinden op gigabit-snelheid (1000Mbps). Als je die snelheid belangrijk vindt, moet je dus even goed navragen of nakijken welke versie je geleverd krijgt, het staat ook duidelijk op de buitenkant van de doos, bij het serienummer.
In de doos zitten de POE-injector, de stroomkabel (een adapter met euro-stekker die 48V levert) en een ethernetkabel (cat 5 utp, die heb ik niet getest op gigabit-snelheden). Het is eigenlijk een kwestie van inpluggen en werken, weinig aan. De 48V wordt geleverd met maximaal 0,35A volgens de sticker op het apparaat, dus dat betekent dat je...
Snel en makkelijk in gebruik te nemen (ook voor minder technische mensen). Snelle verbindingen. Zuinig in gebruik en betaalbaar
Een prima PoE injector die camera's via PoE van spanning kan voorzien. Ik heb er een aantal in gebruik en nooit problemen ondervonden.
Prima voor een mini camera, maar zwaardere componenten werken er niet mee