Gebruikers

Score: 4
31 reviews

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Prijs
€ 20,64
Specificaties RJ45: 8x 1G - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
13
Score: 4
14
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
1
+1
Anoniem: 544923Newbie 24 juli 2014

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

De TP-Link TL-SG1008D is goedkoop, Maar bied voor waar voor zijn geld. Daarbij is de switch ook nog eens milieuvriendelijk

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Betrouwbaar
  • Is zijn geld waard

Minpunten

Eindoordeel

Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Features Score: 4

+1
Microkid 31 juli 2012

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Pluspunten

  • Er zit een kleine voeding bij, erg handig. Niet zo'n grote voeding zoals je wel eens bij andere merken ziet.
  • De prijs is zeer laag, absoluut waar, en voor huis,tuin en keuken gebruik mogelijk prima geschikt.
  • Jumbo frames tot 15K
  • Laag energieverbruik, ong 5 W.

Minpunten

  • de switch is van plastic. Als hij dus op een plankje ligt met een lading kabels er aan kan hij makkelijk verschuiven of aan de wandel gaan.
  • Er zit welliswaar een status lampje op dat aangeeft dat er een link is, alleen kan je niet zien of het een 10, 100 of 1000mbit verbinding is. Dat is erg onhandig.

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 3
Features Score: 4

+1
cakemasher 25 april 2012

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Pluspunten

  • Plug & Play
  • Snelheid
  • Scherpe prijs
  • Jumbo-Frames
  • Eco Modes

Minpunten

  • Geen 'layout' voor de montage schroeven

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Features Score: 5

+1
HyperBart 1 februari 2011

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Pluspunten

  • Prijs
  • Geen actieve koeling
  • WEL Jumbo-frames!

Minpunten

  • Geen management-interface

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Features Score: 4

0
AndriesLouw 1 april 2012

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Pluspunten

  • Prijs
  • Stroomverbruik
  • Jumbo-frames

Minpunten

  • Eco-modus

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 4
Features Score: 4

MineTurtle 18 november 2020 Product gekocht

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Prima snelheden, goedkoop en betrouwbaar. Wat wil je nog meer? Nou, dat 'ie stil is ipv koppijn te bezorgen! En daar faalt dit product keihard in helaas. De bijgeleverde voedingsadapter produceert een vreselijke pieptoon, ik heb een andere adapter aangesloten welke ik nog had liggen en het probleem was verholpen.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • irritante *PIEP*toon

Eindoordeel

Score: 3
Jobvdl 2 oktober 2020 Product gekocht

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Prima product, sinds ik hem heb, niet meer aan gedacht. Alles aangesloten en "in een hoekje gegooid" en nooit problemen mee gehad

Pluspunten

  • prima prijs
  • stil

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Mactweaker 8 maart 2019 Product gekocht

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Werkt maar zoals reeds vermeld. Heeeeeele hoge pieptoon. Hierom wil ik dit apparaat zeker afraden. Dit geluid stoort je namelijk onbewust ten alle tijden zonder dat je het merkt. Verder is het super lastig voor je evt huisdieren. Niet acceptabel.

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Hoge Pieptoon
  • PIEEEEEEEEEEEEEEEP
  • PIEP PIEP

Eindoordeel

Score: 1
Detmer 5 juli 2018 Product gekocht

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Ter vervanging van een brakke switch had ik een nieuwe nodig. Behalve gigabit en minimaal 8 poorten geen speciale vereisten, dus gezocht naar een goedkope switch. Switch doet wat die moet doen, dus ik ben tevreden.

Pluspunten

  • Ziet er prima uit
  • Vrij compact, waardoor de switch eenvoudig weg te werken is
  • Goedkoop
  • Geen actieve koeling

Minpunten

  • Plasticachtig, hoewel voor de prijs prima

Eindoordeel

Score: 5
Léon31 7 juni 2017

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Sinds een week in gebruik. Werkt perfect, Alles insteken en werken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • klein

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 4
MrCrazyID 1 juli 2015

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Dit product is een perfecte combinatie van kwaliteit en prijs verhouding! Echt een aanrader. Zeker in vergelijking met de 5 poort variant, die ik ook bezit, kun je hier niet op fout gaan!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Geen felle ledjes
  • Compact
  • Robuust
  • Goede mounting support

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
mrtijn 31 mei 2015

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

De TL-SG1008D is goedkoop maar je krijgt wel waar voor je geld, deze switch is licht, heeft 8x Gigabit poorten en verbruikt vrij weinig stroom.

Pluspunten

  • Prijs
  • 8x 1Gigabit

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
vinnie8690 19 mei 2015

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Robuust, goedkope switch welke je onderop een tafel kan schroeven (uit het zicht) en hierbij ook gemakkelijk te gebruiken is door de plug-and-play.

Pluspunten

  • De switch is aan de muur of tafel te bevestigen
  • Is gemakkelijk te installeren dankzij plug-and-play
  • Licht in gewicht maar toch robuust

Minpunten

  • Geen overige functionaliteiten zoals QoS, PoE of Device Management

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Features Score: 4
Jochemd13 27 maart 2015

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Erg handige switch met veel aansluitingen. Hij werkt snel en ik heb eigenlijk geen problemen ermee gehad. Hij is soms alleen wel een beetje onhandig aan te sluiten. Maar werkt verder geweldig.

Pluspunten

  • Doet wat hij moet.
  • Veel aansluitingen.
  • Handige lampjes.

Minpunten

  • Onhandig aansluiten door laag gewicht.
  • Piept

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Features Score: 4
Mr_x007 3 maart 2015

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Goedkope 8 ports gigabit switch die prima functioneerd.

Pluspunten

  • Prijs
  • Werkt prima

Minpunten

  • unmanaged

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 659309Newbie 26 februari 2015

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Een compacte, laaggeprijsde 8-poorts 10/100/1000 mbps netwerkswitch. De installatie is echt in een mum van tijd gebeurd en vereist geen voorkennis. Het apparaat is muisstil (geen actieve koeling) en blijft ook na enige tijd koel aanvoelen. Gelet op de prijs, data-snelheid en het aantal poorten is dit een uitstekende aanschaf.

Pluspunten

  • 8 poorten
  • compact qua omvang, discreet matzwart qua kleur
  • eenvoudig in de installatie en het gebruik (plug & play)
  • geschikt voor zowel 10/100/1000 mbps
  • inclusief adapter

Minpunten

  • wordt zonder data-kabel geleverd, dus denk hier zelf even aan bij aanschaf
  • geen aan/uit-knop, dus kan enkel dmv "ontstekkeren" worden uitgeschakeld

Eindoordeel

Score: 5
knirefel 14 augustus 2014

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Goedkope switch, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Gigabit / Goedkoop

Minpunten

  • Ecomodus kan nadelig zijn

Eindoordeel

Score: 4
frankwopereis 12 januari 2014

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Features Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
menonv 27 december 2013

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Features Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
iFanboy 27 mei 2013

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Features Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Meessen 26 mei 2013

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Features Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
elhopo 27 oktober 2012

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Features Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
VorCha 4 oktober 2012

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Features Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
kevin30kv 28 augustus 2012

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Features Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
tCC 23 augustus 2012

TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch

Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Features Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een TP-Link TL-SG1008D-8-Port Gigabit Desktop Switch?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee