Al grofweg 12 jaar een heel fijn stuk hardware dat zijn investering qua gemak en plezier dik heeft terugverdiend
Blijkt op de laklaag na identiek aan de Amazon basics monitorarm, maar dan twee keer zo duur.
Jarenlang gebruikt voor mijn testmonitor. Zeer solide monitorarm. Wel aan de prijzige kant en oogt een beetje "bulky".
Zeer solide en robuste monitorarm. Gebruik hem in combinatie met een 38 inch ultrawide van 8 kilo zonder voet, en dat gaat uitstekend. Voetklem is breed en klemt goed aan de achterkant van m'n bureau. Kabelgeleiding via goot in onderste deel maar met tie-wraps in bovenste - beetje houtje-touwtje....
Dit is echt het beste dat je kunt kopen, maar daar is de prijs uiteraard ook naar. Bij ons op werk worden ze gebruikt voor 27"monitoren en dit beviel mij zo goed dat ik er een heb gekocht voor mijn Dell34"ultrawide.
Update na 2 maanden: nog steeds stevig en robuust
Super stabiel ook in langste positie (ca 70 cm). Lekker zwaar lopende scharnier-punten. Top constructie, heavy-duty, kan een wat zwaarder scherm hebben. Mijn Asus VG248 is bijna te licht! Blijft goed staan zakt niet in, verloopt niet.