Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Achtergrond - Populaire games en bakken met geld - Welke games redden het als e-sport?

In een serie van vijf artikelen geeft Tweakers je alle ins en outs van e-sport mee. In dit tweede deel bekijken we welke games er gespeeld worden, en vooral ook waarom.

104 20 aug '17

Achtergrond - Grote games kiezen voor gratis dlc - Aanpasbare looks winnen van betaalpas

Bij Battlefield V en The Division 2 wordt betaalde dlc verleden tijd, waarschijnlijk mede door de kritiek hierop en vanwege het lucratieve van cosmetische items.

131 29 jun '18

Achtergrond - IEM, Pro Leagues en The International - Wat voor e-sportstoernooien zijn er?

In een serie van vijf artikelen geeft Tweakers je alle ins en outs van e-sports mee. In dit derde deel kijken we naar wat voor toernooien er zijn en hoe ze werken.

28 27 aug '17

Achtergrond - Van de arcadehal naar de arena - de geschiedenis van e-sports

In een serie van vijf artikelen geeft Tweakers je de komende tijd alle ins en outs van e-sports mee. In dit eerste deel kijken we naar de geschiedenis van het fenomeen.

154 13 aug '17

Achtergrond - Mid Laners, slayers en begeleiders - Hoe ziet een e-sportteam eruit?

In een serie van vijf artikelen probeert Tweakers je alle ins en outs van e-sport mee te geven. In dit vierde deel bespreken we de bekendste spelers en teams in e-sport.

91 3 sep '17

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
17
Score: 4
12
Score: 3
3
Score: 2
2
Score: 1
1
TurboHermitNewbie 16 mei 2021 Product gekocht

League of Legends, Linux, macOS, Windows

League of legend is een leuke game, maar er is een grote probleem, het is pay to win omdat sommige skins die uitkomen geven voordelen, bvb je kan weten dat mensen in een bush zijn door de beweging/geluid/... van de skin.

Pluspunten

  • Leuk

Minpunten

  • Maakt me boos

Eindoordeel

Score: 2
raver58 29 juni 2020 Product gekocht

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Het ziet er mooi uit, veel keuzes uit veel verschillende types, maar een hoog toxisch gehalte. Je speelt tegen elkaar bijvoorbeeld 5 tegen 5. Als je iemand aanspreekt op hun gedrag kan je zelf gebanned worden en je kan hiertegen niet in verweer. Waardeloos...

Pluspunten

  • Mooie graphics
  • veel verschillende keuzes qua champ

Minpunten

  • Hoog toxisch gehalte
  • zelf gebanned worden, terwijl je anderen op hun gedrag aanspreekt
  • duur als je wat wilt kopen in de shop

Eindoordeel

Score: 1
Tom970G1 6 maart 2017

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Top spel, helaas kan ik me er erg druk om maken als andere mensen meerdere malen achter elkaar mijn 30-45 minuten verspillen door gewoon afk te gaan o.i.d. Daarnaast heeft Riot Games hier geen goede oplossing voor gevonden en moet jij je tijd gewoon uitzitten.

Pluspunten

  • Teamspel
  • Uitdagend
  • Variërende characters

Minpunten

  • Other players drag you down (ranked system niet helemaal in orde)
  • Toxic community

Eindoordeel

Score: 4
xPur3Z 8 februari 2016

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Erg goede moba, veel karakters, veel mogelijkheden en blijft vermakelijk!

Pluspunten

  • Goede MOBA
  • Veel mogelijkheden
  • Vele karakters
  • Gratis
  • Mooie skins
  • Updates / balances

Minpunten

  • Leavers / AFK of trollers
  • Community (schelden, etc.)

Eindoordeel

Score: 5
AlexandervK 9 april 2015

League of Legends, Linux, macOS, Windows

League of Legends, een MOBA. Een (vind ik) erg toffe game met leuke karakters

Pluspunten

  • Goede MOBA
  • Veel karakters om te kiezen
  • Hoge kwaliteit graphics
  • Volledig gratis te spelen (je hoeft niks te kopen, kan wel)
  • Erg mooie skins
  • Goed ranked system

Minpunten

  • Één potje kan al 45 minuten duren
  • Smurfs (topspelers met meerdere accounts)
  • RP (in game geld) is erg duur

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5
berkay237 25 maart 2015

League of Legends, Linux, macOS, Windows

gwn via internet gratis downloaden

Pluspunten

  • ik downloade hem gratis
  • teamwork strategie etc
  • veel karakters

Minpunten

  • frustrerend

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5
Kampfimann 12 oktober 2014

League of Legends, Linux, macOS, Windows

leuk spel

Pluspunten

  • Lucian
  • Orianna
  • Ryze

Minpunten

  • Teemo
  • Teemo
  • Teemo

Eindoordeel

Score: 5
skaynova 26 september 2014

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Het is persoonlijk mijn lievelingsspel. Dus ik denk er heel positief over.

Pluspunten

  • Ruime keuze aan verschillende Personages. (122 op dit moment!!!)
  • Teamwork, Multiplayer, Stratagie, Reflex
  • Heel veel plezier

Minpunten

  • Veel Trolls, Noobs & Feeders
  • in het begin is het niet zo leuk, je moet er in komen
  • er zijn af en toe grote veranderingen in het spel

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 2
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 5
Brainsnack 12 juni 2014

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Gameplay Score: 3
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Bigjostie 23 mei 2014

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
chimerae 7 mei 2014

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Southice 12 december 2013

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Eindoordeel

Score: 5
chun1 11 december 2013 Product gekocht

League of Legends, Linux, macOS, Windows

League of Legends is een spel dat erg compitief is, want het houdt zich bezig met 3 fases in een spel: geld opdoen, teamgevechten en objectives/het spel afsluiten. Het spel wordt continue geüpdate.

Pluspunten

  • Nieuwe champions worden uitgebracht in een jaar
  • Gratis
  • Nieuwe spelmodus worden getest
  • Account kan je verwijderen via riot Support
  • Tutorial aanwezig voor nieuwe spelers
  • Skins kan je willekeurig krijgen (als je hier geïntresseerd in bent)
  • Graphics worden geupdate
  • In-game voice chat toegevoegd

Minpunten

  • Migrate van oude chat naar nieuwe chat slecht gegaan
  • Honour lost niets op, maar is een verslavingstruce
  • In-game munteenheid, is veranderd naar lotterij, maar is een verslavingstuce
  • Mastery implementatie, is veranderd naar lotterij, maar is een verslavingstuce
  • Nieuwe mapenn zijn een verslavingstruce
  • Dominion verwijderd (oude spelmodus), alle statistieken ben je kwijt geraakt
  • Runes verwijderd (minder vrije keuze om sterktes en zwaktes af te stemmen van de champion je kiest)
  • Ranked niet een verplichte modus

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 3
BottleNext 3 mei 2013

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 3
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
bvettij 25 mei 2012

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Gameplay Score: 3
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 3
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 1
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
larsiano 6 mei 2012

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Gameplay Score: 3
Beeld Score: 4
Geluid Score: 3
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
darthmule 3 april 2012

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 3
Geluid Score: 3
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
veronex 16 december 2011

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
SHEePYTaGGeRNeP 6 december 2011

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 3
Geluid Score: 3
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
yezoxant 17 november 2011

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 5
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Inferno IV 20 oktober 2011

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Pluspunten

  • Veelzijdig met de nieuwe gamemode.
  • Leuk om te spelen.

Minpunten

  • Soms massieve LAG spikes.
  • Spelers die leaven, en dan kom je in een 4v5 situatie terecht.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 5
Drunk3nD3m0n 14 oktober 2011

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Stabiliteit Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Michielodc 14 oktober 2011

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 3
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
HyperVize 19 juli 2011

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Gameplay Score: 4
Beeld Score: 4
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 2
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Airdack 30 juni 2011

League of Legends, Linux, macOS, Windows

Gameplay Score: 5
Beeld Score: 4
Geluid Score: 4
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 5
Stabiliteit Score: 2
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een League of Legends, Linux, macOS, Windows?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True