€ 1.222,- bij Levix Computershop

1 van 5 sterren
13 november 2024 Rapporteer
Product gekocht

Samsung Galaxy Book4 Edge NP940XMA-KB1NL

Net binnen en nu al enthousiast; de keuze voor de Snapdragon (X Elite) was op voorhang wel een 'dingetje'; gaat alles wel werken? En jam, tot nu toe werkt alles en werkt alles heerlijk vlot.
Het scherm is helder, scherp, touch en voor mij perfect qua formaat. Voldoende intern geheugen en gezien het feit dat veel in de cloud gaat én deze laptop met name ingezet wordt voor meer zakelijk werk meer dan voldoende diskruimte.
De keuzemogelijkheden waren voor mij: een MacBook AIr M2/M3, Microsoft Surface Laptop 7 of deze Samsung. De Surface was duurder met minder specificatie (X Pro, minder disk, iets kleiner scherm) en de MacBook was duurder en zou wennen zijn aan MacOS (ja, dat went...snap ik) en had minder geheugen / diskruimte. Ik denk dus de juiste keuze kijkend naar prijs/kwaliteit/wens

Gekocht voor 1249

Pluspunten

• Accuduur
  • Snelheid
  • Scherm
  • Gewicht
  • Formaat
  • Vingerafdruk scanner

Minpunten

• Windows Hello camera

Product gekocht

Samsung Galaxy Book4 Edge NP940XMA-KB1NL

Ik heb nog geen beoordeling maar wel een prijstip: ik heb deze zojuist besteld via de Samsungshop voor € 1.444,15 inclusief de Galaxy Tab S9. levering is vanaf 30-08, maar voor € 250 korting op de adviesprijs wil ik best een weekje wachten.

Pluspunten

• Lange accuduur

Minpunten

• nog niks

Heb jij ook een Samsung Galaxy Book4 Edge NP940XMA-KB1NL?