![]() |
We hebben het maandenlang met previews en video's moeten doen, maar nu ligt Red Dead Redemption eindelijk in de winkel. Haal je paard van stal, want dankzij deze westerngame is cowboytje spelen weer helemaal terug! |
![]() |
Preview - Red Dead Redemption - Legends & Killers dlc Nadat Rockstar Red Dead Redemption eerder heeft voorzien van gratis dlc, is er nu ook betaalde downloadable content in aantocht. Legends & Killers voegt onder meer negen nieuwe maps en een nieuw wapen toe. |
![]() |
Preview - Red Dead Redemption - Multiplayer Nadat we eerder aan de slag konden met de singleplayermodus van Red Dead Redemption, kregen we onlangs de kans om ook de multiplayer vast te bekijken. Dat lijkt een volwaardige spelmodus te worden. |
![]() |
In Red Dead Redemption kun je natuurlijk gewoon de missies van de verhaallijn volgen. Er is echter veel meer te doen in de spelwereld die groter is dan die van GTA4, en Tweakers.net keek alvast even rond. |
![]() |
Met Red Dead Redemption keert uitgever Rockstar terug naar het Wilde Westen. Hoewel dit nieuwe deel zich een halve eeuw later afspeelt dan het origineel, kan er weer heerlijk cowboytje in worden gespeeld. |
![]() |
Voor het eerst gaf Rockstar ons de gelegenheid om zelf aan de slag te gaan met Red Dead Redemption. Onder streng toezicht speelden we een aantal missies die ons een klein voorproefje gaven van wat de game zal bieden. |
Gemiddelde gebruikersscore
Fantastisch spel!
Pas laat gekocht, toen de prijs al wat gezakt was, maar inmiddels 100% uitgespeeld (ik mis alleen nog wat online trophies) en het geld was het wel vier keer waard...
Setting: het wilde westen zoals in de beste comboy films, tal van wapens, paarden en outfits die je op verschillende wijzen moet verkrijgen, verschillende locaties met varierende flora en fauna. Soms lekker over the top, some mooi authentiek.
Grafisch ziet het er goed uit, van een oogverblindende zonsopkomst tot een donderende regenbui: je vergeet snel waar je bent.
Minpunten: soms kom je in Multiplayer spelers tegen die onmogelijk dood kunnen. Enige oplossing is dan om een andere sessie op te zoeken.
John (Jack) loopt soms wat moeilijk de bocht om...
De game is zeer veel herhalend en de missies zijn echt zeer saai. Weinig afwisseling en continu hetzelfde: Rijden op je paard, aangevallen worden/aanvallen, terug naar huis. Echt om moe van te worden deze gameplay. Voor mij echt de laatste rockstar game. Deze ervaring heb ik met GTA en RDR1+2 gehad en het is gewoon gebrek aan creativiteit in de missies.