€ 344,70 bij Amazon.nl

Toon reviews van:
Dutchiee.tv
30 juni 2023

Bowers & Wilkins Px8 (Zwart)

Bowers & Wilkins Px8 is in mijn optiek een ultieme draadloze hoofdtelefoon met een goede ruisonderdrukking. Subliem geluid en het zit ook nog eens lekker op je hoofd. Wat wil je nog meer? Lees in deze review waarom de Bowers & Wilkins Px8 een uitblinker is en mag worden gezien als één van de beste draadloze hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins.

Pluspunten

• Hoogwaardige afwerking
  • Fijne bediening
  • Heerlijk geluid, goede mids-/high. Lows zijn prima maar kunnen wel nog worden geboost
  • Goede batterijduur van 30 uur
  • 15 minuten opladen is een extra 7 uur speeltijd

Minpunten

• Door de gelimiteerde EQ mis je als gebruiker wat vrijheid
  • De Px8 gaat voor 525 over de toonbank, wat ook niet heel goedkoop is

Fred13
8 januari 2024 Product gekocht

Bowers & Wilkins Px8 (Zwart)

Deze koptelefoon heeft een mooie meeslepende sound, de soundstage is redelijk breed en de muziek laat veel details horen. Ook meerdere "lagen" worden goed weergegeven. Hij is wel prijzig (bij de meeste winkels nog tussen de 600 en 799 euro) echter je hoort wel degelijk het verschil in geluid. Als je dit ook te duur vindt dan zou ik eens naar de PX7-S2e kijken, die lijkt kwa geluid veel op de PX8 echter laats iets minder detail horen. ANC (noise cancellation) en overige features zijn voldoende en in lijn met de competitie van dit soort premium headsets.

Pluspunten

• fijn, mooi geluid
  • comfortabele fit
  • (redelijke) ANC
  • snellaad mogelijkheid en accuduur
  • luxe constructie (mooi ontwerp)

Minpunten

• prijzig, zelfs met korting
  • matige app met minimale EQ
  • voice assistant functie alleen mogelijk als ANC modes vanuit de app bediend worden

Ommadawn
15 december 2023 Product gekocht

Bowers & Wilkins Px8 (Zwart)

Kwalitatief op vlak van bouw en geluid een topper, met wat eigenaardige glitches op vlak van connectiviteit

Pluspunten

• Premium bouwkwaliteit
  • Fraai design
  • Geluidskwaliteit
  • ANC

Minpunten

• Connectiviteit

ArnoldVNL
14 juli 2025 Product gekocht

Bowers & Wilkins Px8 (Zwart)

Na vele koptelefoons te hebben beluisterd tussen de prijsklasse €300 tot €1500 werd dit mijn nieuwe koptelefoon. Het geluid is een beleving en dat miste ik bij de concurrentie.

Pluspunten

• Fantastisch geluid
  • Bouwkwaliteit
  • Echt een beleving in films en muziek

Minpunten

• Dac 24bit/48kz

TwiekertBOB
25 september 2024 Product gekocht

Bowers & Wilkins Px8 (Zwart)

Redelijk prijzige ANC headset die wel iedere cent waard is.

Pluspunten

• Geluid, vooral de volle bas
  • ANC behoort tot de beste op de markt
  • Multi pairing
  • Hoge kwaliteit afwerking

Minpunten

• Multi pairing schakelt soms ongewenst over en kan dan niet meer teruggeschakeld worden

Sparks.nl
24 november 2023 Product gekocht

Bowers & Wilkins Px8 (Zwart)

Ik heb deze hoofdtelefoon gekocht omdat ik een NC hoofdtelefoon nodig had. Ik werk regelmatig in een omgeving waar het druk is en wil kunnen concentreren en muziek luisteren.

Ik ben zelf een fan van open hoofdtelefoons. Dit maakte de keuze voor een gesloten systeem lastig. Ik wilde niet te veel inboeten op geluidskwaliteit. Eerlijk is dat de geluidskwaliteit voor een hoofdtelefoon als deze top is. Bedenk er dan wel bij dat als je gesloten hoofdtelefoons nooit mooi vond klinken, mijd deze dan ook als je geen NC nodig hebt.

Ik vind dit een erg fijne hoofdtelefoon betreft de bediening, draagcomfort, NC en afwerking. Ik heb met 3 apparaten kunnen verbinden tot nu toe. Meer lijkt mogelijk.
Wat ik mis is een goede Equalizer. Daarnaast is het nut van de B&W Hoofdtelefoon app me onduidelijk. Het enige wat die doet is doorverwijzen naar de Music app.

Pluspunten

• Draagconfort
  • Afwerking
  • Normale knoppen (geen swipe)
  • Noicecanceling (NC)
  • Accuduur
  • Geen Sony

Minpunten

• Geluid t.o.v. een open klankkast (gaat nooit echt goed klinken)
  • Treble +2 en Bass -4

debeer
21 februari 2025 Product gekocht

Bowers & Wilkins Px8 (Zwart)

Fijne koptelefoon met een neutraal maar gedetailleerd geluid. Mooie stevige opberghoed met USB-C kabel en USB-C naar mini jack.

Pluspunten

• gedetailleerde geluidskwaliteit
  • bouwkwaliteit
  • batterijduur
  • opberghoes
  • draagcomfort

Minpunten

• prijs
  • had lichter mogen zijn wat mij betreft

AbrahamWisman Newbie
4 december 2024 Product gekocht

Bowers & Wilkins Px8 (Bruin)

Hiervoor een Marshall Major 2 jarenlang gebruikt en was behoorlijk hyped toen ik deze bestelde vanwege reviews. Maar ontdekte snel dat de Major 2's leuker geluid hadden.

Pluspunten

• Premium materiaal
  • Prima tot geweldig geluid

Minpunten

• De hoofdband kan snel kapot gaan wat voor mij onacceptabel is voor deze prijsklasse
  • Matige app
  • Geluid mist karakter voor mij

2 van 5 sterren (Slecht)
Frej
16 april 2024 Product gekocht

Bowers & Wilkins Px8 (Bruin)

Ik heb deze gisteren 2ehands overgenomen. Kortom, een dure maar fijne set headphones met alles dat ik ervan zou vragen!

De noise cancelling is naar mijn mening fijner dan die van Sony (ik kom van een WH1000XM4), die had wel MEER noise cancelling, maar er kwam een soort piepend "bijgeluid" bij (kan ook liggen aan het toevallige exemplaar dat ik had) terwijl die van de PX8 geen onnodig geluid liet horen.

Geluid is ook ontzettend gedetailleerd, vooral met kabel. Enige mindere punten zijn dat hij door de mooie bouwkwaliteit wat zwaarder is (vergeleken met Sony XM4) en sws wat harder klemt, waardoor ik bijv de XM4 wat meer comfortabel vind. Ook de app heeft niet echt veel EQ opties, (wat mij niet zo moeilijk lijkt om te ontwikkelen voor b&w maarja), maar je zou natuurlijk ook kunnen EQ'en met andere software als je hem gebruikt op PC

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Gedetailleerd geluid
  • Bluetooth connectie werkt goed
  • Noise cancelling naar mijn mening perfect

Minpunten

• Prijs/kwaliteit verhouding
  • Minder comfortabel

paulbrouns
13 maart 2024 Product gekocht

Bowers & Wilkins Px8 McLaren Edition (Grijs, Oranje)

Deze hoofdtelefoon is een speciale uitgave van de Bowers & Wilkins Px8, ontwikkeld samen met McLaren Automotive. Technisch is deze identiek aan de reguliere Px8, maar vanwege de prachtige vormgeving (donkergrijs met oranje accenten) had ik de hogere prijs er graag voor over.

De muziekweergave is zo vol, rijk en gedetailleerd! Daardoor was ik meteen gewonnen bij het proefluisteren met eigen muziek in een hifi-winkel. Ik ben nu mijn hele muziekverzameling met veel plezier aan het herbeluisteren en hoor zoveel extra's met deze hoofdtelefoon.

De ANC van de Px8 kan misschien niet tippen aan de geluidsdemping van Bose's nieuwste producten, maar is desondanks zeer overtuigend en werkt uitstekend.

Wat voor belangwekkende extra's een Apple AirPods Max ook van deze mag onderscheiden, het is de schitterende klank en de prachtige vormgeving (ook van de case!) die mij hebben overtuigd!

Pluspunten

• Superieure, gedetailleerde geluidskwaliteit
  • Prachtige vormgeving
  • Comfortabel om te dragen
  • Degelijke bouw (geen plastic)
  • Stevige en stijlvolle opbergcase
  • Zeer degelijke ANC
  • Handige fysieke knoppen (geen touch)
  • 30 uur batterijduur

Minpunten

• Behoorlijk prijzig

Jerren583
29 juli 2023 Product gekocht

Bowers & Wilkins Px8 (Zwart)

Een erg fijn zittende koptelefoon met een goed geluid. Bel-kwaliteit en noise-cancelling scoren voldoende, op de overige vlakken scoort deze koptelefoon gewoon erg goed. Lange draagsessies (8-urige werkdag) is geen probleem, waar ik bij andere hoofdtelefoons wel eens last/irritaties kreeg. Indien je het geld er voor over hebt: aanrader.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Draagcomfort (zowel met als zonder bril)
  • Bouwkwaliteit
  • Noice-Cancelling voldoende

Minpunten

• Prijzig
  • Er bestaat betere noise-cancelling

Gpothead
3 juni 2023 Product gekocht

Bowers & Wilkins Px8 (Zwart)

Het is een fijne koptelefoon met een stevig prijskaartje, ook met deze hoopte ik mijn M50X-BT te vervangen, maar helaas weer mis geslagen, hij is voor mij niet neutraal genoeg waardoor soms detail uit de muziek verloren gaat.

Pluspunten

• Fijn geluid
  • Stevig gebouwd
  • Mooi design
  • Fijne controls

Minpunten

• Bass Heavy
  • Klinkt niet naar z'n prijs

Swelson
5 april 2023 Product gekocht

Bowers & Wilkins Px8 (Zwart)

Koptelefoon die geld kost. Heb je geld? Koop hem. Je gaat genieten van prachtig geluid en een mooi afgewerkt premium product.

Batterij meter in app had wat kuren. Lijkt inmiddels verholpen met software update.

Pluspunten

• Geluid
  • Afwerking
  • Geen plastic fantastic

Minpunten

• Registratie verplicht voor gebruik app

jochumstienstra Newbie
29 maart 2023 Product gekocht

Bowers & Wilkins Px8 (Zwart)

Deze koptelefoon overtreft mijn verwachtingen. Ik twijfelde nog vanwege de prijs. Ik hadde PX nog en die was op zich goed, alleen heel lastig met Bluetooth pairing. Daarom wilde ik upgraden. Px8 2x zo duur als PX7. Maar ik dacht ach, ik kan m altijd weer terugsturen. Maar tjonge jonge, als je deze op hebt gehad ….. ik kan hem alleen vergelijken met de PX, waarvan ik dacht dat die super goed was. Maar die verbleekt. Wat een helderheid! Wat een geluid! Maar ook de filter is echt veeeeel beter. Transparant is super. Daarbij zit ‘ie veel en veel beter. De oude PX sloot je helemaal af. Misschien op zich goed, maar niet comfortabel. Deze koptelefoon sluit voldoende af zonder dat je je opgesloten voelt. Iedere cent waard! En de pairing met Bluetooth is een verademing, al zal dat bij model 7 niet anders zijn

Pluspunten

• Zit lekker
  • Geluid is top
  • Licht

Minpunten

• Prijzig

Rembrandtvm
7 maart 2023 Product gekocht

Bowers & Wilkins Px8 (Zwart)

Prachtige headphones, de afwerking is werkelijk prachtig. Geluid is erg mooi en ANC is zeer goed.

Helaas is het mijn derde Bowers &Wilkins dus er zijn altijd wat designfouten, en nooit firmware updates om die te repareren. Zo reageert de headphone traag bij het aan en uitschakelen en hoor je de bluetooth jingle continu als je niet verbonden bent met een apparaat.

Daarbij heeft mijn specifieke hoofdtelefoon last van het (bekende) batterij-probleem, waardoor hij bijna niet wil laden en voortdurend uitschakelt. Bowers heeft het onderzocht en mij dezelfde headphones weer terug gestuurd. Ze konden niets vinden. Had ik maar geen goedkoop merk moeten kopen.

Dus als je een prachtige hoofdtelefoon wilt met erg goed geluid die af en toe uitvalt, ga ervoor!

Ik kan het iedereen van harte afraden.

Pluspunten

• Afwerking
  • ANC
  • Geluid

Minpunten

• Bowers lage kwaliteit elektronica
  • Bowers dramatische support

2 van 5 sterren (Slecht)
The Jester
2 januari 2023 Product gekocht

Bowers & Wilkins Px8 (Zwart)

Eerst een side-by-side test gedaan met de Px 7S2, vanwege het toch wel forse prijsverschil.
Welnu: hij is het waard. Bouwkwaliteit en comfort zijn superieur (metalen beugel, nappa lederen hoofdband en kussens) maar bovenal de dynamiek.
Ook past hij naadloos in het B&W Foundation ecosysteem dat ik bezit.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Gebruikte materialen
  • Comfort
  • Ondersteunde codecs
  • B&W App
  • Integratie in Formation-lijn

Minpunten

• Prijzig

Heb jij ook een Bowers & Wilkins Px8 (Zwart)?