Het is een pracht bord zonder al teveel RGB meuk. Deze build staan in het teken van "less is more" en is ook weer luchtgekoeld. De prijs is aan de forse kant, maar mijn mening is dat je nooit op een moederbord moet besparen, al is 450 euro voor een bordje wel gortig. Aan de andere kant is de afschrijving bij 5-6 jaar gebruik ook te verwaarlozen. Tel daarbij de talloze aansluiting en features op en je hebt een top bord in je systeem!
Ik heb dit product gehaald voor mijn eerste pc build. Tot nu toe heb ik helemaal geen klachten behalve dat de prijs een klein beetje hoog is.
Mooi product, prima verpakt en future proof!
Mooie Moederboard
Prima mid-range motherboard met X670E chipset. Draait prima met een setje 2x32 GB G.Skill Trident Z Neo (XMP-variant). Dat is niet zo heel vanzelfsprekend. Wel helaas een trage boot met XMP vanwege memory training. Dat kan zomaar een seconde of 30 duren. Hopelijk is dat met een toekomstige BIOS update te verhelpen. VRM's zijn nauwelijks hoorbaar, geen coil whine dat ik merk. De USB 2.0 headershad ik liever aan de rechterzijde gezien, omdat aan de onderzijde ze kunnen conflicteren met een verticale GPU mount. MSI Center blijft jammer en vol met spel- en grammaticale fouten, ik zou willen dat fabrikanten wat meer aandacht schonken aan de softwarekant.
ik ben heel erg te vreden met de msi mpg x670E carbon wat een bord en supper snel en heel erg stabiel en goede bios
Weer een mooi moederbord van MSI, al jaren kom ik uit bij MSI voor de featureset van moederborden en het design. Het is een relatief strak ontworpen moederbord met RGB accenten, niet over de top, maar toch net even iets meer dan zonder RGB.
Het bord bevat genoeg features en sloten voor de meeste mensen. Echter zijn er toch wel wat kleine haken en ogen aan het bord.
De schijf overtrof mijn verwachtingen, ziet er niet alleen mooi uit, maar doet ook zijn werk. BIOS is stabiel, voedingsgedeelte is goed. Niets meer niets minder.
Aangeschaft als deel van een nieuwe PC. Beetje prijzig, maar tot nu toe erg tevreden.
Geweldig moederbord, maar wel jammer van de prijs. Gelukkig dat ik niet degene was die het kocht.
Mooi product bios is fijn in gebruik, persoonlijk vindt ik het heel strak uit zien in mn pc.
Het moederbord werkt erg goed en heb er zelf nog geen problemen mee gehad. De ingebouwde WiFi is redelijk traag en kan moeilijk van gegamed worden, maar met een internet kabel of WiFi adapter is dit geen probleem.
Sinds twee weken in het bezit van dit moederbord. Ik ben voor een black AMD rgb-build gegaan en dit moederbord past hier perfect bij.
Prima moederbord dat meer dan genoeg functies aanbiedt. Veel poorten, ondersteuning tot 4 M2 slots, debug functies, 2x PCIe gen 5,... Aangekocht voor gebruik met de Ryzen 7 7800 x3d, zeer tevreden van.
Gekocht voor mijn Ryzen 9 7950x
2 PCIE gen 5 zijn.zeer fijn
De debug functies en de LED's hebben mij ook heel erg veel geholpen met het bouwen van mijn 1ste PC zonder externe hulp, en hierdoor kon ik alles heel snel troubleshooten en wist ik ook gelijk waar het aan zou hebben gelegen. Zeer goede moederbord met heel veel functies. Naast de 4 M2 Slots kan ik ook veel van mijn oude sata SSD's kwijt doordat er gewoon veel poorten beschikbaar voor zijn.
Ook super handig dat ik kan aflezen hoeveel graden mijn CPU is.
Zeer goede moederbord met heel veel functies. Naast de 4 M2 Slots kan ik ook veel van mijn oude sata SSD's kwijt doordat er gewoon veel poorten beschikbaar voor zijn. De debug functies en de LED's hebben mij ook heel erg veel geholpen met het bouwen van mijn 1ste PC zonder externe hulp, en hierdoor kon ik alles heel snel troubleshooten en wist ik ook gelijk waar het aan zou hebben gelegen.
Ook super handig dat ik kan aflezen hoeveel graden mijn CPU is door alleen binnen mijn PC te kijken! De RGB is ook heel erg mooi met de verschillende opties die je kan kiezen. + genoeg USB poorten aan de achterkant waardoor ik gewoon heel veel kan aansluiten en geen USB Hubs meer hoef te gebruiken.
Gekocht voor mijn Ryzen 9 7950x met 4 x 16gb 6000mhz DDR5.
Heeft 4 x m.2 ssd aansluitingen waarvan de bovenste 2 PCIE gen 5 zijn.
Heeft 2 manieren voor troubleshooting:
- Debug error codes
- 3 kleuren Leds die aangeven welk onderdeel niet werkt (rood = cpu, oranje = ram, groen = boot drive)
Prijs is een beetje aan de hoge kant, maar daar heb je dan wel veel van de nieuwste features voor die AM5 met zich meebrengt.
Enigste nadeel is de MSI Center software, drivers en update tool. Een buggy bende.