Samsung Galaxy Tab A8, Wi-Fi, 3GB ram, 32GB opslag Grijs

Review door de redactie

Door Donovan Kerssenberg - Redacteur 25 april 2022

Drie tablets rond 200 euro - Alleen uiterlijk gelijkwaardig

De Samsung Galaxy Tab A8 is een mooie middenmoter. De software is dezelfde als die op de smartphones van het bedrijf en werkt redelijk vloeiend. Mediaconsumptie kan goed op deze tablet en het is zelfs mogelijk om wat zwaardere games te spelen. Bovendien heeft deze tablet uitgebreide functies voor kinderen, al zijn deze in eerste instantie goed verstopt. Het scherm wint op het gebied van accurate kleurweergave geen schoonheidsprijs, maar het hoge contrast compenseert dat enigszins. Het geluid is goed en de tablet ligt lekker in de hand. Lees verder »

Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Toon reviews van:
Palomar 5 juni 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Tab A8, Wi-Fi, 4GB ram, 64GB opslag Grijs

Prima tablet voor een nette prijs. Voldoet uitstekend voor eenvoudige taken en is daarin lekker snel.

Pluspunten

• Snel
  • Goede bouwkwaliteit
  • Voldoende features
  • Goede accuduur

Minpunten

• Geen vingerafdrukscanner
  • Beeldkwaliteit is redelijk

mk1992 9 mei 2023 Product gekocht

Samsung Galaxy Tab A8, Wi-Fi, 3GB ram, 32GB opslag Grijs

Voor mijn wensen (browsen, mediaconsumptie) een heel fijn ding. Komende van een kleine iPad was de 7" Tab A7 me net wat te klein, maar deze 10" variant bevalt prima.

In gebruik geen klachten qua prestaties, hoogstens dat de batterij soms heel rap leegraakt. Onder de 30% gaat het ineens wel heel snel.

Wat verder nog jammer is is dat een goed toetsenbord, zoals bij ik die bij mijn iPad had niet te vinden lijkt.

Pluspunten

• prijs/kwaliteit
  • Hartstikke prima voor browsen/media

Minpunten

• Geen goed toetsenbordje beschikbaar
  • Batterij loopt onderin erg snel leeg.

Maxwell96 20 februari 2023 Product gekocht

Samsung Galaxy Tab A8, Wi-Fi, 4GB ram, 64GB opslag Grijs

Prima tablet voor het kijken van films onderweg. Accu kan lekker lang mee, en voelt stevig in de hand. Voor de prijs een geweldige tablet.

Pluspunten

• Vlot
  • Accuduur
  • Opslag uitbreidbaar

Minpunten

• nvt

Spooner 22 september 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Tab A8, Wi-Fi, 3GB ram, 32GB opslag Rosé Goud

Prima scherm, kijkhoeken wel slecht (TN paneel). Geluid is oke. Betreffende SoC is prima voor dagelijks gebruik: social media, browsen, YouTube en Netflix. Camera is erg matig. Achterzijde van de tablet glad. Bezels voorzijde zijn ook prima qua verhouding met het scherm. Tablet oogt modern. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

• Prijs/Kwaliteit
  • Oogt modern
  • Prima specs

Minpunten

• Camera erg slecht
  • Kijkhoeken slecht
  • Achterzijde erg glad

DennisH82 20 april 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Tab A8, Wi-Fi, 4GB ram, 64GB opslag Grijs

Gekocht ter vervanging van een oudere Lenovo tablet, heb hem nu 3 mnd, bevalt tot nu toe erg goed.
Erg snel, en ruime opslag zodat hij weer een aantal jaar meekan.
De accu vind ik sneller leeg raken dan onze oude tablet, en hij is erg glad zonder hoesje.

Pluspunten

• Snel
  • Goede prijs
  • Voelt stevig aan, goede kwaliteit

Minpunten

• Heel glad zonder hoesje
  • Accu sneller leeg dan oude tablet

Ralph84 9 februari 2022 Product gekocht

Samsung Galaxy Tab A8, Wi-Fi, 4GB ram, 128GB opslag Grijs

Een normale tablet voor een goede prijs. Hij is stevig, werkt soepel, goed beeld en batterij. Ik had wel liever een 90 of 120 Hz refresh rate gehad voor het scherm. Voor de rest is het een aanrader!

Pluspunten

• Prijs
  • Voelt stevig
  • Snel
  • Batterij
  • Opslag uit te breiden

Minpunten

• Geen 90 als 120 Hz scherm
  • Geluid is van matige kwaliteit
  • Geen vingerafdruk scan
  • Samsung bloatware
  • Heeft wat bugs
  • Camera vrij matig

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy Tab A8, Wi-Fi, 3GB ram, 32GB opslag Grijs?

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren