De Samsung Galaxy Tab A8 is een mooie middenmoter. De software is dezelfde als die op de smartphones van het bedrijf en werkt redelijk vloeiend. Mediaconsumptie kan goed op deze tablet en het is zelfs mogelijk om wat zwaardere games te spelen. Bovendien heeft deze tablet uitgebreide functies voor kinderen, al zijn deze in eerste instantie goed verstopt. Het scherm wint op het gebied van accurate kleurweergave geen schoonheidsprijs, maar het hoge contrast compenseert dat enigszins. Het geluid is goed en de tablet ligt lekker in de hand. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Prima tablet voor een nette prijs. Voldoet uitstekend voor eenvoudige taken en is daarin lekker snel.
Voor mijn wensen (browsen, mediaconsumptie) een heel fijn ding. Komende van een kleine iPad was de 7" Tab A7 me net wat te klein, maar deze 10" variant bevalt prima.
In gebruik geen klachten qua prestaties, hoogstens dat de batterij soms heel rap leegraakt. Onder de 30% gaat het ineens wel heel snel.
Wat verder nog jammer is is dat een goed toetsenbord, zoals bij ik die bij mijn iPad had niet te vinden lijkt.
Prima tablet voor het kijken van films onderweg. Accu kan lekker lang mee, en voelt stevig in de hand. Voor de prijs een geweldige tablet.
Prima scherm, kijkhoeken wel slecht (TN paneel). Geluid is oke. Betreffende SoC is prima voor dagelijks gebruik: social media, browsen, YouTube en Netflix. Camera is erg matig. Achterzijde van de tablet glad. Bezels voorzijde zijn ook prima qua verhouding met het scherm. Tablet oogt modern. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Gekocht ter vervanging van een oudere Lenovo tablet, heb hem nu 3 mnd, bevalt tot nu toe erg goed.
Erg snel, en ruime opslag zodat hij weer een aantal jaar meekan.
De accu vind ik sneller leeg raken dan onze oude tablet, en hij is erg glad zonder hoesje.
Een normale tablet voor een goede prijs. Hij is stevig, werkt soepel, goed beeld en batterij. Ik had wel liever een 90 of 120 Hz refresh rate gehad voor het scherm. Voor de rest is het een aanrader!