Werkt super simpel en intuïtief, waar je ook bent! Ook in het buitenland op vakantie bedien je je huis!
Privacy vind ik super belangrijk, en dat hebben ze bij Hombli goed voor mekaar! Ze slaan niks op wat ze niet strikt noodzakelijk nodig hebben, alles is anoniem en zelf te verwijderen!
Suggesties ingediend via de app, werd snel op gereageerd!
Scenario's in te stelen o.b.v. tijd, locatie, weer, wat je maar wil!
Na goed ervaring met witte Hombli sockets HBSS-0109 een zwart setje besteld bij de Amazon Hombli shop voor bij onze zwarte stopcontacten in de keuken.
De eerste maanden deden ze het goed, maar vanaf het voorjaar gingen ze meerdere keren per dag zomaar uit.
Na contact met de Hombli customer support bleek dat dit kwam omdat ze gemaakt zijn om bij 250 V af te schakelen. Helaas gaat de legale spanning op het Nederlandse stroomnet van 207-253 V, dus als je zonnepanelen in de buurt hebt is deze socket onbruikbaar overdag. De netbeheerder gaat hier niets aan doen zolang de spanning niet boven de 253 V komt.
Ik hoop om mijn geld terug te krijgen van de Hombli shop, maar die reageren nu ineens niet meer.
Na hem eenmaal uit stopkontact gehaald td hebben, werkt de energie meter niet meer.krijg hem te zien als je hem opnieuw installeerd, daarna niet meer. Dus voor mij waardeloos geworden.