Voor midrange tot semi-high-end gaming pc's is dit een erg interessante koeler. Hij koelt goed, is erg stil en hij is erg gemakkelijk te installeren. De hoogte van iets meer dan 16cm is wel iets om rekening mee te houden aangezien niet iedere kast dit aankan.
Goede balans tussen prijs en performance.
Deze tower cooler is netjes afgewerkt, montage is niet al te ingewikkeld en hij is echt heel stil.
Goede cooler voor mensen met een iets krachtigere CPU. Presteert naar behoren en is vrij eenvoudig te installeren. Pas zeker op dat hij qua hoogte in je case past!
Niks dan tevreden over dit product, voor een leek als mijzelf gemakkelijk te installeren.
De standaard koeler in mijn pc begon recent meer en meer herrie te maken en de SRS2 maakte hem weer muisstil.
Grootste minpunt was in mijn geval dat ik het moederbord moest verplaatsen.
De koeler doet exact wat het beloofd: Hij koelt, en hij is stil. Echter, hij is zwart-zilver-koper, mocht je voor een build gaan met een open zijkant, kijk verder. Ben je op de markt voor een smalle koeler welke gericht moet zijn op stilte, dan is dit een goede aanrader.
Voor de prijs is dit een hele goede koeler, hij is mooi stil alleen kan het installeren duidelijker