Prijs | |
Specificaties | GDDR6 • 2x DP, HDMI, USB type-C - Bekijk alle specificaties |
prijs volgen | |
![]() |
Review - AMD Radeon RX 6800 en RX 6800 XT - Het Zen-moment voor Radeon AMD heeft zijn nieuwe generatie videokaarten in de RX 6000-serie op basis van de RDNA 2-architectuur uitgebracht. De GPU's gaan de strijd aan met Nvidia's GeForce RTX-lineup, in deze review zoeken we uit hoe de nieuwe Radeon-kaarten zich verhouden. |
![]() |
Preview - AMD Radeon RX 6800 (XT) & RX 6900 XT - Alles over de RDNA 2-videokaarten AMD presenteert vanavond zijn nieuwe Radeon RX 6000-videokaarten. De chipontwerper kondigde drie nieuwe modellen aan - in deze preview lees je er alles over! |
Prachtig product van AMD mits je deze voor een normale prijs kan krijgen. AMD mag trots zijn. Voor de MSRP prijs is dit een zeer mooi product. Qua grafische power kan hij de RTX3080 matchen, RT is minder maar voor mij totaal niet boeiend gebleken toen ik de 2080ti had.
Prijs | Score: 5 |
Featureset | Score: 5 |
Prestaties | Score: 5 |
Beeldkwaliteit | Score: 5 |
Drivers en compatibiliteit | Score: 5 |
Warmte en geluid | Score: 4 |
Overklokbaarheid | Score: 4 |
Goede stevige kaart, leuk uiterlijk en een enorme verbetering. Software kan wat overzichtelijker.
Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,