Google Pixel 4a 5G Zwart

Prijs
€ 489,-
Specificaties 6,2" • 2340x1080 • 128GB - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
ikt 22 januari 2021 Product gekocht

Google Pixel 4a 5G Zwart

Degelijk, geen poespas, Google. Gewoon goed, mits je er een voor een redelijke prijs kunt bemachtigen.

Pluspunten

  • Google Camera schiet prachtige plaatjes ondanks de oude 12MP camera
  • Android van Google, dus je weet dat je 3 jaar lang goed zit qua updates
  • Een 3.5mm jack!
  • Stereo speakers!

Minpunten

  • Verkrijgbaar in Nederland is om te huilen
  • Adviesprijs is hoog

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Accuduur Score: 4
Scherm Score: 4

+1
litebyte 10 december 2020 Product gekocht

Google Pixel 4a 5G Zwart

Een plastic fantastic van Google

Pluspunten

  • Pure Android 'schoner' dan dit krijg je niet
  • Prima batterijduur (1 tot 1.5 dag is goed mogelijk)
  • Prima geluidskwaliteit, ook bij bellen
  • Handige Pixel only apps/functies

Minpunten

  • Voelt goedkoop maar wel stevig aan
  • Geen snelladen
  • Niet waterdicht

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 5
Beeldkwaliteit opname Score: 5
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5
Scherm Score: 3

CoenvaNewbie 16 juli 2021 Product gekocht

Google Pixel 4a 5G Zwart

Wat een geweldige telefoon. Heel soepel werkende en de laatste security patches alweer binnen. Voor mij belangrijk om een schone android te hebben die ook up-to-date blijft. Belangrijk was de camera, en wow wat een prachtige foto's maakt dit toestel. Had ik veel eerder moeten kopen.

Pluspunten

  • Camera kwaliteit
  • Accuduur
  • Snelle updates
  • Pure android
  • Fijn formaat

Minpunten

  • Niet direct leverbaar in Nederland daarom wat duurder

Eindoordeel

Score: 5
MokumRNewbie 25 mei 2021 Product gekocht

Google Pixel 4a 5G Zwart

Geweldige telefoon, top accuduur. Tot nu toe gemakkelijk 1,5 dag bij normaal gebruik! Laadt zeer snel op en werkt fijn. Uitstekende camera Toestel in Nederland te duur. Bij Mediamarkt Duitsland gekocht voor 382 Euro. Voor mij iets te groot vanwege kleine handen.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Stock android
  • Camera
  • Snel opladen

Minpunten

  • Niet waterdicht

Eindoordeel

Score: 5
SenopatiNewbie 16 maart 2021 Product gekocht

Google Pixel 4a 5G Zwart

Mijn iPhone 11 Pro Max moest terug gegeven worden aan mijn werkgever en ik had een vervanger nodig. Na lang zoeken, reviews lezen en prijzen in de gaten houden ben ik ben bij de Pixel 4 5G uit gekomen. Voor mij is het een prima keuze gebleken!

Pluspunten

  • Camera
  • Bouwkwaliteit
  • Regelmatig security updates
  • Finger print reader
  • Paired goed en snel met bluetooth devices

Minpunten

  • Niet beschikbaar via Google.nl shop

Eindoordeel

Score: 5
vktheo 14 maart 2021 Product gekocht

Google Pixel 4a 5G Zwart

Beste Google toestel momenteel! Ligt top in de hand, maakt de beste foto’s! Goede accuduur, 5G werkt inmiddels ook in NL, lage prijs! 429,- bij Saturn in Kleve (D) met ook nog een gratis Google Fabric case t.w.v. 45,- En blijvend gratis onbeperkt Google foto’s synchronisatie! Te duur in NL!

Pluspunten

  • Camera’s zijn top zoals altijd
  • Accuduur
  • Stereo geluid
  • Ligt goed in de hand, screen/body ratio
  • Updates en upgrades, altijd als eerste
  • Bouwkwaliteit is zeer goed

Minpunten

  • Alleen verkrijgbaar in zwart
  • 3 jaar aan updates mag inmiddels wel naar 4 jaar! (zie Samsung!)

Eindoordeel

Score: 5
troy417 22 januari 2021 Product gekocht

Google Pixel 4a 5G Zwart

Prima telefoon, helaas wel groter dan de reguliere 4A en geen IP68 rating. Echter wel voor een nette prijs 5G ondersteuning en snelle updates. Vanwege de meerprijs in Nederland via Huifkar uit Duitsland gehaald voor minder dan er in Nederland voor de reguliere 4A gevraagd wordt.

Pluspunten

  • Scherp scherm
  • Goede camera
  • 3.5mm jack

Minpunten

  • Groter dan de reguliere 4A
  • Geen IP68 rating
  • Stevige meerprijs in Nederland of de grens over

Eindoordeel

Score: 4
remco1979 29 december 2020 Product gekocht

Google Pixel 4a 5G Zwart

Heb deze gekocht voor mijn vriendin via Mediamarkt in Duitsland voor EUR 399,- & thuis laten bezorgen bij schoonfamilie in Duitsland. Het is een mooi toestel: ideaal formaat en toch lekker licht. Scherm is fantastisch en stereo speakers klinken goed. Batterij gaat meerdere dagen mee bij licht gebruik.

Pluspunten

  • Formaat en gewicht: ideaal
  • Kwaliteit scherm incl. subtiele haptische feedback
  • Stereo speakers
  • Fotokwaliteit / camera's
  • Pure Android ervaring
  • Batterijduur

Minpunten

  • In NL duur en slecht verkrijgbaar

Eindoordeel

Score: 4
md10 10 december 2020 Product gekocht

Google Pixel 4a 5G Zwart

Snel toestel, kom van een Onelus 3T. Geen bloatware Super foto's ,de Oneplus 3T maakt echt slechte foto's Wachten op de 5G patch, dan eindeloijk eens kijken of 5G echt zoveel beter/sneller is dan 4G

Pluspunten

  • pure android
  • Foto kwaliteit
  • Overall stevigheid
  • Android 11
  • Elke maand security patches
  • Mooie prijs/prestatie verhouding

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
AudiSub 4 december 2020 Product gekocht

Google Pixel 4a 5G Zwart

Telefoon werkt vloeiend op een prettig scherm. Wel wat aan de zware kant, in vergelijking met mijn Pixel 3a.

Pluspunten

  • Grote accu
  • Robuust
  • Werkt vloeiend

Minpunten

  • Relatief zwaar

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Google Pixel 4a 5G Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee