Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
8 reviews

Samsung Galaxy A41 Zwart

Prijs
Specificaties 6,1" • 2400x1080 • 64GB (uitbreidbaar) - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
1
Score: 4
5
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
Toon reviews van:
+3
Window 20 oktober 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A41 Zwart

Klein, OLED, radio, schappelijke prijs: voor wie op bepaalde kenmerken zoekt, is de Samsung Galaxy A41 een van de weinige opties. Het is jammer dat hij niet waterdicht is (of nog iets kleiner) maar voor het geld heeft dit toestel veel te bieden, en daarom is het toch een aanrader.

Pluspunten

  • relatief klein
  • fraaie OLED
  • 3,5mm jack
  • FM radio
  • laadt snel op
  • goede prijskwaliteitverhouding
  • sd-kaart en dualsim tegelijk mogelijk

Minpunten

  • toch ook niet echt klein
  • niet waterbestendig
  • goedkope bouwkwaliteit
  • toestel trilt bij muziek afspelen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Design Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Bereik Score: 4
Accuduur Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Scherm Score: 5

0
W1LL3M 5 april 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy A41 Zwart

Prima telefoon voor de prijs, het grootste nadeel is de Samsung software.

Pluspunten

  • scherm
  • prijs
  • headphone jack

Minpunten

  • Samsung One UI rommel
  • mono speaker
  • goedkope behuizing

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Featureset Score: 4
Beeldkwaliteit opname Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Accuduur Score: 3
Scherm Score: 5

Lambo99 8 mei 2021 Product gekocht

Samsung Galaxy A41 Blauw

Simpelweg de enige optie als je eisen zijn: - < 150 mm lang - Mooi OLED scherm met hoge resolutie - < 200 euro (nu iets in prijs gestegen, maar was laatst 199) - Niet al te karig update beleid

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Laag gewicht
  • Vrij klein

Minpunten

  • Niet super snel maar snel genoeg
  • Ik dacht dat de Samsung software me zou irriteren omdat ik gewend ben aan kale Android maar het is eigenlijk best goed te doen. Redelijk snappy, alhoewel dat zeer relatief is. Ik had een Moto G 5 plus.

Eindoordeel

Score: 5
iAR 13 januari 2021 Product gekregen

Samsung Galaxy A41 Zwart

Ik kreeg deze telefoon als zakelijk toestel. Als iPhone gebruiker kan ik niet wennen aan de chaos van Android. Dit toestel is fors goedkoper, en zo voelt dat ook.

Pluspunten

  • Compact
  • Audio jack
  • Vingerafdruk in scherm

Minpunten

  • Goedkope look en feel
  • Samsung apps, Samsung account
  • Instabiel
  • Lompe trilmotor
  • Oortjes

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 2
Featureset Score: 3
Design Score: 2
Bouwkwaliteit Score: 2
Bereik Score: 3
Accuduur Score: 2
Gebruiksgemak Score: 1
Scherm Score: 4
maikel049 22 september 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A41 Zwart

Goede prijs/kwaliteit. De Samsung A41 is een compact handzaam toestel en toch veel functies voor de prijs. Mooi helder display, wel iets blauw afgesteld. Voorzien van USB-C en Headphone jack. De cameras zijn niet de beste maar werken prima voor dit budget. Fotos met weinig omgevingslicht bevatten veel ruis.

Pluspunten

  • OLED scherm
  • Headphone Jack
  • USB-C
  • Redelijk vlot
  • NFC
  • Uitbreidbaar geheugen
  • Quickcharge (met benodigde lader)

Minpunten

  • Blauw afgesteld scherm
  • Cameras matig
  • Veel onnodige apps

Eindoordeel

Score: 4
T_elic 22 juni 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A41 Zwart

Prima telefoon voor de prijs. Mooi en goed scherm, goede batterijduur, en relatief vlot. De gezichtsherkenning en vingerafdrukscanner werken ook prima. De always on display is ook fijn. Nadeel is de camera(software?) en hoeveelheid samsung apps die je niet kan de-installeren terwijl je ze niet gebruikt.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • scherm
  • gezichtsherkenning
  • always on display
  • Formaat telefoon

Minpunten

  • Camera
  • hoeveelheid samsung apps

Eindoordeel

Score: 4
dollemancom 18 juni 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A41 Zwart

Smartphone met goed duidelijk scherm, camera kwaliteit valt iets tegen en soms traag echter voor deze prijs hoef je geen high-end toestel te verwachten.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • helderheid scherm
  • gezichtsherkenning

Minpunten

  • vingerafdruk is traag

Eindoordeel

Score: 3
Etharion 28 mei 2020 Product gekocht

Samsung Galaxy A41 Zwart

Prima relatief compacte telefoon. Af en toe kleine hicups tijdens het browsen (chrome), maar over algemeen reageert de telefoon vlot. Geen gamer, dus daarover geen oordeel.

Pluspunten

  • Formaat
  • Prima scherm
  • Always on display

Minpunten

  • Kleine vertragingen

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Galaxy A41 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True