LG OLED55GX6LA Zwart

Prijs
€ 1.158,-
Specificaties 55" • Ultra HD • OLED • HDR • 1 tuner • 120Hz - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Review door de redactie

Door Sim Kranenburg - Redacteur 21 juli 2020

LG GX oled-tv - Platter dan de platste televisie

Als je een strak interieur hebt en daar een strakke tv bij zoekt, is de LG GX een tv die je zeker moet meenemen in je overwegingen. Hij is slechts twee centimeter dik en kan, door middel van de meegeleverde muurbeugel, naadloos tegen een muur worden bevestigd. De beeldkwaliteit is, zoals we van oled-tv's gewend zijn, zeer goed en de bediening is prettig dankzij webOS en de Magic Remote. Het geluid is prima, maar niet zo goed als dat van dikkere en veel goedkopere televisies. Je moet dus wel wat extra geld willen en kunnen uitgeven voor het mooie uiterlijk. Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
13
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Toon reviews van:

LG OLED65GX6LA Zwart

De LG GX neemt LG's succesvolle OLED-technologie en perfectioneert deze verder. Het plaatje dat een OLED op het scherm tovert is zo goed dat het haast echt lijkt. Goede integratie met externe apparatuur, goede afstandsbediening. Gebruiksgemak van de interne tuner kan beter.

Pluspunten

  • Beste beeld ter wereld
  • Realistische kleurweergave
  • Geniale afstandsbediening
  • Goede opschaling van beelden
  • Nieuwste HDMI-standaarden
  • Optimaal voor speltoepassingen
  • Goede integratie met Ultimo 4K
  • Voor een platte TV heel aardig geluid

Minpunten

  • Zenderlijst erg onhandig
  • Geen zender-EPG
  • Ondertitels met zwart kader
  • Trage zaptijden

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 3
Inbrandgevoeligheid Score: 3

+2
CedricBTestpanel 28 augustus 2020 Testpanel

LG OLED65GX6LA Zwart

Premium tv voor de filmfanaat die houdt van de beste beeldkwaliteit. De software is eenvoudig te bedienen maar schiet op sommige vlakken toch wat te kort voor zo’n high end televisie. Je betaalt een stevig extraatje ten opzichte van een CX of C9 voor de looks.

Pluspunten

  • Contrastrijk beeld
  • Afstandsbediening
  • Geluid beter dan verwacht

Minpunten

  • Software valt op sommige vlakken tegen
  • Prijs
  • Duurzaamheid

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 1

LG OLED65GX6LA Zwart

De LG OLED65GX6LA, is een toestel met een mooi beeld, prima geluid, een volledig menu met veel instelmogelijkheden, maar heeft een paar kinderziektes de software welke je voor een TV in het hogere prijssegment eigenlijk niet zou verwachten.

Pluspunten

  • Overzichtelijk maar compleet menu
  • Fraai weggewerkte muurmontage
  • Voldoende aansluitingen
  • Klasse beeld en geluid

Minpunten

  • Storende special defects in de software
  • Wankele voeten
  • Spiegeling soms hinderlijk

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 5

+2
DomiGijzen 19 november 2020 Product gekocht

LG OLED65GX6LA Zwart

Als je een tv van dit formaat en bedrag koopt, dan weet je hopelijk vooraf wat de kwaliteiten zijn en of dat voor jou belangrijk is. Waar ik heen zocht waren een goede weergave, voldoende features en een design dat past bij onze woonkamer. Deze TV voldoet hier prima aan.

Pluspunten

  • Kleurweergave
  • Online features
  • Design(plat)
  • Afstandbediening

Minpunten

  • Zeer specifiek design. Het moet in het geheel passen .
  • Niet goedkoop

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

+1
GverboonTestpanel 14 februari 2021 Testpanel

LG OLED65GX6LA Zwart

Mooie platte tv die probleemloos te integreren is je interieur. Beeldkwaliteit is zoals ik gewent ben van oled perfect. Heb deze tv alleen uitgeprobeerd met de los verkrijgbare pootjes maar heb wel de ophangbeugel bekeken en mocht ik deze tv zelf aanschaffen dan zou ik deze gebruiken.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Instalatie
  • Afstandsbediening
  • ARC werkt probleemloos
  • Vormgeving
  • Lage inputlag

Minpunten

  • Prijs externe voetjes
  • Geen DTS
  • Geen HDR 10+

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4

+1
realbart 8 juni 2021 Product gekocht

LG OLED55GX6LA Zwart

- Mooi scherm, smalle rand, beugel meegeleverd, strak aan de muur. - Geleverd met beschermende folie, bruikbaar als screenprotector.* - Voor DVB-T moet je een antenne kopen. - AI-Upscaling geeft prachtig beeld, maar niet met auteursrechtelijk materiaal, anders kan Netflix zijn HD-abonnementen niet verkopen. - Geen zinnige handleiding *) tijdelijk

Pluspunten

  • Mooi contrastrijk scherm
  • Veel apps, oa ook apple tv en npo
  • Bijgeleverde ophangbeugel
  • Geluid is goed genoeg
  • Wat je voor €1219,= verwacht

Minpunten

  • Geen goede handleiding beschikbaar
  • Vergaande gebruikersvoorwaarden

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

0
Edwhog 28 augustus 2021 Product gekocht

LG OLED65GX6LA Zwart

Super mooie platte vormgeving en beeldkwaliteit.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Geluid

Minpunten

  • Ophangen even een klusje

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Featureset Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Vormgeving Score: 5

0
Luc.Laeveren 4 januari 2021 Product gekocht

LG OLED65GX6LA Zwart

Ik heb nu de LG OLED65GX 2 weken in gebruik. Onze vorige TV was een 13 jaar oude 40 inch LCD TV. Het verschil is fenomenaal.De kleuren zijn fantastisch. Het geluid is verrassend goed ook al is de TV slechts 3cm dik...

Pluspunten

  • beeld
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • 'plat' aan de muur

Minpunten

  • galery modus niet voor eigen foto's
  • duur

Eindoordeel

Score: 5

charley-hd 3 november 2021 Product gekocht

LG OLED55GX6LA Zwart

Prima tv voor mijn gebruik, scherm is helder en scherp. Nadeel is dat bij zonlicht er veel reflectie is. Grootste minpunt is dat de koppeling met mijn Onkyo receiver dramatisch is, soms werkt het en dan uit het niets stopt de koppeling.

Pluspunten

  • mooi beeld
  • tv ziet er goed uit
  • apps werken prima

Minpunten

  • koppeling met receiver is slecht
  • spiegeling in scherm

Eindoordeel

Score: 4
markvisser85 15 februari 2021 Product gekocht

LG OLED55GX6LA Zwart

De overstap op OLED is allereerst geweldig. Hiernaast is het design met een strakke montage aan de muur erg mooi. Het ophangen kost wel even wat tijd en ging niet heel soepel, omdat de pluggen van een zeer zwak materiaal waren. Tot nu toe heel blij met de aankoop.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Interface

Minpunten

  • Pluggen en schroeven

Eindoordeel

Score: 5
RvanH87 1 februari 2021 Product gekocht

LG OLED55GX6LA Zwart

Moderne en fantastische TV, ultra dun en hangt mooi strak aan de muur. De kwaliteit van het scherm is zoals verwacht uitstekend. Daarnaast werkt het WebOS goed en is zeer gebruiksvriendelijk. Gekocht bij Kamera Express en daar was de service en support bij aankoop zeer goed.

Pluspunten

  • Kwaliteit en dikte scherm
  • Goed functionerend WebOS
  • Mooie kleuren en zwart tinten

Minpunten

  • Geluid kan iets beter

Eindoordeel

Score: 5
J.Rademaker 29 november 2020 Product gekocht

LG OLED65GX6LA Zwart

In tegenstelling tot wat veel denken past deze perfect in een klein appartement. Dit omdat het zo strak tegen de muur zit! Ik heb deze gekocht samen met de Denon AVR-X2700H en ben nu in 1 klap klaar voor de nieuwe generatie van consoles!

Pluspunten

  • Plat tegen de muur
  • HDMI 2.1 poorten
  • Perfecte beeldkwaliteit

Minpunten

  • Geen standaard voor tijdelijk gebruik

Eindoordeel

Score: 5
valentinonieuw 14 november 2020 Product gekocht

LG OLED65GX6LA Zwart

Beeldkwaliteit is natuurlijk ongenaakbaar goed! WebOS met de gyration afstandsbediening is super intuïtief en gemakkelijk in gebruik. Het strak ophangen tegen de muur is ook prima te doen met een goede beugel en duidelijke gebruiksaanwijzing. Na het ophangen kun je de TV iets kantelen om bij je kabels te kunnen.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Design

Minpunten

  • Prijs

Eindoordeel

Score: 5
maikelbuijze 18 oktober 2020 Product gekocht

LG OLED65GX6LA Zwart

Prachtig product. zeer veel contrast en super scherp beeld! tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • Prachtig beeld
  • Dun design
  • Interface werkt goed
  • Hoog contrast

Minpunten

  • Beeld spiegelt
  • Kost wat centen

Eindoordeel

Score: 5
DaanTeppers 11 augustus 2020 Product gekocht

LG OLED65GX6LA Zwart

Zeer tevreden met deze TV. Ik kom van een 10 jaar oude 47" lcd TV en het verschil hiermee kon niet groter zijn. Prachtig beeld en snelle bediening. Kan strak tegen de muur gehangen worden. Helaas kon ik mijn soundbar niet vlak onder te hangen door de uitstekende sensoren.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Dikte
  • LG remote

Minpunten

  • Uitstekende sensoren onder tv
  • Kort netsnoer

Eindoordeel

Score: 5
younistyler 23 juli 2020 Product gekocht

LG OLED65GX6LA Zwart

Overgestapt van een LG 55 inch 4k TV uit 2015. Wat een prachtig stukje techniek is de oled GX toch geworden.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Super kleuren
  • Zeeeer dun
  • Muurbeugel bijgevoegd
  • Magic control remote

Minpunten

  • Ietswat spiegelscherm

Eindoordeel

Score: 5
The_Emperor_73 10 juli 2020 Product gekocht

LG OLED65GX6LA Zwart

Voor het eerst een OLED tv gekocht, waarom dan niet gelijk gaan voor de beste? Deze tv is een plaatje zowel het beeld als de vormgeving is ongekend. Het scherm hangt volledig vlak tegen de muur. Het geluid van de tv is boven alle verwachting goed.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Beeld
  • Geluid

Minpunten

  • Vormgeving afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG OLED55GX6LA Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee