Prijs | |
Specificaties | 55" • Ultra HD • OLED • HDR • 1 tuner • 120Hz - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering | |
Als je een strak interieur hebt en daar een strakke tv bij zoekt, is de LG GX een tv die je zeker moet meenemen in je overwegingen. Hij is slechts twee centimeter dik en kan, door middel van de meegeleverde muurbeugel, naadloos tegen een muur worden bevestigd. De beeldkwaliteit is, zoals we van oled-tv's gewend zijn, zeer goed en de bediening is prettig dankzij webOS en de Magic Remote. Het geluid is prima, maar niet zo goed als dat van dikkere en veel goedkopere televisies. Je moet dus wel wat extra geld willen en kunnen uitgeven voor het mooie uiterlijk. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
De LG GX neemt LG's succesvolle OLED-technologie en perfectioneert deze verder. Het plaatje dat een OLED op het scherm tovert is zo goed dat het haast echt lijkt. Goede integratie met externe apparatuur, goede afstandsbediening. Gebruiksgemak van de interne tuner kan beter.
Prijs | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 3 |
Vormgeving | Score: 3 |
Inbrandgevoeligheid | Score: 3 |
Premium tv voor de filmfanaat die houdt van de beste beeldkwaliteit. De software is eenvoudig te bedienen maar schiet op sommige vlakken toch wat te kort voor zo’n high end televisie. Je betaalt een stevig extraatje ten opzichte van een CX of C9 voor de looks.
Prijs | Score: 2 |
Featureset | Score: 3 |
Ghosting | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 3 |
Inbrandgevoeligheid | Score: 1 |
De LG OLED65GX6LA, is een toestel met een mooi beeld, prima geluid, een volledig menu met veel instelmogelijkheden, maar heeft een paar kinderziektes de software welke je voor een TV in het hogere prijssegment eigenlijk niet zou verwachten.
Pixeldefecten | Score: 5 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Inbrandgevoeligheid | Score: 5 |
Als je een tv van dit formaat en bedrag koopt, dan weet je hopelijk vooraf wat de kwaliteiten zijn en of dat voor jou belangrijk is. Waar ik heen zocht waren een goede weergave, voldoende features en een design dat past bij onze woonkamer. Deze TV voldoet hier prima aan.
Ghosting | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Vormgeving | Score: 4 |
Mooie platte tv die probleemloos te integreren is je interieur. Beeldkwaliteit is zoals ik gewent ben van oled perfect. Heb deze tv alleen uitgeprobeerd met de los verkrijgbare pootjes maar heb wel de ophangbeugel bekeken en mocht ik deze tv zelf aanschaffen dan zou ik deze gebruiken.
Prijs | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Vormgeving | Score: 4 |
- Mooi scherm, smalle rand, beugel meegeleverd, strak aan de muur. - Geleverd met beschermende folie, bruikbaar als screenprotector.* - Voor DVB-T moet je een antenne kopen. - AI-Upscaling geeft prachtig beeld, maar niet met auteursrechtelijk materiaal, anders kan Netflix zijn HD-abonnementen niet verkopen. - Geen zinnige handleiding *) tijdelijk
Kleurweergave | Score: 4 |
Bouwkwaliteit | Score: 5 |
Vormgeving | Score: 5 |
Super mooie platte vormgeving en beeldkwaliteit.
Vormgeving | Score: 5 |
Ik heb nu de LG OLED65GX 2 weken in gebruik. Onze vorige TV was een 13 jaar oude 40 inch LCD TV. Het verschil is fenomenaal.De kleuren zijn fantastisch. Het geluid is verrassend goed ook al is de TV slechts 3cm dik...
Prima tv voor mijn gebruik, scherm is helder en scherp. Nadeel is dat bij zonlicht er veel reflectie is. Grootste minpunt is dat de koppeling met mijn Onkyo receiver dramatisch is, soms werkt het en dan uit het niets stopt de koppeling.
De overstap op OLED is allereerst geweldig. Hiernaast is het design met een strakke montage aan de muur erg mooi. Het ophangen kost wel even wat tijd en ging niet heel soepel, omdat de pluggen van een zeer zwak materiaal waren. Tot nu toe heel blij met de aankoop.
Moderne en fantastische TV, ultra dun en hangt mooi strak aan de muur. De kwaliteit van het scherm is zoals verwacht uitstekend. Daarnaast werkt het WebOS goed en is zeer gebruiksvriendelijk. Gekocht bij Kamera Express en daar was de service en support bij aankoop zeer goed.
In tegenstelling tot wat veel denken past deze perfect in een klein appartement. Dit omdat het zo strak tegen de muur zit! Ik heb deze gekocht samen met de Denon AVR-X2700H en ben nu in 1 klap klaar voor de nieuwe generatie van consoles!
Beeldkwaliteit is natuurlijk ongenaakbaar goed! WebOS met de gyration afstandsbediening is super intuïtief en gemakkelijk in gebruik. Het strak ophangen tegen de muur is ook prima te doen met een goede beugel en duidelijke gebruiksaanwijzing. Na het ophangen kun je de TV iets kantelen om bij je kabels te kunnen.
Prachtig product. zeer veel contrast en super scherp beeld! tot nu toe zeer tevreden.
Zeer tevreden met deze TV. Ik kom van een 10 jaar oude 47" lcd TV en het verschil hiermee kon niet groter zijn. Prachtig beeld en snelle bediening. Kan strak tegen de muur gehangen worden. Helaas kon ik mijn soundbar niet vlak onder te hangen door de uitstekende sensoren.
Overgestapt van een LG 55 inch 4k TV uit 2015. Wat een prachtig stukje techniek is de oled GX toch geworden.
Voor het eerst een OLED tv gekocht, waarom dan niet gelijk gaan voor de beste? Deze tv is een plaatje zowel het beeld als de vormgeving is ongekend. Het scherm hangt volledig vlak tegen de muur. Het geluid van de tv is boven alle verwachting goed.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,