Tweakers
Tweakers
De Samsung Galaxy Buds+ zijn volledig draadloze bluetooth-oordoppen met accuduur als sterkste punt. Je kunt ze draadloos opladen, ook via reverse charging als je smartphone dat heeft. De geluidskwaliteit is ook van een prima niveau, waarbij de nadruk ligt op een vrij neutrale geluidsweergave, zonder overdreven bastonen. Met de bijbehorende app kun je redelijk wat instellen, waaronder een beperkte equalizer. Bij het bellen filteren de Galaxy Buds+ omgevingsgeluid goed weg voor de ontvanger. We vinden het jammer dat de oordopjes maar zeer beperkte waterbestendigheid hebben en dat de bediening niet ideaal is. Ook klinkt de modus waarin de dopjes omgevingsgeluid doorlaten onnatuurlijk. Over het algemeen hebben ze echter een prima prijskwaliteitverhouding. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Ik heb deze oortjes gekocht omdat ik niet tevreden was van het geluid van mijn Sony WF-1000X3.
De buds+ hebben een veel neutralere geluidskwaliteit. Alles klinkt veel natuurlijker.
Sony:
premium
anc (maar slechtere geluidskwaliteit)
Samsung:
geluidskwaliteit
blijven beter in oor zitten
Om te bellen zijn ze gelijkwaardig
Prima product voor deze prijs. Uitstekende accuduur, perfecte pasvorm (voor mij) en adequate touch bediening. Mooi helder geluid, al mist het wat bas welke ik met een equalizer heb opgevangen.
De earbuds zijn prima oortjes om altijd bij je te hebben, zowel voor muziek als voor handsfree bellen.
Ik ben erg tevreden over de geluidskwaliteit, echter gebeurt het bij mij soms dat ze uit mijn oren vallen terwijl ik druk bezig ben.
Pracht product. Zoekend naar oortjes? Galaxy buds all the way. Deze dingen gaan langer mee dan dat jij leeft.
Galaxy buds+ getest op samsung s20fe 5g telefoon voor uitsluitend telefoongesprekken
Het product is goed genoeg voor mijn doel alleen als je echt goed geluid wilt kun je beter verder zoeken. Ik gebruik ze tijdens het sporten en daar voldoet het voor. De noise cancelation is twijvelachtig.
Lange levensduur:
Ik heb de Samsung Galaxy Buds+ al ongeveer 2 jaar, ze zijn nogsteeds evengoed als toch ik ze aanschaffte.
Goede baterij:
Ik luister regelmatig muziek of kijk youtube videos, ik denk dat ik de oortjes zelf 1x per 2 weken moet opladen. De accu duur is dus helemaal prima
Compact:
De oortjes zitten in een kleine oplaadbox, hierdoor zijn ze vrij compact en makkelijk mee te nemen in je tas/broekzak. Nadeel hieraan is dat je ze makkelijk kwijtraakt maar dat is niet heel erg.
Snel vies:
1 nadeel is dat de oortjes snel vies woorden, ze krijgen snel stof en oorsmeer aan de binnenkant. Dit is echter wel makkelijk schoon te maken.
Hele fijne earbuds waar je gerust een hele avond de internetradio mee aan hebt .De app maakt het mogelijk om ze op alle manieren in te stellen qua functies en equalizer.
Ben de gewone buds kwijtgeraakt na 1 jaar, waren nog perfect dus dan maar deze + versie aangeschaft.
Veel verbeteringen en na 4 maanden nog steeds geen klachten, heb het bakje nog maar een keer hoeven herladen Gebruik: min. 1,5uur per dag.
Erg goed geluid en uitstekend batterijleven. Kunnen na een paar uur oncomfortabel worden maar en is een grote aanpassingsmogelijkheid voor hoe de oortjes in het oor zitten. Het oplaaddoosje past goed in je zak.
Gezien de positieve reviews de buds+ een kans gegeven. Helaas heb ik een andere opvatting over geluidskwaliteit. De buds gaan helaas weer retour.
De Galaxy Buds+ hebben goed geluid en zijn betaalbaar. Toch heb ik regelmatig een slechte verbinding (iPhone 8) en doen ze pijn na meerdere uren dragen.
Fijn product, werkt goed met telefoon. Goed geluid. Blijft goed in je oren zitten.
Wel goed om te weten dat hij nauwelijks kan verbinden met een laptop. Ik gebruik de oortjes alleen voor mijn telefoon, omdat de verbinding steeds weg valt als ik hem met mijn laptop gebruik (heel irritant).
Ik heb even moeten zoeken naar de juist pasvorm maar als je deze hebt zitten ze erg fijn. Het geluid is zeer goed en ik bel er regelmatig mee ik ben goed verstaanbaar en hoor mensen ook goed. Prijs kwaliteit is goed te noemen batterijduur ook.
Het zijn fijne oortjes met een goede geluidskwaliteit. In de app kan je verschillende geluidsmodussen selecteren. Tijdens het hardlopen blijven ze goed zitten door de meegeleverde rubbertjes. Met de accu kan je altijd erg lang doen en ze zijn snel weer opgeladen. Werkt ook i.c.m. een iPhone.
Heerlijk setje TWS oordoppen, lekker licht, geluidskwaliteit en batterijduur dik in orde en dankzij verwisselbare tips en vinnen vallen ze niet uit bij het sporten. Handig draadloos laden of middels USB-C. Beeld/geluid wel zwaar out of sync met Windows devices (Android / iOS / MacOS geen last van).
Op zich wel goed product, maar de geluidskwaliteit met SBC is gewoon onacceptabel voor mij. Mijn Tin T2 is veel goedkoper en klinkt ook veel beter.
ik kreeg ze gratis bij de S20+ en merkte dan ook gelijk dat ze hier voor zijn gemaakt. De telefoon heeft een bijpassende app (galaxy wearables) en geeft de batt en dergelijke aan. Ik heb soms tot wel 20 meter bereik. Kort gezegd, ze zijn het geld waard.
Goede oordopjes voor de prijs! Alleen jammer dat de gestures niet helemaal foutgevoelig zijn. Daarnaast op een afstand van meer dan 2/3 meter slaat de muziek soms over. Ander verbeterpunt is de long press. Nu kan je Bixby, omgevingsgeluid, Volume of een custom app er aan gooien. Beetje useless...
Betaalbare premium oordoppen, uitstekend geluid dankzij de Woofer en Tweeter. helaas niet water resistant maar kan wel wat zweet hanteren.
Ambient mode werkt ook nog eens als een gehoor apparaat, voor iemand met gehoorschade wel prettig :)
Ook prima voor (video) calls via teams of softphones oid.
Erg goede oortjes voor een goede prijs. Zijn net even een stukje beter dan zijn voorganger. De batterij is erg goed en de kwaliteit van de case is ook erg verbeterd ten opzichte van zijn voorganger.
Elegante oortjes met een fantastische batterijduur (11u/oortje + 11u in het hoesje). Ze zitten goed, ook tijdens het lopen. Het hoesje is erg klein en voel je niet eens in je broekzak zitten. De geluidskwaliteit doet premium aan. Voor 150 euro vind ik deze een uitstekende koop!