Samsung LS24R650FDU Grijs, Zwart

Prijs
€ 158,51
Specificaties 23,8" • 1920x1080 (Full HD) • 75Hz • IPS • 5ms - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - April 2022

Welke monitor kun je nu het best kopen? Voor deze BBG zochten we naar de beste betaalbare schermen, gamingschermen, ultrawides en 4k-monitoren.

199 4 apr

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - September 2021

Welke monitor kun je nu het best kopen? Voor deze BBG zochten we naar de beste betaalbare schermen, gamingschermen, ultrawides en monitoren met USB-C-aansluiting.

119 3 sep '21

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - Februari 2021

Welke monitor kun je nu het beste kopen? In deze Best Buy Guide zoeken we het uit. We gaan op zoek naar de beste betaalbare schermen, gamingschermen, 4k-monitoren en ultrawides.

204 23 feb '21

Best Buy Guide - Monitor Best Buy Guide - De beste monitoren voor thuiswerken

Nu veel mensen in verband met het coronavirus thuis moeten werken, zien we dat de interesse in monitoren sterk toeneemt in de Pricewatch. Daarom hebben we in samenwerking met de collega's van Hardware Info deze Best Buy Guide voor jullie samengesteld.

194 19 mrt '20

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
2
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
0
JDelbressine 15 september 2020 Product gekocht

Samsung LS24R650FDU Grijs, Zwart

De monitor is van goede kwaliteit bouw. Het scherm is mooi als je het niet erg vindt om een 1080p scherm te hebben. De kabels zijn ongeveer 1.5m tot 1.8m. Monitor is heel mooi te draaien naar portret modus en verder draait hij ook mooi ten opzichte van de voet

Pluspunten

  • bouwkwaliteit
  • prijskwaliteit
  • usb hub
  • kleine bezels boven en aan de zijkanten
  • draaibaarheid
  • stevige zware voet

Minpunten

  • klein kabelgootje in de voet

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4

noordman 10 april 2022 Product gekocht

Samsung LS24R650FDU Grijs, Zwart

Opvolger van 20 jr oude Samsung monitor. Gekozen op basis van de reviews op tweakers Monitor en laptop kunnen elkaar met enige vertraging vinden zonder setup Mooi dat Word met 2 pagina's wordt getoond. Helderheid en scherpte instellen op max stelt mij pas tevreden in mijn kamer zonder direct zonlicht.

Pluspunten

  • stabiel & goed beweegbaar
  • beeld makkelijk in te stellen
  • prijs (in mijn optiek, € 189)
  • mooi beeld

Minpunten

  • knop voor OSD op achterkant
  • sturen van de knop niet echt makkelijk

Eindoordeel

Score: 4
Ayoub073Newbie 29 maart 2022 Product gekocht

Samsung LS24R650FDU Grijs, Zwart

super chil beeldscherm laatst gekocht wel helaas toen die niet in de aanbieding was. heel fijn om op te werken en goede kwaliteit voor een relatief lage prijs. mocht je interresse hebben kan je via de link kijken https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1227782&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fnl%2Fp%2Fsamsung-ls24r350-full-hd-ips-monitor-24-inch%2F9200000121257763%2F&name=Samsung%20LS24R350%20-%20Full%20HD%20IPS%20Monitor%20-%2024%20Inch

Pluspunten

  • afstelbaar
  • 24 inch
  • fijn om op te werken

Minpunten

  • niet fijn voor gamen

Eindoordeel

Score: 4
Jacobus28 26 augustus 2021 Product gekocht

Samsung LS24R650FDU Grijs, Zwart

Via de samsung webshop in de aanbieding gekocht voor 139 euro. Voor deze prijs een prima 1080p monitor met goed beeld en prima afwerking. Usb hub is ook erg fijn om te hebben. Scherm is niet super fel, maar wel voldoende.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Verstelbaarheid
  • Afwerking
  • usb hub

Minpunten

  • Voor dit geld niks op aan te merken

Eindoordeel

Score: 5
marcel1919Newbie 7 juni 2021 Product gekocht

Samsung LS24R650FDU Grijs, Zwart

Dit is naar mijn mening een geweldig scherm, jammer van de iets kleine kabelvoet, maar daar is mee te leven.

Pluspunten

  • verstellen
  • draaibaar
  • goede prijs

Minpunten

  • draait maar 1 kant op
  • kleine kabelvoet

Eindoordeel

Score: 4
leipe annie 2 april 2021 Product gekocht

Samsung LS24R650FDU Grijs, Zwart

2x dit scherm gekocht medio oktober 2020. Fijn scherm voor eenvoudige home & office toepassingen. Bouwkwaliteit en schermkwaliteit is ruim voldoende. Heel fijn dat de hoogte ingesteld kan worden bij dit scherm. Een van de weinige slank uitziende monitoren waarbij dit kan in deze prijsklasse.

Pluspunten

  • Hoogte verstelbaar
  • Uiterlijk
  • Aantal poorten
  • Bouwkwaliteit
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • kabelgoot voet te klein

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung LS24R650FDU Grijs, Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee