Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Logitech MX Keys (zonder polssteun, Qwerty US)

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+3
Frozen 24 februari 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.Frozen schreef afgelopen jaar 15 reviews, waarvan 60% gesponsord.

Logitech MX Keys (zonder polssteun, Qwerty US)

Het toetsenbord is een zeer gebruiksvriendelijk toetsenbord wat eigenlijk hetzelfde tikt als de MacBook Pro uit 2015. De toetsen hebben een inkeping waardoor je minder tikfouten maakt, dit is erg fijn. De accuduur is erg goed en de software zorgt ervoor dat je de functie van 17 toetsen kunt aanpassen.

Pluspunten

  • Goede accuduur
  • Oplaadbaar via USB-C
  • Toetsen tikken fijn
  • Licht toetsenbord
  • Backlight gaat automatisch aan
  • Snel wisselen tussen apparaten
  • Veel opties in de software
  • Duurzaam product

Minpunten

  • Geen pootjes om de toetsenbordstand te wijzigen
  • In de software kan je geen echte macro’s aanmaken, wel keystrokes.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

+1
Tijntje 31 januari 2020 Product gekocht

Logitech MX Keys (zonder polssteun, Qwerty US)

Prima toetsenbord, ik kwam van de Logitech G213 en werd helemaal gek van de half mechanische toetsen die daar op zitten. Dat was dan ook een budget bordje.

Pluspunten

  • Fijne toets aanslag
  • Stevig bord

Minpunten

  • Sommige toetsen ogen wat druk vanwege de Windows/Mac/Linux support
  • De F1-12 toetsen rij had van mij los van de Fn toetsen gemogen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

0
phm 29 oktober 2019 Product gekocht

Logitech MX Keys (zonder polssteun, Qwerty US)

Het Logitech MX Keys toetsenbord is een chique premium toetsenbord dat zeer comfortabel typt, stevig blijft liggen en voor wie dat wenst over verlichting beschikt

Pluspunten

  • top kwaliteit
  • zwaar, waardoor het goed blijf liggen
  • typt uitstekend
  • geen batterijen, maar accu
  • uitschakelbare verlichting

Minpunten

  • combinatie geprogrammeerde en functietoetsen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

nielsprins 6 maart 2020 Product gekocht

Logitech MX Keys (zonder polssteun, Qwerty US)

Erg lekker toetsen bord. Vooral de Logitech Flow mogelijkheid is top! Gebruik hem nu al drie weken zonder hem op te laden, dat terwijl ik hem vaak vergeet uit te schakelen.

Pluspunten

  • Numpad
  • Logitech flow
  • Lekkere toetsen
  • Customizable keys
  • USB C oplader

Minpunten

  • Geen rechtermuisklik knop

Eindoordeel

Score: 5
Saven 6 januari 2020 Product gekocht

Logitech MX Keys (zonder polssteun, Qwerty US)

Ik was een beetje huiverig voor het design c.q. inkeping van de toetsen. Maar het werkt heerlijk. Net een dag in gebruikt, dus batterijduur kan ik niet zoveel over zeggen. Ik heb hem zelf aangesloten met de dongle omdat er bij mijn Bitlocker scherm nog geen Bluetooth-verbinding kan worden gemaakt.

Pluspunten

  • Ziet er strak uit
  • Backlight
  • Typt heerlijk
  • Quick switch tussen verschillende apparaten
  • Toetsen voor Windows en macOS
  • Prima software voor het beheer van keyboard (en muis)
  • Logitech flow: toetsenbord wordt actief in het scherm waar je muis zich bevindt

Minpunten

  • Functietoetsen gecombineerd
  • Imo net iets teveel backlight bleeding bij de toetsen
  • Linker shift toets is onnodig kort, en daardoor onhandig voor bepaalde combi's (zoals ctrl+shift+r of ctrl+shift+t)
  • Toets blijft soms softwarematig 'plakken'. Bijv. de volume up toets, dan blijft die toets oneindig vaak ingedrukt totdat het toetsenbord wordt uitgezet.

Eindoordeel

Score: 4
mvdam 26 september 2019 Product gekocht

Logitech MX Keys (zonder polssteun, Qwerty US)

Uitstekende ramplank. Goede, stille toetsaanslag. Jammer dat er vrij veel toetsen een dubbel gebruik hebben. En dus t.o.v. de K800 er geen "echte" knoppen meer zijn voor volume. Desalniettemin, méér dan top.

Pluspunten

  • Zwaargewicht, blijft goed liggen
  • Toetsverlichting egaal en helder
  • USB-C

Minpunten

  • Gecombineerde Fn en functietoetsen
  • Geen vingerafdruklezer

Eindoordeel

Score: 5
sabedje 25 september 2019 Product gekocht

Logitech MX Keys (zonder polssteun, Qwerty US)

eindelijk binnen gekregen en meteen aangesloten. werkte meteen zonder problemen

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • robuust
  • Draadloos en verlicht tegelijk
  • werkt samen met MX master series
  • plug and play
  • handige snelknoppen
  • handige software opties

Minpunten

  • Soms als je dichterbij komt springt de verlichting niet meteen aan
  • Heel zwaar voor een toesten bord

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech MX Keys (zonder polssteun, Qwerty US)?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 11 Microsoft Xbox Series X LG OLED C9 Google Pixel 4 CES 2020 Samsung Galaxy S20 4G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

'14 '15 '16 '17 2018

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2020 Hosting door True