Prachtig kastje om snel all je favoriete video/streaming apps in een omgeving an je TV te hebben. En als je nog iets mist zit er ook een chromecast ingebouwd. Zeer goede prijs kwaliteitverhouding dus.
Zeer tevreden. Klein maar kan veel. Aansluiten was makkelijk, instellingen verliepen vlot. Een beetje zoeken in het begin. Disney+, Netflix en andere TV app's werken uitstekend.
Eerste ervaring: apparaat liep na een paar uurtjes al helemaal vast. Gegoogled, en blijkbaar was er een issue die kon worden opgelost door het cache geheugen te wissen. Stappen gevolgd en daarna nooit meer een probleem gehad. Instabiel ethernet met mijn USB/ethernet adapter, maar dat lag aan de adapter!
Zeer tevreden gebruiker al ziin er wel een paar issues die ik hoop dat ze tzt worden opgelost en functies\onderstuening wordt toegevoegd.
Werkt niet in combinatie met NL ziet
Prima box voor de prijs als je geen Smart TV hebt! (Wel pas na belangrijke software-updates)
Voldoet niet aan mijn verwachtingen, zou het niet aanraden.
Xiaomi maakt goede kwaliteitsproducten voor een acceptabele prijs, deze TV Box is daarop geen uitzondering.
Lang over nagedacht maar dat blijkt niet nodig: het is gewoon een handig ding!
Mooi compact spelertjes
Goede werking met streamingdiensten van de tech giganten, problematisch met de streaming diensten van lokale zenders die minder kunnen investeren in hun app development.
Mooie, kleine en snelle mediaspeler
Omdat ik geen smart tv heb, ben ik tot de aanschaf van de Mibox S overgegaan. Eerste indruk is prima. Na update naar Android9 deed de Chromecast built-in het niet meer. Na de betreffende app te hebben verwijderd en na een restart weer te hebben geïnstalleerd doet deze het weer.
gisteren gekocht omdat oude wd tv live niet best meer was. Tevens wilde ik chromecast erbij hebben. erg tevreden! simpel in te stellen, snel in te stellen erg tevreden.
later meer!
Geen Audio Passthrough voor Dolby en DTS
Gekocht als vervanging voor de vorige internationale versie van de Xiaomi Mi Box. Sinds Android 9 vind ik deze Android Box prima stabiel en voor de meerprijs aantrekkelijker dan Google Chromecast. Ook zijn de minpunten die ik constateerde prima overkoombaar (USB-hub met ethernetpoort en HDMI-CEC). Prima Android box dus!
Wel wat aan te merken op de beeldkwaiteit. Kleuren worden erg dof.
Tevens geeft de Mi Box problemen op mijn eArc aansluiting (Sonos Beam). Zodra ik de Mi Box aansluit, raakt mijn tv de verbinding met de Sonos kwijt. Ongeacht de instellingen van de HDMI port. Zelfde issue doet voor op 2 verschillende Samsung tv's.
Prima product voor de beginner.
Afstandsbediening reageert niet altijd even snel/goed en soms helemaal niet waardoor het kastje van de stroom af moet.
Werkt in principe prima, maar ik luister veel via Bluetooth met een koptelefoon. Helaas is hij niet zo goed in het reconnecten met een koptelefoon die ook met andere apparaten gebruikt wordt.
De kwaliteit van audio over bluetooth is eigenlijk ook gewoon niet goed genoeg.
Overweeg de Chromecast met GoogleTv
Geweldig TV boxje voor een mooie prijs t.o.v. andere ik lees hieronder dat hij crashed, maar niet meegemaakt nog. Snel mooie 4K kwaliteit en als je een beetje technisch bent kun je het boxje zo inrichten dat een Media box van je provider overbodig wordt.
Prima product aanrader!!androidtv en mediaplayer zeer snel met ugreen uab adapter
wegens alle positieve reacties hier gisteren dan toch mi box s gekocht, helaas enkel frustraties en spijt er bvan, laptop koppelen gsm etc toont gekoppeld en verder niks meer apps werken niet wat een teleurstelling had het beter niet gekocht...
Prima product, snel geinstalleerd.
Inkopper: Shield is 100x beter dan de Mi Box S. De Box S is stuk krachter dan de Mi TV stick 2K en biedt een goede Andriod TV ervaring. De meeste apps werken ok (zie VPN). Waarschuwing: ethernet adapter werkt, maar Chromecast doet het dan niet meer.
Fijne mediaspeler, sinds 2018 in bezit. Neem hem altijd mee op vakantie.. Alles bij de hand; Netflix, amazon prime, Disney+, films op een externe harde schijf, en sinds een tijdje zelfs Ziggo Go. Tevens ingebouwde chromecast om te streamen wat je verder nog zou willen. Ben heel tevreden.
Super ding werkt perfect
Mi Box S gekocht als tweede Android TV device naast Nvidia Shield TV. Op de USB poort een USB HDD aangesloten. Het is wat minder dan de Nvidia Shield TV, maar voor de prijs een uitstekende Android TV box, vooral voor streaming (Ziggo Go, Netflix, Disney+, Amazon Prime, Kodi)
Prima apparaat, alle benodigde entertainment apps (Netflix, Disney+, Amazon, Plex, NLZiet & Spotify) zijn beschikbaar. Film, 65 GB, via wifi streamen (TP-Link, EAP245) gaat ook zonder problemen.
De afstandsbediening is wel heel licht.
Spijt dat ik dit ding gekocht heb, nou begrijp ik ook wel waarom de prijs zo laag is. Waardeloos ding, is traag en crashed vaak.. Gisteravond tijdens Netflix schokte het beeld en dat kwam niet door mijn verbinding, dat was de druppel.. Ik stuur hem terug..
Als je een smart tv hebt hoef je echt niet dit kastje erbij te halen. Erg weinig apps en de helft werkt niet of nauwelijks. Ik hoopte vooral gebruik te maken van VPN in combinatie met Netflix maar dit werkt niet. Afstand bediening is daarnaast prut.
De android tv update naar android 9 (januari 2020) heeft zoveel bugs veroorzaakt dat de mibox onbruikbaar is geworden, spontaan de taal in chinees en alleen terug te zetten naar nederlands/engels met een factoryreset, hdmi cec zet spontaan 's nachts mn tv aan en video playback crasht regelmatig. NIET UPDATEN
Als aanvulling gekocht voor mijn Samsung Qled 65 Q85r TV met Tizen. Het Apps aanbod valt tegen van Android TV in vergelijking tot Tizen. Apparaat werkt goed en navigeert snel. Nette menu indeling. Ingebouwde Chrome cast is stabieler als een losse Cromecast. Dat is mooi meegenomen.
-door het gebrek aan een Netwerkpoort kan je het afspelen van hoge bitrate 4K films wel vergeten.
-Audio passthrough in bijvoorbeeld KODI werkt niet.
-afstandsbediening is zeer basic, heeft zelfs geen play/pause knop
De Xiaomi Mi Box S 8GB is een fantastisch apparaatje dat van je TV direct een smart TV maakt. Voorheen gebruikte ik de Raspberry Pi, maar dat is wel iets meer tweaken.. En minder gebruiksvriendelijk. De Mi Box doet dat ook allemaal maar goed, overzichtelijk, en handig.
Fijne videobox, wel wat weinig apps, maar Netflix, Plex en YT. Ik heb hem aangesloten met usb ethernet, werkt snel en smooth. AB is klein, handzaam, handig en vaak kwijt.
Uitbreiding van de apps op Android TV is wenselijk, maar ligt niet aan het apparaat.
Een webbrowser zou fijn zijn.
Goede combinatie tussen ChromeCast en AndroidTV en klaar voor 4K! Deze vervangt een AppleTV. Mijn eerste ervaringen hebben nog geen problemen opgeleverd zoals in andere reviews. Ik heb wel al een software update gehad. De afstandsbediening werkt goed met spraakcommando's, maar voelt wat licht! Zeer goede box voor deze prijs!
Erg nette Android TV oplossing, makkelijk weg te werken.
Alleen langzaam met opstarten.
4 stuks gekocht als vervangers voor Apple TV (3e gen) en Chromecast (1e gen). Herken sommige klachten van anderen, maar ben zelf heel tevreden.
Moet nog wennen aan mogelijkheden Android TV (dus daarover geen oordeel).
Crashed iedere dag minimaal 1x (wordt dan ontzettend traag, alles stottert en je moet opnieuw opstarten om weer fatsoenlijk te kunnen kijken).
Fabrikant geeft niet thuis, dit probleem hadden de vorige Xiaomi boxen ook al.
Een aardige box voor een redelijke prijs. Goede eerste introductie voor Android TV.