Had eerst zo'n WiFi dongle gekocht zonder interne adapter, kreeg nauwelijks verbinding. Deze router had meteen goed bereik en snelheid (390Mbit/390Mbit receive/transmit) na aansluiting en heeft een stabiele verbinding. Het was ook de enige die ik kon vinden die compatibel is met mijn oude mobo met enkel PCIe 2.0, dus maar goed ook. Mooie plus is dat de bijbehorende dongle op de behuizing plakt m.b.v. een ingebouwde magneetstrip.
Enige jammere is dat de kabel van de dongle wat aan de kleine kant is, dus je behuizing is wss ook de enige optie
Prima kaart. Haal de maximale snelheid van mijn internet abbo (200mbs).
Extra USB aansluiting zie ik niet echt als minpunt dit kan je van tevoren bekijken of je een lege USB 2.0 connector op je mobo hebt.
Werkt goed, geen klachten! op 80mbps verbinding op modem krijg ik een sterke 70mbps op 5ghz en een redelijke 50 op 2.4ghz op ongeveer 3 meter afstand. Je webt wel een usb connecter op je mobo nodig om genoeg power te leveren aan de kaart.
Niet aan de praat gekregen. Vereist namelijk een F_USB (pin) aansluiting op het moederbord (kabeltje bijgeleverd).
Tevens alleen een normale bracket, er wordt geen low profile bracket bijgeleverd.
Het feit dat deze twee dingen (op dit moment) niet vermeld worden door Gigabyte, leidde tot onnodige aankoop, retourneren en dus vertraging.