Een sterk op gamers gerichte muis met fantastische sensor en goed uitgewerkte RGB-implementatie waar veel aan te tweaken valt.
Na 2 weken testen van de Pulsefire Surge kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over de muis. Het wennen aan de vorm duurde niet al te lang en ik was vrij snel op mijn gemiddelde niveau in de games die ik speel.
Een zeer complete en vooral stoere muis, met uitstekende prestaties.
Degelijke muis, met zeer mooie RGB verlichting. Geschikt voor klauw-grip en daardoor misschien een beetje klein.
Een mooie kwalitatieve muis met rgb verlichting en uitstekende prestaties. Een goede concurrent voor de muizen van rond de 60 euro.
Mooie muis, stevig en goede sensor werkt op elk oppervlakte.
Voor de huidige prijs (ca. €55,-) is dit een prima muis. Strak, degelijk, ligt goed in de hand en doet verder wat ie moet doen. Dit geldt ook voor de software. Verwacht niet te veel poespas. Gewoon een heel degelijke gaming muis.
Edit: aantal jaar na deze review de muis nog eens uit de kast gehaald. Na al die jaren zorgt de software nog steeds voor freezes. Een reset van de muis is meestal voldoende, maar dat is natuurlijk niet goed te praten.