De Moto G6 Plus is een complete smartphone voor zijn prijs. Hij heeft een glazen ontwerp. Dat oogt luxe, maar de achterkant is daardoor breekbaar en gevoelig voor vlekken; een hoesje is aan te raden. Gelukkig zit er een rubberen hoesje in de doos. Verder valt hij op met zijn dubbele camera, die een portretmodus mogelijk maakt. Dat werkt aardig. De camera presteert prima voor deze prijsklasse. De accuduur is ook goed. De telefoon heeft uitbreidbare opslag én ruimte voor twee simkaarten. Al met al is deze telefoon een prima allround-keuze voor deze prijs. Lees verder »
Een goede mid-end telefoon, voor een goede prijs. Turbo lader wordt standaard bijgeleverd, werkt ook met andere QC opladers. Prijs / kwaliteit is ruim voldoende. Prima telefoon voor mensen die een goede smartphone willen hebben voor weinig geld.
Toestel is prima als je niet teveel eisend bent.
Ik heb hem netjes in een hoesje zitten waardoor die niet snel beschadigd.
Vind het wel irritant dat die soms spontaan begint te trillen.
net nieuw gekocht en meteen ge-updated,sindsdien blijft scherm hangen, start steeds opnieuw. na een week bleef trilfunctie aan, kon hem zelfs niet meer uitzetten eoestel werd gloeiend heet, gelijk geretourneerd , gevaarlijk
Ik ben fan van Motorola maar een dramatische Android 9 update verpest een aangenaam toestel. Kijk de fora na, het is niet werkbaar meer en ik heb hem terug gestuurd.
Pluspunten
Prijs/Kwaliteit
Mooi scherm
Veel geheugen
Minpunten
Android 9 update zorgt voor spontane reboots, vrijwel ieder uur.
Veel waar voor je geld, daar ging ik voor, budget/midrange i.p.v. high-end.
Hij is snel maar toch een klein beetje achter met een flagship toestel. Apps en sites openen toch een fractie langzamer. Goede camera, maar bij de minste beweging kan hij al onscherp worden.
Hele fijne telefoon! Ik zit op de middelbare school, dus ik gebruik deze telefoon veel voor beide school en sociale contacten. De voorcamera is alleen niet geweldig, maar ik gebruik 'm niet voor professionele doeleinden, dus de camera is voor mij prima.
Bij Moto G6 plus ontbreekt de optie om je sd kaart als adoptable storage te gebruiken. Erg jammer en informatie die ik graag eerder had geweten, helaas niet gelezen in alle online reviews over deze telefoon. Ook Tweakers niet.
Ik gebruik hem nu een maand en hij bevalt me uitstekend. Alle features aan het ding zijn op z'n minst acceptabel vaak meer dan goed genoeg en soms uitstekend. Prima middenklasser.
Geüpgraded van een g5 en flink wat merkbare verbeteringen. Er zijn wel wat minpunten, maar deze zorgen er niet voor dat ik de telefoon afraad. Het design is mooi en de telefoon goed. Ook lekker om Dual sim te hebben en ook een SD-Kaart.
Pluspunten
Lekker scherm, 1080p met een 2:1 aka 18:9 vehouding. De navigatie knoppen kan je weghalen voor nog meer ruimte, alleen zijn er een aantal apps die hier geen support voor hebben zoals Spotify. Verder is het scherm lichtjes in de hoeken afgerond, wat een fij effect geeft.
Snelle vingerafdrukscanner
Unlocken met gezcht, als duurt het wel een seconde
Flinke batterij, gaat soms 2 dagen mee.
Dubbele camera
Allerlij features om het gebruik makkerlijker te maken. Schudden voor zaklamp, je pols twee keer draaien voor camera of met het scherm naar benede leggen om hem op "niet storen" te zetten. Al deze functies kunnen ook uitgezet worden
USB-C
Bijna stock Android
Minpunten
Updates komen laat of niet
Bloatware zoals: Outlook.
Missende apps, zoals notepad
Als het media vollume laag zet, is het nogsteeds hard.
Midrange prijs voor high end smartphone, met uitschieters op software, accuduur, snelheid en scherm.
2 jaar verder nog steeds zeer tevreden.
Accu wel sneller leeg. Het stoppen van upgrades is gezien de beveiliging met de AVG een minpunt geworden.
Nu de Moto g 5 G gekocht, deze reserve
Pluspunten
Groot helder scherm ook in zon licht goed leesbaar
Snelle werking door processor, voldoende ram en rom geheugen
Accu gaat erg lang mee en is met power lader razendsnel opgeladen
Dubbele camera biedt veel extra mogelijkheden
Geen bloatware
Minpunten
Camera bij weinig licht loopt nog achter bij sommige (veel te) dure smartphones. Maar is c al stukken beter dan z'n voorgangers.
Als opvolger van de Moto G5+ (ook zeer goed) gekocht. Over de G6+ zeer tevreden. Beeldkwaliteit is goed, zeer behoorlijke foto's en je kunt er ook uitstekend mee bellen.
Apps draaien soepel, accu levert voldoende gebruiksduur, multifunctionele vingerafdrukscanner werkt goed. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Nog geen probleem tegengekomen.
Ik heb deze telefoon nu 3 maanden. Prime telefoon. Lekker vlot, het kost je geen rib uit je lijf en hij ziet er goed uit. Het enige wat ik heb aan te merken is dat de vingerafdruk erg slecht reageert.
Prima smartphone! Begin mei de Motorola G5s Plus aangeschaft, maar deze bleef accu problemen hebben, dus na 1 maand voor de 2e keer terug gebracht naar Coolblue en toen toch naar de G6 Plus aangeschaft voor 20 euro extra. Totaal geen spijt van!!
De Moto is een uitstekende telefoon voor de gemiddelde gebruiker: een vlotte soc, snelle lader, accuduur van zo'n 1,5 dag, voldoende opslagmogelijkheden. De camera maakt in zijn klasse prima foto's. De glazen body is mooi, ligt lekker in de hand maar lijkt kwetsbaar. Een beschermhoes is aan te raden.
Een geweldige telefoon met een prachtig groot scherm. Vingerscanner werkt prima aan de voorkant. De Snapdragon 630 in combinatie met 4 Gb zorgt voor een soepele gang van zaken, Voor alle taken en de meeste spellen is deze G6 Plus super. 2 simkaarten en een micro SD tegelijk.
Pluspunten
Groot helder scherm
Snel genoeg met de SD 630
2 simkaarten + SD kaartje tegelijk
64 Gb standaard
Face Unlock + vingerscanner aan de voorkant
Geluidskwaliteit + 3,5 mm aansluiting
Bouwkwaliteit met 3200 mAh accu
Dubbele Camera met Slo-mo functie
Minpunten
camera steekt uit
voelt wat glad aan omdat beide zijdes van glas zijn.
Wat een snelheid,een enorm verschil met mijn oude Huawei p8 lite. Super scherpe foto's,ook in het donker. Ik heb hem net een dag,maar tot nu toe zeer tevreden,en dat voor die prijs.