Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Devolo dLAN 200 AVplus. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
3
Score: 3
0
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
roelbb 11 oktober 2009

Devolo dLAN 200 AVplus Starter Kit

Pluspunten

  • Degelijke constructie
  • Ingebouwd stopcontact
  • mac en linux support

Minpunten

  • Groot formaat
  • software spartaans

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Beheerbaarheid Score: 3

+1
Anoniem: 214406 22 juli 2011

Devolo dLAN 200 AVplus Starter Kit

Pluspunten

  • Weinig kabel in het zicht
  • Eenvoudig te verplaatsen

Minpunten

  • Informatie summier
  • Veel vraagtekens bij combinatie IPTV en Internet.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Beheerbaarheid Score: 3
Ondersteuning Score: 4

+1
HansKeesom 8 november 2009

Devolo dLAN 200 AVplus Starter Kit

Pluspunten

  • Eenvoudige installatie, stabieler, veilige, gezonder en sneller dan draadloos en voorkomt aanleg kabels.

Minpunten

  • Verbruiken toch weer wat stroom. Snelheid daalt met afstand.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Beheerbaarheid Score: 5

0
Vuggie 22 maart 2012

Devolo dLAN 200 AVplus Starter Kit

Pluspunten

  • het is handig te installeren, dat wel.

Minpunten

  • geadverteerde snelheid wordt nooit gehaald.

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 1
Betrouwbaarheid Score: 1
Beheerbaarheid Score: 4

Hoogie2004 10 juni 2011

Devolo dLAN 200 AVplus Starter Kit

Pluspunten

  • Snel
  • Eenvoudig te installeren

Minpunten

  • Relatief hoge prijs

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Beheerbaarheid Score: 5
pkopf 28 maart 2011

Devolo dLAN 200 AVplus Starter Kit

Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Beheerbaarheid Score: 4
Ondersteuning Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
ODF 19 september 2010

Devolo dLAN 200 AVplus Starter Kit

Pluspunten

  • makkelijke installatie
  • zeer stabiel

Minpunten

Eindoordeel

Score: 4
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 4
Beheerbaarheid Score: 3
Ondersteuning Score: 3
SmalleSmets 14 november 2009

Devolo dLAN 200 AVplus Starter Kit

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Devolo dLAN 200 AVplus?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee