Door Wout Funnekotter

Hoofdredacteur

De Tweakers Express gaat weer rijden: koop nu je kaartjes!

20-06-2016 • 12:00

147 Linkedin

De kogel is door de kerk; we gaan dit jaar voor de derde keer met een afgeladen Tweakers-trein naar de Gamescom in Keulen! Gingen we vorig jaar nog op zondag, dit jaar hebben we maar liefst 650 kaarten voor de zaterdag geregeld, zodat je de volgende dag kunt bijkomen van deze epische reis.

De Gamescom vindt dit jaar plaats van donderdag 18 tot zondag 21 augustus. De kaarten voor zaterdag zijn in de losse verkoop al helemaal uitverkocht, maar wij waren er vroeg bij en hebben er maar liefst 650 weten te bemachtigen. Dat betekent dus een nog vollere trein dan vorig jaar, helemaal gevuld met de tofste hardware en games. Dat alles was niet mogelijk geweest zonder onze main partners Asus, Alternate en Nvidia; zij zorgen ervoor dat je tijdens de reis de tofste games kunt spelen op de mooiste hardware.

Naast Asus, Alternate en Nvidia zijn er nog meer bedrijven enthousiast over onze gametrein. Zo wordt de LAN-party-wagon mede mogelijk gemaakt door iiyama en LG, en heeft Acer zich verbonden aan het Express Café, waar je even kunt uitrusten van al het gamen met een hapje en een drankje. Verder hebben we naar aanleiding van de feedback van vorig jaar een stiltewagon toegevoegd.

De Express vertrekt vanaf Amsterdam Centraal om vervolgens via Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Venlo naar Keulen te rijden. Voor mensen uit het noordoosten van Nederland rijdt een gratis bus vanuit Groningen, via Assen, Meppel en Zwolle naar Utrecht, waar je kunt opstappen.

Als je meegaat met de Express, krijg je niet alleen een treinkaartje en toegang tot de Gamescom, ook doe je automatisch mee met onze Tweakers Express Loterij. Wat we allemaal gaan verloten, hoor je later, maar ga er maar van uit dat de pot weer vol zit met mooie prijzen. Niets gewonnen? Niet getreurd, want je krijgt in elk geval onze goodiebag mee naar huis.

Ja, ik wil mee!

Lijkt dit je wel wat? Kijk dan op onze actiepagina, waar je meer informatie over de Express vindt en ook een kaartje kunt kopen. Reguliere kaartjes kosten 119 euro en voor dat bedrag krijg je toegang tot de Express en de Gamescom. Nieuw dit jaar is een combideal van 139 euro, waarbij je er ook nog eens een jaar lang een Tweakers Plus-abonnement ter waarde van 50 euro bij krijgt. Dat betekent dus fikse korting op een abonnement dat je een jaar lang laat genieten van mooie voordelen en kortingen.

 • Datum: zaterdag 20 augustus
 • Plekken: 650
 • Kaarten: € 119 (standaard) of € 139 inclusief Plus-abonnement.
 • Toffer dan vorig jaar? Zeker weten!

Het videoverslag van de vorige editie

Reacties (147)

147
140
101
5
0
16
Wijzig sortering
Klinkt leuk, maar een treinreisje van 119 om naar Gamescom te gaan vind ik wel erg veel. Is die honderd euro bovenop de toegangsprijs het echt waard?
Ja: dat is je vervoer (zie maar eens een ICE of vliegtuig te boeken in die tijd) - huur daarvan en het rijpad zijn niet goedkoop, vermaak onderweg, leuke goodiebag, loterij, gezelligheid, de ervaring... Kijk de video's van vorige keren maar eens terug ;)
Opzich ICE kaartjes vallen mee =) Vorige week enkeltje gekocht voor 19 euro, retourtje was ook nog beschikbaar voor deze prijzen dus kwam je op 38 uit! De vraag is inderdaad is het dus 60 euro waard om met die trein mee te gaan!
Ik heb net gekeken op NS internationaal voor 20 augustus vanuit amsterdam en dan ben je 68 euro kwijt voor een retourreis naar Keulen zonder ticket.
Voor reizigers vanuit het westen of zij die met de bus uit groningen komen lijkt het mij een prima aanbieding gezien de extra's die zo'n Tweakers trein te bieden heeft
Voor Tweakers die 100 kilometer dichter bij de grens met Duitsland wonen en pas op eindhoven of Venlo op zouden stappen is het minder aantrekkelijk.

[Reactie gewijzigd door TWyk op 20 juni 2016 17:39]

Dit inderdaad. Woon je in het grensgebied, dan is het sowieso niet heel aantrekkelijk, omdat de reis een flink stuk korter is. Het lijkt me overigens wel tof om in keulen aan te komen na een paar uurtjes stevig gamen en zo helemaal de tijd te vergeten.."oh, zijn we er al? Jammer!' :D
De treinreis zelf vond ik ook leuker dan Gamescom zelf. Van mij mocht de treinreis wel wat langer duren. Woon je aan de grens dan is de tijd in de trein mogelijk te kort om het de prijs waard te noemen. Nu heb ik het geluk dat de route anders dan vorig jaar, waardoor de reis een heel klein beetje langer is geworden. Voor mij erg fijn dat de reis in Amsterdam begint.

Gamen in de trein heb ik zelf maar weinig gedaan, een gezellig gesprek vind ik veel interessanter.
Daarom is het ook vreemd dat er 1 vaste prijs is voor het kaartje. De NS rekent ook verschillende tarieven afhankelijk van de afstand waarom doet Tweakers dat ook niet? Ik zou zelf in Eindhoven opstappen maar vind het dan verhoudingsgewijs te duur worden. Als de treinreis nu de helft goedkoper zou worden zou ik het zeker overwegen. Wellicht een goede tip voor volgend jaar?
Daar is het antwoord heel simpel voor. Omdat het voor Tweakers even duur is of iemand nou in Amsterdam of pas in Venlo opstapt.

Het is een compleet afgehuurde trein die die dag maar 1 heen en 1 terug rit zal maken. Of de trein nou van Amsterdam tot Venlo vol of leeg is, de kosten zullen er nouwelijks door veranderen. De huur van de trein is al betaald, het ombouwen van de trein moet sowieso gebeuren en de plekken moeten nog steeds beschikbaar blijven. De kosten per persoon zullen gelijk blijven, dus is het zelfde prijskaartje ook vrij logisch.

Het is gewoon niet vergelijkbaar met de NS. Als je normaal dezelfde treinreis naar Keulen zou maken dan zullen er mensen zijn die op Amsterdam of 1 van de andere stations in stappen en voor je bij Keulen bent al op 1 van de tussenstations uit stappen. Je kan veel meer mensen vervoeren omdat niet iedereen de zelfde begin en eindlocatie hebt. En de lege ruimte van mensen die laat opstappen wordt gevuld door mensen die vroeg opstappen en vroeg uitstappen.

De Tweakers Express is helaas extreem inefficiëntie en duur, daar kom je niet omheen. Ook zit Tweakers er niet op te wachten dat niemand door de hogere prijzen op Amsterdam in stapt, laatste wat ze willen is met een praktisch lege trein door het land rijden, dan is iedereen te duur uit geweest. Ook zijn er vaste elementen in de prijs die je sowieso niet op de afstand kan baseren zoals het Gamescom kaartje, de goodiebag en deelname aan de loterij.
Variabele prijzen is zwaar onverstandig. Je moet voor jezelf bepalen of het je geld waard is of niet. Helaas zal je nooit iedereen blij kunnen maken, er zijn namelijk ook genoeg die de trein niet eens kunnen halen vanwege de plek waar ze wonen.
haha dan is het balen! Ik heb gister om 3 uur in de middag nog gekeken en toen was een retourtje amsterdam - keulen op zaterdag 20 augustus 49 euro
Dat hangt er in Duitsland bij ICE sterk van af. Als je maanden van te voren besteld kun je fikse korting krijgen. Tot wel 75%! Maar bestel je pas een week van te voren dan krijg je bijvoorbeeld nog maar 25% korting, of helemaal geen.

In Nederland kun je goedkoop voor 30 EUR per jaar (wanneer die aanbieding loopt) een daluren abonnement nemen, of bijvoorbeeld voor 40 EUR per maand een weekend abonnement.
Het scheelt dat je de gamescom tickets zelf ook al in april koopt dus dan ga je ook niet je treinkaartje een week van te voren aanschaffen lijkt mij =)
Dat was naar Köln-Messe? :o
Naar Keulen haufbahn hof zelf, maar als je een gamescom ticket hebt mag je gratis in en rondom keulen rijden dus kan je alsnog naar messe zelf rijden. Zo niet... loop je zelf 5 minuten de brug over :P
Mag je met het ticket voor gamescom dat we krijgen op de Tweakers Express ook gratis de trein in Keulen nemen? Dat kan nog wel handig zijn voor diegenen die mee willen voor de sfeer op de trein, maar niet naar Gamescom zelf willen :)
Ja dat mag! Vorig jaar in elk geval wel. We hadden gewoon dezelfde kaartjes als ieder ander.

Er waren toen heel veel mensen de stad ingegaan. Ik denk dat ik dit jaar ook wat minder lang bij de gamescom rond ga kijken zodat ik nog tijd over heb om de stad in te gaan. Vorig jaar had ik na de Gamescom nog te weinig tijd over om de stad in te gaan dus heb ik maar een uur bij het station rondgehangen en daar was ook niet veel aan :)

Let trouwens wel op dat de trein niet stopt op Köln Hbf helaas, vorig jaar stond hij er wel een paar minuten stil maar de deuren mochten niet open. Dus je moet wel rekening houden met de tijd om terug te gaan naar het Köln Messe station.

[Reactie gewijzigd door GekkePrutser op 20 juni 2016 19:26]

Voor een retourtje Venlo + je gamescom kaartje kun je al naar de beurs gaan met de trein. Je Gamescom ticket is namenlijk geldig als treinkaartje vanaf de grens. De €119 voor vervoer is dus veel te veel naar mijn mening.
Je Gamescom ticket is namenlijk geldig als treinkaartje vanaf de grens.
Dat ticket is toch geldig voor het openbaar vervoer in keulen zelf?
Nee bij de hele VRR, al vanaf station Venlo dus. Maar goed, van en naar Venlo moet je dan nog bij de kosten optellen. Daarnaast gaat het hier nog eens om een chartertrein he, dan mag je al niet gaan vergelijken met normale treinen.
Dat moet je zelf bepalen. Kijk hier naar de beelden van vorig jaar. Daarbij is de beurs op zaterdag inmiddels uitverkocht... ;)
Ik snap het ook niet helemaal. Voor een fractie van het geld kan je naar Keulen rijden met de auto en nog vrienden meenemen ook.
Maar ja, dan kan je dus niet gamen of een film kijken, omdat de bestuurder op de weg moet letten, je kan maar met max 3 op de achterbank terwijl je in een trein met 4 of zes mensen bij elkaar kan zitten en niet zelf hoeft te sturen (tenzij je TrainSimulator daar speelt ;) ). Je hebt in de auto geen loterij, je kan last van files hebben, je betaalt een godsvermogen voor een parkeerplaats in Keulen terwijl je daar nog mogelijk verdraaide moeite voor moet doen om er een te vinden.

Met andere woorden: Het is geen gewone intercity, maar een exclusieve trein!
Net wat jij wilt beleven!

[Reactie gewijzigd door AW_Bos op 20 juni 2016 13:21]

Ik ben inmiddels twee keer met de auto naar de Gamescom geweest en geen enkel probleem gehad. Parkeren kostte dacht ik nog geen tientje en de laatste keer kon ik bijna voor de deur parkeren. Daarnaast hadden ze ook nog parkeergarage(s) met pendelbussen op het terrein zelf.

Files zijn soms wel een dingetje, afhankelijk van de dag waarop je gaat.
inderdaad! Word dit jaar het 4e jaar op rij! I.v.m werk ga ik dit jaar heen met de trein en rij terug met vrienden mee. Zijn voorgaande jaren altijd met de auto geweest (3 man per auto en 3 auto's). Hebben altijd een parkeerplek kunnen vinden langs de rijn voor 4 euro per dag =) Alleen last van file op de vrijdagavond als we terug rijden maarja goed, kan je lekker na praten over je 3 dagen awesome gamescom tijd toch?
Ziet er leuk uit, maar ik denk dat ik het toch aan me voorbij laat gaan. Je komt pas rond 11u aan op het station, dus rond ~11:30 binnen? En dan om 18:00 alweer terugmoeten. Als je van begin tot eind blijft met auto heb je toch 4,5 uur of zo meer, *stop hier grap over hoe dat een demo of twee bij Queuecom is*.
Het gaat ook meer om de beleving denk ik dan dat je er zo voordelig mogelijk komt... Een beetje het roadtrip principe zeg maar; de reis is belangerijker dan de bestemming ;)
Ik denk dat de meesten toch er naartoe gaan om games te komen bekijken. En natuurlijk voor een gezellige dag. ;)
Ik ben in 2014 mee geweest en vond de beurs eigenlijk veel minder leuk dan de trein. ;) Ik ben er dit jaar waarschijnlijk weer bij als crew maar ik denk niet dat ik Gamescom binnen wandel, ik zoek wel een terrasje op.
Probleem is de grote wachtrijen voor populaire games. Zo kun je helaas toch niet zoveel zien.
Dat inderdaad, maar er was (twee jaar geleden in elk geval) ook niks te zien dat ik niet al gezien had via andere kanalen. Als ik dit jaar toch op de beursvloer eindig dan zal dat zijn om wat merchandise the scoren, verder is de treinreis veel leuker. :P
Dan moet iemand wel zin hebben om te rijden en dan nog de hele dag over de beurs lopen en weer terug rijden. Ik stap liever in de trein op CS en dat ik bij Gamescom uitstap.
Met de trein is inderdaad veel relaxter en er is veel te doen in de speciale trein. ;)
Ja is het waard! Vorig jaar meegeweest echt leuk! Op 1 user na, die had te diep in het glaasje gekeken en deed wat agressief. Maar mag de pret niet drukken!
Ja de reis ansich is t al waard vind ik. De sfeer, de solidariteit met elkaar, het eten en drinken in de trein. Allemaal ingrediënten die ik t waard vind. Ik ben met de eerste trip meegegaan 2 jaar geleden.. Dit jaar gaat t me jammer genoeg niet lukken om mee te gaan omdat ik druk aan het klussen ben in mijn nieuwe huis. Volgend jaar ben ik er hopelijk weer bij. Alleen al om bier te drinken en worst te eten in het Bourgondische coupe gedeelte van de trein 8-)
als de kaartjes allemaal verkocht worden, was het het echt waard
Ja hoor, let maar niet op je Belgische lezers! :(
Vorig jaar hadden we maar een heel beperkt aantal aanmeldingen voor de bus. Te weinig om er een te laten rijden. Maar regel voldoende passagiers (25 en meer) en ik ga zien wat ik kan regelen.
Niets tegen België, in het geheel niet zelfs. We hebben die oplossing vorig jaar gratis aangeboden en er was zo weinig vraag* dat we een in plaats van een bus een taxibusje hebben laten rijden. Met de nodige problemen helaas.

*=15 reserveringen en 4 annuleringen.

[Reactie gewijzigd door zeef op 20 juni 2016 15:06]

Reageer dan inhoudelijk op mijn voorstel om Belgische voorinschrijvingen te aanvaarden, met als voorwaarde om het door te laten gaan: 25 inschrijvingen. Dat lijkt mij een correcter antwoord dan: regel het even in onze plaats. Door ons "Belgen"uit te sluiten zal je nooit genoeg Belgische opkomst krijgen. Lijkt me logisch toch?
Hij zegt toch duidelijk ze hadden het geregeld waardoor jullie ''belgen'' te weinig interesse toonden om te komen :S Wat voor concretere antwoord wil je nog meer. En toen er mensen kwamen van de 15 haakten er 4 af. Dus je moet beter zeggen waarom haken al die ''belgen'' af.

Regel nu minimaal 25+ leden misschien jou vrindenkring en ze regelen wat leuks dit keer niet met deze buschauffeur die extra geld vroeg of veel te laat was.. Natuurlijk niet een treinreis maar misschien wat anders tofs.

T.net probeert het heus wel mits er animo is zoals in Nederland het wel gewoon wordt gedaan omdat mensen het ook echt willen.

[Reactie gewijzigd door theduke1989 op 21 juni 2016 00:21]

Daar hebben we serieus over nagedacht, maar als we de 25 niet zouden halen en geen bus laten rijden. Wat doet dat met je treinticket? Wil je dat dan nog hebben? Je kan ze niet annuleren.

In 2014 hadden we geen bus en waren er wel Vlaamse tweakers aan boord. In 2015 heel veel moeite voor een heel kleine groep en werden we door de vervoerder in de steek gelaten. Dus in 2016 vallen we voorlopig terug op scenario 2014.

[Reactie gewijzigd door zeef op 20 juni 2016 15:17]

Tuurlijk niet, Tweakers huurt een treinstel af voor deze reis, die tickets kun je niet even vlak van te voren gaan kopen. ;) Ze moeten wel van te voren weten hoeveel personen er komen en hoeveel wagons ze nodig hebben.

Ik vind persoonlijk wel dat je een beetje overtrokken reageert.
Gezien de problemen de laatste keer vind het volledig legitiem om het nu anders te doen.

[Reactie gewijzigd door Tourmaline op 20 juni 2016 15:27]

Ik reageer inderdaad overtrokken. Dit is dan ook een deplorabel moment. Je kan zelf zien hoe lang ik al trouwe lezer ben op deze website en dat kan mijn reactie dan ook verklaren. Ik vind de problemen die ze gehad hebben geen legitieme reden om het niet nog eens te proberen.

stel nu: als de treinen bij jullie staken op 18/08 of 21/08 gaan jullie volgend jaar ook geen tweakers express verwachten, omdat de keer ervoor de treinen staakten? Ik zeg nu zo maar iets, maar dit soort zaken gebeuren. Als een keer een kleine tegenslag met een dom busje tweakers al tegenhoud, dan kunnen ze bij de volgende kleine tegenslag met een server beter hun site sluiten. Want dat zou dan een legitieme reden zijn?

Ik hoor alleen non-argumentatie en ik zie nergens een initiatief om het te proberen. Niet gewaagd, is niet gewonnen!
We huren een eigen trein in, dus van stakingen geen overlast. Natuurlijk kan er op de dag zelf van alles misgaan, dat risico hebben we zo klein mogelijk gehouden door strakke planning en goede partners. Waaronder de NMBS :+.

Waar we langs elkaar heen praten is het volgende. Ik kan een aanvullende optie voor vervoer vanuit Antwerpen aanbieden naar een station waar de Tweakers Express stopt, op voorwaarde van voldoende aanmeldingen. Dat busticket is aanvullend op je Tweakers Express ticket.

Onze zorg zit 'm in wat er gebeurt als het minimale aantal deelnemers (25) vanuit Antwerpen niet wordt gehaald. Dan rijdt er geen bus naar de Tweakers Express. Wat moeten we dan doen met de door jullie gekochten Tweakers Express kaarten?

Daarom hebben we gezegd dat een bus uit Groningen (waarbij we alle 42 plekken gevuld hadden in 2015) wel laten rijden, maar dat we voor Antwerpen eerst de vraag afwachten voordat we een bus naar (bijvoorbeeld) Eindhoven laten rijden.

Dus laten we in plaats van ruzie maken samen kijken hoe we 25 tweakers op de been krijgen om vanuit Antwerpen naar de Tweakers Express te komen. ;)
We zijn er bijna. Als je me nu nog kan vertellen waarom de Belgen aanvullend moeten betalen voor de bus en mensen die in Groningen de bus nemen niet, dan denk ik dat we er kunnen geraken.
De ticketprijs voor de Tweakers Express is voor iedereen gelijk. De bus was in beide gevallen gratis in 2015. In 2016 is de bus uit Groningen gratis en als we voldoende mensen op de been krijgen vanuit Antwerpen, ja zelfs dan is die bus óók gratis. Niet slecht voor Hollanders, niet waar? :+
In dat geval stel ik het volgende voor:

Je maakt een voorinschrijving waar er minstens 25 mensen op moeten inschrijven alvorens er plaatsen op de trein gereserveerd worden. Belangrijk hierbij is dat er een route in België en misschien Zuid-Nederland word uitgestippeld voor deze bus. Met jullie communicatiekracht denk ik dat dit een haalbare kaart is. Ik zal me dan alvast voorinschrijven als de bus een halte heeft binnen de 50km van mijn woonplaats. Je zou hem zelf al lachend de zeurende Belg bus mogen noemen ;-)
Zo werkt ons reserveringssysteem niet en daar kunnen we niets aan doen. Ik zal zien wat ik kan doen in samenwerking met onze collega's in België van Tweakers.be. Als we iets gaan doen dan zal dat van Antwerpen naar Eindhoven zijn. Bergen op Zoom ligt dan helaas niet op de route. Op zich geen probleem, want vanuit BoZ haal je de Tweakers Express op station 's Hertogenbosch.

[Reactie gewijzigd door zeef op 20 juni 2016 16:27]

We kopen geen treintickets maar laten zelf een trein rijden. Die is al lang geboekt.
Wat loop je dan te stamelen over treintickets?
Ik heb het over de bus die we in 2015 vanuit Antwerpen hebben laten rijden om tweakers uit Vlaanderen mee te te kunnen nemen aan boord van onze trein.

Een eigen Belgische Tweakers Express lijkt me overigens echt geweldig. :)

[Reactie gewijzigd door zeef op 20 juni 2016 15:39]

"Daar hebben we serieus over nagedacht, maar als we de 25 niet zouden halen en geen bus laten rijden. Wat doet dat met je treinticket? Wil je dat dan nog hebben? Je kan ze niet annuleren."
Jij moet toch een ticket kopen als je meegaat. Ze zijn bang dat als de bus niet rijdt er niemand komt opdagen. Je kan de tickets die JIJ gekocht hebt niet meer annuleren.
Met treinticket bedoelt zeef de ticket voor de tweakerstrein + gamescom, die dus vanaf: Amsterdam/Utrecht/Den Bosch/Eindhoven/Venlo naar Kleve gaat.

Mocht er niet genoeg animo zijn voor de bus, wat wil je dan met de ticket die je al gekocht hebt voor de tweakerstrein + gamescom?

Overigens zou je dit jaar vanuit antwerpen met de trein nog op tijd in Venlo/Eindhoven/Den Bosch kunnen zijn.
daarnaast is er nog de mogelijkheid om via: Tweakers Express 2016 - Carpool- en Overnachtingentopic een logeerplek/carpoolbuddies te vinden om op tijd op een station te kunnen zijn.

[Reactie gewijzigd door Puc van S. op 20 juni 2016 16:30]

Jezus gast open lekker een forum topic ofzo. Lees serieus eens even na hoe debiel dit is wat je allemaal typt.

Volgens mij werd al 4x duidelijk uitgelegd wat t probleem was en hoe t in elkaar steekt. Daar moet je denk ik maar mee leren leven. Ik ga ook niet eisen dat ze stoppen op station Houten aangezien ze daar toch langs rijden 8)7
Tjonge jonge. Dit heeft toch niets te maken met nationaliteit. Alsof het voor heel Nederland wel allemaal geregeld is.

Tweakers die vanuit Den Helder, Harlingen, Leeuwarden of Middelburg moet komen hebben toch precies hetzelfde. En laten we ook de eilanders niet vergeten.

Het is gewoonweg niet mogelijk om een realistisch vervoerplan te maken waarmee je het hele gebied waar de grootste concentratie tweakers wonen (NL + Vlaanderen) dekt.
Ben ook Belg en zou wel het hele gebeuren eens willen meemaken, maar eerst helemaal naar Eindhoven is er net over ;)
Je kan natuurlijk ook naar Venlo/Eindhoven/Den Bosch ;) Dat is wellicht wel te halen (en dichterbij met de trein)
Of kijken of je via: Tweakers Express 2016 - Carpool- en Overnachtingentopic een logeerplek/carpoolbuddies kan vinden.

[Reactie gewijzigd door Puc van S. op 20 juni 2016 16:30]

Het is waarschijnlijk wel haalbaar, echter bij verder nadenken ik ben nog maar 17 dus mogen is wat anders 8)7
Misschien volgend jaar O-)
Vorig jaar was er een bus vanuit Antwerpen, maar dit is grondig misgelopen. Dit jaar rij ik zelf wel eerst naar Eindhoven :)
Anoniem: 667938
@Bv20220 juni 2016 13:33
Wat is er misgegaan dan? :X
De busvervoerder liet ons in de steek en kwam veel te laat. Liet daarnaast nog een deel van de mensen staan en vroeg tijdens de rit om meer geld. :X
Dat is niet bepaald netjes. Afspraken zijn afspraken, toch?! Ik neem aan dat jullie netjes een tijd en prijs afgesproken hadden!
Zeker, maar daar doe je op de dag zelf niets meer aan. :'(
Anoniem: 667938
@zeef20 juni 2016 16:29
Serieus? Dan vraag ik mij sterk af waarom je überhaupt om meer geld zou vragen, tijdens de rit nota bene.
Ja, vreselijke vent was dat. Staat op de zwarte lijst. })
Anoniem: 667938
@zeef20 juni 2016 16:36
Houd mij op de hoogte van het materieel wat ingezet wordt! Ben benieuwd met welke Railpool-loc jullie op de proppen komen. :p
Het ergst was dat hij nog eens geïrriteerd werd toen we 's avonds een half uur te laat arriveerden met de trein (de trein had vertraging). Hij was blijkbaar al vergeten dat hij 's ochtends zelf een uur te laat was :p
Nu ben ik nieuwschierig: Watskebeurt?
Wat is er misgegaan dan? :X
Nu ben ik nieuwschierig: Watskebeurt?
Als ik het mij goed herinner kwam de chauffeur niet/(veel te laat) op dagen, waarna ze alsnog met eigen vervoer naar Kleve gegaan zijn
Anoniem: 519928
@retrosaurus20 juni 2016 20:17
Jahoor, trek de discrminatiekaart maar weer...
Bijna twee weken verder, 1000+ respondenten in de poll. 0 bustickets uit België geboekt.

[Reactie gewijzigd door zeef op 12 juli 2016 15:27]

Is er al bekendgemaakt waar de bus vertrekt dan?
Busticket België - Retour
Route: Gent-Antwerpen-Eindhoven en vice versa. Tijden volgen zsm.
Die route in principe. Tenzij er uit de poll heel andere dingen komen, maar tot nu toe is daar geen sprake van.
Dus hij is nog niet officieel bekend gemaakt, en dan verbaas je jezelf erover dat niemend kaartjes boekt?
Is aangekondigd in de Update en is te boeken (gratis!). Bij het boeken zie je de route staan. Zet 'm deze week weer in de update. Met route en al.
Ik denk dat jullie rijkelijk te laat zijn.
Ik blijf me verbazen over je kritiek.
Je verbaast je erover dat er nog geen tickets verkocht zijn, terwijl jullie er eigenlijk nog niet over gecommuniceerd hebt. Je gaat toch niks kopen als je er het bestaan niet van af weet? We zijn ondertussen 3 weken na de eerste aankondiging. Moet ik dan positief zijn? Joepie, jullie hebben het nog niet aangekondigd! 8)7
ja, lekker vaag allemaal
Hoeveel early bird tickets waren beschikbaar? om 12:04 waren ze al uitverkocht? Of konden abbonees al eerder early bird tickets kopen en dat bijna al op was voordat het normale publiek kon kopen?

[Reactie gewijzigd door silverchaoz op 20 juni 2016 12:15]

100 van de 650. Waarbij de abo's eerste keuze hadden. Door het lekken raden van de actiepagina werd de voorraad snel kleiner. Alleen heeft niet iedereen uiteindelijk de kaarten afgerekend. Dus er komen er nog sporadisch beschikbaar.

[Reactie gewijzigd door zeef op 20 juni 2016 12:18]

Beetje jammer. Ik zit hier braaf tot 12 uur te wachten en reken 12:03 €60 meer af dan dat ik een paar minuten later zou bestellen.
Als je een abo had genomen was je goedkoper uitgeweest. 2x 89€ ticket + 50€ Plus is een tientje goedkoper. ;) Het is jammer dat de link voortijdig is uitgelekt. Daar valt helaas weinig aan te doen. We hebben nu eenmaal een bepaalde tijd nodig om alles klaar te zetten en te testen.
Volgens mij valt daar genoeg aan te doen toch? Gewoon die pagina pas aan reguliere gebruikers om 12:00 open stellen? Achteraf had ik idd graag een lidmaatschap genomen maar had niet helemaal door hoe alles precies werkte.

Goed, het is nu te laat en de reis is meer dan de 130 euro waard ;).
Volgens mij valt daar genoeg aan te doen toch? Gewoon die pagina pas aan reguliere gebruikers om 12:00 open stellen? Achteraf had ik idd graag een lidmaatschap genomen maar had niet helemaal door hoe alles precies werkte.

Goed, het is nu te laat en de reis is meer dan de 130 euro waard ;).
Fijn dat je erbij bent! :)
Bij de tweakers in het zonnetje actie kreeg je als je
de link veranderde naar de actie van de volgende dag de melding deze advertorials staat onder embargo. Lijkt me dat dit hier toch ook wel bij moet kunnen.
Misschien iets voor volgend jaar :)
Hij was even van embargo af om te testen. :'(
kan het kloppen dat ik hem vorige week langs db station zag rijden?
Denk niet dat er nu al rijtuigen met bestickering zijn... De panormawagon die in 2014 mee was maakt regelmatig rondjes, misschien ook wel in de buurt van Driebergen-Zeist ja.
Er rijdt een panoramawagon het in Panorama Rail Restaurant, die wekelijk enkele keren een rondje maakt. Ik weet niet of dit precies dezelfde wagon was die ook in de Tweakers Express reed in 2014.
Ja, dat is dezelfde. Gaat overigens niet (meer) mee in de Tweakers Express.
120 eu vind ik aardig wat, begrijpelijke kosten maar toch een smak geld voor een dagje plezier :/ Ik kan sowieso niet maar ik denk dat je met een volle tank, de auto en vrienden dan goedkoper uit ben. Ja je mist de LAN en Goodies van Tweakers maar daarvoor ga je niet naar de Gamescom of wel ;)
Wel dus! Tweakers goodies ftw. Of, en bier :9
De early bird kaartjes zijn dit jaar wel héél snel uitverkocht zeg!
Binnen 4 minuten? ;)
Ik lees net in het topic dat iemand heel graag een ban wilde en de link maar publiekelijk maakte, voor de verkoop daadwerkelijk startte. ;)

Ik hou het forum of specifiek dit topic niet nauwgelet in de gaten.

[Reactie gewijzigd door CH4OS op 20 juni 2016 12:16]

Ah sh*t, had hier geen rekening mee gehouden.
Ditmaal deze even in mijn agenda zetten voor volgend jaar! :Y)

Wens iedereen veel plezier alvast!
Helaas, hoopte hier een Early Bird ticket te kunnen halen door 12:00 stipt te bestellen. Nu maar voor een stuk hogere prijs twee tickets gekocht :)
Leuke actie, jammer dat mijn agenda 'nee' zegt dit jaar. |:( :X

Hopen dat volgend jaar (dan gaat ie vast weer rijden toch? :9~ ) beter uitkomt.
Anoniem: 372172
20 juni 2016 12:07
Ik was er in 2014 / 2015 natuurlijk bij :D Ook dit jaar wederom van de partij :)

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee