Door Tweakers Partners

Deel jouw online project en win een jaar lang gratis BladeVPS van TransIP

21-08-2020 • 08:00

58 Linkedin

Voor het hosten van online projecten biedt een eigen virtual private server verschillende voordelen. Je kunt je vps natuurlijk gebruiken voor je eigen website, maar dat is lang niet de enige toepassing. Wij zijn benieuwd naar de opmerkelijkste creaties binnen de Tweakers-community. Deel ze met ons en misschien win jij wel een jaar lang gratis BladeVPS X4 van TransIP.

Val jij je vrienden en familieleden tot vervelens toe lastig met verhalen over jouw website, Linux-server of smarthomeproject? Stop daar dan nu mee en deel ze met ons! Bij Tweakers vinden we dit soort ideeën juist gaaf, en wat ons betreft kunnen ze niet gek genoeg zijn. Heb jij weleens een toepassing bedacht die nét even anders dan anders is? Een idee dat eigenlijk té leuk is om alleen voor jezelf te houden en waarvoor je best een krachtige vps zou kunnen gebruiken? Naar dat soort ideeën zijn wij op zoek.

Breng jouw project naar een volgend niveau

Samen met TransIP dagen we jullie daarom uit. Wat zijn de meest onverwachte, creatieve, handige of misschien zelfs (al zeg je het zelf) geniale projecten binnen de grootste techcommunity van Nederland? Verras ons en beloon je project met het platform dat het altijd al verdiende. Het is alweer de tweede keer dat wij deze actie doen, samen met TransIP. De vorige editie mocht rekenen op veel belangstelling van tweakers. Maar het is ook alweer een tijdje geleden (drie jaar!), dus ongetwijfeld zijn er tal van nieuwe ideeën ontstaan.

Uit de inzenders kiezen wij de tien meest innovatieve projecten. Deze winnaars krijgen een jaar lang gratis vps van TransIP. Het maakt niet uit wat je opstuurt. Het kan over een website gaan of om stukjes scripting/code voor jouw serverproject. Misschien draai je wel een interessante smarthome-toepassing of een gameserver. Je creatie hoeft niet per se bij TransIP te zijn gebouwd te zijn, maar een GitHub-repositorylink is wel handig. Zo kunnen we checken of je oplossing wel echt zelfgemaakt is en je niet zomaar alle code hebt ‘geleend’ (we beschuldigen uiteraard niemand …).

Wat hebben we nodig?

Tot en met 13 september 2020 12.00 uur kunnen jullie je eigen ideeën of gebouwde toepassingen insturen via transip@tweakers.net. Informatie die we in ieder geval nodig hebben zijn je tweakernaam en voor zover relevant een stukje van je script of code (zolang het maar inzichtelijk is). Gaat het om een website of vps, geef dan in ieder geval een uitleg of omschrijving van je project. Desnoods met zo’n flitsende PowerPoint-presentatie. Verder vragen we om een Github repository-link en/of een link naar je website.

Waar maak je kans op?

Je maakt kans op een BladeVPS X4 in de standaardconfiguratie.Met BladeVPS van TransIP heb je de beschikking over een krachtige self-managed virtuele server waarmee je jouw project naar het volgende level brengt. BladeVPS biedt de features die je daarbij nodig hebt, zoals automatische back-ups en snapshots waarmee je steeds weer gemakkelijk terug kunt naar de laatst werkende versie en je niet bang hoeft te zijn om fouten te maken. 'Kunnen creëren zonder grenzen' is altijd de gedachte geweest bij het ontwikkelen van BladeVPS. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om tot 400TB opslag toe te voegen aan je vps. En je hebt niet alleen de keuze uit je favoriete webbased controlepaneel (DirectAdmin, Plesk of CPanel), maar ook je favoriete OS. Van Windows Server tot Ubuntu, Debian, CentOS, FreeBSD en meer.

Zorgeloos mailen doe je via de TransIP-mailservers en elke vps krijgt een uptime-garantie van 99,99 procent. Je vps is voorzien van een firewall en met HA-IP Pro heb je out-of-the-box de beschikking over een load balancer waarmee je je jouw infrastructuur verdeelt over geografisch gescheiden availability-zones. En dan hebben we het nog niet eens over de veelgeroemde helden van de TransIP-klantenservice die al menig tweaker hebben geholpen bij lastige vraagstukken. Meer informatie over BladeVPS vind je via www.transip.nl/vps

Inzenden maar!

Wij geven tien keer een jaar BladeVPS X4 bij TransIP weg. Doe mee en verras ons met jouw geniale creatie! Stuur dus voor 13 september 2020 12.00 uur een mail naar transip@tweakers.net en gebruik als onderwerpregel 'Winactie TransIP'. De code zullen wij niet delen en enkel gebruiken om deze actie te controleren. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Actievoorwaarden

 • De actie loopt tot en met 13 september 2020, 12.00 uur.
 • Stuur je idee of gebouwde toepassing uiterlijk 13 september 12.00 uur per mail naar transip@tweakers.net met als onderwerpregel 'Winactie TransIP'.
 • TransIP en Tweakers kiezen de tien beste inzendingen uit en zullen deze als winnaar benoemen. De winnaars van de actie zullen via e-mail op de hoogte worden gesteld. Winnaars krijgen uiterlijk 16 september bericht.Niet-winnaars ontvangen geen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • De winnaars van de actie winnen een BladeVPS X4 in de standaardconfiguratie.
 • De prijs is niet inwisselbaar voor contant geld of andere producten en diensten van TransIP.
 • Niet inbegrepen in de prijs zijn overgebruik, upgrades van het product of aanvullende diensten die bij het product kunnen worden gekozen. Hiermee worden ook diensten bedoeld waar een betaalde licentie voor moet worden afgenomen.
 • TransIP en Tweakers zijn te allen tijde bevoegd om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. De gewijzigde voorwaarden zullen na wijziging per direct van kracht zijn.
 • Medewerkers van Tweakers en TransIP zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net worden ingediend.
Dit artikel is geen redactioneel artikel, maar gesponsord en tot stand gekomen dankzij TransIP en Tweakers Partners. Dit is de afdeling binnen Tweakers die verantwoordelijk is voor commerciële samenwerkingen, winacties en Tweakers-events zoals meet-ups, Developers Summit, Testfest en meer. Klik hier voor een overzicht van alle acties en events. Mocht je ideeën met ons willen delen over deze vorm van adverteren, dan horen wij dat graag. Hierover kun je met ons in gesprek via [Discussie] Reclame algemeen.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (58)

Wijzig sortering
Sinds de prijsverhogingen van TransIP ben ik voorbereidingen aan het treffen om mijn website elders te verhuizen. De service en uptime was goed, maar als je zo’n een prijsverhoging krijgt voor enkele dan wordt het al snel interessanter om ergens anders te winkelen.
Probeer Hetzner, hele goed prijzen.
Wel erg veel mixed reviews, dat geld ook voor OVH.
Hetzner en OVH zijn unmanaged. Je moet alles zelf doen en men gaat ervan uit dat je de kennis hebt. Op support hoef je vrijwel niet te rekenen eigenlijk tenzij het infrastructuur gerelateerd is. Dat is ook niet erg want daar is de prijs ook naar, als je bijv een goedkope dedicated server zoekt kom je meestal wel bij hen uit.

Wil je een meer managed service en ook tickets voor andere zaken in kunnen schieten dan betaal je daar ook gewoon voor, dat is dus een keuze die je vooraf moet maken.

Maar de verwachtingen van klanten zijn ontzettend hoog. Ik ken mensen die 5 euro per maand voor een VPS betalen en premium support verwachten met hun MySQL problemen en dan vaak ook nog binnen 4 uur. Krijgen ze dat niet dan posten ze een 1-ster review op Google hoe slecht de service wel niet is, dus daar moet je ook een beetje doorheen kunnen kijken.

Ik zit al 10 jaar bij OVH, ik heb rond de 10 dedicated servers daar. Hardware defecten worden allemaal binnen 4 uur verholpen en ik heb in al die tijd amper tot geen downtime gehad.
Ik verwacht geen support bij mijn VPS voor unmanaged stuff inderdaad, maar ik heb veel verhalen en reviews gelezen over snelheid drops (is er nu wel al 1Gb uplink? Geen meerdere hops?), matige uptimes en ook betalingsissues. Dan betaal ik liever iets meer (= klanten betalen meer), zoals bij TransIP waarbij er ook voor klanten en mij Nederlands support is. TransIP reageert in de meeste gevallen snel en ook hun uptimes zijn goed. Verder doen ze ook andere ISO's ondersteunen, al zou ik die liever gewoon zelf willen inladen.

Het enige is hun admin interface nogal karig is en hun prijzen dus wel duur voor hobby projecten. Met Black Friday 2 jaar geleden leuke deal gescored, maar toen had ik er helaas geen projecten voor en was ik met andere dingen bezig, daarna te duur om er niet veel mee te doen. Voor één kennis managed hosting geregeld en dat lijkt voor alsnog goed te werken. :)

Ik heb nog altijd hun gratis cloud opslag, maar daar doe ik eigenlijk ook veel te weinig mee. :/

[Reactie gewijzigd door foxgamer2019 op 21 augustus 2020 10:07]

Heb managed vps die nu bij cloud (ook onderdeel van transip draait). Bedrijf waar ik het van afneem werkt ook met upcloud. Hoor over upcloud alleen maar goede dingen, hoge uptime, sneller server en goede prijzen.

Als je niet managed wil upcloud.com kan ik dan zeker aanraden.
Wil je managed zoek een partij die met upcloud werkt.
Op support hoef je vrijwel niet te rekenen eigenlijk tenzij het infrastructuur gerelateerd is.
Ze hebben mij met non-infrastructuur-zaken toch een paar keer goed, snel en gratis geholpen. :Y)
Ik hoor vooral verhalen van matige support. Meer omdat ze Duits zijn en niet heel sterk in Engels. Verder heb ik nog geen horror verhalen gehoord.
Hetzner is op elk vlak goedkoop.
Dus wellicht leuk voor je hobby projectje, maar als je echt dingen in "productie" wilt draaien.. just don't ;)
Ook een beetje onzinnig, dat kan best wel.

Alleen voor alles in IT geldt dat je het dubbel of driedubbel uit moet voeren navenant hoe belangrijk de beschikbaarheid voor je is. Zolang je dat doet is er niets aan de hand.
Sorry maar dat werkt niet als alles bij 1 partij staat dit er nou niet bekend om staat om stabiel te zijn. Zelfs cross region hebben ze vaak genoeg outages. Dus je kan dan wel alles 3x uitrollen, zelfs over verschillende regions.. maar dan gaat het nog plat.

Gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring met Hetzner voor mijn eigen k8s cluster die HA was uitgevoerd.

De andere kant is dat ik ongeveer 3TB aan storage, met 24 CPU's en 96Gig aan memory had voor ~80 euro p/m. Maar uiteindelijk heb ik alles weg gehaald omdat het voor mij zelf, zelfs voor een hobby project niet voldeed aan enige vorm van stabiliteit.
Ik heb niet zoveel ervaring met Hetzner maar OVH is wel stabiel. Maar inderdaad als je iets dubbel uitvoert is het wel verstandig om meerdere providers en verschillende datacenters te kiezen.
Voor hobby projectjes kan het nog goedkoper: host4fun.
OVH was een ramp bij mij, daar ben ik snel weer weggegaan. Ben al heel lang klant bij TransIP en heb er diverse bedrijven naar toe verhuisd omdat wat ze bieden gewoon goed is. Domeinnamen zijn wat duur helaas, maar nog steeds niet de stap gemaakt om ze te verhuizen.

Vroeger had ik altijd dedicated machines bij LeaseWeb, maar met de VPS-en van TransIP heb ik een stuk minder problemen gehad :)
Zit nu al een jaar bij Hetzner, prima!
DigitalOcean? Begint zeer goedkoop ($5/m) en ze hebben servers in Amsterdam :)
upcloud.com zit ookmin NL, vergelijkbare prijzen maar je krijgt veel meer snelheid.
Daarnaast is het platform van upcloud veel betrouwbaarder dan digital ocean.
Hoezo, is het veel betrouwbaarder? Ik heb anders nog geen downtime gemerkt bij DO. Ook over de snelheid heb ik niet te klagen. Lijkt mij dat ze minstens even goed presteren :)
Tijdje terug naar DO gekeken en wat ik begreep is dat hun vps met lokale disk werkt, wel in raid maar als server casht moet je dus even wachten voordat een nieuwe online is. Maar dat kan anders zijn tegenwoordig.

Daarnaast upcloud is fins valt dus binnen de Eu wetgeving. Digital Ocean Amerikaans, servers staan dan wel in Nederland maar het gedoe met overheid USa die de data kan opvragen blijft.
Hmm okee. Ik heb even hun website bekeken en het ziet er niet slecht uit. De pricing is eigenlijk compleet identiek aan die van DO. Verder schermen ze inderdaad nogal met hun MaxIOPS (vs. traditionele SSD's) en dat lijkt wel veel belovend. Misschien ooit toch eens overwegen want ook al ben ik te spreken over DO, het is inderdaad altijd interessanter als onze data in EU blijft en dat we onze eigen Europese bedrijven wat steunen :)
Amazon is nog veel duurder toch? En Amerikaans, dus daar wil ik eigenlijk niet aan.
Hangt er vanaf hoe je het inricht maar ze zijn wel heel goed. Maar als je een Nederlandse provider wil dan zal je altijd hoger in prijs zitten in vergelijking met die grote tech-reuzen die hebben gewoon schaal voordeel.
Bij TransIP was/is dat dus niet zo, hopelijk blijft dat nog even. Met prijs zaten ze heel scherp, waarschijnlijk mede omdat ze alleen via contactformulier support leveren. Al ben ik daar over het algemeen extreem tevreden over.
Trans-IP is inderdaad een goeie maar ook een leuke club.
Ik zit zelf met mijn virtuele servers bij Scalia. Redelijk nieuw en groeien hard. Helaas nog geen zelf registratie maar als je een account hebt kan je wel alles zelf beheren via hun eigen dashboard. Je kan bijvoorbeeld ook S3 objectstorages en kubernetes namespaces aanmaken. Ook volledig pay as you go.

Ik ken ze via mijn werkgever aangezien die bij AWS weg gingen ivm “Amerika”.

Daarnaast erg goede Nederlandse support.

Edit een linkje:
https://www.goldenvalue.nl/scalia

[Reactie gewijzigd door bassiej19 op 21 augustus 2020 10:11]

Projecten waar ik zo af en toe aan hobby.
- Opslaan va tweets, van accounts die tweets verwijderen.
- Inzicht krijgen in scores op tweakers.
- Openbare webcams van gemeentes gebruiken voor ANPR. (sommige zijn HD )

Projecten waar ik nog graag aan wil beginnen.
- Automatisch bron artikel opsporen van nieuws sites. Bron artikel is vaak gratis te lezen, terwijl die op veel nieuwssites achter een paywall staan.
- Soort version controle van nieuws berichten. Vaak veranderen ze, zonder dat het te achter halen is.
- Een site van wat hebben ze in de politiek nou de afgelopen periode gedaan en komt dat over een met wat ze tijdens verkiezingen zeggen. Liefst met directe link naar het betreffende debat.

Ik wil te veel en te weinig tijd :)
@wica interessante projecten, maar wat wil je bereiken met ANPR (Automatic number-plate recognition)?
Heb je ambitie om bij de belastingdienst / FIOD (Fiscale Inlichtingen en OpsporingsDienst) aan de slag te gaan? ;)
Een site van wat hebben ze in de politiek nou de afgelopen periode gedaan en komt dat overeen met wat ze tijdens verkiezingen zeggen.
Mijn gevoel zegt: "NEE!". :P Maar inderdaad goed om dat eens met statistieken te kunnen onderbouwen.
Ik wil met die webcams aantonen, dat het eigenlijk helemaal niet wenselijk is, dat die dingen er zijn. Omdat je er voertuigen mee kan volgen.
Mijn gevoel zegt: "NEE!". :P Maar inderdaad goed om dat eens met statistieken te kunnen onderbouwen.
Dat wil ik dus aantonen.
Aha. Jij wil/kan dus de daadwerkelijk de juridische consequenties van zoiets aanvaarden? Chapeau. Kan nog best een staartje krijgen.
Ik ben idd bereid dat risico te lopen. Ter meer omdat ik wil aantonen dat iedereen het kan doen. Met het verschil dat ik het openbaar wil doen, tot dat ze stoppen met de webcams,

Overigens, ben ik wel van mening. Dat die gene die de webcam openbaart, er juridische voor verantwoordelijk voor is.
Zijn wel gave ideeën, en zou ik ook wel interessant vinden als gebruiker.
Vooral het eerste idee is volgens mij ook goed te gebruiken voor verificatie van eventueel nepnieuws.
dank je.
Nep nieuws boeit mij niet zo. Ik ben van mening, dat goed nieuws voor iedereen beschikbaar moet zijn.
Zo'n beetje het idee, wat ik vroeger deed. De NRC in de metro laten liggen.
Precies, nepnieuws boeit mij ook niet. En als je de bron weet, maakt het je wel makkelijker om te bepalen of iets ook nepnieuws is, toch? Dan hoef je dat in ieder geval niet meer te lezen :+
- Soort version controle van nieuws berichten. Vaak veranderen ze, zonder dat het te achter halen is.
zag recent (afgelopen week?) een bericht van archive.org dat zij een site diff functie hebben met een nieuws site als voorbeeld.

gevonden https://twitter.com/wayba...tatus/1295771459164311553
Interessant, vraag mij af wat voor algoritme zij gebruiken om te controleren of een pagina veranderd is.
De meeste wijzigingen gebeuren meestal in de eerst paar uren. Je zou zo'n beetje elke 5min een check moeten maken. Na een dag kan het wel naar elk uur, na een week, elke dag.

Ja, ondanks een project op mijn todo lijst staat. Denk ik er wel over na :)
Leuke actie! Heb al veel draaien daar dus zal zeker mee doen!
Woah, heb 3 van die x4 (is maar 2 cores, weet niet waarom ze dat doen met die naam) en dat _was_ relatief goedkoop en heb netjes betaald al die tijd, maar niet echt opgelet.
Die dingen zijn nu dus ~24 euro per maand geworden.
Tijd dat ik de mijne ga opzeggen en naar een mooie grote bak bij Hetzner verhuis.
Nu was het niet een probleem dat ze niet de goedkoopste waren, maar bijna 25 euro voor een langzame 2 core machine is echt teveel.
4gb ram...? vreemd genoeg is de aanbieding in nl/be geheel verschillend in prijs en configuratie op de transip website. Maar heel competitief zijn ze niet als je 15 seconden googled, jammer want ik gun ze het wel.
Transip is voor VPS niet duur, vergelijkbaar met Linode en Digital Ocean met zelfde configuratie. De x8 vind ik wel een tikkeltje te duur, maar de x4 is zeker competitief. Snelle SSD storage. En nog geen prijsverhoging sinds jaren. Ik zit er tevreden.
Hetzner ziet er qua pricing wel interessant uit. Ik zou nu wel terughoudend zijn om daar mijn bedrijfskritische apps op te draaien. Transip is duur maar het is wel een vertrouwde partij voor mij. De reden waarom ik geen VPS bij Strato heb; ik heb wat gekke verhalen gehoord over het zonder opgaaf van redenen verwijderen van VPS-en en dat vind ik geen grap.
x4 is exclusief BTW €20,-

Maar dat zijn ze al jaren. In ieder geval sinds 2014, dat is het jaar van mijn eerste factuur. Webhosting is recent wel flink duurder geworden en ik verwacht dat ook de VPS'en binnenkort in prijs zullen stijgen...
Ze zijn altijd al 24 pm/ geweest, iig sinds 2014 sinds ik de mijne heb.
Leuke actie en fijn om een jaartje gratis een VPS te kunnen gebruiken maar daarna heb je lock-in voor een aardig hoge prijs. Een jaar is niks, dan is je project misschien net uit development en van server switchen is grote moeite.
Bij Hetzner heb je voor 20 euro p/m een VPS met dubbele cores, 4x zoveel RAM en 4x traffic. Of je doet server auction en krijg je een i7 met 16GB voor dat geld.

Maarja, dit is waarom we projecten in Docker zetten. Jaartje op Transip en dan zo verplaatsen naar elders zou ik doen :)
in de laatste maand 3x meerdaagse issues met de big storage aan mijn bladeVPS, gelukkig hangt er enkel mijn cameraopslag aan en niets belangrijk...
Mooie actie, maar ik sla deze over, heb al elders een VPN aanbieder, iedereen die wel meedoet succes :)
Deze actie betreft een VPS (Virtual Private Server), net iets anders dan een tunnel :)
Denk een autocorrect foutje van @DennisH82. ;)

Niet erg interessant voor mijn budget, leuk voor één jaar, maar daarna is het 25 euro p.m. of weer verhuizen. Wel gaaf voor de mensen die het wel kunnen betalen/nodig hebben.
Leuk! Maar je project moet dus al eigenlijk geschreven zijn? Ik had nog wel een paar leuke ideeën, maar daar had ik eerst de omgeving voor nodig.
Meestal draai je die omgeving lokaal en breng je hem daarna naar de cloud/VPS. ;)
Hoe zijn jullie ervaringen met de VPS systemen van TransIP? Ik heb er in het begin een gehad. Was alleen heel ontevreden over de stabiliteit.
Nog nooit issues gehad en draai er zon 5+ jaar.
> Hoe zijn jullie ervaringen met de VPS systemen van TransIP?

Voorheen bij CloudVPS nu overgenomen door TransIP. Ik werd er niet blij van:

Blijkt een flinke stap terug; minder support, lagere performance, slechtere prijzen, meer storingen in beheer console, trage backups, telefonisch onbereikbaar, kostenoverzicht ondoorzichtig, ik kan nog wel even doorgaan. Het meest vervelende vond ik dat ze bij de server verhuis (na overname) iets onnodig duur hadden ingericht "de goedkoopste X1 server + 12 addons" ipv "een gewone standaard X4 + die ene addon". Niet over te spreken.

update: er is ook een positief kantje:
Team.Blue (de samenwerking tussen TransIP en Combell) is al een hele grote 100% EU hosting partij geworden. Ik hoop dat ze in de toekomst een mooi alternatief worden voor AWS/Azure/GCE en niet in handen komen van andere mogendheden.

[Reactie gewijzigd door Barryke op 21 augustus 2020 13:50]

Off-topic maar ik zou graag willen dat TransIP niet alleen pfSense maar ook OPNsense als besturingssysteem aanbood.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ.

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee