Door Tweakers Partners

Ervaar de nieuwste LG line-up 2018 tijdens een exclusief Tweakers event!

22-02-2018 • 09:00

55 Linkedin

Ga jij de nieuwste producten van de LG line-up 2018 zien, ervaren en proberen? LG nodigt je uit voor het LG Sneak Preview Event 2018 op 14 maart in Naarderbos. Alles is geregeld, van barbecue tot drankjes. Meld je nu aan, want er zijn maar twintig plaatsen beschikbaar!

Voordat LG de line-up 2018 presenteert, gaan we eerst genieten van een barbecue om 18.30 uur. Vervolgens houdt om 19.00 uur onze communitymanager een openingswoord, gevolgd door een toelichting van Jeroen Peeters, manager engineering Benelux van LG, over de nieuwe line-up 2018. Hierna is het tijd voor een uitgebreide rondleiding langs alle producten uit de line-up 2018.

Mocht je na de rondleiding nog vragen hebben? Wees niet getreurd; je hebt nog zeker de kans om zelf langs de producten te lopen en vragen te stellen. Deze unieke avond wordt afgesloten met een borrel waarbij uitgebreid kan worden nagesproken over de nieuwe innovaties van LG 2018.

Testen
Het is natuurlijk gaaf om de nieuwe producten te zien en informatie erover te krijgen, maar het is nog leuker om de producten zelf te testen. Je kunt dan ook deelnemen aan een testpanel, waarin je ruim de tijd krijgt om een product uit een van de categorieën Tv (inclusief soundbar), Witgoed, Monitoren en Smartphones te testen. In onderstaande poll kun je aangeven welk product jij het liefst test. Na het evenement krijg je van ons te horen welk product jij mag testen en zorgen wij ervoor dat het bij jou komt. Onder de vijf beste reviews verloten we een mooie incentive.

Aanmelden!
Klinkt dit allemaal positief en lijkt het je wat om bij het LG Sneak Preview Event 2018 aanwezig te zijn? Vul dan de onderstaande poll in.

Ervaar de nieuwste LG line-up 2018 tijdens een exclusief Tweakers event!

Poll
De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Praktische zaken
Datum: 14 maart 2018
Tijd: 18.30 uur - 22.00 uur
Locatie: Golfbaan Naarderbos, IJsselmeerweg 100, 1411 DL Naarden

Voorwaarden actie LG Sneak Preview Event 2018

 • Je Tweakers-account moet voor 21 februari 2018 actief zijn.
 • Meedoen kan tot en met 1 maart 2018, alleen via de poll. Winnaars krijgen uiterlijk 2 maart 2018 bericht via e-mail. Niet-winnaars ontvangen geen bericht.
 • Winnaars worden at random geselecteerd.
 • De winnaars zijn beschikbaar op 14 maart 2018 vanaf 18.30 uur. De uitnodiging voor het evenement is strikt persoonlijk en kan niet worden overgedragen.
 • Je kunt één keer aan de poll deelnemen. Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen.
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • Alleen meerderjarigen mogen deelnemen aan de actie.
 • Medewerkers van Tweakers & LG zijn uitgesloten van deelname.
 • Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden, kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • Klachten kunnen via klachten@tweakers.net ingediend worden.
 • Er wordt een video opgenomen tijdens het evenement.
 • Winnaars zijn bereid en beschikbaar om veertien dagen in maart/april het toegewezen product te testen en een uitgebreide review te publiceren in Tweakers Pricewatch.
 • Er worden vijf incentives beschikbaar gesteld voor de vijf beste reviews.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (55)

Wijzig sortering
Wat is eigenlijk het verschil voor mij én voor tweakers.net, om:
- ofwel niet te reageren op de poll
- ofwel in te vullen "Nee, ik laat deze actie aan mij voorbijgaan."

Voor mijzelf verwacht ik geen verschil, laat dat duidelijk zijn..

Edit/aanvulling:
Zijn er anderen, die de zin "Er worden vijf incentives beschikbaar gesteld voor de vijf beste reviews." behoorlijk onduidelijk vinden? Ik kan wel gissen en zou dan bijvoorbeeld uitkomen op een kortingsbon op een LG-product.. Iemand anders een idee..?!

[Reactie gewijzigd door Janbraam op 22 februari 2018 21:56]

Wat is eigenlijk het verschil voor mij én voor tweakers.net, om:
- ofwel niet te reageren op de poll
- ofwel in te vullen "Nee, ik laat deze actie aan mij voorbijgaan."

Voor mijzelf verwacht ik geen verschil, laat dat duidelijk zijn..
Hierdoor weet Tweakers hoeveel van de bezochte bezoekers geen interesse hebben in deze actie.
Zijn er anderen, die de zin "Er worden vijf incentives beschikbaar gesteld voor de vijf beste reviews." behoorlijk onduidelijk vinden? Ik kan wel gissen en zou dan bijvoorbeeld uitkomen op een kortingsbon op een LG-product.. Iemand anders een idee..?!
Niet iedereen zal worden beloond voor zijn/haar review, maar wel de 5 beste reviews. Deze krijgen dan een presentje = incentive thuisgestuurd. Het zou dus een kortingsbon kunnen zijn, maar ook een headset of een ander product van LG.
Toch altijd zonde dat de events die georganiseerd worden ver weg zijn voor de noorderlingen onder ons. Het is voor de noorderlingen een stuk grotere uitdaging om aanwezig te kunnen zijn.
Misschien een idee voor de toekomst om misschien wat te organiseren in het Noorden?

[Reactie gewijzigd door MartijnAbel op 22 februari 2018 12:27]

Toch altijd zonde
Altijd?
plan: Bekijk de presentaties van de Meet-up Blockchain

Daarbij kies je er zelf voor om in de periferie van het land te wonen. Dan moet je niet raar opkijken dat je ver moet reizen omdat het meeste in de randstad georganiseerd wordt. Tenzij je ook klaagt dat je huis veel goedkoper is dan vergelijkbare huizen in de randstad, om maar wat te noemen ;).
Met die altijd bedoel ik dat het altijd zonde is als het ver weg georganiseerd is ;) en zeker nier verkeerd bedoeld hoor.
Je geeft al aan, het meeste. Het zou dan ook mooi zijn als er voor de noorderlingen wat meer in de buurt georganiseerd zou worden. Als dat niet kan o.i.d. dan snap ik dat, maar aanstippen mag ik het volgens mij heus wel...
Als je het hebt over dit soort test events, dan klopt het. Over het algemeen heeft de partner vaak zo'n event in de omgeving van Amsterdam. Kom je uit Amsterdam dan heb je zeer weinig reistijd bij dit soort test acties. Deze mensen zullen zich zeer waarschijnlijk veel vaker inschrijven dan mensen uit het noorden of zuiden van het land. Hierdoor is de kans dus zeer groot dat er veel mensen uit het Westen aanwezig zijn.

Wellicht kan er gekeken worden of leveranciers vaker iets in de buurt van Utrecht kunnen opzetten (zoals Synology jaarlijks doet) of dat bijvoorbeeld MSI of CoolerMaster een event in het zuiden (Eindhoven/Son) kunnen opzetten.
Dat dus idd Kiswum, thanks voor je toevoeging :)
Ik reis elke dag van assen naar Hilversum en terug..😂 het is goed te doen hoor. Ik ook gewoon mee. Dan maar een nachtje wat minder slapen.
Een barbecue!? Het is volgende week -8 graden buiten, hoop dat dat tegen die tijd iets beter is. :P
Winter BBQ altijd goed en op kou kan je je kleden!
Op warmte ook, maar dan gaan mensen zo raar kijken.
Koffie, thee & chocolademelk + glühwein & jagermeister + jägermeister en niemand die het nog koud heeft.
Hmm ik heb anders al jaren een bbq met oud en nieuw. Lekker warm bij de bbq staan, met een worstje in de ene hand en een biertje in de ander kijk naar het vuurwerk :). Een van de beste tradities binnen onze vrienden groep.
Die BBQ duurt maar een half uur dus daar merk je weinig van. Tis te hopen dat het vlees wel klaar is dat je niet lang moet wachten.
Even voor de duidelijkheid: Testen en schrijven van een review is dus thuis?

Heb zeer slechte ervaringen met het testen en daarna schrijven van reviews van producten die ik alleen op locatie aan de tand mocht voelen. Omstandigheden zijn dan nooit zoals je die in de praktijk hebt enzo. Dan gun ik het liever een ander.
Zeer goede vraag. Als je een goede review wilt maken wil je het uitgebreid en op je eigen gemak testen. Alleen als het thuis installeren kan een bepaald ding zijn binnen het reviewen.
"Na het evenement krijg je van ons te horen welk product jij mag testen en zorgen wij ervoor dat het bij jou komt. "
Na het event ontvang je inderdaad een LG product thuis zodat je die minimaal 14 dagen thuis kan testen.
Heel mooi dat dit weer georganiseerd is, die test events zijn naar mijn ervaring altijd wel leuk om mee te maken. Maar ik kan niet snappen dat er keer op keer zo'n wedstrijd element in de reviews gestopt moet worden. Beloon dan gewoon naar de score die de review krijgt? Nu staan er straks 15 Tweakers die een berg werk verzetten aan een review, en vervolgens net niet genoeg zijn voor dat ene presentje.
Het is nou eenmaal lonender om tig mensen iets voor je te laten doen en er maar een paar "te betalen" dan iedereen te betalen. De kwaliteit zal er niet echt onder te lijden hebben, dus kies je de route die ook kwantiteit levert.
Aan de andere kant is het ook wel de bedoeling dat je review wat voorstelt.
Ik heb vaker aan een testpanel mee gedaan en daar was geen 'prijs' voor de beste reviews.
Daar zag je dat een aantal mensen wel flink tijd in de review staken omdat ze het leuk vinden (waaronder ik zelf) en een aantal mensen die duidelijk in een kwartiertje iets neer gekwakt hebben, om het oneerbiedig te zeggen. Zulke reviews heb je dan niet zo veel aan. Dus ik snap wel dat ze mensen willen motiveren om ook een uitgebreide review neer te zetten.
Bij het Tweakers Oktober Testfest was er ook teleurstelling dat niet iedereen iets kreeg voor zijn inspanning. Hoewel niet iedereen het hiermee eens zal zijn vind ik het georganiseerde event een stukje waardering vooraf. Naast interessante producten is er gezelligheid in de vorm van eten, drinken en de gelegenheid om de Tweakers crew en andere Tweakers te ontmoeten.

Daarom vind ik het leuk om aan dit soort events mee te doen en een review te schrijven voor de Tweakers community. Dat je iets kunt winnen voor de beste review is leuk maar de waardering en terugkoppeling uit de community vind ik persoonlijk leuker.
Anoniem: 372172
22 februari 2018 09:05
Gave actie van Tweakers !
Helaas, ben gisteren Hero lid geworden, ik mag dus niet meedoen.
Voorwaarden actie LG Sneak Preview Event 2018
Je Tweakers-account moet voor 21 februari 2018 actief zijn.
Je Tweakers-account moet voor 21 februari 2018 actief zijn.
Dit gaat er gewoon om dat je account niet pas op 21 februari aangemaakt is. Heeft niets te maken met je Hero status en je kunt dus gewoon meedoen?
Ah verkeerd begrepen, thanks! 8)7
Anoniem: 372172
@Cyw00d22 februari 2018 09:43
Je bent al lang lid :Geregistreerd op 26 januari 2006, laatste wijziging 1 juni 2017 :)

Dus kan je gewoon meedoen.
Om toch iets te zeuren te hebben: kwam laatst een review tegen (van één of ander Sony product geloof ik), die ook n.a.v. zo'n test evenement was geschreven. Ik krijg toch sterk de indruk dat dit soort evenementen de objectiviteit van reviews niet ten goede komt.

Het is simpelweg de psychologie van eerst iemand iets geven en dan vervolgens wat vragen. Dat creëert druk om een tegenprestatie te leveren. Iets wat je dan ook terugziet in die reviews die veel positiever lijken dan normaal. Leuk voor fabrikanten, minder nuttige voor potentiële kopers die op het verkeerde been gezet worden.

Oké, er staat een tag "testpanel" bij dan, maar de testscore wordt wel gewoon meegenomen bij de totaalscore. Dat laatste zou niet moeten IMO.
het is dan ook de bedoeling dat je zo eerlijk mogelijk bent toch? heb ook even gekeken en moet zeggen dat zommige reviews er niet om liegen! en ja, tuurlijk krijg je eerst iets, maar als slimme koper let je heus wel op hoor! en daar komt nog bij dat de totaalscore er niet veel op uit zal wijken omdat tweakers deze producten zelf meestal ook grondig test!
We houden sterk in de gaten dat de resultaten niet gaan afwijken van de gemiddelde scores. Onderzoek toont aan dat dit niet het geval is. Wat wel een effect heeft is dat dit soort testpanels vaak ingekocht wordt door partijen die goed te boek staan of hun flag ship product willen promoten, dat zijn producten die per definitie vaker goed scoren, testpanel of gewone review maakt dus weinig uit.

De reden dat we er voor kiezen om altijd iets als incentive te geven is niet vanwege het willen beïnvloeden van de score, maar juist als dank voor de uitgebreide moeite die de tester neemt voor deze fabrikant.
Ik zou graag komen, maar ik zit alleen een beetje met mijn terugreis. Aangezien ik vanuit Leeuwarden moet komen, is het de vraag of ik de laatste aansluitingen met het OV kan halen als het evenement tot 22:00u duurt. Of is het laatste gedeelte van de avond vrij ingedeeld?
Ik doe graag mee. :) ik zou wel een LG telefoon willen testen. Ik heb nu Samsung dus :)! Vooral eentje met een goede DAC zou geweldig zijn. Ik reis elke dag 6 uur dus dan is ie goed te testen.
Ziet er interessant uit, maar wat zijn die incentives?
Ik vraag niet wat het betekent want dat weet ik wel ;) Maar meer waar we aan moeten denken wat dat kan zijn.
Als ik de poll begrijp misschien wel een OLED televisie, een smartphone, een monitor, een robotstofzuiger en een voorbijganger :P
Haha, doe mij maar die voorbijganger :P

Het is goed dat erbij staat dat niet iedereen een product wint, maar aan de andere kant worden er wel bergen werk verzet door de reviewers. Als de kans groot is dat je het product zelf mag winnen, dan zullen mensen echt wel beter hun best doen en er meer tijd (= geld) in de review steken.
Ik heb ook het gevoel dat de kwaliteit er niet beter op is geworden sinds er meer acties zijn georganiseerd waarbij je een product niet automatisch mag houden. Alleen het aantal reviews van een product zijn daarmee gestegen. Dus de kwantiteit is hoger geworden, maar de kwaliteit is geslonken. Het is aan Tweakers en de partner waar ze dus voorkeur aan geven.

Tweakers kan niet van elke fabrikant eisen om het geteste product gratis weg te geven, want dan zullen dit soort evenementen minder worden gehouden en dat lijkt mij niet echt de bedoeling. Het zou wel mooi zijn als de gebruikers achteraf de kans krijgen om het geteste product direct over te kopen van de fabrikant met een leuke korting. Het product zal anders alleen nog als showroom model worden ingezet of misschien andere testers worden doorgegeven.
Leuke actie en had graag een oled willen testen. Helaas op vakantie ;)

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee