Advertorial

Door Tweakers Partners

Acht users bekeken hoe indrukwekkend en plat LG's W7-oled-tv is

14-07-2017 • 08:42

59 Linkedin

Dunner dan ooit, indrukwekkend groot en volgestopt met de nieuwste technieken: de LG W7 wist de laatste tijd aardig wat rumoer te veroorzaken. En toeval bestaat niet; op onze oproep om de W7 op Tweakers HQ te komen bewonderen, kwamen exact 777 aanmeldingen. Helaas was er slechts ruimte voor 8 users. Gelukkig konden we nog één cameraman in onze huiskamersetting erbij proppen, zodat ook de rest van de community een beeld kan krijgen van een geslaagde avond.

Benieuwd of jullie medetweakers het technisch expert Jeroen Peeters van LG een beetje moeilijk hebben gemaakt? Of wat zij van de W7 vonden nu ze hem in het echt hebben bewonderd? Je ziet het in onderstaande video.

Helaas!
De video die je probeert te bekijken is niet langer beschikbaar op Tweakers.net.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (59)

Wijzig sortering
Samen met 7 andere Tweakers ben ik op het Tweakers HQ in Amsterdam geweest, om daar op uitnodiging van Tweakers.net en LG de presentatie van de W7 bij te wonen. Aldaar stonden naast de W7 ook een C7 en E7 opgesteld, evenals een "gewone" LED 4k televisie. Hier hebben we veel informatie gekregen van 2 LG-medewerkers. Jeroen Peeters, productexpert bij LG, die over de OLED-televisies en de achterliggende techniek kon vertellen en een dame van LG Benelux die verantwoordelijk is voor de content op het smart-tv-platform. We hebben zeer uitgebreid met deze mensen kunnen spreken en er werd goed de tijd genomen om onze vragen te beantwoorden en alles te verduidelijken. Natuurlijk mochten er ook kritische vragen worden gesteld en ook daar werd uitgebreid de tijd voor genomen.

Verder hebben we ook zelf met de televisies kunnen spelen. Er was een XBox op aangesloten; we konden beelden casten via Miracast en konden vrijelijk met Netflix aan de gang om bijv. Dolby Atmos- en Dolby Visionmateriaal te beluisteren/bekijken. We mochten werkelijk alles doen en uitproberen, m.u.v. de televisie slopen of meenemen. ;)

Hierbij zijn ook filmbeelden gemaakt, waarvan je een klein deel in bovenstaande video kunt zien. Naast het gesprek met deze medewerkers van LG, kregen we ook een rondleiding op het kantoor van Tweakers, waar we o.a. bekende gezichten zoals forumcoördinator Frederik Zevenbergen (Zeef) en reviewers Paul Hulsebosch; Chris Broesder en Sim Kranenburg gezien en gesproken hebben. Allemaal gezellig en informatief. Daarvoor dank aan deze medewerkers natuurlijk. Het gesprek met Sim was natuurlijk ook van extra toegevoegde waarde, omdat hij binnen Tweakers alle tv-reviews doet. Naast een algemeen gesprek over de nieuwste televisies, hadden we de kans om ook met hem over OLED, LG en kalibratie van gedachten te wisselen.

Een uitgebreid verslag van deze dag kun je terug vinden op het forum, in het LG OLED televisie topic:
https://gathering.tweaker...message/51848847#51848847

Wij hebben geprobeerd om antwoord te krijgen op de meest prangende vragen over de OLED televisies. Denk dan aan het oplossen van judder/stutter; de beste instellingen voor live televisie of HDR-materiaal en het beleid van LG rondom nieuwe features of het oplossen van bugs/problemen. Deze vragen en antwoorden heb ik ook verwerkt in bovenstaande forumpost.

Bij dezen nog even een bedankje aan LG en Tweakers voor de uitnodiging en de nette verzorging van deze dag. En een bedankje aan mijn mede-Tweakers voor de gezellige dag. Samen moet je er het beste van maken en dat is meer dan gelukt. Thanks!

De tekst onder de video heeft het over 7 Tweakers, maar wij waren toch echt met 'zn achten op het Tweakers HQ.

Edit: Tekst iets verduidelijkt.

[Reactie gewijzigd door Jorgen op 14 juli 2017 17:44]

Als je nieuws en reclame zo kunt combineren om meer toestellen (/apparaten) uit te lichten vind ik het niet storend eerlijk gezegd. Als je kijkt naar deze advertorial is het inderdaad wat zachter qua opzet en word er niet echt doorgevraagd of vragen juist wat ontweken.

Echter geeft het mij wel inzicht dat een dusdanige TV bij mij qua scherm heel mooi zou zijn, maar vanwege de soundbar niet in huis komt. Een soundbar is gewoon mijn inziens een NO GO.
Dan had ik liever gezien dat ze een losse voet zouden maken die ook weg te werken is waarmee de TV verbonden dient te worden. Het PC -> monitor / kast verhaal.

Je plakt de TV aan de muur en plaatst de voet / kast ergens anders b.v. in een kastje. Nog mooier zou zijn als je deze compleet uit het zicht zou kunnen plaatsen en over een langere afstand met je tv zou kunnen connecten door b.v. UTP kabels. Dan zou je de aansturing b.v. kunnen weg werken in een meterkast. De RF of IR sensor zou men dan gewoon in het scherm zelf kunnen verwerken zodat je afstandsbediening uiteraard wel gewoon in je kamer werkt.

Uiteindelijk zou ik 1 centrale kleine ruimte willen hebben voor mijn modem, firewall, NAS, tv aansturingsbox, centraal audio systeem etc... En in de woon / leef ruimtes zelf zo weinig mogelijk kabels en kastjes die in het zicht staan / hangen. Ook maakt dit het voor dieven minder interessant.

@Tourmaline
Voor een groep mensen is de soundbar inderdaad een verbetering, maar dan nog maak het geheel optioneel. Creeer een soundbar die je ook bij andere TV`s kunt gebruiken. Zo heb je een product die langer ondersteund wordt omdat er meer vraag voor is, en er meer systemen zijn die hem ondersteunen. Als de soundbar puur en alleen voor deze TV is, dan is hij in het begin waarschijnlijk goed te verkrijgen (qua onderdelen) en naderhand wordt het schaars en onnodig duur.

[Reactie gewijzigd door Passkes op 14 juli 2017 11:17]

Je schrijft het mooi, je plak de tv aan de muur en plaatst de voet in een kast. Deze review laat dat dus beter zien: https://www.cnet.com/news...-in-wall-electrical-code/

Uiteindelijk moet er in de muur een kabel van de tv naar de soundbar. Die soundbar heeft alle aansluitingen, Dat betekend dus in de praktijk voordat je je te kan ophangen, muur infrezen, kabel er in muur dicht doen, stukken, verven. In USA zijn het vaak gipsmuren, werkt wat sneller.

Leuke advertentie die mooi de mogelijkheden laat zien maar vergeet te vermelden dat je alles toch moet wegwerken in de muur. Als je daar dan toch mee bezig bent kun je net zo goed die paar mm in de muur weghalen zodat de tv echt strak in de muur zit.

wow dolby atmos, klink leuk maar of een soundbar nu echt het zelfde atmos effect geeft als 5 of 7 speakers verdeeld over de ruimte vraag ik me ook af. Je blijft dus zitten met de soundar die eigenlijk gewoon de hele hardware van de tv bevat en die ergens toch in de buurt van de tv moet zitten.
Bij deze televisie kan je natuurlijk wel het hele concept van een kast weglaten.
Ik zou zo mijn TV meubel weg doen als ik zo'n televisie zou kunnen kopen.
Het is idd mooi maar vereist dus gewoon een boel breekwerk, dat kost ook aardig wat en vergeet men er hier maar even bij te vermelden. Daarnaast moet je natuurlijk ook de box onder de tv hebben omdat daar al je aansluitingen zitten en misschien wil je die weg ergens anders in je kamer hebben staan.

Daarnaast niet ieder huis leent zich voor breekwerk, het is mooi ding maar met een grote maar.
Dit is dan ook de bedoeling naar mijn inziens dat het duidelijk is wat het standpunt van ieder is in een review. Reviewers moeten zich op voorhand kenbaar maken wie hun betaald en wat hun voorkeuren zijn. Een diehard Apple/Samsung fan zal een heel andere mening over een product hebben dan iemand die dit niet is. Idem voor iemand die betaald wordt om producten te reviewen (hello Tweakers?).

Dit is dan ook een mooie review. Het is duidelijk wat de insteek is, het is een mooie vergelijking, het zijn relatief onbekende reviewers (wat misschien een minpunt is) en het eind resultaat lijkt vrij neutraal.
Voor de verbetering van de geluidskwaliteit is een integratie van een soundbar nog niet zo'n slecht idee. Geluid is vaak slecht bij tv's. Een van de redenen waarom film liefhebbers een los audiosysteem gebruiken. ;)

[Reactie gewijzigd door Tourmaline op 14 juli 2017 11:19]

Wij hebben de LG55SJ850V met een geweldige sound van Harman Kardon met 40 Watts en een super mooi scherp beeld in een woord geweldig.
Kan niet op tegen een echt 5.1/7.1 geluidsset-up. ;)
Al jaren lid, doe altijd mee met die wedstrijden maar win nooit wat om te mogen reviewen :/ En dan reagerende op die zeikerds die klagen over product placement... leuk dat jullie alles in het leven gratis doen en groene cijfers mijdt als cholera. Dit is TIEN keer beter dan een advertentiebanner en het levert daadwerkelijk content. Wil je diepere vragen stellen kun je letterlijk die gebruikers berichtjes sturen.

Ik bedoel, wat wil je nog meer? Het is ook echt NOOIT goed....

[Reactie gewijzigd door matthewk op 14 juli 2017 18:00]

Inderdaad, klik dan de advertorials niet aan als je je er zo aan stoort.

Maar sommige gebruikers vinden het volgens mij 'cool' om lekker te blijven zeuren, die zien liever dat Tweakers tig banners gaat pushen, want daar hebben ze waarschijnlijk al een adblocker voor/ze hebben geen flauw benul van het feit dat een site als Tweakers natuurlijk geld moet verdienen om te kunnen blijven bestaan.

Zie ik inderdaad ook 100x liever dit dan banners, ga zo door Tweakers, de kwaliteit is duidelijk hoger dan eerdere advertorials, en let maar niet op de mensen die zeiken omdat ze geen icoontjes of prefixes kunnen herkennen.
laat even buiten kijf staan dat ik een hekel heb aan dit soort 'product placement', maar er zijn wel een aantal eigenschappen die het nog erger hadden kunnen maken:
 • Het niet of nog slechter vermelden dat dit een betaald artikel is (advertorial) (al zou het beter zijn dat het in de titel al er bij staat, zoals ook bij [adv] artikelen)
 • Het filmpje speelt niet automatisch (als jullie dit lezen, Tweakers, AUB doe dit nooit. Ik kwam gister op engadget en heb 't tabblad meteen gesloten. Er zijn genoeg alternatieven die jullie fanbase graag overnemen)
 • De titel is niet zo clickbaity als de vorige advertorial. Die heb ik uit principe niet gekeken. Deze aanpak vind ik persoonlijk nog wel gaan. De video was uiteraard wel om alles goed te praten (de prijs, de soundbar), maar het voegde wel wat toe.
Wat is er toch aan de hand met Tweakers.net? Waarom dit soort tenenkrommende advertenties waarbij gebruikers als 'acteurs' ingezet worden. Plaatsvervangende schaamte hiero...
Ik was één van de acht aanwezige Tweakers en wij mochten echt alles doen en alles vragen, met uitzondering van de tv slopen of meenemen. Ik heb in de hele middag 2 "verplichte shots" moeten doen: "even lekker onderuit zitten op de bank" en "even goed naar de geringe dikte van het scherm kijken". Bij de vragen van de interviewer/videomeneer (die natuurlijk plant welke vragen hij stelt en in de uiteindelijke video opneemt) stond het ons volledig vrij om eender wat te antwoorden. Er is natuurlijk veel meer filmmateriaal en als je dat gezien had, of erbij was geweest, dan zou je hebben gezien dat wij absoluut niet in een commercial aan het spelen waren, maar dat er 8 kritische blikken naar de presentatie en de tv hebben gekeken.

[Reactie gewijzigd door Jorgen op 14 juli 2017 12:15]

Daarbij zijn de reviews gewoon niet kritisch genoeg. Veel reviews gaan niet genoeg in op dat wat een TV moet doen: een afdoende beeld produceren. Kritiek op de E6's beeldprocessing wordt door Sim afgedaan met "ja, maar dat moet je ook uitzetten, elke TV is daar zwak in". Feit: bronmateriaal is vaak gewoon ruk. Feit: veel kijkers verwachten van hun TV set dat ie z'n best doet om het beeld op te poetsen middels frame/blackframe insertion, ruisonderdrukking, etc. Als die functies dan grof tekort schieten dan zou mijn antwoord zijn: doe die functie er dan gewoon niet in.

De OLED55E6V geeft bij perfect UHD bronmateriaal best een mooi plaatje, maar als de kwaliteit ook maar een klein beetje opgepoetst moet worden dan gaat het al vaak flink mis met volslagen misfires van de frame-insertion engine. Zelfs bij UHD materiaal van Amazon Video (The Grand Tour) moet je zaken als Tru Motion eigenlijk niet aanzetten (sorry, ik vind het Soap Opera Effect nou eenmaal een stuk mooier/prettiger om naar te kijken) omdat je te vaak ziet dat de processor grove fouten maakt.

Overigens trok mijn eerste E6 paneel gewoon krom, ik had ineens een curved scherm. Nadat LG het paneel vervangen had was het een stuk minder maar ook dit paneel is niet volkomen vlak: er is een duidelijke curve te zien. Volgens LG valt het dit keer binnen de specs en gaan ze er niets meer aan doen.

Nee, voor mij nooit meer LG. Ze kunnen misschien goeie OLED panels maken, maar om daar een goeie TV om heen te bouwen moesten ze misschien toch maar lekker aan anderen over laten. En Tweakers zou daar best wat kritischer op mogen zijn...
Al die beeldverbeterende rommel is de meest walgelijke meuk die er is. Als het beeldmateriaal ruk is dan is het ruk, ik verwacht totaal niet dat een tv een poging doet het beter te maken. Sterker nog, liever niet.

Zoals je zelf al zegt: Het kan alleen maar fout gaan.

Kijk materiaal gewoon zoals het bedoelt is. Ik zou bijna meer betalen voor een tv die gewoon alleen beeld doorgeeft en niet daar zelf eerst nog aan wil gaan zitten.

Sowieso vraag ik me af of er wel echt iets verbeterd moet worden aan wat er op tv word uitgezonden of op bluray te krijgen is? Volgens mij voldoet dat voor de overgrote meerderheid van de mensen prima en als er dan wat verbeterd moet worden kan je je ook afvragen of een tv in de hele keten van productie tot kijker wel het beste apparaat is om dat aan over te laten. Ik denk van niet.
Smaken verschillen. Zakjes Venco ook.

Ergo: ik kijk zoals ík het prettig vind.
Dat mag. Maar claim dan geen dingen als:
Feit: veel kijkers verwachten van hun TV set dat ie z'n best doet om het beeld op te poetsen middels frame/blackframe insertion, ruisonderdrukking, etc.
De meeste mensen zal dat namelijk een rotzorg wezen.
"De meeste mensen zal dat namelijk een rotzorg wezen."

Ik zie anders regelmatig op het forum voorbij komen dat 'minder materiaal er slechter uitziet op een OLED" en dan wordt gewoon niet meegenomen dat ze het over een LG hebben terwijl andere merken 'minder materiaal' een stuk beter kunnen oppoetsen ;) .
"De meeste mensen zal dat namelijk een rotzorg wezen. "

Hoewel ik het totaal met je eens ben op dit punt, (als bronmateriaal slecht is dan is dat gewoon zo dan schiet het niet op om je tv hier allerlei trukjen mee te laten uitvoeren om het alsnog beter te krijgen )
betwijfel ik of je uitspraak dat de meeste mensen het een rotzorg zal zijn wel klopt.

Onder tweakers gaat dit misschien op, maar de gemiddelde tv kijker wil gewoon een "goed" beeld zonder allerlei settings aan te moeten passen of profielen aan te moeten maken (user1, user2 ,etc)
Die hebben dus wel truemotion aanstaan, vaak ook nog op default instellingen, waardoor het beeld - zoals je met recht aangeeft - er niet beter op gaat worden.
Tja, maar dan moet je ook geen reviews meer lezen.

Daarin wordt vaak genoeg gekeken naar bijvoorbeeld kleuraccuraatheid. Als jij (zoals blijkbaar 80% van Nederland) liever naar een neongroen grasveld kijkt, dan heb je niks aan een review die objectief probeert te meten.

En dat is hetzelfde als met TruMotion en al die meuk. De meeste reviews belichten het kort, en drukken je dan op het hart om het gewoon niet te gebruiken. Zoals alle post-processing.
Waarom stop je een halfbakken functie in je toestel? TruMotion is gewoon brak. Andere fabrikanten hebben dat een stuk beter voor elkaar.
blijkbaar heb jij nooit een 4k scherm gezien want het upscaling werkt absoluut goed, wereld van verschil alleen al op normale tv zenders tussen me oude plasma en 4k scherm.

dus het is absoluut niet ruk!
Ben het totaal niet eens met jouw bewering dat ruk = ruk en kan alleen maar slechter. Als iemand die regelmatig video bewerkt, kan ik je vertellen dat beeld wat soms ruk is, maar niet "ruk" genoeg, best valt op te poetsen. Het reslutaat is wisselend, maar altijd beter. En nee, een DVD-source verander je idd nooit in blueray kwaliteit. Dat is ook niet de intentie.
Intentie is matig beeld op te poetsen zodat het acceptabel wegkijkt ipv ergelijk.

Als het echt heel erg ruk is, heb je gelijk. Daar valt geen eer meer te behalen. Maar voor de rest valt er altijd wat op te knappen.

[Reactie gewijzigd door Madrox op 15 juli 2017 08:17]

Ach, als er hiermee geld in het laatje komt zodat wij kunnen blijven genieten van een heleboel dingen die wél tof zijn hier op Tweakers, vind ik het goed. :)
eenvoudig er moet brood op de plank komen :)
Precies, en dit is ook weer een stuk beter/'minder nep' dan eerdere advertorials, als we dit niveau houden, of de kwaliteit zelfs nog verder stijgt, dan stoor ik me hier echt niet aan.
Er staat toch duidelijk bij "advertorial". Wil je het niet zien, sla je het toch mooi over. ;)

Het werkt ook de andere kant op:
Zo worden mensen, die normaal gesproken niet alle nieuwe technieken bijhouden mooi op de hoogte gehouden van wat er nu op de markt is.

Natuurlijk wil elke fabrikant laten zien wat ze in huis hebben!

Je kunt zelf relevante dingen hieruit filteren of het kan inspiratie zijn om deze tv zelf eens in een winkel te gaan bekijken en je eigen oordeel erover vellen.

Ik zie dit niet echt als een negatieve ontwikkeling, zolang maar duidelijk aangegeven wordt dat dit een "advertorial" is!

[Reactie gewijzigd door Tourmaline op 14 juli 2017 11:21]

Ik weet niet hoe jij het ziet maar deze is toch echt een stuk minder tenenkrommend dan eerdere advertorials, dus er word wel 'geluisterd naar onze input', uiteindelijk moet Tweakers ook geld verdienen om te kunnen blijven bestaan, en dan liever dit dan tig banners.

Zoals ook al door anderen gezegd, je hoeft dit natuurlijk niet te lezen/kijken, het staat duidelijk in het overzicht als advertorial (.adv prefix, en ander icoon) dus je kan het ook gewoon niet aanklikken. Eigenlijk zou ik dan wel willen voorstellen dat je toch even de video kijkt, de meneer van LG krijgt best wat directe/scherpe vragen naar z'n hoofd die gewoon beantwoord worden en in de video blijven, al een stuk 'eerlijker' dan eerdere advertorials dus.
Teveel mensen die Adblockers gebruiken en geen extra geld gaan neertellen om dit soort tenenkrommende artikelen advertorials te lezen, vermoed ik zo... ;)

[Reactie gewijzigd door Peatsmoke op 14 juli 2017 09:00]

Beeldmateriaal ipv storende banners vind ik altijd een +1 waard. Hulde voor het introduceren van deze vorm van advertorials. Ik kan nu gewoon lekker de tweakers reviewers contacteren voor meer informatie over de TV. Dat kan je niet bij een standaard ad.
+1Anoniem: 167912
@Carino14 juli 2017 09:14
Wat is er toch aan de hand met de bezoekers hier? Al dat geklaag en gezaag over advertenties en advertorials. Blijf hier dan toch gewoon weg als het je niet aanstaat?
Men verwachte overal de beste kwaliteit maar wil er vooral niet voor betalen.
Omdat er "Advertorial" bij de nieuws items staat is aan jouw de keus om het te kijken om over te slaan! ;)

Uw wordt voor die tijd in ieder geval netjes op de hoogte gebracht wat voor nieuws dit is. :)

Als je je er zo druk om maakt, sla die "Advertorials" dan lekker over.
Hier staat meer info over de (introductie van de) .Adv items:
plan: Tweakers introduceert .Adv-artikelen
(inclusief het uitschakelen ervan met een abo)
Ah dank je wel voor het antwoord waar ik naar op zoek was!
Ieder abonnement voldoet, te krijgen vanaf 1 euro per maand ;)
Dit artikel valt onder .plan, en deze categorie kun je uitzetten.
Je hoeft dus geen lidmaatschap te hebben om hem niet meer te zien.
Ja maar .plan wil ik op zich wel zien.
Nee, je hebt tegenwoordig .plan, .actie en .adv, waarbij dit artikel onder .adv van advertorial valt.
Dit artikel valt toch onder .Adv?
Rubrieken met dit soort artikelen kun je natuurlijk nooit meer serieus nemen. :(
Hoezo niet? dit is wel duidelijk een stukje 'eerlijker' dan eerdere advertorials, Tweakers luistert dus goed naar de input die ze krijgen van de reacties op advertorials, en dat maakt het geheel een stuk minder storend/zelfs informatief.

Als je tips hebt hoe ze dit anders kunnen doen zodat jij het serieuzer kan nemen weet ik zeker dat ze daar in geïnteresseerd zijn.

Uiteindelijk is het heel simpel, bij Tweakers werkt ik weet niet hoeveel man (en vrouw) en die moeten logischerwijs salaris ontvangen, en dat moet ergens van worden betaald.
De ene site kiest er voor om je dood te gooien met banners en weet ik wat nog meer om de kosten eruit te halen, maar Tweakers is juist bezig om een acceptabele middenweg te zoeken waar je zo min mogelijk "last hebt" van ad's, ondanks dat ze er dus wel gewoon zijn. (want ja, een site kost geld om te hosten/onderhouden)

Dan zie ik zelf 100x liever af en toe een advertorial artikel (zeker als ze van deze of nog betere kwaliteit zijn) dan dat ik een ad blocker moet gaan installeren omdat de helft van iedere pagina knippert en me troep aan probeert te smeren.
mooie TV maar 7000€ is iets teveel van het goede voor mij.
De 77" versie is zelfs €20.000,- :+
Gelukkig is de complete 7-serie hetzelfde (m.u.v. geluid en uiterlijk). Je krijgt dus bij de B7 tot en met W7 de beschikking over het zelfde scherm; dezelfde SoC, dezelfde mogelijkheden en firmware en het zelfde WebOS platform. Als je de W7 veel te duur vindt, dan kan je ook bij de B7 en C7 kijken. De 55" versies gaan al een tijdje voor circa € 2000 over de toonbank. Nog steeds een enorme smak geld, maar wel beter dan € 7000. :)
Prachtige tv maar die soundbar is er echt te veel aan, die zou optioneel moeten zijn.
Ik wil gewoon een dunne tv over gans de oppervlakte zodat die mooi aan de muur kan hangen (zoals mijn samsung plasma), de besturing en voeding kunnen mooi in mijn tv-meubel plaatsnemen.
Bonus punten voor het weglaten van de 'foute' voice-over die in de laatste paar advertorial videos zat, dit kijkt toch al 5x lekkerder weg. Ook ben ik blij dat er nu eens goeie vragen gesteld door de verschillende uitgenodigde Tweakers, stuk informatiever dan eerdere advertorial video's.

Al met al, dit is dus zoals het altijd zo moeten gaan, duidelijke video, goeie advertorial, ga zo door.
Als je nog meer wilt weten over deze televisie, of over deze dag bij Tweakers en LG, raad ik je aan om even het LG Oled topic te bezoeken. Ik heb daar ook een verslagje gedaan van deze dag.

Zie
[LG OLED] Ervaringen & Discussie en
https://gathering.tweaker...message/51848847#51848847

De vragen die je onderaan ziet hadden we eerder al in het topic verzameld. Deze zijn door Senaxx, mijzelf en onze 6 medetweakers samen met nog veel meer andere vragen gesteld tijdens deze middag.
Lg praat om de firmware updates heen. Spreekt over updates over verschillende generatie tv's. En niet over up-to-date houden van huidige firmware. Zorg eerst maar eens dat de oudere modellen van vorig jaar worden geupdate
Een van de pluspunten van LG, bij introductie van een model toezeggen dat er nog van alles in de pijplijn zit voor dat model. Het welbekende verkooppraatje.

Het grootste minpunt van LG, het daadwerkelijk nakomen van de beloofde toezeggingen, en dat doen ze keer op keer, en ze komen er ook mee weg.

Zodra er een nieuwe modellijn beschikbaar is, wordt de voorgaande modellen reeks alleen nog maar minimaal of helemaal niet meer ondersteund, over de reeks daarvóór nog maar te zwijgen.
Dit is niet in de video teruggekomen, maar uiteindelijk vertelde Jeroen Peeters wel dat het niet alleen de bedoeling is dat nieuwe features (Technicolor naar de 7-serie en HLG naar de 6-serie) maar ook verbeteringen (betere inputlag in de 6-serie) en ook fixes naar de huidige en vorige modellen moeten komen.

Wat daarvan in de praktijk terug te zien is, zullen we maar moeten afwachten, zoals hardware-lover in 'plan: Acht users bekeken hoe indrukwekkend en plat LG's W7... hier opmerkt.

[Reactie gewijzigd door Jorgen op 14 juli 2017 23:25]

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee