Advertorial

Door Tweakers Partners

20% korting voor tweakers bij The Next Web

05-05-2017 • 00:36

43 Linkedin

Op 18 en 19 mei is The Next Web conference in Amsterdam. Zoals TNW zelf zegt: “Not your average tech event”. Nu weten we dat een aantal van jullie al reikhalzend uitkijkt naar dit evenement. Dat is ook niet zo gek want het is een evenement dat verder gaat dan alleen development of alleen sales. Een mooie mix van onderwerpen, workshops en ervaringen.

tnw 2017Wie kun je zoal verwachten? Illustere namen zoals Hardwell, Dave McClure (Founder, 500startups), Constantijn van Oranje (Startup Delta), Mike Quigley (CMO, Pokemon GO) en veel meer grote namen zullen op TNW spreken.

Daarnaast is er genoeg te doen en te beleven. Er is een hack battle, er is een music summit. Verder vind je op het terrein een startup city. Er is vr, er zijn drones en er komt een mobiele tv-studio. Kortom, alles wat het tech-hart begeert is aanwezig. TNW heeft aangekondigd dat de editie van 2017 groter zal zijn dan die van 2016.

Na de early bird-actie is er nu de korting voor geïnteresseerden. Het enige wat je moet doen is in de poll hieronder aangeven dat je een kortingscode wilt. Wij zullen ervoor zorgen dat je die dan ontvangt. Opgeven kan tot en met zondag 7 mei. Uiterlijk 8 mei ontvang je een e-mail met de kortingscode.

Kortingscode op TNW

Maken we je blij met 20% korting op The Next Web?

Poll

De opties zijn uitgeschakeld omdat de deelname gesloten is

Aantal stemmen: 792. Deelname gesloten op 07-05-2017 23:59. Stemmen is niet meer mogelijk.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (43)

43
41
27
3
0
5
Wijzig sortering
Anoniem: 474132
5 mei 2017 08:18
Geen interesse, als ik naar het programma kijk is het voornamelijk business onderwerpen wat de revue passeert. Als je funding zoekt voor je (volgende) internet concept misschien een interessant evenement; een technisch georienteerde tweaker zal zich er hopeloos verloren voelen.

tip: https://www.nluug.nl/activiteiten/events/vj17/programma.html

[Reactie gewijzigd door Anoniem: 474132 op 5 mei 2017 08:23]

Ik ga er heen. Zin in :)
P.s. wel een beetje kansloos dat Hardwell als 1e genoemd wordt in het rijtje namen.

[Reactie gewijzigd door nms2003 op 5 mei 2017 06:28]

Doet mij onmiddellijk afknappen. Wat heeft een platendraaier te vertellen over tech?

[Reactie gewijzigd door ATS op 5 mei 2017 09:18]

Hardwell is niet alleen een platendraaier.

Hij is ook gewoon een mens en een ondernemer die gebruik maakt van de nieuwste technologieën.

[Reactie gewijzigd door Nicked op 5 mei 2017 09:01]

Er zijn 7 miljard mensen. En die nodig je niet allemaal uit als headline op een techconferentie, hoe interessant hun verhalen wellicht ook zijn.
Precies. Daarom staan wij er ook niet en een succesvolle artiest en zakenman (neem een kijk op zijn Wikipedia) wel. :)
20% korting op € 595 is nog steed een hoop geld.
595 euro??? Voor een conference? De wereld is serieus door aan het draaien met de excessen van tegenwoordig.

Ik ga wel gewoon naar de NLUUG conference. Doen ze tenminste nog normaal voor een bakkie thee en een koekje.
Oh er zijn nog veel duurdere summits…
Die op Tweakers worden aangeboden? Zoiets doe je op de miljonair forum of zo, maar hier op Tweakers proberen we nog steeds op de centjes te letten.

En als ik dan verderop lees dat het via andere kanalen voor 100 euro worden aangeboden, vraag ik mij serieus af waar tweakers naar toe gaat.
vraag ik mij serieus af waar tweakers naar toe gaat.
 • Die site die jij dagelijks bezoekt en waar journo's van 6AM tot 1AM aan 't schrijven zijn om jou gratis hoogwaardig technieuws te bezorgen,
 • die site met de beste prijsvergelijker van Nederland en misschien wel de wereld - waar je waarschijnlijk veel geld mee hebt bespaard -,
 • die site met grote fora waar je misschien al eerder gratis hulp hebt gekregen (en hebt gegeven),
 • die site waar je gratis je spulletjes kan (ver)kopen,
 • die site met kwalitatief goede reviews die je vaak hebt gelezen,
heeft ook inkomen nodig.

[Reactie gewijzigd door SherlockHolmes op 5 mei 2017 08:03]

In de basis heb je gelijk echter denk ik dat Yzord refereert naar hoe Tweakers er voor stond rond 2002/2003. Tweakers is heel erg veranderd en heeft een commerciele switch gemaakt wat helaas niet altijd ten goede is voor het niveau wat door sommigen graag gezien wordt. Ja het is toegankelijker geworden op sommige vlakken daar bij is het niveau op andere vlakken minder diepgaand geworden.

Wat mij alleen heel erg stoort is je laatste zin, dit is een enorme dood doener als je weet dat er een bedrijf achter zit die qua winst nog 110 miljoen deed in 2015. Met een hele rits aan bedrijven die heel veel inkomsten genereren.
Klinkt allemaal mooi en aardig.

Maar ze schrijven om mensen terug te laten zodat adverteerders hun advertentie kunnen laten zien(of mensen met een abonement zonder advertentie).

En die mooie prijsvergelijker krijgt een hoop inkomsten via de winkels binnen(iedere klik die je doet kost de winkel centjes).

En het forum waar wij gratis hulp krijgen bestaat voor 90% uit vrijwilligers die je helpen. Uiteraard zit er iets van server kosten aan. Maar dat is vandaag de dag niet zo groot.

En ja je kan hier gratis je spulletjes verkopen. Ook hier geld weer meer mensen is meer advertentie inkomsten. Dus goed voor Tweakers.

Er zijn tig andere sites die ook goede reviews schrijven. De buren is er 1 van. Die 9/10 keer net iets uitgebreider zijn als die van tweakers(is ook niet vreemd omdat zij puur op hardware focust).

Dus Tweakers heeft gewoon een groot belang bij veel bezoekers. En dat krijgen ze.

Maar ik begrijp Yzord zijn punt wel. 600 euro is een HOOP geld. Voor iets wat een dagje duurt.
Dit event voor €100?

Dat events prijs verschil hebben voor partijen en partners is natuurlijk wel vaker zo, maar 600, 480, of 100 eu is wel een heel groot verschil.

Hoe dan ook, lang niet de gekste prijs voor een congres / summit / meetup hoor. Maar ik moet wel zeggen, veel tech / dev bijeenkomsten met dergelijke prijzen en vrije toegang (voor wie betaald zeg maar, niet de invite only) vallen mij in de regel tegen.

Een leuk hooguit inspirerend uitje, waar je voor de "profit" vooral moet netwerken. Hoe deze is weet ik niet, ga het waarschijnlijk dit jaar eens zien. Volgens mij was er gisteren al een (full price) ticket geboekt.
Probeer maar eens naar de WWDC te gaan ;), dat zijn pas prijzen haha.

Maar ik vind €500-600 ook vrij duur voor een conventie, wordt dus gewoon achteraf op youtube kijken :P.
Bepaal jij dat mensen hier op Tweakers op de centjes moeten letten ?

Er zijn ook mensen die dit soort events heel erg interessant vinden en die geven misschien wel graag dit bedrag uit voor zo een event.

Niet alles hoeft zo goedkoop mogelijk.
Nee ik had het over algemene tech of startup summits.
En als ik dan verderop lees dat het via andere kanalen voor 100 euro worden aangeboden, vraag ik mij serieus af waar tweakers naar toe gaat.
Dat was echter voor studenten, niet in general.
Dit is een reële prijs, ik heb duurdere bezocht die een minder goede 'line-up' hadden. Sec is het wel veel geld maar dit soort dingen zijn niet echt op consumenten gericht.
Maar geld regeert niet hoor O-) ... Het is inderdaad veel geld en aan de beschikbare tickets te zien lijkt het me ook geen groot succes te zijn, verbeter me als ik verkeerd ben. Nog 216 van de 500 duotickets over kan ik moeilijk een goed vooruitzicht noemen.

Kan van de andere kant ook een goede leerschool zijn voor toekomstige edities. Ik kan best geloven dat het boeiend en interessant gaat zijn, maar het is en blijft veel geld, ook voor bedrijven die hun werknemers ernaar willen sturen...
215 van de 500 tickets is geen goed beeld. Er worden jaarlijks over 2 dagen ca. 20.000 kaarten verkocht (cijfers 2016).

Je kunt het wellicht nog het beste omschrijven als een tech en web festival. Uit ervaring kan ik zeggen dat het een enorme aanrader is, maar dat ligt natuurlijk ook sterk aan je interesses.
Misschien schrik je daar een beetje van, en inderdaad het is een hoop geld, maar het is de normale prijs van een beetje fatsoenlijke conferentie.
Ja, bedrijven zijn het bereid te betalen, daarom vragen ze het. Maar voor een gemiddelde tweaker is het zelfs met 20% korting niet intressant.

Tweakers is niet een doelgroep voor deze advertorial.
Tja blijkbaar wel, vinden de mensen die ervoor betalen.
Is het 20% korting op de early bird of is het 20% korting op de full price van;
 • 1 Day Conference Pass - €650 (full)
 • Full Conference Pass - €850 (full)
Is de korting op elk type toegang van toepassing? Niet heel erg duidelijk als je het mij vraagt.

[Reactie gewijzigd door Evil Genius op 5 mei 2017 08:54]

Best vermoeiend iedere keer die oud hollandsche zure zuinigheid bij iedere conference. Een paar honderd euro voor een top event met deze sprekers is een koopje. Vrijwel iedereen die naar dit soort events gaat is student of werknemer waarbij de werkgever betaald. Het is ook volstrekt normaal dat er kosten zijn, een pand huren is peperduur, de topsprekers moeten gehuisvestd worden, en velen hebben een fee.

Iedere conference waar ik ooit naar toe ben gegaan is de inleg 10 keer waard geweest. Inspirerend, leerzaam, leuk, laat je totaal andere inzichten zien.
Als je het zelf niet moet betalen is het wel heel erg snel de inleg 10 keer waard natuurlijk.

Heel veel werkgevers willen hier overigens niet voor betalen en dan had een aangenamere prijs wel handig geweest.
Ik zou het zo ook uit eigen zak betalen als het een goede conference betreft.
Ik heb begrip voor mensen die dit geld niet hebben, maar stel dan gewoon dat je het niet kunt veroorloven, in plaats van meteen te roepen dat het het niet waard is of te duur.

Het is niet te duur. Het is een normale conference prijs. Wanneer ik een schilder een dag laat komen, ben je hetzelfde kwijt. Maar hier komen tech CEOs de wereld overvliegen, zit je in een mooi pand, organisatie, catering, de communicatie en marketing die erbij komt kijken, het is allemaal uit te leggen en geen money grab.
Ik ben via mijn werk bij conferences geweest en als mijn baas mijn tijd en entree niet zou betalen zou ik het absolute niet waard hebben gevonden. Sprekers zeggen vaak niets nieuws en herhalen hun standaard verhaal. Daarmbij komt dat veel sprekers een bijzonder positie hebben bij een top merk, maar inhoudelijk niets nieuws vertellen.Leuk voor een leek die het vaak ook inspirerend en leerzaam vindt, maar voor iemand die uit de branche nutteloos.

Netwerken? Het is niet zo dat je met sprekers kan netwerken. Netwerken met studenten en anderen is wel leuk, maar zeker niet 600 euro en 1 dag waard.

Mijn ervaring is dat het vaak een leuk dagje weg is op kosten van de baas, waarbij veel mensen het doen om celebrity worship & ego. "Ik heb CEO van Uber live meegemaakt". Alsof ze naar een concert gaan.

Kun jij mij concreet uitleggen waarom het een 1 dag + 600 euro waard is? En aub niet in termen als leuk, gezellig enz
Het lijkt erop dat men lastminute de open plaatsen (216 van de 500 duotickets bijvoorbeeld) kwijt wilt. Ligt het aan mij of is dat geen groot succes voor zo'n groot evenement. De prijs die men ervoor vraagt maakt het dan ook niet beter. 20% korting blijft hoe dan ook nog steeds (veel te ?) veel geld.
Ik ben er vorig jaar geweest, leuke namen & bedrijven maar vond het niet heel boeiend. Vooral veel business/marketing talks en heel veel startup gebeuren. Zeer weinig tech. Met moeite 1 CSS quirks workshop gevonden die wel leuk was.

Zelf zou ik er niet voor betalen in ieder geval, ook niet met korting en ook niet als ik een startup had waar ik het kon afschrijven.
Waarom zou ik voor een evenement 595 of meer betalen als je weet dat studenten via diverse kanalen 100,- hoeven te betalen..
Dan ben jij niet de persoon die daar aanwezig hoort te zijn. Studenten krijgen inderdaad korting om unieke ervaringen mee te kunnen maken en bij te leren (vandaar 'studenten' ;) ). Maar als je al zelf verdient met een job kan je dit ook nog doen, welliswaar tegen een meerprijs zoals hier. Vaak wordt dit ook vanuit een bedrijf aangemoedigd en betaalt.

Maakt het er niet minder op dat het wel veel geld is dat men er voor vraagt. Vind men het nog gek dat er (op moment van schrijven) 216 van de 500 duotickets beschikbaar zijn, wetende dat Tweakers in december hier al over geschreven heeft.
Klopt, dat ben ik niet.
Ik krijg bij dit soort evenementen altijd het gevoel dat het grote geld binnenharken geblazen is voor een kleine groep mensen, dat de rest studenten is. En je daardoor ook niet hoeft te zijn voor het netwerken dus.
Inderdaad, zoals je zegt. Jammer voor de mensen die er echt iets van willen opsteken vaak... Zij lopen meestal achter alles aan.
Is dit nieuw? Advertenties tussen het nieuwsoverzicht?
ze waren vergeten om ADV voor te zetten maar is gecorrigeerd. :)
Nee hoor, de advertorialstatus stond van publicatie goed.
Helemaal correct wat zeef zegt. Ik heb de ADV zien binnenspringen om 00:36 en er is niets gewijzigd m.b.t. de ADV status. ;)

Ik ga er zeer helaas niet aan deelnemen, al had ik het wel graag gewild.
Nieuwe ontwikkelingen, sprekers, workshops, en zóveel meer! man man man, wat een weelde! :9~

Enorrrm veel plezier gewenst voor de tweakers die wèl gaan!! :Y)
Iemand toevallig nog interesse in het overkopen van een studenten tickets voor The Next Web. Ik zit met een demo op de Vrijdag waardoor ik dus maar 1 dag zou kunnen gaan. Zou dit wat zonde vinden als er dolgraag iemand 2 dagen zou willen gaan. Gelieve een PM te sturen mocht er interesse zijn.

PS: Mocht dit niet de juist plek zijn om dit aan te bieden pls let me know :)

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee