Door Frederik Zevenbergen

Productmanager Tweakers Elect

Abo-update december: extra prijzen en extra abo voor je euro

07-12-2016 • 16:00

176 Linkedin

In december sluiten we het jaar af met niet een of twee, maar een berg prijzen voor de Tweakers Plus- en Elite-abonnees. Wat dacht je van de beste tv uit de 49”-hdtv-round-up of de basislaptop uit de huidige Laptop-BBG? En dat is nog lang niet alles; iedereen die een abonnement afsluit of verlengt in december krijgt extra dagen erbij! Sinterklaas en de Kerstman krijgen tijdens de feestdagen concurrentie van Tweakers.

Voordat we daarover meer vertellen, even de stand van zaken van een ander project. Begin 2017 rollen we de eerste fase van automatische incasso uit. Zoals jullie weten, werken we in sprints en zo wordt ook dit gereleased. Eerst komt de automatische incasso in de huidige abostore. In de daaropvolgende iteraties komt de abostore zelf aan de beurt. We passen het aanbod van abonnementen daarbij iets aan. Wat er gaat veranderen is nog een verrassing, maar het zal in ieder geval in jullie voordeel zijn.

Waarom wachten met voordeel voor abonnees als dat nu al kan? Omdat we iedereen een cadeautje gunnen, gaan we degene die in december een abonnement afsluit of verlengt, wat extra’s geven. Alle donatieabonnementen krijgen er een maand bij, Tweakers Plus twee maanden en Elite krijgt drie maanden extra. Deze bonustermijnen worden half januari aan je abonnement toegevoegd.

Daarnaast hebben we een tot de nok toe gevulde prijzenpot voor de abonnees in deze feestmaand. Die was in november al niet slecht, met een UE Roll2, een Samsung Level Active-headset en een Thermaltake Core V51. Daar gaan we nu geen schepje, maar een pallet aan prijzen bovenop doen. Een Apple TV 32GB, een Sony PS4 Slim, een HP 15" Pavilion-laptop en een 49"-Samsung TV en nog veel meer. Elke vrijdag in december is het raak en trekken we niet één maar twee winnaars uit de actieve Plus- en Elite-abonnees.

Onder Plus- en Elite-abonnees verloten we een door onze eigen Paul Hulsebosch gebouwde nixieklok, mét een rondleiding bij het nieuwe Tweakers. De gelukkige is tegelijk de eerste user die na de grote verbouwing van onze zevende verdieping op bezoek komt. Natuurlijk gaat deze fan niet met lege handen naar huis; naast de nixieklok doen we nog wat Tweakers-goodies in zijn of haar zakken.

Wil jij ook kans maken op al die prijzen? Het enige wat je moet doen, is vandaag nog een Tweakers Plus- of Elite-abonnement afsluiten. Als Tweakers Plus- of Elite-abonnee ontvang je een heleboel toffe extra's. Zo krijg je toegang tot alle karma-features, zoals custom css, kortingen bij verschillende organisaties, voorrang bij de kaartverkoop van Tweakers-evenementen, het abofest, live stats over je gedrag op de site, controle over de weergave van reclame op de site, 2 of 10GB extra foto-opslagruimte en nog veel meer. Dus waar wacht je nog op? Ga naar de aboshop, sluit een Plus- of Elite-abonnement af en geniet van alle extra’s.

Reacties (176)

Wijzig sortering
Vandaag zijn de Apple TV, een Sonos Play:3* en als troostprijs een Chromecast verloot. Ja, je leest het goed. Er zijn extra prijzen toegevoegd. *D
Dat klinkt als een top actie! Ik vroeg me wel af, ding ik als bestaande Abonnee ook mee (sinds augustus dit jaar)? Of alleen als ik een jaar verleng?
Dit vraag ik mij ook af.

Ik ben ook in het midden van het jaar lid geworden, moet ik dan nu verlengen voor die maand bonus? En wat als ik me nu aan ga melden als Plus-abonnee? Wanneer mag ik dan genieten van de Plus-features? :)

[Reactie gewijzigd door Richh op 7 december 2016 16:17]

Wijzigingen gaan direct in. Uiteraard kijken we wel of je op het moment van de trekking actief abonnee bent.
Wijzigingen gaan direct in. Uiteraard kijken we wel of je op het moment van de trekking actief abonnee bent.
zojuist ook een plus abo afgesloten. Betaald met ideal en er staat al een T bij me naam maar als ik hier kijk https://tweakers.net/instellingen/abonnement/

dan staat er huidige abonnement free
en daaronder: Plus 07-12-2016 t/m 08-12-2017 Inactief

moet ik hem dan nog ergens activeren??? of is het zo al goed en ding ik mee naar de prijzen morgen overmorgen bedoel ik?

[Reactie gewijzigd door hjvg op 7 december 2016 17:02]

Bij mij hetzelfde omstreeks 17.00u plus abo afgesloten, bevestiging binnnen, maar huidig abonnement is nog free.
Ik laat er morgenochtend even naar kijken. Voor de loterij geen probleem want je betaling is geregistreerd.
Zou mooi zijn als het morgen opgelost word.
Vraagje: Krijgen de nieuwe abonnees die wandcontactdoos ook nog...of zijn die op/actie niet meer geldig ;)
Gaaf (: komt er ook nog iets van een update hoeveel extra abo's deze actie heeft opgeleverd? Heb mezelf namelijk ook laten verlijden _/-\o_
Als het jaar voorbij is misschien. :)
Moeten we dit hele jaar nog wachten dus.... Poah 3weekjes red ik wel :z
Er zit soms even een moment van caching tussen. Meestal is dat een paar seconden tot minuten, ik laat even uitzoeken wat er mis gaat in dit geval.

De betaling is in ieder geval succesvol geweest, dus je dingt mee.

[Reactie gewijzigd door zeef op 7 december 2016 17:06]

Hoi Zeef,

Op dit moment ben ik al een tijdje Tweakers donateur. Ik was al aan het twijfelen of ik mijn donateurschap niet om zou zetten in een Plus abonnee-schap, en dit leuke aanbod trekt me wellicht over de streep :)

Ik vroeg me echter af of mensen zoals ik die zouden 'upgraden' van donateur naar plus, ook iets van een korting kunnen krijgen aangezien we uiteraard al betaald hebben voor het donateursabo?

Benieuwd naar je reactie!

[Reactie gewijzigd door ThomasAH op 7 december 2016 16:55]

Als je nu Plus afsluit zetten we je abonnement direct om. Het bestaande donatie 'tegoed' wordt omgerekend naar extra dagen Plus. Daarnaast krijg je in de loop van januari nog twee maanden extra Plus van deze actie.

[Reactie gewijzigd door zeef op 7 december 2016 17:00]

Jammer dat die dagen niet 1:1 overgenomen worden :Y)

Nog ff een nachtje over slapen.

[Reactie gewijzigd door watercoolertje op 7 december 2016 17:23]

Die 2 maanden extra maken dat ruimschoots goed. ;)
Awh ik zie deze actie nu pas :z . Ding ik nog mee als ik mijn Elite-abbo nu verleng (en krijg ik dan ook nog 2 3 maandjes gratis) O-)

[Reactie gewijzigd door Nogne op 8 december 2016 10:07]

Super, heb gelijk verlengd!! _/-\o_
Dus... ik ben Donatie 15 abonnee sinds juli 2015, dit jaar natuurlijk verlengd. Ik ben dus lid tot juli 2017.

Als ik nu een Plus-abonnee ga worden, ben ik dan tot juli 2018 Plus-abonnee? Of ben ik dan van december 2016 tot december 2017 Plus-abonnee met daarachter volgend nog een half jaar Donatie abonnee?
Als je nu Plus afsluit zetten we je abonnement direct om. Het bestaande donatie 'tegoed' wordt omgerekend naar extra dagen Plus. Daarnaast krijg je in de loop van januari nog twee maanden extra Plus van deze actie.
Qua winacties denk ik iedere abbo houder!
Qua winacties denk ik iedere abbo houder!
Dit vraag ik mij ook af.

Ik ben ook in het midden van het jaar lid geworden, moet ik dan nu verlengen voor die maand bonus? En wat als ik me nu aan ga melden als Plus-abonnee? Wanneer mag ik dan genieten van de Plus-features? :)
De speciale win-acties zijn alleen voor Plus & Elite.
En die win-acties lopen gewoon op de achtergrond? Of is er een pagina (die ik dan vrij dom gemist heb 8)7 ) waarop de acties vermeld staan?

Heb trouwens ook verlengd, graties maanden altijd leuk.
Gaat helemaal vanzelf als je Plus of Elite abonnee bent.
Lijkt mij wel ja, zou een beetje raar zijn anders...

Ik snap alleen niet dat het automatische incasso verhaal een heel project is. Dat heb je als Tweakers zijnde toch binnen een paar dagen voor elkaar om op te zetten en te installeren?
Er was wat achterstallig onderhoud en aan de kant van de betalingsprovider moest ook nog een en ander worden geregeld. Vermenigvuldig dat met veranderende regelgeving rondom het online toestemming geven voor automatische incasso en je hebt wel een perfect storm. ;)
Ok duidelijk, er werkten wat zaken tegen... Want anders was het hooguit een klein windje geweest gezien de technische kennis van Tweakers ;)

Implementatie voorbeeld van ING wat dus zo gepiept zou moeten zijn:

https://www.ing.nl/media/...nstellen_tcm162-91405.pdf

Maar goed om te vernemen dat jullie wel voor formeel toegestane e-mandaten gaan in plaats van "toestemming" verkrijgen via een simpel en ongeldig formuliertje of een iDeal betaling van een cent!
Iedere actieve Plus of Elite abonnee doet mee.
In december extra abo voor je geld! - Elke vrijdag dubbele prijzen voor Plus en Elite
Dat is toch juist duurder? :+

[Reactie gewijzigd door watercoolertje op 7 december 2016 16:23]

Dat zijn prijzen die je kunt winnen, niet die je moet betalen :+
Ik hoef mn grapje toch niet uit te leggen he :X
Nee, dat deed ik al voor je :+ niet te snel op je teentjes getrapt zijn heh ;)
Dat is ook hoe ik de titel las :)
'Dubbele winskansen' ... oid zegt men dan eerder marketingsgewijs.

Titel-extensie 'Elke vrijdag dubbele prijzen voor Plus en Elite' ... is bij voorbaat redelijk epic, ook al draait en keert men ... an sich juist, maar ook *zo* fout ;) :*)

Hum ... 'Elke vrijdag in AH: heerlijk dubbele prijzen voor extra romige vla ... ' ... toch maar niet (denkt men dan. Denk ik dan) }>

Maar goed, boodschap is begrepen - that's the message! 8-)
Die groene T naast me naam geeft toch aan dat ik ook iets kan winnen? _/-\o_
Groen? Voor mij ziet het er geel uit :p
Nog nooit zo iets geels gezien
De linkerhelft van het schildje is #E4FC07; De rechterhelft is #DBF324. Beide zijn meer richting geel dan groen*. De T is #2F3307, dat zou ik ook geel noemen.

* De R-component van de RGB ligt veel dichterbij F3 (of FF) dan 00, zelfs gecorrigeerd voor het oog zou ik het geel noemen
Maar het icoontje in de aboshop (volgens mij is deze iets geler dan die bij de gebruikersnamen) is dan weer volledig geel. Het staat zelfs in de URL :p

https://tweakimg.net/g/abo/abo_emblem_yellow.png

[Reactie gewijzigd door Bv202 op 7 december 2016 16:29]

Tja, stel je brightness op de aller laagste stand en je scherm is 5" in HD, maar dan portret.

Dan lijken de +1 en het schildje dezelfde kleur. En duidelijk niet zo geel als :p

Wellicht dat de oranje/witte schaduw en de border invloed hebben op de kleur. Want die lijken zonder zoom wat samen te vallen met de rest van het schild.

[Reactie gewijzigd door djwice op 7 december 2016 21:49]

Een beetje verf-kleurenexpert weet toch dat groen gemaakt is van geel en blauw?
Wel als je verf mengt (subtractief) , maar niet als je licht mengt (additief)
Ik zou zeggen limoen, maar we kunnen het checken

https://tweakimg.net/g/abo/abonnee.svg
Het gradiënt loopt van e7ff00 (Chartreuse Yellow) tot d3ea40 (Pear)
De smiley is geel, de T is meer groen dan geel. Maar misschien ben ik kleuren doof!
Jullie zijn allemaal kleurenblind... de T is namelijk zwart. ;)
Doet me denken aan de discussie die ik een paar jaren geleden met een vriend had met betrekking tot de kleuren van de derde perks in Modern Warfare 2. Ik vind ze groen, maar hij stond erop dat ze geel zijn.

Plaatje met de perks
Die zijn duidelijk groen. :) De "Gold/White" dress discussie, Google maar eens. :P
Volgens mij is het schildje rood :P
Anoniem: 170109
@KaiTak8 december 2016 01:40
Zo geel als een kanarie hoor het schildje waar je zwart/grijze(het is hoe je het bekijkt)t in staat.
maar dat kan aan mijn 4k tv liggen natuurlijk xD of wacht nee mijn familie want mijn broer is sowieso kleuren doof xD.
Dank, leuke actie!
Hoe weet je het eigenlijk als je iets wint, krijg je daar een DM of mail over? :P
Nog nooit wat gewonnen als abohouder voor zover ik weet, dus wel benieuwd eigenlijk hoe dat werkt. :)

Oh ja... Zit nog met iets met dat automatische incasso...
Ik zit te twijfelen over Elite - en wil daar natuurlijk rustig even over nadenken.
Maar stel ik verleng nu naar Plus, en in Maart volgend jaar besluit ik dat ik Elite wel wil nemen - en ik kies voor maandelijks automatisch incasso (als dat überhaupt een optie is, neem aan val wel anders boeit dat hele automatische incasso me niets. Elk jaar eenmalig met iDeal of autoincasso; dan liever handmatig ;)): hoe gaat dat dan in z'n werk, want met het omzetten ervan plus die 2 maanden extra die je op Plus krijgt heb je toch een behoorlijk aantal maanden waarin óf niet geïncasseerd hoeft te worden óf het bedrag naar rato lager moet zijn dan de prijs die je voor een vol jaar van Elite zou moeten dokken.

Mijn voorkeur zou dan uitgaan naar een naar rato verlaagd maandbedrag, dan is het meteen afgehandeld en verrekend; administratief makkelijker (voor mij, voor jullie niet :')).

[Reactie gewijzigd door WhatsappHack op 8 december 2016 05:16]

Je krijgt een DM als je iets wint.

Bij de upgrade en inzet automatische incasso wordt je tegoed omgezet in extra dagen van het nieuwe abonnement. Tegelijk kun je bij automatische incasso eenmalig kiezen voor korting op de abonnementsprijs.
Thnx!
Dus stel ik heb dan tot Mei 2017 Plus, en ik zet in Januari m'n abo om naar Elite; dan wordt dit naar rato omgezet naar Elite; en pas als die resterende dagen om zijn wordt er incasso gedaan voor Elite?
Wat we voor ogen hebben is het volgende: Je moet de eerste termijn betalen met iDeal om de incasso te kunnen starten. Na die termijn gaan je 'omgezette' dagen in en na aflopen daarvan start de reguliere incasso.
Ik heb nog geen DM gehad over de prijzen die ik ga winnen! :9
Na een lange tijd te hebben nagedacht zojuist dan toch ook eens een Plus abonnement afgesloten,
Alle donatieabonnementen krijgen er een maand bij, Tweakers Plus twee maanden en Elite krijgt drie maanden extra. De termijnen worden aan het einde van het abonnement toegevoegd.
Kijk ik echter bij Abonnement, dan zie ik hier 07-12-2016 t/m 08-12-2017. Volgens mij zou hier in mijn geval dan dus niet 08-12-2017 maar zelfs 08-02-2018 moeten staan?

Excuus
Helemaal overheen gelezen, De termijnen worden aan het einde van het abonnement toegevoegd.......

[Reactie gewijzigd door DarkForce op 7 december 2016 17:09]

Ligt eraan hoe je het leest. Kan ook dat je na dit abonnemt een nieuw abonnement van 3 maanden krijgt. Die zal dan van 08-12-2017 tot 08-02-2018 zijn.
Naja, je kunt er ook net als mij (achteraf gezien) compleet overheen lezen....

De termijnen worden aan het einde van het abonnement toegevoegd.

.....
Mijn excuus :-)
Ik heb de tekst even aangepast. Zo is het duidelijker.
In januari voegen we aan alle abonnementen die in december zijn afgesloten of verlengd het aantal extra maanden dat beloofd is toe. Dat gaat makkelijker als de maand voorbij is dan nu elke dag individueel verwerken. ;)
Of 2x een typo of de pricewatch klopt niet want zo te zien is het een Full HD tv en geen UHD ;)
Foutje kan gebeuren ;) nog bedankt trouwens voor de tips om sponsoren te zoeken voor de Hanze racing division bij de meetup in Groningen, helaas heeft mijn broertje er niks mee gedaan maar wie weet misschien voor hun volgende project :)
Super gaaf weer! Iedereen die nog geen Plus of Elite is, snel aanmelden dus! :)
As nou zoveel mensen zich aanmelden als er al lid zijn is de kans nog steeds net zo groot/klein als het al was (2x zo veel prijzen verdelen over 2x zo veel mensen veranderd niks aan de kans om te winnen).

Aanmoedigen is niet zo slim als je je nu gaat aanmelden met het argument dat er meer prijzen uitgedeeld worden.
Maar ik heb geen argument gegeven dat er meer prijzen beschikbaar komen? Of mis ik iets?

Ik ga er vanuit dat iemand die Plus of Elite is, Tweakers meer steunt door het bedrag wat zij per jaar betalen. De prijzen zijn een leuke bijkomstigheid.
live stats over je gedrag op de site
Oh oh!!! :$ :+

Maar waar kan ik dat dan zien? Mijn profielpagina ziet er nog net zo uit als voordat ik abonnee was (nouja ongeveer dan want ik ben al lang abonnee).

Leuk van die 2 maanden trouwens, ik moet toch net verlengen.
Aha, bedankt!

Ik kende die pagina wel maar ik had nooit ver genoeg naar beneden gescrolld om die stats op te merken. Ziet er goed uit!
Eergisteren mijn Plus account verlengd, mag ik dan meetellen? ;)
1 2 3 ... 9

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee