'LG noemt volgende high-end smartphone geen LG G7'

LG zal zijn volgende high-end smartphone geen LG G7 noemen, zo claimt de Zuid-Koreaanse krant Digital Daily. De definitieve naam van de volgende LG-smartphone zou momenteel nog niet bekend zijn.

LG overweegt om met tientallen te werken, zoals bij de V10, V20 en V30, waardoor de komende smartphone G10 zal heten. Ook kan het zijn dat LG de G-serie vervangt door iets anders, claimt Digital Daily. De beslissing daarover zou binnen een paar maanden vallen. De volgende smartphone zou LG willen aankondigen op 25 februari, aan de vooravond van telecombeurs Mobile World Congress in Barcelona.

Volgens LG zijn gebruikers een lager enkel nummer gaan associëren met verouderde modellen. Daardoor zou het niet langer wenselijk zijn om de enkelvoudige getallen te gebruiken. LG heeft de G-serie sinds 2012, toen de eerste Optimus G uitkwam. Later volgden de G2, G3, G4, G5 en vorig jaar de G6.

LG heeft zelf nog niets bekendgemaakt over zijn volgende high-end toestel. De fabrikant doet dat over het algemeen in de loop van januari. De G6 kwam in maart vorig jaar uit, de V30 is pas sinds een maand verkrijgbaar in de Benelux.

Door Arnoud Wokke

Redacteur

03-01-2018 • 18:07

81 Linkedin

Reacties (81)

Wijzig sortering
Als je anno 2018 nog mee wilt in het ultra slim bezel en super slim alu geweld moet je van betere huize komen dan een LG G6. We hebben telefoons zoals de Essential phone, OnePlus. Allemaal strijden ze om ongeveer hetzelfde prijskaartje. De midrange wordt steeds beter dus er is minder behoefte aan telefoons van rond de 500-550 euro. De echte toppers zoals iPhone 8 en 10, Samsung S8+ en andere 700+ euro kanonnen hebben de nieuwste snufjes. LG zat er vaak net onder en dat werkt niet. Je moet of mee met de nieuwste dingen of je eindigt zoals Sony.
Ik denk niet dat LG er net onder zat, heb je de bezels bij Sony Xperia telefoons gezien? De LG G6 was juist de eerste smartphone met een 18:9 scherm, het was weliswaar LCD, maar Apple bracht eind 2017 nog de iPhone 8 en iPhone 8 Plus uit met LCD... Bij de iPhone X vermelden ze zelfs dat inbranding bij het OLED-scherm niet helemaal te voorkomen is...

Volgens mij heeft een LG 'kanon' juist een snufje dat de iPhone en Samsung (Note 8) niet hebben, die hebben een telelens, dat lijkt leuk, maar is niet zo verdomde handig als een wide-angle lens. Beeld je eens in dat je voor een groep mensen staat, of voor een gebouw staat. Hoe vaak heb jij dan al stappen terug gezet om alles in beeld te krijgen? Dat hoeft niet meer, die tweede lens tik je aan, en bam, alles in beeld! :+

YouTube tech-reviewers zijn hier juist heel, heel erg positief over... (ze zouden het liever bij meer telefoons zien) Want ja, Portrait-mode? De Pixel 2 en Pixel XL2 doen dit het best, die hebben slechts 1 lens! (die lossen dit software-matig op), met een beetje kunde kan LG dit dus ook nog wel bij die normale en wide-angle lens krijgen dunkt me! ;)
De laatste review die ik heb geschreven over een LG toestel was de G3, en dat was redelijk positief maar ergens baal ik ervan dat LG niet mee doet met de top.

productreview: LG G3 16GB Zwart review door W00fer
Heb echt net pas me LG G3 ingeruild (3.5+ jaar) en wat een geweldig toestel was dat!
Enige minpunt waren de updates (nog steeds Android 6 en beveiligingsupdate van bijna 2 jaar terug)

En dan nu min punten scoren maar LG was echt wel vooruitstrevend (kijk maar eens wat ze hebben verzonnen, heel stuk meer dan kopiërend Samsung =(the new Apple)
Hier een G5 en ik ben zeer tevreden over de bouw kwaliteit van het toestel. Voel solide aan en ik wissel regelmatig van module (camera+accu) Vind het ideaal die losse modules. Snelheid van toestel is ook meer dan voldoende. Zeer snel vind ik zelf. Ik heb hem gekocht vanwege de camera, en de hoofd camera vind ik zeer goed. De wide angle is een stuk minder bij laag licht. Maar bij normaal licht prima. Enige minpunt vind ik de accu duur, maar al met al ben ik zeer tevreden.
Ik moet ook zeggen sinds de G4 heb ik steeds minder (omgeving), Top toestellen van LG om me heen gezien (doel op de G5 en de G6).

Komt misschien om het update beleid? of kwaliteit issues. Moet ook zelf zeggen toen ik de LG G3 had deze na 1 jaar al kuren begon te vertonen met accuduur en het moederboord. Ben toen blijkbaar niet de enige geweest en LG ontkende het probleem, geval imago schade?

[Reactie gewijzigd door dutchnltweaker op 3 januari 2018 18:16]

jep had het zelfde! Was een beetje een LG fanboy. Had een LG G4c na een jaar geen problemen mee gehad. toen had ik een LG G4 die na 3/4 jaar vanzelf uitviel en de wifi en bluetooth deed het opeens niet meer. toen had ik voor 1.5 jaar een LG g flex 2 die ook vaak vanzelf opnieuw opstartte en uitviel. ook deed de camera het opeens niet meer. (telefoons zijn niet nat geweest of laten vallen of dergelijke. zagen er nog netjes uit)
Had een g2, Ik had bijna een g4 gekocht uiteindelijk alsnog een ander toestel gekocht en daarna de s7 edge (wat een top toestel blijft), Dit de G5 was een ramp (qua bouwkwaliteit), G6 is mooi en goedkoop maar ik ben nu verzot op amoled. Dus ja ik denk dat mensen wel afgestapt zijn van LG's maar o.a. ook door de updates (gebrek) en hardware fouten die later kwamen (de boot loop b.v.).
G5 qua bouwkwaliteit een ramp? Je doet voorkomen of valt die van ellende uit elkaar. Wel eens een G5 gebruikt?
Ik heb inmiddels al mn 2e g5 binnen een jaar en de 2e valt na 2 maand ook al weeer van elende uit elkaar.

Het lijstje aan issues die ik met mijn eerste g5 is to groot om hier op te noemen en de 2e doet het amper beter. Paar voorbeelden

Vervelende clouding in het scherm
Bevestiging van de onderkant is crap
De onderkant zelf zit zoveel speling in niet normaal
De b&o dac module denkt om de haverklap dat er ieta in de 3.5mm poort zit waardoor die vast hangt in 'preparing hifi plus'
Spontane barst in de behuizing waar de module erin schuift.

Het daadwerkelijke lijstje met issues op de 2 telefoons is langer, maar ondank dat ik lg niet perse heb afgeschreven is de g5 toch wel het aller dramatischte toestel ever voor mij.
Zou het? Ik heb zelf een LG G5 en heb er ook een gekocht voor mijn neefje omdat hij zo geweldig in elkaar steekt... Bevestiging aan de onderkant is crap? Ik gebruik het bijna dagelijks om in combinatie met mijn BCK-5100 de accu op te laden, van 20 naar 100% in 10 seconden! Dat is pas ideaal als je een power-user bent en veel van die dual-camera features gebruikt!

Problemen met die B&O module? Nog nooit meegemaakt, ik weet wel, dat ik in mijn auto zonder versterker fantastisch geluid krijg met die Quad-DAC... Voor mij een reden om nogmaals een LG aan te schaffen!
Barst in de behuizing waar de module erin schuift? Ook dit heb ik nog nergens gelezen, wel dat hij niet vast bleef zitten, maar ik denk dat dat eerder aan de gebruiker ligt, dat er veel troep in zit... ;)

Over ghosting in het scherm... Tsja, ik zie dit niet alleen bij LG in de LCD's, ik heb dit ook bij iPhone 6S's gezien, bij iPads enzovoort. Ik stoor mezelf er niet aan, het is alleen zichtbaar als je lang met heel hoge helderheid (vaak te hoog voor de omstandigheid waar je je bevindt) en enkel statische beelden bekijkt. Met filmpjes is zoiets dergelijks binnen enkele minuten verdwenen.

Sterker nog, liever een LCD met ghosting dan een OLED met inbranding. Iemand bij mij op school heeft een S8 met absurde inbranding, terwijl hij zijn telefoon helemaal niet veel gebruikt, her en der een YouTube video in portraid-modus, maar bij elk wit scherm is de notificatiebalk te zien, net als die rand van het YouTube-filmpje.

Moraal van het verhaal, ik ben een tevreden man met mijn G5, mijn neefje ook, dusdanig tevreden dat ik voor mijn vader een G6 heb gekocht! :9
Ik geef ook aan mijn ervaring is ook 'maar' gebaseerd op 2 toestellen. Betekend dus niet zo heel veel, maar levert vooral persoonlijke frustraties op.

Om mijn lijstje dan maar even te vervolgen.

Ik heb een defecte power button gehad (fpr deed het nog wel)
Ik had spontane uitval, wss slecht contact van de accu? Door het voor mijn gevoel brakke klik systeem?
Ik had last van slechte touch regiatratie aan de randen.
Ik heb last van af en toe weigerende camera app, alsof de sensor slecht contact maakt op het moederbord.

Daarbij maak ik ook nog even een kant tekening dat ik het over clousing heb, niet over ghosting. Twee verschillende princiepes. Het waren daarwerkelijke flinke 'clouds' boven in het scherm ook te zien bij scherp contrast op lage helderheid.

Als al deze problemen maar op 1 toestel waren geweest had ik het op een maandagochtend modelletje gegooid, maar beide toestellen hadden/hebben zo z'n eigen problemen.

Wat bedoel je trouwens met de zin 'zonder versterker fantastisch geluid in je auto?

[Reactie gewijzigd door s0ulmaster op 3 januari 2018 21:50]

Hmm, das niet goed nee. Mijn vrouwtje heeft een LG G5, en die heeft echt 0.0 last, vandaar mijn reactie ;)
Ook mijn vrouw heeft de G5 inmiddels meer dan een jaar. Nooit problemen mee gehad. Toestel is nog steeds erg snel.
Ik heb de G5 inmiddels bijna anderhalf jaar. De accu is niet zo best meer, maar die zou ik kunnen vervangen (best wel een pré). Verder heb ik niet zoveel klachten. De bouwkwaliteit van de onderkant lijkt niet heel goed, maar effectief heb ik daar eigenlijk geen last van. Was ik in het begin wel bang voor, toen ik een aantal keer de module in en uit klikte en het een beetje lossig leek te zitten.
Voor 10 euro kun je gewoon een originele accu voor de G5 kopen via AliExpress :-). Je kunt voor een prikkie de onderzijde daar kopen waar de accu inklikt :-)
Accu vervangbaar was 1 van de redenen voor de aanschaf bij mij. Recent vervangen en gaat weer een dag langer mee. ( geen poweruser ) 11 Euro is toch beter dan je telefoon te moeten laten repareren. Helaas stapt LG hier ook al van af.
Mijn klepje zit nogal stevig, ik herken de reviews niet waar het los zit of licht door laat.
Ik kan moelijk een heel toesel afschrijven op mijn ervaring met 2 toestellen, maar de ultra brakke kwaliteit van dat loakoppelbare onderkantje is echt om te huilen en zal bij elke telefoon een ramp zijn.
En ook daar heeft zij helemaal geen last van. Nou moet ik wel zeggen dat ze 2 van de laatste uit de G5 serie heeft, dus misschien dat dit in een later stadium behoorlijk verbeterd is, who knows
Kan ik me in vinden. Ondanks dat ik de G5 een top toestel vind; de bevestiging met de onderkant is enorm crap en wordt alleen maar slechter als je wel eens modules gebruikt. Het meest frusterende is de accu, nog nooit een telefoon meegemaakt waarbij de accu zo dieptriest is (ontzettende power user, meerdere accus versleten die maar max 5 uur mee gingen).

Verder ben ik wel een fanboy van het merk, en recentelijk overgestapt naar de V30. Het meest jammere van LG blijft wel het softwarebeleid en de kleine custom rom markt..
G2 toptoestel 2 jaar echt van genoten tot ik gele vlekken in het scherm kreeg. Werd toen vervangen door G3 die binnen enkele maanden kapot ging helaas. Daarna maar afgestapt van LG en in het algemeen van nieuwe High end modelen.
Ik weet niet wat in jouw ogen een toptoestel is of moet zijn. Maar voor mij was het in begin met de G2 een wow gevoel. Knoppen aan de achterkant zodat je niet zomaar aan de zijkant per ongeluk deze indrukt, dan nog 2x tikken op het scherm om deze te activeren of weer in slaap te laten vallen. Maar nu komt het:
Mijn voormalige G2 is 5x ter reparatie aangeboden. Mensen zeiden telkens dat ik robotachtig klonk en veel ruis en ik daardoor onverstaanbaar was. Na de 5e reparatie had ik de telefoon doorverkocht aan een vriend en toen begreep ik pas wat mensen bedoelden met dat ik onverstaanbaar was met deze storing toen deze mij belde. Ik heb de telefoon terug genomen en ben naar MediaMarkt gegaan en deze heeft de telefoon ingenomen en volledige aankoop bedrag geretourneerd.

Tevens heb ik met de G2, vastlopers gehad en bootloops.

G4 heb ik nu 2 jaar en deze heeft ook bootloopproblemen gehad na 2 a 3 maanden gebruik. Heel af en toe werken de knoppen van achter niet meer goed of helemaal niet, enige remedie is batterij eruit halen en weer terug in doen. Dan nog LG en Update beleid....
G4 heeft maar 1 grote update beleid gehad genaamd Marshmallow. Er was wel Android 7 beloofd maar deze is alleen voor thuisland Korea bestemd. Eind 2017 werd wederom Android 7 beloofd. Nu lijkt het echt uitstel is afstel verhaal.

Ik was heel trouw aan LG omdat deze tap to wake heeft en knoppen aan de achterkant. Maar na dit alles en ook nog eens in 2017 2x problemen met motion problemen met dure LG Oled televisies die niet opgelost werden ben ik wel een beetje klaar met LG. Ik kreeg gewoon de dikke middelvinger van LG en winkel.

[Reactie gewijzigd door aliberto op 4 januari 2018 01:23]

Even nog een tegen-anecdote: ik gebruik al vele jaren mijn LG G2, nooit problemen gehad (behalve dat ik hem 1x heb laten vallen en er een barst in het scherm zit). Alles doet het nog steeds prima. Accu is ook nog steeds goed. De enige reden waarom ik een andere zou willen is voor meer RAM, en voor een plastieken scherm (zoals de Moto Z2 Force).
Galaxy grand prime. Wil nu wel weer wat beters gaan halen. tips?
OnePlus, heb zelf een 3t na een g4 te hebben gehad en ondanks dat ik niet ontevreden was over de LG moet ik zeggen dat de oneplus echt geweldig bevalt.
Collega van mij had een Samsung waar à het scherm zonder val van was gebarsten reparatie mocht hij mooie zelf betalen. Er zijn meer mensen die dat hebben ondervonden en is ook duidelijk een constructie fout echter mag je het bij Samsung mooi zelf betalen. Dus zij zijn ook niet perfect.

Heb het ook met mijn note 4 gehad net nieuw knopje voor volume werkte niet goed meer. Klikje deed het niet dus je kon niet voelen of je hem in drukte en moest hard drukken. Kreeg in de Samsung experience store geen garantie want het knopje deed nog wel iets. Dat het niet zo was zoals andere nieuwe note 4 toestellen maakte ze niets uit reparatie van 200-250 euro zou ik zelf moeten betalen.
Dat heb ik dus niet gedaan en ben daar na naar een ander merk over gestapt en wil nu ook liever niets meer van Samsung hebben. Met zo'n klantenservice ben je bij mij aan het verkeerde adres.
Mijn scherm deed het niet meer bij mijn s7 edge, hebben ze het toestel praktisch compleet vervangen (alleen mobo & achterkant waren het zelfde :) ) Geen enkele kosten aan verbonden. Een gebroken scherm is al een beetje verdacht en ik heb op de verschillende fora (Waaronder hier op tweakers) niks gelezen over spontaan brekend glas, wat anders zou inhouden dat het inderdaad een constructie fout was.
Het enige wat wel spontaan brak was de camera lens (in de VS). De s7 was een van de meest verkochte toestellen en een verkoop hit voor samsung (en terecht) het zelfde kan niet gezegd worden van de G5 (die gewoon in elke review de zelfde kritiek kreeg, slechte bouwkwaliteit) Ik stond toen voor de keuze tussen een G5 (slechte bouwkwaliteit & dun glas) vs s7 (edge), laatste gekozen, geen moment spijt, heb hem nu bijna twee jaar in gebruik gehad, en ik wens nog steeds geen ander toestel.

Ik heb de zelfde ervaring met mijn samsung gear fit2 gehad, kosteloze reparatie, (ook een scherm wat kapot was), mijn toestel en horloge zagen er beiden ook uit als nieuw, dus dat helpt, maar spontaan gebroken glas.... ik heb mijn twijfels, als jij hem in je achterzak zet (en gaat zitten), zal het glas ook spontaan breken bij de eerste verhitting (in direct zonlicht, de eerste scheur zat er al alleen verergerd door temperatuur verschil).
Tja toch heb ik het meer dan 1x gelezen en bij die collega/vriend zelf gezien. Toestel zag er als nieuw uit ineens een barst er in. Gelukkig komt het niet vaak voor anders had je er wel meer van gehoord maar als het je overkomt is het niet leuk.
Het is zeker niet leuk, maar ik weet wel dat een boel mensen grof met hun toestel omgaan om hem vervolgens als spontaan kapot op te geven. Ik heb nog nooit mijn glas gebroken, heb mijn toestel nooit in een case maar als jij te veel stress op je scherm hebt kan je een kleine scheur krijgen (onzichtbaar) die dus bij het minste of geringste uitgroeit tot een grote scheur waarbij het spontaan lijkt.
Ik zeg dit niet ter verdediging van samsung, het is voor elk merk zo. En er zijn inderdaad gevallen van andere fabrikanten dat ze een productie fout hadden, maar ik weet wel zeker dat dit bij Samsung niet het geval was.
Hij is niet zo'n persoon. Zijn toestellen zien er altijd netjes uit heeft ook nooit een scherm kapot gehad. Als je hem laat vallen kan ik het mij voorstellen. Hij had er ook netjes een officieel duur samsung hoesje omheen zitten. Dus werd genoeg aan gedaan om het toestel te beschermen en netjes te houden.
Ik zit hier op een tweedehands G2 die op schijfruimte en updates na naar behoren werkt. Dit is mijn eerste LG telefoon (en waarschijnlijk de laatste vanwege een schurfthekel aan Android) maar heb zelf niets anders dan positieve verhalen over LG gehoord.
ik heb nog steeds een g2, meerdere malen een upgrade overwogen, maar de problemen (bootloop) met de g4 en g5 hebben me elke keer afgeschrikt, en de g6 is me nog te duur, zeker als je bedenkt dat de g2 me nog geen 300 euro heeft gekost destijds
De G5 heeft geen last van bootloops en de G6 is al te vinden voor 350 a 400 euro ;)
Man, man, de stap van de G2 naar de G6 is het 100% waard! Wat een wereld van verschil.
Ga anders voor een budget moto toestel, voor 300 euro heb je dan een toestel dat belachelijk veel beter is dan wat je nu hebt. Zelfs een Samsung A5 is een beste upgrade als je van de G2 komt!
Oh ik geloof best dat een nieuwe high-end een upgrade is, maar end of the day heeft de G2 toch een snapdragon 800, wat de mediateks en SD 400/600 series niet snel benaderen

En uiteindelijk wil ik er ook niet te veel geld aan kwijt zijn, zolang de G2 nog doet wat ie moet doen mag ie blijven, als ie er mee ophoudt wordt het waarschijnlijk een gevalletje "beste toestel onder de 200 wat ik vandaag kan kopen" en gaan
Ik zit in precies dezelfde positie! Alleen het RAM vind ik te weinig. En ik zou wel een plastieken scherm willen dat niet kan breken, zoals in de Moto Z2 Force.
Tja, 2gb ram begint inderdaad gevoelsmatig wat krapjes te worden, het gebeurt inderdaad toch vaak dat ie even de tijd moet nemen bij het starten van een app om wat huishouding achter de schermen te doen.

Wat dat betreft hoop ik dat ie het nog uithoudt tot 4gb gemeengoed is onder de €200, dan heb je toch het idee dat je weer even vooruit kan met een toestel
Ik merk echt dat hij langzaam is als ik een paar apps net gebruikt heb. Dan zegt hij dat er minder dan 300 MB vrij is en moet ik steeds wachten nadat ik ergens op gedrukt heb, en hapert hij af en toe. Als ik alle open apps uit het geheugen gooi en weer 500 MB vrij heb, dan werkt alles weer een tijdje vlot. Het is echt 100% zeker het werkgeheugen. Nu draai ik wel redelijk wat apps op de achtergrond (Whatsapp, Telegram, Nova Launcher, weer-app, Tasker, nog wat dingetjes), maar niet extreem veel. Echt jammer, die 2 GB RAM.

Voor ca. €220 heb je al 4GB!
categorie: Smartphones
Xiaomi Redmi Note 4. Voor €220 heb je een telefoon die op ieder vlak beter is dan je G2. De Snapdragon 625 is zo'n beetje net zo snel als de Snapdragon 801 en stukken sneller dan de 800. Voor €300 heb je de Samsung Galaxy A5 welke ook op ieder vlak stukken beter is.
Zoals ik hieronder reageerde, de SD 625 is niet op alle vlakken sneller dan de 800, op single core performance en geheugenbandbreedte legt ie het gewoon af.

Daarnaast is die Note 4 blijven steken op Android 6.0, de Mi A1 lijkt me dan een betere keuze
De SD 625 zit op 933MHz en de 800 op toevallig op 800MHZ. Op geheugenbandbreedte legt de SD 625 dus niks af. Singlecore performance is een tricky zaak, omdat de SD800 theoretisch sneller is maar in de praktijk A) op verouderde software loopt B) erg snel gaat throttelen vanwege hoge temperaturen, iets dat de SD 625 nauwelijks doet.

Maarja, dan nog, singlecore performance is alleen interessant voor bepaalde taken en de betere GPU in de nieuwere chipset maakt gamen ook beter geschikt voor de SD 625.
de 800 heeft dual channel geheugen (64 bit) versus single channel op de 625 (32 bit)
De 625 of 630 is sneller Dan een snapdragon 800
Niet op alle fronten, een krait 400 op 2.26 GHz maakt gehakt van een A53 op 2.0 GHz in single core toepassingen, dat de 625 er dan toevallig 8 van heeft, heb je lang niet altijd wat aan. Ook kwa geheugen brandbreedte is de 800 een 625 ruim de baas

De 630 trekt de boel een beetje verder recht, maar op single core blijft de Cortex-A53 een beetje het op energie efficientie gerichte kneusje uit de arm-stal, ik had dan liever een 4+4 config gezien met 4 A57s ipv net iets hoger geklokte A53s
Budgettoestel van Motorola? Wat dacht je van een Moto Z of rent Moto X force voor 300 euro! Top toestellen voor weinig
mijne is nog oudere de lg g flex ......draait als een zonnetje {1 nadeel geen updates}
Voor mij was het een kwestie van kwaliteit. Heb zelf ook de LG G3 gehad en heb problemen met accu en met het moederbord gehad, bij mij viel het buiten de garantie dus ik had dikke pech. Voor mij komende jaren geen LG meer.

[Reactie gewijzigd door Sanderp op 3 januari 2018 20:31]

Misschien omdat veel van de G-telefoons met erg veel problemen kampten? Lijkt me logisch dat ze van een toch vrij slecht aangeschreven naam af willen
Wat voor problemen? Zou je dit kunnen beargumenteren?
Ik zat grotendeels te denken aan de bootloops van de G4, en staat me bij dat de 3 en 5 ook vooral QC issues hadden.
De 3 en de 4 staan bekend om bootloops, de 5 was ook iets mee, ik weet alleen niet precies wat

Ik heb zelf een G2, en om de bootloops en twijfel over de g5 dus tot nu toe niet ge-upgrade.
waardoor de komende smartphone G10 zal heten
Zal dus volgens het artikel nog steeds G in de naam hebben..
"Ook kan het zijn dat LG de G-serie vervangt voor iets anders"
Of niet..
G2 was ooit het beste toestel van dat jaar daarna.....
Of misschien G9 zodat het synchroon loopt met de andere merken?
Of G30 zodat het samen loopt met de V-serie. Anders heb je alsnog zogenaamd verouderd toestel. De V10 is namelijk al 3 jaar oud. Dat heeft Samsung ook gedaan met de Note 6 overslaan en doorgaan naar de Note 7.
Ook TheInvestor komt met dezelfde claim: http://www.theinvestor.co.kr/view.php?ud=20180103000658

Ze mogen wel van goeie huize komen als ze van de G6 naar G10 willen. Oftewel: veel verbeteringen, ook qua software.

[Reactie gewijzigd door AnonymousWP op 3 januari 2018 18:32]

Eeuuhh dit artikel doet hetzelfde als tweakers.

Digital Daily quoten.
Het is geen eigen claim...En jij post daarmee een quote van een quote.
Numbering the phone with a two-digit number and rebranding the phone with a new name are some of the options on the table,” an LG official was quoted as saying by Digital Dailya local tech news outlet.
Wel lezen...

[Reactie gewijzigd door jqv op 3 januari 2018 18:49]

Lekker boeiend ik koop toch geen lg meer. De software ondersteuning is belabberd en de prijs wat bij de 4xhd en g2 nog de doorslag gaf is al lang niet meer van deze wereld.

Ik import gewoon lekker een telefoon met betere specs voor een kwart van het geld uit azie.
We worden hier in nederland ongeloveliujk hard genomen als het om high end telefoons gaat.
Te hoge prijzen en mindere specs dan in azie waar ze vandaan komen.

Voor 200 euro kan ik al een telefoon importeren met 128 gb rom 6 gb ram een 10 core cpu en 5500 mah accu dual camera grotere scherm coverage dan iedere andere telfoon hier en een vingerafdruk scanner al boeit die me niet...
Ga dat hier maar eens zoeken. Zelfs met 100 euro belasting erop ga je dat in de verste verte niet redden.
Dat je software ondersteuning niet bestaat accepteer ik dan graag die krijg je hier immers toch niet en bij garantie doen ze ook al moeilijk hier.
Dus je hebt het over software ondersteuning en koopt vervolgens een telefoon van een totaal onbekend merk?

Mijn G5 krijgt nog bijna maandelijks beveiligings patches hoor! En die dual camera waar' jij het over hebt, de Essential Phone heeft dat ook, alleen is/was de software icm de lenzen crap. Wat heb je aan meerdere lenzen als de kwaliteit niet beter is dan met slechts 1 lens? (Pixel/S8)
ja want als je toch al geen software ondersteuning krijgt van een duur merk dan maakt het dus compleet geen hol uit als je die bij een goedkoop merk niet krijgt.
Geen support voor 700 euro of geen support voor 200 euro...

En die dual camera interesseert me werkelijk niks en die hele front cam mogen ze van mij al helemaal weglaten zo knap ben ik ook weer niet.
En een deel van die azie phones draait gewoon en stock rom en zijn een stuk makkelijker te updaten als je zelf die moeite wil doen.
Goede keuze vond de letter G al helemaal niks. Klinkt gewoon niet sexy.
Daar denken veel vrouwen anders over. ;)
Denk niet dat LG het gaat halen in de smartphone markt. Samsung is veel te sterk en daarbij eisen de grotere Chinese merken hun plaats ook steeds meer op. Daarbij hebben de LG smartphones ook niet echt een USP.

Geen eigen betaalsysteem (LG Pay is alleen voor Z. Korea), geen eigen AI assistent, geen IOT framework. Ze missen de schaalgrootte die Samsung en bv. Huawei wel hebben.

Zou wel jammer zijn, LG Is een geweldig mooi bedrijf.

[Reactie gewijzigd door Mavvioso op 3 januari 2018 18:54]

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ.

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee