Amazon brengt Echo-speakers uit in Benelux

Amazon brengt zijn Echo-speakers uit in de Benelux. De Duitse versie van de webwinkel levert de speakers nu in Nederland en België. Ook zijn Nederland en België als land in te stellen op de speaker en is de Alexa-app te downloaden in de Benelux.

De International Version van de Echo Dot 2nd Gen, Echo 2nd Gen en Echo Plus zijn de varianten die Amazon in Nederland en België levert. Het is voor het eerst dat Amazon de Echo-speakers zelf levert in de Benelux. De eerste Echo-speaker kwam uit in 2014, maar was nooit te koop in Nederland en België.

Het gaat alleen om de drie 'basisspeakers' van de Amerikaanse webwinkel. Varianten als de Echo Tap, Echo Show en Echo Spot zijn niet verkrijgbaar, schrijft GadgetGear. Behalve dat de internationale versies in de verkoop zijn gegaan, heeft Amazon ook de Alexa-app in de Play Store beschikbaar gemaakt in Nederland en België.

De speakers staan standaard op Engels. De digitale assistent van Amazon spreekt geen Nederlands. Bovendien zijn sommige functies, zoals het kopen van spullen op Amazon, niet beschikbaar in Nederland en België.

Door Arnoud Wokke

Redacteur

11-12-2017 • 08:10

130 Linkedin

Submitter: eldeejee

Reacties (130)

Wijzig sortering
Per wanneer dan? Nu.nl berichtte er ook gisteren al over maar ik kan hem niet bestellen: Dieser Artikel kann nicht in die Niederlande geliefert werden.
Edit: er is enkel een international version leverbaar in de kleur antraciet.

Edit2: ook erg prettig dat de alexa app nu gewoon in de NL play store staat. Dat scheelt elke keer op APK monk de laatste versie zoeken en installeren. Nu altijd up to date.

[Reactie gewijzigd door slelieveld op 11 december 2017 08:44]

Je moet niet de normale Echo Dot hebben, maar de "international version". Je kan ze al sinds afgelopen vrijdag bestellen!

Zie: https://www.amazon.de/gp/...s=echo+dot+international#

[Reactie gewijzigd door Panzer Dean op 11 december 2017 08:32]

Ja, gezien. Dat is alleen de donker grijze antraciete kleur dan. De andere kleuren zijn waarschijnlijk nog niet in "international version" beschikbaar. Jammer, nog even wachten.
Spijtig genoeg kost die "international version" 60€ terwijl de 'gewone' Echo Dot voor 35€ afgeprijst staat :'(
Ik heb een Echo Dot (2nd edition) international version (zie ook hier) afgelopen vrijdag besteld weliswaar wat prijzig voor 60 euro, maar ik ga zeker proberen of ik het 3.99 euro p/mnd Echo Amazon Music Unlimited abonnement kan gaan gebruiken. Ik krijg de Dot morgen binnen.

Helaas heb ik Amazon Prime Music (de gratis) versie nog niet in mijn Amazon profiel in het 'Prime' gedeelte ontdekt en ik krijg ook de Amazon Prime Music iOS app niet aan de praat.
Prime Music is volgens mij niet beschikbaar in Belgie & Nederland :(
Waar maak jij dat uit op? Buiten het feit dat het (nog) niet zichtbaar is in je profiel in het 'Prime' gedeelte?
Ik heb ook een verzoek lopen bij Amazon. Gisteren werd ik door een Nederlandse medewerker uit Duitsland gebeld en hij zou het met zijn manager nagaan. Als je Music Unlimited in Nederland hebt waarom zou Prime Music dan niet beschikbaar kunnen komen?
Over Nederland durf ik me niet helemaal zeker uitspreken, maar in België ben ik 99% zeker dat het er niet is. Iets met rechten oid
Ik heb inmiddels ook een reactie van Amazon gekregen dat Amazon Prime Music (nog) niet in Nederland beschikbaar is helaas. Ik ben nu Music Unlimited een maand aan het proberen, alleen heb ik nog niet de 3.99 euro p/mnd versie van de 'Echo Music Unlimited' versie aan de praat gekregen, maar mogelijk lag dit aan de gekoppelde US store ipv DE (of NL?) zoals ze aangaven (ondanks dat al mijn adres gegevens en land op NL stonden) dit heb ik inmiddels aangepast alleen schijnbaar moet ik dit in de Dot ook opnieuw resetten om dit te laten snappen.
Ik ga niet voor de Amazon Echo Dot, wat ik gezien heb in reviews is hij erg links a liberaal.

Ik hou het wel lekker op zoeken op het internet met me telefoon of Desktop computer als ik wat wil weten.

https://www.youtube.com/watch?v=MECcIJW67-M

Al hebben ze dingen aangepast, zou ik vanwege Amazon haar standpunt niet gaan voor een Amazon Echo Dot.
Ja of deze, maar die is er dan alleen in antraciet: https://www.amazon.de/dp/...m_r_mt_dp_U_luJlAb5C7JXGF

[Reactie gewijzigd door slelieveld op 11 december 2017 08:35]

Als je de link uit het artikel hierboven volgt kom je bij de international version, en die kan wel geleverd worden in NL. De ‘normale’ (duitse) versie geeft idd de foutmelding dat die niet in NL geleverd kan worden.
Maar die kan je wel bij een duits pakketpunt laten bezorgen en zelf ophalen.
Die duitse versie spreekt vervolgens gewoon US English (ipv UK English), en kan wel met Spotify verbinden (wat Nu.nl zegt dat de Int'l versie niet kan).
Het scheelt geen geld, alleen ff ophalen.
Waarom heb ik daar met de amazon.de black friday nu niet aan gedacht... holy crap!
Soit 't is wel een eindje rijden naar de DE grens vanaf de kust natuurlijk :)
Blij dat ik familie in Duitsland heb op 30-45 min afstand. Daar me 2e Kindle Oasis besteld omdat ik die niet bij amazon.co.uk, .de of .nl kon bestellen en in NL kon afleveren. (ook al kon ik me 1e wel bij co.uk bestellen (???) maar die is teruggestuurd)
Als je zoekt op Echo krijg je idd de gewone versie die niet kan worden verstuurd naar NL. Maar daar staat een link naar een (nieuwe) internationale versie, vermomd als "meer informatie":
https://www.amazon.de/gp/product/B07682HBXR

Die kan wel naar Nederland worden verstuurd.
Zijn er al Nederlandse diensten die zichzelf via Alexa gaan aanbieden?
AIVD, MIVD en Brein is nog in onderhandeling over de rechtenkwestie
Ik gebruik thuis een raspberry pi en de alexa voice service. ( https://github.com/alexa/...ple-app/wiki/Raspberry-Pi ). Als microfoon gebruik ik een oude webcam aangesloten op de pi en een simpele speaker verbonden via de 3.5mm jack. Dat werkt perfect, ik kan mijn wemo switches en phillips hue aanspreken allerlei skils etc uitvoeren. Alexa app kon ik ook al gebruiken. Voice activation door alexa te zeggen gebeurd via ander systeem dan dat van alexa zelf.

Moet zeggen dat ik dit zo al meer dan een jaar gebruik zonder problemen het enige wat je af en toe moet doen (hebt nog maar 1x moeten doen en volgende keer is in januari) is die externe voice activation library voor "alexa" te kunnen zeggen opnieuw registeren daar zit een vervaldatum op.

Nu vraag ik me dus af of het enigsinds een meerwaarde heeft om bvb een echo dot te kopen, ik denk niet dat er veel verschil op zit met wat ik nu via men raspberry pi doe. Het enige voordeel is volgens mij dat ik die library niet meer moet activeren en dat de microfoon waarschijnlijk beter werkt dan de microfoon van webcam die ik hiervoor gebruik.

maar voor de rest ?
Weet er iemand , vermits je België en Nederland, als locatie kan instellen of en welke lokale diensten werken ? bv weer , verkeer , ...enz
Ja werkt sinds vorige week. Je een Nederlandse locatie instellen en ook de traffic functie werkt met Nederlandse locaties (maar was ook al met een US versie). Locatie is nieuw. Hij herkent nu Nederlandse postcodes en adressen voor weer info.

Ik heb zo'n "internationale versie" op Amazon.de besteld, maar die dingen worden gewoon uit Zwolle dan wel Duitsland verstuurd met DHL Parcel of PostNL.

N*** actie van Amazon weer, want de "internationale" versie is gewoon qua firmware en hardware hetzelfde als de versie in de landen waar dat ding eerder te koop was.

Misschien dat ze de eBay prijzen zien en gewoon een prijs vragen "omdat het kan".

[Reactie gewijzigd door loekf2 op 11 december 2017 08:55]

Ze vragen wat ge(e)k 8)7 ervoor geeft. O-)
Weet iemand of de Echo nu wel of geen spotify kan afspelen als deze is ingesteld op locatie Nederland?
In de tekst staat Spotify unavailable, een stuk verder in de pagina staat Spotify unsupported. In mijn beleving is unsupported dat het wel werkt maar dat je geen hulp/support kan krijgen toch?

Ik vind het overigens raar waarom Amazon en zo ook de Google Home varianten niet gewoon alles vrij geven, nu worden deze apparaten vaak niet geleverd omdat de Nederlandse taal niet beschikbaar is. Nu krijgen de Tweakers het wel aan de praat met een engelse Android/iOS op hun telefoon maar toch is het weer extra gedoe.
Dat er nu dus een internationale versie is is tenminste weer een stap vooruit. Nu de concurrenten van de Echo smart speakers nog.
Spotify werkt gewoon, je moet alleen e.e.a. wel anders instellen.
1) Je 'device location' kan gewoon op een Nederlands adres ingesteld worden
2) Je "Amazon" account moet op adres staan in bijvoorbeeld de US.

Stap 1 doe je in de app
Stap 2 doe je op de website van Amazon:
 • Log in op je account via Amazon.com (dus de .COM versie)
 • Ga naar "Manage content and devices"
 • Onder "Country settings" voer je een US adres in
En voila, je kunt weer aan de gang met Spotify op je Echo. Dit staat dus geheel los van je device taal, device location maar kijkt puur naar je amazon account locatie.

p.s. je kunt bij de 'devices' tab ook je voice recordings verwijderen.
Werkt dit ook zeker op de Internationale versie? Of is dit de Duitse waarop je dit getest hebt?
Ja dit werkt op dit internationale versie. Zojuist even getest.
Super, dankjewel!
Ik heb zelf een normale versie en om Spotify te koppelen moest ik inderdaad de truc uithalen die hiervoor wordt beschreven, met een US-adres in mijn Amazon-account. Nu lees ik op diverse sites dat Spotify niet werkt op de internationale versie. Maar jij hebt dus getest dat het met die truc wel werkt? Goed om te weten!

http://smartspeakers.nl/2...onale-versie-amazon-echo/
Amazon Echo heeft verschillende skill 'app stores' per land. Dat lijkt een overerving van de Kindle book-licenties, die lijken aan een webwinkel van een specifiek land te zitten. Afhankelijk van welk adres je kiest bij deze "Country settings" vraagt Amazon of je ook de bijbehorende Amazon webwinkel wilt kiezen. Bij een NL adres kan je de .de of de .nl Amazon webwinkel kiezen, bij een UK adres de UK Amazon webwinkel, en bij een US adres de US webwinkel.

Niet alle skills staan in alle app stores, deze worden per app store en per taal gedeployed. Ik loop daar al een tijdje mee te klooien. Ik heb Homeseer (domotica), Harmony remote en Honeywell thermostaten maar een app store waar alle skills werkend in staan is er helaas niet.
Ook forceert de DE appstore de Duitse taal, wat niet veel skills ondersteunen. Als je de UK app store kiest kan je wel de locatie van je Echo in Nederland instellen, dus het weer werkt lokaal, maar verkeer kan alleen tussen 2 UK adressen.

Hopelijk komen skills globaal beschikbaar, dan is er alleen afhankelijkheid van de taal. Maakt het veel eenvoudiger om internationaal uit te rollen.
Ik leef onder een steen, dus had nou eens gekeken wat dit aparaat precies doet: The device is capable of voice interaction, music playback, making to-do lists, setting alarms, streaming podcasts, playing audiobooks, and providing weather, traffic and other real-time information. It can also control several smart devices using itself as a home automation hub.

Ik vroeg me eigenlijk af of dit nou een gadget is, of een daadwerkelijk bruikbaar product met een lange levenstijd? Zal dit aparaat over 3 tot 4 jaar nog ondersteund worden met updates, of zijn er dan al weer talloze nieuwe versies op de markt? En hoe nauwkeurig zijn deze commando's, moet je vaak dingen herhalen?

Het is natuurlijk wel een geweldig product voor mensen met een handicap, dat je via voice commando's dit ding kunt aansturen, en andere smart apparaten die ermee zijn verbonden.
Het is IT, dus 3...4 jaar is een eeuwigheid. Maar in het algemeen weet je uiteraard nooit of een nieuw apparaat zo lang ondersteund wordt. Als maar weinig mensen het gaan gebruiken kan het over een jaar al over zijn. Denk bijvoorbeeld aan die thuistap die al snel werd gekilld wegens gebrek aan klanten.
Ik vroeg me eigenlijk af of dit nou een gadget is, of een daadwerkelijk bruikbaar product met een lange levenstijd?
Ik zou zeggen het laatste, maar dat is natuurlijk moeilijk te zeggen, want dat werd met smartwatches ook gezegd.

Maar de grote bedrijven (Amazon, Google en Apple) hebben hun volle gewicht eachter gezet, dus grote kans dat het gewoon 'normaal' wordt en over 4 jaar ook bijv Ikea met zoiets komt.

Dat gezegd hebbende, dingen die smart speakers kunnen zoals 'het licht aandoen', 'de verwarming instellen', 'een serie op Netflix aanzetten', 'muziek op Spotify aanzetten' kan natuurlijk ook op andere manieren, dus de meerwaarde is wel beperkt. Wat dat betreft zijn er parallelen met de smartwatch.

Tegelijkertijd maakt het, zeker voor de lage prijs (die van Google komt regelmatig voor €30 langs), het leven een stuk makkelijker met een lage (financiële) drempel.

Maar of het een gadget is of een revolutie? Of gewoon een aanvulling? Tja, dat moeten we maar afwachten en zien.

[Reactie gewijzigd door anandus op 11 december 2017 09:37]

Het is absoluut een gadget. En de internationale versie is zelfs een flink gemankeerde gadget: Geen Nederlandse voice commando's en geen Spotify. Ofwel, de belangrijkste selling-points zitten er niet op.
Ik heb mijn echo dot al sinds begin dit jaar en tot heden kan siri (met homekit) meer dan de alexa en ook nog in NL(taal). O-)

[Reactie gewijzigd door Dr.Jake op 11 december 2017 09:24]

Ben benieuwd hoe je dat bedoeld, wat kun je ,met Siri meer dan met Alexa ( Nederlandse taal snap ik).
Nieuws,weer, file/ ov en mijn lichten temperatuur,geluidsnieveau,lichtsterkte,co2 etc sensoren en ook mijn cameras bedienen. En grotendeels ook via een extra app mijn homey voir onder andere mijn (honeywell) verwarming. En zelfs muziek door siri kan allemaal. Vragen stellen.
Alles via mijn iphone of ipad. Dus eigenlijk heb ik een soort draagbare speaker altijd bij me (im de buurt). O-)

Ik gebruik trouwebs een appletv als homekit(-base) thuis in mijn netwerk.).

[Reactie gewijzigd door Dr.Jake op 11 december 2017 10:14]

Ik heb sinds de 1ste release een Alexa of 2 in huis gehad.
Ik draai nu maanden op de Google Home kit's en ben minder tevreden.

Alexa was even slim en veel VEEL sneller in reageren.
Zeker met home kit's van Apple, Philips en andere Smart Home apparaten.

Zeer interessant dat ze nu beschikbaar komt.
En zelfs de APK nu via de Play store ipv een mirror :) ZALIG!
Jep. homebridge installeren op je lan en siri regelt alles op mijn lan, stuk fijner en ook in NL , dan dat echo/amazon spul.
Plus, als je een Apple TV 4 hebt, of een iPad, kan je deze instellen als hubs die dan de toegang naar buiten verzorgen via je Apple ID, waardoor je wereldwijd bij je 'HomeKit' (HomeBridge) apparaten kan vanaf een apparaat die op hetzelfde Apple ID zit, of een apparaat die uitgenodigd is binnen je 'Woning' (zoals partner of kids).

Gebruik het zelf ook, werkt al een hele lange tijd zonder problemen, vrouw-lief is er ook aan gewend, zet ook de lampen aan met de Woning widget.
Ja en met mijn apple watch als ik in de buurt ben (Homebridge > Fibaro) zeg ik... maak garage open :P Werkt heeeel goed.

Ps. met een AppleTV/iPad als homehub zodat het ook via internet werkt.

[Reactie gewijzigd door tcviper op 11 december 2017 12:43]

Als je een hub gebruikt zoals ik in het vorige bericht had vermeld, werkt het via de watch ook als je niet in de buurt bent :-) gebruik het zelf ook op mijn watch, zowel via Siri (door gewoon pols om te draaien en te spreken) als via de app. Zelfs mijn Nest bedien ik via Siri :+
Ja, ik gebruik ook een hub, zeg toch ook nergens dat ik dat niet doe? ;)
En ja heb inderdaad Nest, Fibaro, Daikin Airco en Domoticz lopen via Homebridge.

Zowel AppleTV4k als een iPad in huis zijn de hubs :)

[Reactie gewijzigd door tcviper op 11 december 2017 12:38]

Oh vanwege het stukje "Ja en met mijn apple watch als ik in de buurt ben" dacht ik dat je bedoelde dat als je in de buurt van je huis was, en dus in de buurt van je thuis netwerk :+
Je homekit kan echt niet meer dan de Alexa..
Vertel me dan wat die niet zou kunnen.
Ik heb mijn smart home systemen direct of via (athom) homey aa mijn homekit gelinkt en kan dus veel meer dan de normale homekit. O-)

[Reactie gewijzigd door Dr.Jake op 12 december 2017 18:13]

Leuk, ik heb alles via iftt, Triggi en homewizzard. Ik kan mijn netatmo uitlezen (uithoren), Hue lampen aan en uit zetten, dimmen, kleur veranderen, scenes actievere/de-actieveren, mijn sonos bedienen. Mijn Osram lampen en stekkers bedienen, overige (wifi) stekkers bedienen. Radio luisteren, multiroom... En het gaat maar door.

Vreemd dat jij denkt dat de homekit meer kan terwijl Amazon al een aantal jaren bezig is.... Niets mis mee dat je een voorkeur voor Apple hebt, maar wel even objectief blijven...
En je meent dat ik geen ifttt gebruik en netatmo,mijn lifx en philips hue lichten dus NIET? kan besturen via siri en de apple homekit ? Dan heb je het heel echt mis.
En spotify en mijn yamaha (multiroom=MusicCast) speakers, mijn hele zwave netwerk aan schakelaren en sensoren, actuatoren ,etc schakel heb ik ik via mijn (athom) homey en zijn "skills" maar daar apps genoemd ook in de homekit en dus voor siri bereik/-bruikbaar. Vergeet niet mijn appartuur via Harmony niet. Of mijn La Metric led status bar niet. _/-\o_
Bovendien heb ik de voorkeur voor het systeem dat (voor mij) op dit moment het beste/meeste werkt en wilde ik alleen aangeven dat er (volgens mij) een (volwastdig) alternatief is op dit moment met siri en homekit, vooral ook omdat alexa (officieel) veel minder kan/weerkt hier in NL (in het nederlands) dan in andere landen.
Mocht alexa(die hier klaar staat) beter worden dan schakel ik daarop over. Dus een echte apple/siri fanboy ben ik niet.

En ik zelf heb weliswaar alleen maar een android Tablet(je) dat ik gebruik om Homey direct nog te kunnen controleren en anders alles iphones en ipads, maar een mac(book) komt me bv. niet in huis. O-)
Lang leve de PC(/windows) ! _/-\o_

[Reactie gewijzigd door Dr.Jake op 13 december 2017 14:57]

Lang verhaal om enkel te zeggen dat je tegen de taal aanloopt... Je eerste bericht deed anders suggereren...
Je kan nu eindelijk je locatie op Nederland zetten.

Heb ook zonet mijn NOS flash briefing skill gepublished, ben benieuwd of ze hem accepteren.
Zou leuk zijn maar ze geven aan dat onder andere "het nieuws" (voorlezen) op de internationale versie niet ondersteund wordt (omdat volgens mij ze (nog) geen nederlandse taal ondersteunen. En een engelse uitspraak van nederlandse (nieuws)tekst is niet te verstaan. |:(

[Reactie gewijzigd door Dr.Jake op 11 december 2017 09:19]

De flash briefing (hetgene wat je krijgt als je vraagt om het nieuws) is het afspelen van een MP3 uit een RSS feed. Zo heeft de NOS inderdaad ook een feed met het laatste journaal in MP3, en is hier ook al een skill voor.
Ga ik meteen naar kijken/instaleren en zeker uitproberen met de IIs alexa app uit de NL-app store. :z
@Jazzle Waar haal jij de podcast van het NOS journaal vandaan? Als ik kijk op de site van NOS dan zie ik alleen maar podcasts van het oog op morgen, tech etc.
Hier vind je het laatste nos journaal: https://download.omroep.n...euws/nosnieuws_bulalg.mp3

Als je het voor alexa wil gebruiken, hier is de (zeer simpele) servercode die ik daarvoor gebruik https://github.com/Boelensman1/alexa-nos-radio-news
Tnx @boelensman1, ik heb My Pod even gebruikt voor de makkelijkheid, ik ga later even kijken of ik hem ook kan integreren in de Flash Briefing, dan heb ik de Bitcoin prijs, het weer en het NOS journaal met een commando :9
Heb ff gegoogled maar niet meteen wat kunnen vinden, wat is My Pod?
Een skill voor Alexa ;)
Heb ik hier een dev account voor nodig om deze toe te kunnen voegen?
Yes, maar die kan je gratis aanmaken!
Nice, enig idee hoe ik bij de Nederlandse store kom? Want als ik zoek naar nos zie ik atm verschijnen, waarschijnlijk omdat je standaard in de Amerikaanse zoekt?
Hm even verder gekeken, deze was aanwezig in de US store maar is sindsdien verwijderd zie ik.
Dan zal die van mij er ook wel niet doorkomen gok ik, naja in ieder geval kan ik hem zelf gebruiken.

Als iemand anders graag ook nos (radio) nieuws wil hebben, hier is mijn code, dat runnen en dan kan je zelf de skill toevoegen via de alexa developer omgeving. Het doet verder niets meer dan de link van de nos in een .json bestandje zetten.

https://github.com/Boelensman1/alexa-nos-radio-news
Ben benieuwd. Ik kon geen rss feed van het laatste NOS radio journaal.
Je skill staat nu in de store in de US. Is het mogelijk om hem ook in de UK store te krijgen? Anders moet ik mijn account weer omzetten naar de US maar dan ben ik weer een aantal UK skills kwijt ;(
Wat goed is om te vermelden is dat er wat beperkingen zijn aan de internationale versie. Zo is er bijvoorbeeld geen ondersteuning voor Spotify op dit moment. Echo spreekt ook alleen maar Engels, betekent dus dat je met typische Hollandse namen nog wel eens leuke suggesties terug kunt krijgen :D

https://www.amazon.de/gp/...condaryView_1512977434362
Dat is vreemd, want ik heb m'n Echo Dot nu op NL ingesteld en Spotify werkt prima hier, maar uiteraard wel met Engels als taal. Vreemde beperking.

Overigens is de reguliere versie € 34,99 nu.... ;(
Ik heb de Duitse versie , ook Nederlands ingesteld.
Uiteraard engels (UK) als taal , maar kan spotify niet kiezen.

Overigens vind ik wel dat Google Home een beter uitspraak heeft als het gaat om Belgische & Nederlandse plaatsen en straatnamen.
Eerst even op een Engels adres zetten. Daarna kun je je eigen adres weer gebruiken en spotify blijft werken.
Hartelijk bedankt rudyhattem , nu werkt het perfect :)
Blij dat Amazon het eindelijk uitbrengt, nu kan ik ook voor een normale prijs de grotere Echo's in huis halen!

Dat gezegd hebbende, het is wel enigszins schandalig dat de Echo Dot die naar Duitsland geleverd wordt €45,- is, en naar de rest van Europa €60,-!! Nogal een verschil...
€35,- voor de duitse versie, en €60,- voor de internationale...

pfff
60 euro :?
Amazon Echo Dot (2. Generation) 36 euro :)
cyberspot.de
verzenden 7.95 nieuwsbrief korting 5 euro.......2.95
Hoe heb je dat gedaan?
https://www.cyberport.de/...2-generation-schwarz.html
verzenden naar nl gewoon mogelijk :)
ik had 10 euro verzendkosten (boven de 100 euro)
nieuwsbrief 5 euro korting (boven de 50 euro)
paypal betaling (geen kosten)
Hartelijk bedankt, gelukt !

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee